Dometic CoolIce CI-85 - Køleboks
2.549 kr.
Læs mere
Dometic Tropicool TC 07 - Køleboks
1.899 kr.
Læs mere
Dometic CoolIce CI-85w - Køleboks
2.849 kr.
Læs mere
Dometic CoolFreeze CF-26 - Køleboks
4.657 kr.
Læs mere
Dometic CFX 35W - Køleboks
6.268 kr.
Læs mere
Dometic CoolFreeze CF-50 - Køleboks
7.347 kr.
Læs mere
Dometic CFX 95 DZW - Køleboks
12.399 kr.
Læs mere
Dometic CoolIce CI-70 - Køleboks
2.299 kr.
Læs mere
Dometic CoolFreeze CF-11 - Køleboks
3.572 kr.
Læs mere
Dometic Tropicool TC 35 - Køleboks
2.572 kr.
Læs mere
Dometic ACX 35 - Køleboks
2.599 kr.
Læs mere
Dometic CoolFreeze CF-16 - Køleboks
4.261 kr.
Læs mere
Dometic AS25 - Køleboks
1.179 kr.
Læs mere
Dometic CFX 40W - Køleboks
7.559 kr.
Læs mere
Dometic CK40 Hybrid - Køleboks
2.762 kr.
Læs mere
Dometic CFX 65W - Køleboks
9.699 kr.
Læs mere
Dometic WCI-13 - Køleboks
729 kr.
Læs mere
Dometic WCI-33 - Køleboks
1.349 kr.
Læs mere
Dometic SC30 - Køleboks
999 kr.
Læs mere
Dometic ACX 40 - Køleboks
2.629 kr.
Læs mere
Dometic CoolIce CI-42 - Køleboks
1.749 kr.
Læs mere
Dometic MF-5M - Mini køleskab
1.299 kr.
Læs mere
Dometic Tropicool TC 21 - Køleboks
2.123 kr.
Læs mere
Dometic WCI-22 - Køleboks
899 kr.
Læs mere
Dometic ACX 40G - Køleboks
2.699 kr.
Læs mere
Dometic CFX 75 DZW - Køleboks
10.499 kr.
Læs mere
Dometic CoolIce CI-110 - Køleboks
2.999 kr.
Læs mere
Dometic CoolFreeze CF-40 - Køleboks
7.999 kr.
Læs mere
Dometic CoolIce CI-55 - Køleboks
1.899 kr.
Læs mere
Dometic SC38 - Køleboks
1.349 kr.
Læs mere
Dometic CFX 100W - Køleboks
9.624 kr.
Læs mere
Dometic CFX 50W - Køleboks
8.499 kr.
Læs mere
Dometic Tropicool TC 14 - Køleboks
2.499 kr.
Læs mere
Dometic CoolFreeze CF-35 - Køleboks
5.964 kr.
Læs mere
Dometic CFX 28 - Køleboks
5.383 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor læse byggeshoppens regningslinjer.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed bør du handle hos en online byggeshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring køleboks.
Nogle byggekæder præsterer et stort varesortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du kan vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, foruden bare køleboks.
Det er helt klart utrolig relevant at vide, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Der findes forskelle i priserne på billige køleboks fra byggemarked til byggemarked. En del vil have lave priser, og øvrige giver kompetent rådgivning. Du bør reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du har brug for varerne nu og her eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er især muligt hos de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder har butikker i store dele af landet, og pga. det har folk valget om at handle online og køre produkterne personligt. Derigennem har man chancen for at blive fri for fragten, samt tilmed have varerne straks.
De store byggecentre køber produkter fra alle mulige nichebutikker, med det formål at du så kan købe fra et bredt sortiment af køleboks online.
De store byggecentre er populære og bekendte butikker, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke webshops står selv for produktion af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få bedre priser.
Forskellige niche webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de kun sælger disse produkter. Således kan du opleve endnu mere kompetent service fra personale som er eksperter i netop køleboks.
Forskellige webshops i små nicher er små familievirksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til ved at købe køleboks online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

køleboks jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

køleboks silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

køleboks bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

køleboks harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag over 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du burde måske tænke over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du skal købe professionel assistance til opstarten af arbejdet. Såfremt du skal have professionel assistance kan du spare penge ved at at indhente priser fra diverse virksomheder.
2Det kan overvejes at indhente hjælp til dele af projektet, i særdeleshed såfremt det er vigtige projekter. Krævende ting bør udføres af flere folk. Endvidere må det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om det.
3Planlægning vil altid være vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du anbefales at sammensætte en strømlinet tidsplan, der fortæller hvilke gøremål der skal laves hvornår, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du laver din strategi.
4Man må på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det være smart at du har grejet tilgængeligt idet du starter arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
5Inden du går i gang med dit byggeprojekt kan det være aldeles værdifuldt at være sikker på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig gældende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
6Potentielt kan det vise sig meningsgivende at du har samtlige bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du starter eksekveringen. Du kan sammenfatte en punktforms indkøbsseddel som samler de materialer der skal bruges, og som det næste efterse hver enkelt ting, så du sikrer dig at du har styr på det.
7Der præsenterer sig typisk uforudsigelige problemstillinger når det gælder krævende opgaver, og pga. dette viser det sig væsentligt at man afsætter tilstrækkelig tid i planen, så man føler sig sikker på at man får det færdiggjort.
8Der kan findes en hel række vejledninger og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube tilbyder meget nyttig information, ikke mindst når du kigger på engelsk.
9Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke beklædning inklusiv hjelm og sko der hjælper dig overfor hændelige uheld. Det er fornuftigt med fokus på sikkerheden i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke har professionel hjælp.
10Husk at du kan indhente økonomisk støtte til ombygninger. Det fås forudsat at renoveringen er miljøvenligt. Det beroer altså på at renoveringen har en positiv effekt på naturen.
11For byggeprojekter udendørs har vejret en stor rolle. Af den årsag må du regelmæssigt tjekke vejrvarslen lige før byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at vælte ned netop som du er startet på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Ofte vil det vise sig fornuftigt at nedskrive en budgetoversigt for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være sundt at dokumentere hver eneste udgift, og så gennemgå ens omkostning ved dem hver især.
De højest ratede byggemarkeder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt overlegent. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ekstremt flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

En stor portion internet selskaber frembyder nu diverse billige leveringsmåder til køleboks. Det mest almindelige er p.t. at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine nye produkter når du har lyst. Leveringsformen er nemlig ret smart, samt tit desuden den billigste leveringsmanér.

Du burde på samme måde foretrække at få ordren leveret til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Muligheden bliver en gang i mellem lidt mere pebret, men tillige særdeles gnidningsløs ift. køleboks online. Den billigste fragttype vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, men den mulighed beroer på at du befinder dig med kort afstand til online forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på køleboks er selvfølgelig ret så vigtig hvis du har brug for varerne om et øjeblik, og i det øjemed er det i sandhed fornuftigt at vi checker det anslåede leveringstidspunkt på køleboks. Masser af online shops – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varer online, men vær obs på at det er betinget af at bestillingen laves forud for et besluttet klokkeslæt, således at de kan nå at få pakken pakket forinden de pakkeansatte drager hjemad.

Flere internet shops garanterer fri fragt på køleboks online, men oftest er det forbeholdt når der handles for et bestemt beløb. I øvrigt skal du vælge den mest betalelige mulighed for levering, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor du bestiller billig køleboks online men afhenter i butikken. Fx Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Silvan. Byggecentrene udlover fx klik-og-hent på køleboks i disse byer:

Åbyhøj, Aarhus, Ikast, Nørresundby, Aalborg, Randers, Charlottenlund, Solrød Strand, Dragør, Lyngby, Lystrup, Brønderslev, Ølstykke, Ballerup, Hvidovre, Hedehusene, Gentofte, Frederiksværk, Hjørring, Holstebro, Nykøbing Falster, Hobro, Ishøj, Rønne, Frederikssund, Frederikshavn, Herning, Horsens, Skive, Fredericia, Vordingborg, Svendborg, Farum, Jyllinge, Aabenraa, Rudersdal, Birkerød, Thisted, Vanløse, Ringsted, Risskov, Helsingør, Esbjerg, Brøndby, Sønderborg, Rødovre, Kokkedal, Taastrup, Greve, Værløse, Grenaa, Haderslev, Silkeborg, Lillerød, Hillerød, Herlev, Kalundborg, Glostrup, Viborg, Slagelse, Næstved, Virum, Nærum, Middelfart, Højbjerg, Kolding, København, Hedensted, Roskilde, Tilst, Hørsholm, Odense, Frederiksberg, Tårnby, Søborg, Valby, Vallensbæk, Korsør, Varde, Holbæk, Nyborg, Brønshøj, Albertslund, Nakskov, Struer, Vejle, Haslev, Stenløse, Allerød, Brabrand, Skanderborg, Odder, Køge, og Gladsaxe, .

Click-and-collect af køleboks er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland), Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Falster) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ved kig i data står det tydeligt, at internetbrugere ofte kigger efter for eksempel køb køleboks og køleboks online. Foruden dette oplever man tit internet shoppere kigge efter eksempelvis køleboks tilbud, køleboks priser samt billig køleboks, foruden de udbredte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Få den bedste pris på køleboks

Det er i dag særdeles praktisk for forbrugerne at prissammenligne på billige køleboks online på forskellige online outlets, og derfor har utallige internet virksomheder ikke kunne lade være med at presse prisen på køleboks markant, og ovenikøbet love gratis fragt.

Det kan imidlertid vise sig rentabelt at studere et par forskellige e-forretninger efter udsalg og tilbud på køleboks online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er garanteret at modtage den laveste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

Man skal ikke desto mindre ikke undervurdere, at når en internet forhandler afsætter billige køleboks online til en tilbudspris som kan ses som urealistisk billig, så kunne det ofte være et signal om en uoprigtig internet butik. Kortbetalinger er ikke desto mindre omfattet af et regulativ, hvilket sikrer kunden overfor uærlige online selskaber.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du vælge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre beløbet til køleboks over tid. Det foreslåes normalt ved niche webshops, men ikke de kendte byggekæder som fx Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Stark.

Når man ser på søgedata fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter blandt andet billig køleboks og køleboks tilbud. Foruden dette oplever vi typisk mennesker søge efter for eksempel køb køleboks, køleboks priser og køleboks online.

Analyser andre menneskers synspunkter

Trustpilot byder på evigt relevante muligheder for at eftergå adskillige andre forbrugeres tanker og herved er det godt, at du eftergår netbutikkens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige køleboks online.

Facebook genererer tilsvarende regulære udmærkede metoder til at få indsigt i online webshoppens popularitet. Herinde er der mange online forhandlere hvor man kan udforme en anmeldelse af deres køb, hvilket på samme måde må bruges til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forud for at nogen shopper billige køleboks online i en internet butik behøver de til hver en tid tyde forhandlerens vilkår, det er dog typisk ikke særlig morsomt, især på de velkendte byggecentre som Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Bauhaus.

En nem løsning er at undersøge hvorvidt internet webshoppen er e-mærke godkendt, siden det kan være en indikator for at internet firmaet imødekommer de officielle danske regler, og at internet selskabet ofte gennemses af fagmænd der har den nødvendige knowhow om lovene på området.

Dette er desuden en god lejlighed til assistance, såfremt du forvoldes dilemmaer som følge af din bestilling af køleboks. Foruden dette anbefales det at du er oppe på mærkerne omkring de mest vitale regler der kan influere på købet af køleboks online, som eksempelvis hvilken bytteret forretningen tilbyder.

I den relation er det også essesentielt, at man når som helst opbevarer sin kvitteringsmail, så man fremadrettet vil kunne vidne om sin bestilling af køleboks, uagtet om man har bestilt ved Bauhaus, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma eller Davidsen.

Mads Pedersen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Inger O gav 4 stjerner

Det virker bare.

Henrik L gav 5 stjerner

Har handlet der før

Birthe V gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 tips til internetshopping
1Generelt tilråder vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af et regelsæt, som passer på dig som kunde overfor svindlende butikker på nettet. Som en alternativ mulighed kan du benytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du foretrækker at godtgøre prisen af flere omgange.
2Forud for at folk shopper billige køleboks hos en butik burde de helt sikkert tage stilling til e-shoppens forretningsvilkår, dog er det normalt ikke særlig interessant. Endvidere foreslår vi at køber er på vagt for de væsentligste bestemmelser der kan have indflydelse på købet af billige køleboks online, som for eksempel hvilken ombytningsret internet selskabet garanterer.
3Trustpilot tilbyder dig relativt fine muligheder for at gennemgå en længere række forhenværende køberes kritik og på grund af dette er det godt, at du ser nærmere på e-firmaets anmeldelser forinden du køber billige køleboks online. Facebook bringer dig lignende super ærlige genveje til at få indblik i internet shoppens kundefokus.
4Det er efterhånden usædvanlig ligetil for alle at sammenligne priser online på billige køleboks hos diverse online selskaber, og med det motiv frembyder massevis af online butikker fri fragt. Dog kan det ikke desto mindre vise sig profitabelt at tjekke et par online outlets efter billige priser før du shopper, så du er sikret at opnå den skarpeste pris.
5En hel del internet handler yder i øjeblikket et stort udvalg af billige fragttyper til køleboks. Et hit er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot din pakke når der er tid til det. Leveringsmetoden er altså i høj grad uproblematisk, samt endda ligeledes den prisbilligste fragtform.
6Leveringstiden kan i nogle tilfælde være meget betydningsfuld når man skal bruge dine nye produkter om kort tid, og herved er det helt passende at du besigtiger leveringstidspunktet for køleboks. En lang række netbutikker reklamerer med billig dag-til-dag fragt på utallige varer, hvilket stiller krav om at transaktionen gennemføres inden et besluttet tidspunkt.
7Nogle online virksomheder præsterer portofri levering på køleboks, men i reglen er det under betingelse af at der bestilles for en konkret pris. Derudover skal man udse dig den mest betalelige leveringsmanér, hvilket i mange tilfælde er at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig typisk på den anden side særligt let. Den mest betalelige leveringstype kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
8Vi anbefaler at se hvorvidt internet selskabet er godkendt af e-mærket, eftersom det længe har været en garanti for at online forhandleren efterkommer de danske retningslinjer, samt at internet butikken hyppigt gennemses af specialister der behersker de gældende regulativer. Forud for at nogen bestiller billige køleboks hos en shop på nettet kan de altid bese dens forretningsaftale.
9Den prisbilligste leveringsmulighed vil til enhver tid være at hente pakken selv, hvilket nødvendiggør at du befinder dig i kort afstand af e-butikkens tilholdssted. Den løsning er ualmindeligt væsentlig når vi skal bruge køleboks om kort tid. Alternativt så tilbyder nogle få e-forretninger i Danmark fragt uden beregning, men for det meste er det så præmissen at der erhverves for et konkret beløb.