Husejeren.dk

Kodelås

Stanley kodelås 30mm - gul - 3 tal
90 kr.
Læs mere
Easy 808 Elektronisk Fingeraftryks- og kodelås Venstre
3.000 kr.
Læs mere
Mi-lock Kodelåse messing 2 stk.
80 kr.
Læs mere
Easy 808 Elektronisk Fingeraftryks- og kodelås Højre
3.000 kr.
Læs mere
EasyIn Indendørs kodelås med touch-display Sort
1.995 kr.
Læs mere
Stanley kodelås 20mm - gul - 3 tal med kabel
90 kr.
Læs mere
Stanley kodelås 30mm - sort - 3 tal
90 kr.
Læs mere
Montage af Easy2Acces kodelås og fingeraftrykslås
1.495 kr.
Læs mere
Stanley kodelås 20mm - sort - 3 tal med kabel
90 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge produkterne hurtigt eller blot har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente produkterne selv. Dette er specielt en mulighed i de velkendte byggecentre.
Der er variationer i prisniveauet på billige kodelås alt efter hvor du handler online. En del giver lave priser, imens andre har fokus på et højt serviceniveau. Du skal vide hvad du vil prioritere.
Flere byggecentre fremviser et stort produktsortiment, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du bør vide om det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover bare kodelås.
Det er naturligvis utrolig relevant at se, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
For de fleste er byggeri lig med en masse spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at vælge en webshop, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring kodelås.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man undersøge netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes i de større byer, og derigennem har kunderne adgang til at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Derved har du chancen for at undvære leveringsomkostningen, og tilmed have varerne lige nu.
De udbredte byggemarkeder sælger produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og dermed kan du shoppe fra et stort udvalg af kodelås online.
De store byggekæder er etablerede og velkendte virksomheder, som bidrager til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker producerer selv de varer der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online får du billigere priser.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er specialister i de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig bør du modtage mere brugbar assistance fra medarbejdere som er eksperter i netop kodelås.
Alverdens niche webshops er opstartsfirmaer, som tit er danske, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du handler kodelås online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag flere end 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

kodelås silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

kodelås jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

kodelås bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

kodelås harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det vise sig aktuelt at have de påkrævede materialer klar før du tager fat på eksekveringen. Du kunne sammensætte en enkel oversigt som indeholder alle de ting der skal bruges, og bagefter granske hver eneste ting, således at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
2Inden du optager dit byggeprojekt er det yderst essentielt med en forsikring om, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
3Du må på ingen måde nedprioritere dit eget ve og vel, så husk beklædning som eksempelvis sikkerhedssko der skåner dig overfor hændelige risici. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer eksperthjælp.
4Du kan finde en hel række artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube tilbyder dig overvældende meget brugbar information, særligt forudsat at man søger på engelsk.
5Godt forarbejde vil altid være nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, samt derudover en nummerorden. Forsøg at være konkret når du laver køreplanen.
6I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så man har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være en fordel at notere hver eneste udgiftspost, og efterfølgende gennemgå beløbet for hver enkelt.
7Der kommer typisk uventede problematikker når det kommer til store opgaver, og på grund af det vurderes det betydningsfuldt at man afsætter nok tid i kalenderen, som bidrager til at man føler sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
8Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den årsag bør du hyppigt se vejrforudsigelserne i den tid der er op til byggeprojektet, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned nøjagtig som du arbejder hårdt på det store projekt.
9Glem ikke at du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det gives når renoveringen er klimavenligt. Det forudsætter dermed at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
10Du bør gennemtænke om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en fagmand til områder af det. Hvis du sikrer dig hjælp fra en ekspert kunne det være fordelagtigt at modtage uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
11Man bør på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig fordelagtigt at have det til rådighed før du igangsætter byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de her omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
12Det er en god idé at sikre sig hjælp til projektet, ikke mindst hvis det er større arbejdsopgaver. Nogle byggerier bør udføres af flere personer. Derudover viser det sig hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
De mest folkekære byggecentre
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ret så betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ekstremt flot. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er utrolig imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvor hele 59 % har givet toprating, og kun 9 % giver bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er utrolig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Temmelig mange online forretninger udlover på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringsmodeller til kodelås. En af dem der er mest anvendt er efterhånden pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din ordre når det passer dig bedst. Denne er jo vældig fleksibel, og desuden ydermere den mest billige fragttype.

Du kan tillige forsøge at få varerne leveret til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Muligheden bliver mange gange en kende mere pebret, men tillige ekstremt ukompliceret med kodelås online. Den billigste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men dette er betinget af at du er i kort afstand af internet forretningens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på kodelås er selvfølgelig vældig central forudsat man behøver pakken med det samme, så med det formål er det ret så klogt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid på kodelås. En del online firmaer – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – annoncerer billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter online, som imidlertid er forudsat at bestillingen realiseres inden et givent tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få produkterne ordnet inden pakkemedarbejderne får fri.

Visse online forretninger frembyder fragt uden gebyr på kodelås online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis man handler for et præcist beløb. Alternativt kunne man overveje den mest billige fragtform, der typisk vil blive at få kørt dine produkter til et udleveringssted.

En del netshops udlover click-and-collect hvor du bestiller billig kodelås online men afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Stark. Byggekæderne tildeler for eksempel afhentning af kodelås i disse områder:

Brøndby, Glostrup, Herlev, Kalundborg, Risskov, Vallensbæk, Esbjerg, Søborg, Hedensted, Hobro, Højbjerg, Valby, Svendborg, Brønshøj, Kokkedal, Rudersdal, Ølstykke, Aabenraa, Solrød Strand, Ringsted, Brabrand, Nakskov, Virum, Greve, Helsingør, Middelfart, Sønderborg, Hvidovre, Holstebro, Roskilde, Allerød, Nyborg, Varde, Dragør, Farum, Fredericia, Viborg, Hjørring, Frederiksberg, Albertslund, Haderslev, Tårnby, Ikast, Odense, Frederikssund, Horsens, Nærum, Værløse, Silkeborg, Skanderborg, Taastrup, Odder, Gentofte, Frederiksværk, Aalborg, Slagelse, Haslev, Hørsholm, Skive, Ballerup, Gladsaxe, Kolding, Nørresundby, Næstved, Jyllinge, Hillerød, Korsør, Hedehusene, Birkerød, Frederikshavn, Randers, Rødovre, Holbæk, Tilst, Nykøbing Falster, Lystrup, Brønderslev, Vordingborg, Struer, Herning, Thisted, Lyngby, Ishøj, København, Vejle, Køge, Åbyhøj, Grenaa, Stenløse, Charlottenlund, Lillerød, Vanløse, Aarhus, og Rønne, .

Afhentning ift. kodelås er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Sydsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når vi ser på tendenserne står det markant, at internet shoppere mange gange efterspørger for eksempel billig kodelås og kodelås priser. Foruden dette ser man jævnligt folk efterspørge bl.a. kodelås online, kodelås tilbud samt køb kodelås, foruden de store byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

Bedste tilbud på kodelås

Det er efterhånden virkelig enkelt for købere at søge information om priser på billige kodelås online hos diverse firmaer på nettet, og derved har en lang række online virksomheder set sig nødsaget til at presse prisniveauet på kodelås eftertrykkeligt, og endda yde gratis levering.

Men det kan stadigvæk vise sig udbytterigt at kigge forbi diverse e-forretninger efter tilbud og udsalg på kodelås online inden du køber, sådan at man er tryg ved at opnå den billigste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Du må alligevel være så påvagt, at hvis en butik afhænder billige kodelås online på tilbud til en tilbudspris som virker utopisk billig, så burde det for det meste være en varsel om en snydagtig shop. Kortbetalinger er ikke desto mindre omfattet af et reglement, som dækker dig som køber overfor svindlende internet selskaber.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du bruge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du agter at dække prisen på kodelås over en længere periode. Dette foreslåes normalt ved specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når vi ser på statistikkerne er det klart, at folk ofte søger for eksempel kodelås priser og kodelås online. Vi ser desuden jævnligt netshoppere lede efter fx kodelås tilbud, billig kodelås og køb kodelås.

Gennemsøg tidligere køberes synspunkter

Trustpilot fremskaffer adskillige fortræffelige chancer for at tyde flere forhenværende brugeres observationer og af den grund kan det anbefales, at du beser e-butikkens vurderinger før du handler billige kodelås online.

Facebook byder på lignende ultra fortræffelige chancer for at få kendskab til webbutikkens popularitet. Foruden det ser vi nogle netbutikker hvor man kan tilkendegive en omtale af virksomhedens service, hvilket også kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk køber billige kodelås online på en e-forhandler behøver man for at være sikker skimme shoppens forretningsbetingelser, men det er gerne en tidskrævende opgave, især ved de velkendte byggemarkeder som Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Bauhaus.

En nemmere løsning kunne være at bemærke hvorvidt online webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en sikring om at e-butikken overholder de officielle danske regler, tillige med at internet firmaet jævnligt overvåges af specialister som er indført i vilkårene.

Det giver dig chance for at blive assisteret, hvis du møder dilemmaer ved din bestilling af kodelås. Tilsvarende slår vi et slag for at man er sat ind i de primære reglementer der kan influere på købet af kodelås online, til eksempel hvilken bytteret e-handlen garanterer.

I den relation er det i øvrigt essesentielt, at man permanent bibeholder sin kvitteringsmail, så man en anden gang kan bevidne sit køb af kodelås, uafhængig af om man har handlet hos Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen eller Bauhaus.

Louise gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Tina gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Hanne Pedersen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Thomas Sørensen gav 5 stjerner

Fremragende!

9 tips til når du køber online
1Det er i dag yderst hensigtsmæssigt for alle at finde de bedste tilbud online på billige kodelås fra flere internet forhandlere i Danmark, og ergo præsterer masser af shops på nettet fragt uden omkostninger. Dog kan det alligevel vise sig lukrativt at tjekke et par netbutikker efter udsalg og tilbud forinden du bestiller, sådan at man er på den sikre side med at få fat i den skarpeste pris.
2Fragtperioden er selvfølgelig ret betydningsfuld forudsat man mangler dine nye produkter omgående, og herved er det utvivlsomt essentielt at vi undersøger leveringstidspunktet for kodelås. Adskillige e-shops giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, men som imidlertid står og falder med at bestillingen placeres forinden et fastsat klokkeslæt.
3Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er dækket ind under et regelsæt, hvilket redder en overfor uærlige shops på nettet. Som et alternativ bør du bruge en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at afbetale pengene over et længere tidsrum.
4Masser af forretninger på nettet tilbyder nu om dage et bredt udvalg af billige fragtformer til kodelås. Et hit er nu til dags pakkeshoppen, og så afhenter du blot dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er nemlig ultra fleksibel, samt mange gange tilmed den billigste fragtmetode.
5Nogle få internet varehuse garanterer gebyrfri levering på kodelås, men i reglen kun når man aftager for en bestemt pris. Derudover kunne du gribe den prisbilligste leveringsudgave, som mange gange er at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver for det meste desuden super fremkommelig. Den prisbilligste fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter pakken.
6Trustpilot medfører fuldstændig habile muligheder for at studere en lang række nuværende kunders omtaler og herved stiller vi forslag om, at du kigger nærmere på e-firmaets anmeldelser forinden du shopper billige kodelås online. Facebook frembringer for øvrigt rigtig stabile genveje til at få indblik i internet forretningens pålidelighed.
7Forinden folk handler billige kodelås hos en online virksomhed behøver de reelt gennemlæse netbutikkens betingelser, det er dog normalt en tidskrævende opgave. Ligeledes foreslåes det at du er opmærksom på de mest centrale regler der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige kodelås online, fx hvilken returrettighed internet selskabet tilsikrer.
8Den mest letkøbte leveringsmulighed vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, hvilket dog forudsætter at du fysisk befinder dig i nærheden af internet forhandlerens lager. Den fragtmulighed er naturligvis rigtig aktuel forudsat du har brug for kodelås fluks. Alternativt så yder flere internet forretninger fragt uden gebyr, men oftest kun hvis du aftager for en præcis sum.
9Generelt tilråder vi at bemærke om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, hvilket kan være en antydning af at internet forhandleren adlyder de officielle danske regler, udover at hjemmesiden løbende kontrolleres af eksperter som har ekspertise inden for de gældende regler. Før folk handler billige kodelås på en internet shop kan man uden tvivl kigge på webshoppens forretningsaftale.