Koben i sæt Eclipse 3 stk
498 kr.
Læs mere
Koben Hultafors 108/15
156 kr.
Læs mere
Koben 750 mm - ekstra kraftig
109 kr.
Læs mere
Koben Hultafors 101 B
275 kr.
Læs mere
Koben Hultafors 109
639 kr.
Læs mere
Koben Hultafors
537 kr.
Læs mere
Koben 600 mm
53 kr.
Læs mere
Koben 900 mm - ekstra kraftig
126 kr.
Læs mere
Koben 450 mm
44 kr.
Læs mere
BATO Kobensæt 4 dele
560 kr.
Læs mere
BATO Koben 625mm
174 kr.
Læs mere
BATO Koben 900mm
249 kr.
Læs mere
HULTAFORS Koben stål justerbart 209 SB/25"
595 kr.
Læs mere
Hultafors Koben, stål 107
199 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Koben, doublebar 900mm
435 kr.
Læs mere
Hultafors Koben, stål mini, 190 mm 108 Mini
69 kr.
Læs mere
Hultafors Koben stål 108/21"
160 kr.
Læs mere
BATO Koben flad 380mm
124 kr.
Læs mere
Hultafors Prof koben 109
344 kr.
Læs mere
BATO Koben 300mm
74 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre sælger et enormt varesortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør overveje om det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare koben.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør man læse netbutikkens handelsbetingelser.
Hvis du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Det er specielt en mulighed ved de udbredte byggekæder.
Du vil finde forskelle i prisen på billige koben hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder gode priser, og andre har fokus på faglig sparring. Du skal tænke over hvad der for dig betyder mest.
Det er naturligvis utrolig relevant at se, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du shoppe hos en netbutik, som tilbyder tips og tricks til valg af koben.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og bekendte butikker, hvilket kan give øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som en fordel.
De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra mange forskellige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort sortiment af koben online.
De velkendte byggekæder finder du i det meste af landet, og derigennem har du tilbuddet om at bestille online og fragte varerne selv. I kraft af det har du mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, samt ovenikøbet hente produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforretninger på nettet er opstartsvirksomheder, som typisk er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du handler koben online på deres side.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online bør du få ekstra gode tilbud.
Mange små butikker har et indgående kendskab til deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette forventes det at du får ekstremt anvendelig service fra ansatte som er specialister i netop koben.
De største byggekæder i Danmark
koben silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af ca. 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af ca. 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

koben jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

koben harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

koben bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr stor betydning. Derfor kan du tit holde øje med meldingerne om vejret i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden varsel går i gang med at vælte ned absolut lige når du er startet på det vigtige byggeprojekt.
2Det kan vise sig væsentligt at du har de presserende bygningsmaterialer disponible forinden du tager fat på dit arbejde. Du får god gavn af at udfærdige en simpel indkøbsseddel som samler det der skal bruges, og bagefter gennemløbe punkterne, så du bliver sikker på at alt er som det skal være.
3Forberedelse vil altid være kilden til at komme i mål med dit arbejde. Du bør overveje at forfatte en gennemarbejdet arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk i udarbejdelsen af agendaen.
4Der findes mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube yder assistance med enormt meget konstruktiv information, særligt såfremt du benytter den engelske version.
5Glem ikke at du kan indhente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det får man når renoveringen er CO2-besparende. Støtten forudsætter med andre ord at byggeriet påvirker planeten.
6Det kan vise sig nyttigt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, især hvis det er væsentlige byggeprocesser. Krævende ombygninger gør krav på mere end en person. Desuden vil det blive mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
7Du vil ikke gå ned på udstyr. Jævnligt kan det være af stor betydning at have grejet disponibelt forinden du går løs med byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at indkalkulere disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Det kan vise sig at være af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for arbejdet, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være rationelt at gennemgå hver enkelt omkostning, og bagefter kortlægge udgiften ved dem enkeltvis.
9Du bør nødig se bort fra sikkerheden, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der beskytter dig overfor mulige risici. Det er smart med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, specielt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
10Du bør regne på om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan anskaffe hjælp fra en professionel til opstarten af byggeprocessen. Når du benytter assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge prisoverslag fra diverse virksomheder.
11Inden du optager byggeprojektet er det ekstremt meningsfuldt at have styr på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype vil der være fastsatte love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
12Der viser sig næsten altid overraskende bump på vejen når det handler om avancerede projekter, og følgelig er det væsentligt at der er afsat en del tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
Danskernes favorit byggemarkeder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er utrolig imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket klart er enormt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er hamrende betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Mange webbutikker i Danmark yder efterhånden flere billige fragtmetoder til koben. En af favoritterne er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig virkelig overkommelig, samt ofte også den billigste leveringstype.

Du kunne ligeledes udse dig at få leveret til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig i mange tilfælde en sjat mere bekostelig, men ydermere ret bekvem ift. koben online. Den mest billige leveringstype kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, som jo betinges af at du befinder dig i nærheden af internet forretningens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på koben kan vise sig at være meget essentiel hvis man har behov for varen om kort tid, og derfor er det virkelig vigtigt at vi ser tidshorisonten for levering på koben. Flere e-forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på mange af deres varer online, som trods alt er forudsat at bestillingen gennemføres før et fast klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få ordren klar inden personalet har fri.

Flere e-butikker sikrer levering uden gebyr på koben online, men ofte er det kun gældende hvis du indkøber for et konkret beløb. Alternativt kan man udse dig den billigste form for levering, der mange gange vil være at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop.

De fleste webbutikker tildeler afhentning hvor man handler billig koben på nettet og selv henter i butikken. Fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark og Davidsen. Byggekæderne frembyder blandt andet klik-og-hent på koben i følgende byer:

Aarhus, Jyllinge, Tilst, Herning, Søborg, Silkeborg, Haslev, Virum, Frederikshavn, Charlottenlund, Dragør, Hjørring, Kolding, Værløse, Lyngby, Svendborg, Birkerød, Odense, Hvidovre, Grenaa, Nyborg, Holstebro, Sønderborg, Skanderborg, Valby, Solrød Strand, Brønderslev, Fredericia, Thisted, Ishøj, Brøndby, Vejle, Hedensted, Rudersdal, Brabrand, Holbæk, Hillerød, Esbjerg, Brønshøj, Greve, Nykøbing Falster, Højbjerg, Risskov, Roskilde, Hørsholm, Vordingborg, Horsens, Nakskov, Lystrup, Rønne, Helsingør, Næstved, Kokkedal, Farum, Viborg, Frederiksværk, Struer, Herlev, Ikast, Ringsted, København, Hedehusene, Køge, Gladsaxe, Tårnby, Albertslund, Odder, Vallensbæk, Aabenraa, Nærum, Vanløse, Allerød, Kalundborg, Haderslev, Gentofte, Stenløse, Ballerup, Aalborg, Frederiksberg, Lillerød, Frederikssund, Varde, Ølstykke, Randers, Åbyhøj, Glostrup, Middelfart, Hobro, Slagelse, Korsør, Rødovre, Skive, Nørresundby, og Taastrup, .

Click-and-collect af koben er en mulighed i de fleste dele af landet: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når man kigger i søgedata står det klart, at internetbrugere som regel søger eksempelvis køb koben og koben online. Vi ser derudover tit netshoppere søge blandt andet billig koben, koben priser og koben tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Gode priser på koben

Det er usædvanlig fleksibelt for enhver at finde tilbud på billige koben online på forskellige netbutikker, og til tak har masser af online varehuse ikke kunne slippe for at sænke priserne på koben voldsomt, og ovenikøbet præstere billig levering.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig indbringende at analysere nogle enkelte e-handler efter tilbud og rabatter på koben online forud for at du gennemfører din bestilling, så man ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

Du må trods alt ikke undervurdere, at hvis en internet butik udlover billige koben online på tilbud til en pris som kan ses som uhørt billig, så er det mange gange være et fingerpeg om en uægte online forretning. Køb med gængse betalingskort er på den anden side indbefattet af en lovbestemmelse, som forsvarer køber overfor falske internet forretninger.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du udnytte et tilbud som for eksempel ViaBill, hvis du agter at honorere regningen på koben i flere bidder. Dette tilbydes som regel hos online nichebutikker, i modsætning til de store byggekæder som for eksempel Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

Når man ser på søgedata står det tydeligt, at mennesker mange gange leder efter bl.a. billig koben og koben online. Vi ser desuden typisk folk søge blandt andet koben tilbud, koben priser og køb koben.

Undersøg tidligere køberes vurderinger

Trustpilot bringer dig nogenlunde gunstige muligheder for at eksaminere en stor portion andre brugeres erfaringer og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du udforsker online butikkens kritik forinden du køber billige koben online.

Facebook resulterer i desuden fuldkommen fine chancer for at få en idé om online forhandlerens popularitet. I øvrigt ses endda online forhandlere som giver kunderne mulighed for at forfatte en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket desuden bør drages fordel af til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen bestiller billige koben online på en webshop burde de utvivlsomt gennemgå shoppens forretningsvilkår, dog er det i reglen et tidskrævende arbejde, i særdeleshed med de gængse byggemarkeder som Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne måske være at kontrollere om internet butikken er tilsluttet e-mærket, da det kan være et tegn på at e-shoppen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, og at netshoppen undertiden revurderes af specialister der mestrer de gældende regler.

Dette er desuden din chance for en håndsrækning, såfremt du møder udfordringer i forbindelse med dit indkøb af koben. Dertil går vi ind for at man er vaks omkring de mest basale betingelser der indvirker på bestillingen af koben online, som eksempelvis hvilken bytteret online forhandleren lover.

Her er det desuden afgørende, at man stadigvæk bibeholder sin ordrekvittering, således man altid kan dokumentere bestillingen af koben, hvad end man har købt hos Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg eller Silvan.

Ole Petersen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Thomas gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Kim Hansen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Bente gav 5 stjerner

Hurtig

9 gode råd til online shopping
1En lang række forretninger på nettet yder på nuværende tidspunkt flere billige løsninger til levering til koben. Det mest populære er nu til dags at afsende til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente pakken lige når det passer dig. Metoden er nemlig vældig praktisk, samt oftest tillige den mest betalelige leveringsform.
2Vi foreslår generelt at kigge om online forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det ofte er et sympol på at e-shoppen retter sig efter den officielle danske lovgivning, foruden at online forretningen hyppigt revideres af fagfolk der er meget bekendte med de gældende regler. Inden folk handler billige koben i en e-shop burde man sådan set løbe igennem butikkens forretningsaftale.
3Trustpilot byder på faktisk pålidelige løsninger til at kontrollere adskillige andre konsumenters erfaringer og på grund af dette er det prisværdigt, at du gennemgår online forhandlerens vurderinger forinden du bestiller billige koben online. Facebook genererer tillige temmelig gode løsninger til at få et kig ind i e-forretningens kundefokus.
4Fragtperioden er jo særdeles central om du har brug for varen lige om lidt, så derfor er det uden tvivl meningsfuldt at man kontrollerer den anslåede leveringsdato ved koben. En stor portion e-firmaer i Danmark lover billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter, men som ikke desto mindre er underforstået at ordren aflægges forinden et angivent tidspunkt.
5Den prisbilligste mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, men den mulighed nødvendiggør at du lever med kort afstand til internet forhandlerens arbejdslager. Den leveringsmåde kan vise sig at være særligt udslagsgivende hvis man skal bruge koben nu og her. Alternativt så sikrer flere online outlets billig levering, men undertiden kræver det at der købes for en bestemt pris.
6Forinden folk køber billige koben i en netbutik behøver de uden tvivl have øje for shoppens forretningsvilkår, det er dog bare ikke særlig morsomt. Tilsvarende anbefales det at du er opmærksom på de væsentligste vedtægter gældende for shopping af billige koben online, for eksempel hvilken returret internet butikken tilbyder.
7En række internet outlets lover fragtfri levering på koben, men tit kræves det at man køber for et konkret beløb. Ellers kan man vælge den mest prisbevidste leveringsmåde, der typisk vil blive at få dem til at levere varerne til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig sædvanligvis endda ekstremt gnidningsløs. Den mest billige fragtmetode vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
8Det er særdeles let gængeligt for enhver at sammenholde priser online på billige koben hos flere internet webshops, og ergo tilbyder langt de fleste e-firmaer gratis fragt. Til gengæld kan det trods alt være smart at granske diverse e-shops efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at indhente den skarpeste pris.
9Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, der bistår dig som køber overfor uærlige online shops. Som alternativ burde du drage nytte af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at klare prisen over flere uger.