Milwaukee Kombihammer SDS-Plus PH 27
3.065 kr.
Læs mere
Metabo Elektronisk kombihammer KHE 56
8.324 kr.
Læs mere
Metabo Kombihammer KHE2860Q
2.695 kr.
Læs mere
Milwaukee Kombihammer SDS-Plus PLH 28 XE
3.555 kr.
Læs mere
Milwaukee M18 SDS-Plus Kombihammer CHXDE-502C
6.525 kr.
Læs mere
Milwaukee Kombihammer SDS-Plus M28 CHPX-502C
7.460 kr.
Læs mere
Metabo Elektronisk Kombihammer KHE 2650 incl. extra borepatron
2.225 kr.
Læs mere
Milwaukee M18 SDS-Max Kombihammer CHM-121C
6.560 kr.
Læs mere
Milwaukee Kombihammer M18 CHM-0 SDS-Max
4.500 kr.
Læs mere
Milwaukee Kombihammer SDS-Plus M18 CHPXDE-502C
6.885 kr.
Læs mere
Milwaukee Kango Kombihammer SDS-Max 545 S
5.740 kr.
Læs mere
Milwaukee Kombihammer SDS-Plus M28 CHPX-0
3.905 kr.
Læs mere
Milwaukee Kombihammer SDS-Max M18 FHM-121C
8.550 kr.
Læs mere
Metabo Kombihammer KHE 76 SDS-Max
11.149 kr.
Læs mere
Milwaukee Kombihammer SDS-Plus PLH 28 E
3.445 kr.
Læs mere
Milwaukee M28 Kombihammer SDS-Plus CHPXDE-502C
8.380 kr.
Læs mere
Milwaukee Kombihammer K 850S
6.580 kr.
Læs mere
Metabo Elektronisk 1.010W Kombihammer KHE 5-40
5.799 kr.
Læs mere
Metabo Kombihamer KHE 2860 Quick inkl. ekstra patron
1.545 kr.
Læs mere
Metabo Kombihammer KHE 3251 SDS-Plus
3.540 kr.
Læs mere
HiKOKI akku Kombihammer DH36DPA 36V MultiVolt 2 x BSL36A18
5.623 kr.
Læs mere
Hikoki Kombihammer DH36DMA MultiVolt SDS-MAX TOOL ONLY uden batteri og lader
4.625 kr.
Læs mere
Hikoki Kombihammer DH36DMA MultiVolt SDS-MAX 2X36V
6.625 kr.
Læs mere
HiKOKI kombihammer DH40MEY 1150W UVP
6.248 kr.
Læs mere
HiKOKI akku Kombihammer DH36DPA 36V MultiVolt TOOL ONLY uden batteri og lader
3.873 kr.
Læs mere
METABO AKKU KOMBIHAMMER KHA 18 LTX SOLO uden batteri og lader
1.811 kr.
Læs mere
HiKOKI kombihammer DH18DBL 18V 5,0Ah
5.248 kr.
Læs mere
METABO KOMBIHAMMER KHE 2660 Q M/EKSTRA PATRON SDS+
2.198 kr.
Læs mere
METABO KOMBIHAMMER KHE 2860 Q M/ EKSTRA PATRON
1.624 kr.
Læs mere
HiKOKI kombihammer DH18DBL 18V TO
2.748 kr.
Læs mere
METABO KOMBIHAMMER KHE 2444 SDS+
999 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige kombihammer hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder billige priser, imens nogle har fokus på faglig sparring. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man læse firmaets regningslinjer.
Flere byggekæder fremviser et stort udvalg af varer, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot kombihammer.
For en del er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Derfor kan du overveje at handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af kombihammer.
Såfremt du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kan du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Det er naturligvis meget relevant at tjekke, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre sælger produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af kombihammer online.
De store byggecentre er populære og almenkendte forretninger, som kan bidrage til ubekymrethed når du skal handle online. Det vil nogle se fordele ved.
De gængse byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og på grund af det har de fleste tilbuddet om at købe online og transportere byggematerialerne personligt. Som følge af det har du valget om at slippe for leveringsomkostningen, og sågar hente produkterne straks.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få en lavere pris.
Alverdens nichefokuserede netbutikker har et indgående kendskab til deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor er det forventeligt at du får mere begavet hjælp fra personale med ekspertviden i netop kombihammer.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er små familievirksomheder, som oftest er dansk ejede, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du handler kombihammer online hos dem.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

kombihammer silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

kombihammer harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

kombihammer jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

kombihammer bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ofte vil det være meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for renoveringen, så du har styr på økonomien. Det vil blive behjælpeligt at tage noter til samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan dokumentere online tilbud på dem hver især.
2For udendørs opgaver kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den grund må du regelmæssigt undersøge vejrvarslen i dagene op til starten på projektet, så det ikke med et brag går i gang med at regne i samme sekund som du arbejder hårdt på dit krævende byggeprojekt.
3Du bør for alt i verden ikke forsømme sikkerheden, så glem ej beklædning herunder arbejdshjelm der beskytter dig imod mulige uheld. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
4Man må nødig stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at du har det tilgængeligt idet du indleder byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
5Det kan vise sig nødvendigt at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, især når det kommer til store projekter. Krævende ting kræver flere end en enkelt person. Desuden bliver det bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
6Der kommer jævnligt pludselige problemer ved svære opgaver, og pga. dette er det betydningsfuldt at der afsættes rimelig tid i planen, som er vigtigt for at man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
7Måske kan det blive værdifuldt at du har de presserende bygningsmaterialer til rådighed forinden du tager fat på dit arbejde. Du har fordel af at udarbejde en overskuelig indkøbsseddel som indeholder de materialer du skal bruge, og så gennemgå oversigten, så du sikrer dig at alt er på sin plads.
8Det kan give mening at overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du bør skaffe assistance fra en fagperson til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du skal have hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at notere prisoverslag fra flere selskaber.
9Længe før du iværksætter byggeprocessen kan det blive rimeligt værdifuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være gældende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
10Der findes en verden af vejledninger og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube faciliterer ekstremt meget nyttig info, ikke mindst når du benytter engelske søgeord.
11Det er muligt at spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det får man når byggeriet er positivt for miljøet. Bidraget forudsætter altså at byggeprojektet har positiv betydning for miljøet.
12Planlægning er nøglen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du er nødt til at forfatte en effektiv handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret i sammensætningen af køreplanen.
Danskernes favorit byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

De fleste online forretninger yder i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsløsninger til kombihammer. En sikker vinder er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Leveringsformen er jo i høj grad uproblematisk, og i mange tilfælde tillige den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du burde omvendt udse dig at bestille pakken til levering til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig desværre en smule mere pebret, men endvidere virkelig problemfri ift. kombihammer online. Den mest betalelige leveringsløsning kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, hvilket dog stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af netshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på kombihammer er naturligvis meget central såfremt man har brug for ordren inden for kort tid, så herved er det ret relevant at du ser den estimerede leveringsdato for kombihammer. En stor portion netbutikker – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig 1 dags fragt på mange af deres produkter online, men som imidlertid står og falder med at bestillingen gennemføres inden et konkret klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få pakken pakket inden medarbejderne har fri.

Nogle enkelte online forhandlere tilbyder levering uden beregning på kombihammer online, men for det meste kun ifald du handler for en fastsat sum. Derudover kan man gribe den billigste leveringsform, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop.

En hel del kæder udlover click-and-collect hvor du bestiller billig kombihammer på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Jem og Fix. Byggecentrene giver eksempelvis click-and-collect på kombihammer i følgende områder:

Nyborg, Gladsaxe, Brabrand, Hillerød, Farum, Fredericia, Holbæk, Nykøbing Falster, Virum, Rudersdal, Nørresundby, Brønshøj, Søborg, Kolding, Lyngby, Brønderslev, Roskilde, Skive, Charlottenlund, Thisted, Kalundborg, Silkeborg, Vejle, Herning, Hedehusene, Jyllinge, Frederiksværk, Lystrup, Nakskov, Risskov, Ballerup, Slagelse, Horsens, Herlev, Lillerød, Birkerød, Solrød Strand, Taastrup, Næstved, Hjørring, Viborg, Aarhus, Esbjerg, Glostrup, Randers, Kokkedal, Hobro, Odder, Vallensbæk, Frederikssund, Haderslev, Ringsted, Sønderborg, Grenaa, Ishøj, Albertslund, Tårnby, Tilst, Greve, Haslev, Odense, Ølstykke, Varde, Rødovre, Aalborg, Stenløse, Køge, København, Vanløse, Ikast, Hørsholm, Aabenraa, Værløse, Højbjerg, Holstebro, Nærum, Gentofte, Brøndby, Rønne, Dragør, Skanderborg, Middelfart, Allerød, Hvidovre, Frederikshavn, Svendborg, Frederiksberg, Valby, Åbyhøj, Korsør, Hedensted, Vordingborg, Helsingør, og Struer, .

Afhentning ift. kombihammer er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når vi ser på søgedata står det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter bl.a. kombihammer priser og kombihammer online. Man ser desuden mange gange online shoppere lede efter blandt andet køb kombihammer, billig kombihammer samt kombihammer tilbud, plus de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Bygma.

Tilbud på kombihammer

Det er jo temmelig gnidningsløst for os alle at sammenligne tilbud på billige kombihammer online fra forskellige butikker på nettet, og følgelig har masser af internet outlets været nødt til at nedbringe salgspriserne på kombihammer markant, og ovenikøbet frembyde fragtfri levering.

Dog kan det trods alt være gunstigt at udforske en række forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på kombihammer online forinden du gennemfører din handel, således at man er velinformeret til at opnå den billigste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen og 10-4.

Man må trods alt være klar over, at i tilfælde af at en internet shop afhænder billige kombihammer online på tilbud til en tilbudspris som kan virke uendeligt fremragende, så kan det tit være et faresignal om en fup netshop. Bestillinger med kort er imidlertid omfattet af en orden, der støtter køber overfor uærlige internet outlets.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du anvende en løsning som f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil godtgøre pengene til kombihammer over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte i nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg og Bygma.

Når man ser på tallene fremstår det tydeligt, at mennesker som regel efterspørger blandt andet kombihammer tilbud og billig kombihammer. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker søge for eksempel køb kombihammer, kombihammer priser samt kombihammer online.

Undersøg tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot indebærer i højeste grad gunstige muligheder for at iagttage en hel del eksisterende forbrugeres erfaringer og derfor kan det anbefales, at du eftersøger internet forhandlerens kritik forud for at du bestiller billige kombihammer online.

Facebook fremskaffer derudover fuldkommen pæne metoder til at få et kig ind i internet selskabets troværdighed. Herinde møder vi en del e-handler som giver folk mulighed for at notere en bedømmelse af deres køb, som på samme måde kan drages fordel af til vurdering af hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige kombihammer online i en internet shop behøver de for at være på den sikre side gennemlæse e-shoppens forretningsbetingelser, men det er typisk et omfattende projekt, specielt ved de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan og 10-4.

Et alternativt forslag kunne være at se om webbutikken er godkendt af e-mærket, grundet at det er en erklæring om at webbutikken retter sig efter de danske love, samt at internet virksomheden fra tid til anden gennemses af eksperter som er indført i reglerne.

Det er en rigtig god genvej til at blive assisteret, for så vidt du forvoldes dilemmaer i processen med din bestilling af kombihammer. I øvrigt anbefales det at kunden er sat ind i de elementære forhold der kan have betydning for bestillingen af kombihammer online, som for eksempel hvilken byttepolitik forretningen tilsikrer.

På grund af dette er det ydermere essesentielt, at man til enhver tid beholder ens ordremail, således man altid kan bevidne sit køb af kombihammer, hvad end man har bestilt hos Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan eller XL-Byg.

Anna I gav 5 stjerner

Fremragende!

Marianne Thomsen gav 4 stjerner

Fremragende service.

Morten E gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Helle Rasmussen gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

9 tips til når du køber online
1Flere webshops i Danmark frembyder i øjeblikket et bredt udvalg af billige former for levering til kombihammer. Det mest populære er i dag levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente de bestilte varer lige når det passer dig. Leveringstypen er altså ekstremt let gængelig, samt typisk ligeledes den billigste leveringsmodel.
2Den billigste fragttype vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, hvilket beroer på at du fysisk befinder dig tæt på online butikkens lager. Den fragtmulighed er temmelig udslagsgivende hvis du har brug for kombihammer om et øjeblik. Alternativt så lover flere internet webshops portofri levering, men typisk er det påkrævet at du shopper for en bestemt pris.
3Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfattet af et regelsæt, hvilket værner kunden overfor snydagtige online forhandlere. Som alternativ kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at betale omkostningerne over en periode.
4Trustpilot fremskaffer temmelig pålidelige løsninger til at eftergå flere øvrige brugeres iagttagelser og derved er det klogt, at du læser webbutikkens kritik forinden du køber billige kombihammer online. Facebook frembyder også immervæk gunstige muligheder for at få kendskab til netbutikkens kundetilfredshed.
5Fragtperioden kan vise sig at være super aktuel ifald vi behøver varen om få sekunder, så derfor er det nemlig fornuftigt at du gransker den estimerede leveringstid for kombihammer. Mange forretninger på nettet tilbyder billig dag-til-dag levering på en række varer, men husk at det antager at ordren køres igennem forinden et nøjagtigt tidspunkt.
6Flere shops på nettet præsterer gebyrfri levering på kombihammer, men typisk under forudsætning af at du køber for en fastsat sum. Som alternativ skulle man vælge den prisbilligste leveringsversion, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre bestillingen til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig tit ligeledes ualmindeligt problemfri. Den billigste leveringsform er dog at du selv henter pakken.
7Forud for at nogen køber billige kombihammer i en butik bør de principielt granske webbutikkens vilkår, men det er naturligvis ikke super interessant. Desuden er det klogt at køber er påpasselig med de primære bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige kombihammer online, f.eks. den bytteret internet forhandleren anvender.
8Det har vist sig at være ekstremt bekvemt for os alle at finde de bedste tilbud online på billige kombihammer på forskellige e-butikker, og herved tilbyder langt de fleste internet handler i Danmark levering uden omkostninger. Til gengæld kan det imidlertid blive nyttigt at inspicere en række netshops efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din handel, så du er velinformeret til at skaffe sig den mest betalelige pris.
9Vi slår generelt et slag for at efterse om online forretningen er e-mærket medlem, siden det bør være en indikation om at e-shoppen retter sig efter den officielle danske lovgivning, tillige med at online forretningen en gang i mellem kigges til af jurister der forstår bestemmelserne på området. Forinden nogen shopper billige kombihammer i en internet handler kan de i virkeligheden kigge på forhandlerens forretningsaftale.