Knibtang Teng Tools MB489
130 kr.
Læs mere
Knibtang teng tools mb489
160 kr.
Læs mere
Knibtang 200 mm - 8"
41 kr.
Læs mere
Bahco knibtang 541D 200mm
163 kr.
Læs mere
Knipex knibtang med kunststof greb 180mm 5001 180
109 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have produkterne hurtigt eller bare vil undvære fragtgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ hos de kendte byggekæder.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot knibtang.
For de fleste er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne vælge et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af knibtang.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du kende virksomhedens regningslinjer.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige knibtang hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder de bedste tilbud, imens andre har faglig rådgivning. Du skal beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Det er naturligvis super relevant at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og kendte firmaer, hvilket kan give ubekymrethed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder samler produkter fra forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af knibtang online.
De gængse byggemarkeder findes i det meste af landet, og af den grund har de fleste mulighed for at handle online og transportere produkterne selv. Takket være dette har man mulighed for at undvære fragtomkostningen, samt tilmed få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online vil du få lavere priser.
Størstedelen af niche netbutikker er små familiefirmaer, som typisk er dansk ejede, måske sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at bestille knibtang online fra deres webshop.
De fleste nichebutikker ved ekstremt meget om deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund får du formentlig mere informativ vejledning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis knibtang.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

knibtang harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

knibtang silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

knibtang bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

knibtang jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har de nødvendige materialer tilgængelige forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Du bør lave en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres hver eneste ting der bliver brug for, og så gennemløbe listen, hvormed du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
2Du bør tage til overvejelse hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde hente professionel assistance til afslutningen af arbejdet. Hvis du får assistance fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at få priser fra flere entreprenører.
3Nogle gange kan man indhente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde hvor projektet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at ombygningen påvirker miljøet.
4Du må ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der beskytter dig overfor mulige risici. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
5Der kommer utvivlsomt utidige bump på vejen i forbindelse med svære projekter, og derfor vil det vise sig essentielt at man afsætter rigeligt med tid i handlingsplanen, som bidrager til at man kan føle sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
6Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Således må du ofte kigge på vejrberetningerne i perioden for dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er gået i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
7I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for arbejdet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være behjælpeligt at dokumentere alle udgiftsposter, hvorefter man kunne finde frem til ens omkostning ved dem hver især.
8Forud for at du igangsætter byggeprojektet kan det blive vildt meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig gældende regler for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
9Du skal aldrig gå ned på grej. Jævnligt kan det være fundamentalt at du har værktøjet ved hånden akkurat som du påbegynder byggeriet. Det er desuden vigtigt at medtage disse udgifter i dit økonomiske overblik.
10Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst når det kommer til vigtige projekter. Omfangsrige opgaver bør udføres af mere end en person. Ydermere er det bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
11Forberedelse er nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du skal sammensætte en struktureret køreplan, der beskriver hvilke gøremål du vil udføre hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af strategien.
12Der er alle mulige former for guides og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube giver utrolig meget anvendelig viden, især hvis du benytter engelske ord i din søgning.
De mest vellidte byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er absolut betryggende. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og kun 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken form for levering skal du vælge?

De fleste shops på nettet frembyder heldigvis en hel del forskellige billige løsninger til levering til knibtang. En yndling er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor du så selv henter de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig meget gnidningsløs, samt oftest tilmed den mest betalelige leveringsmetode.

Du burde omvendt vælge at bestille produkterne til levering til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Leveringsformen er sædvanligvis lidt mere bekostelig, men desuden rigtig let gængelig ved køb af knibtang online. Den mest prisbevidste slags levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som desværre står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forhandlerens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på knibtang kan vise sig at være rigtig udslagsgivende hvis du har brug for ordren fluks, så i det øjemed er det temmelig aktuelt at man checker den anslåede leveringsdato ved knibtang. En masse online firmaer – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig levering på næste hverdag på mange af butikkens produkter online, hvilket er underforstået at du når at bestille forinden et fast klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produktet på posthuset før lagerpersonalet har fri.

Nogle få outlets på nettet frembyder portofri fragt på knibtang online, men undertiden kræves det at man aftager for en konkret sum. Desuden skulle du gribe den billigste fragtløsning, som tit er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

En række byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man handler billig knibtang derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus og Davidsen. Byggecentrene tildeler fx afhentning af knibtang i disse byer:

Nykøbing Falster, Silkeborg, Nørresundby, Aarhus, Hedensted, Hørsholm, Thisted, Esbjerg, Glostrup, Jyllinge, Skive, Dragør, Hillerød, Horsens, Hedehusene, Holstebro, Frederikssund, Hvidovre, Haslev, Ølstykke, Ballerup, Rødovre, Randers, Sønderborg, Viborg, Frederikshavn, Brønshøj, Holbæk, Frederiksværk, Greve, Tårnby, Brøndby, Nærum, Søborg, Charlottenlund, København, Værløse, Albertslund, Hjørring, Lillerød, Farum, Gladsaxe, Birkerød, Grenaa, Struer, Svendborg, Ikast, Aabenraa, Stenløse, Helsingør, Tilst, Vordingborg, Fredericia, Åbyhøj, Lystrup, Herning, Rønne, Vejle, Brabrand, Vallensbæk, Nakskov, Hobro, Virum, Gentofte, Næstved, Solrød Strand, Aalborg, Nyborg, Slagelse, Middelfart, Rudersdal, Brønderslev, Risskov, Taastrup, Frederiksberg, Lyngby, Haderslev, Allerød, Roskilde, Odense, Odder, Vanløse, Kolding, Ringsted, Herlev, Ishøj, Skanderborg, Valby, Varde, Kokkedal, Kalundborg, Højbjerg, Korsør, og Køge, .

Afhentning ift. knibtang er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når man ser på tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte kigger efter for eksempel billig knibtang og knibtang priser. Vi ser derudover jævnligt online shoppere efterspørge fx knibtang online, knibtang tilbud samt køb knibtang, plus de store byggemarkeder som Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen og Silvan.

Få rabat på knibtang

Det er jo efterhånden særligt problemfrit for købere at finde information om priser på billige knibtang online fra flere e-butikker, og til gengæld har mange internet butikker været presset til at at mindske udsalgspriserne på knibtang betragteligt, og ydermere sikre fragt uden betaling.

Dog kan det imidlertid være lønsomt at besigtige en række forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på knibtang online før du gennemfører din handel, så du er tryg ved at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Du må dog være omhyggelig med, at hvis en webshop udbyder billige knibtang online til en pris der kan virke himmelråbende billig, så er det ofte være et tegn på en uærlig e-shop. Kortbestillinger er på den anden side dækket ind under en forordning, som skærmer dig som kunde imod uoprigtige online shops.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som alternativ burde du benytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du higer efter at finansiere beløbet til knibtang over flere uger. Dette tilbydes normalt i specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Silvan og XL-Byg.

Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at folk tit leder efter blandt andet knibtang priser og knibtang online. Man ser derudover som regel online shoppere lede efter for eksempel køb knibtang, knibtang tilbud og billig knibtang.

Se nærmere på eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot tilbyder dig regulære passende løsninger til at studere forskellige andre forbrugeres ratings og på grund af dette er det klogt, at du eftergår online firmaets kritik forud for at du shopper billige knibtang online.

Facebook bringer dig ydermere en række udmærkede muligheder for at få indtryk af online virksomhedens popularitet. Desuden ses en række netshops som tilbyder folk at notere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket desuden burde bruges til at bedømme kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige knibtang online på en e-forhandler kunne de i virkeligheden sætte sig ind i e-butikkens handelsvilkår, men det er gerne ikke super spændende, specielt med de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

En nemmere løsning kan derfor være at undersøge hvorvidt internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, som længe har været en tryghed om at internet forretningen opretholder de officielle danske regler, udover at internet selskabet rutinemæssigt monitoreres af fagmænd som behersker reglementet på området.

Dette er desuden en god genvej til at få bistand, for så vidt du møder besvær som følge af din ordre på knibtang. Derudover anbefales det at kunden er påpasselig med de elementære reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af knibtang online, f.eks. hvilken byttepolitik internet forretningen anvender.

I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man stadigvæk gemmer ens kvitteringsmail, således man i fremtiden vil kunne bevidne købet af knibtang, uafhængig af om man handler fra Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix eller Silvan.

Kim gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Maria gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Marianne Pedersen gav 5 stjerner

Hurtig

Bente gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 gode råd til når du køber online
1Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af et lovbud, som skærmer køberen overfor uærlige online varehuse. Som en anden løsning kunne du overveje en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, forudsat du agter at betale pengene over en periode.
2Leveringstidspunktet er jo usædvanlig udslagsgivende når man behøver dine nye produkter med det samme, og med det formål er det ret aktuelt at vi besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved knibtang. En hel del e-forretninger garanterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens produkter, der dog stiller krav om at ordren gennemføres tidligere end et angivent tidspunkt.
3Den prisbilligste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men den løsning beroer på at du befinder dig tæt på online firmaets lager. Den leveringsmåde er rigtig afgørende når man skal bruge knibtang nu og her. Alternativt så præsterer nogle få butikker på nettet fri fragt, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der erhverves for en konkret pris.
4Visse internet foretagender yder fragtfri levering på knibtang, men tit kræver det at du aftager for en bestemt pris. Alternativt kunne du tage den mest billige leveringsmåde, som oftest er at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et udleveringssted. Den er ofte ligeledes rigtig simpel. Den mest billige mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente varerne.
5Vi foreslår generelt at kontrollere hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, som typisk er en garanti for at online forretningen adlyder de gældende danske regler, og at internet shoppen nu og da ses til af fagfolk der har indsigt i reglerne. Forinden folk shopper billige knibtang på en e-butik bør de for at være sikker gennemgå netbutikkens forretningsbetingelser.
6Trustpilot giver dig nogle pæne genveje til at fortolke en stor gruppe aktuelle brugeres observationer og derved er det fornuftigt, at du bliver klogere på online firmaets bedømmelser inden du handler billige knibtang online. Facebook resulterer i lige så vel nogle gunstige metoder til at få indtryk af online webshoppens pålidelighed.
7Mange e-forretninger giver heldigvis flere billige fragttyper til knibtang. En af de mest benyttede er i øjeblikket pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter varerne præcis når det passer dig. Muligheden er jo ret fleksibel, og typisk endvidere den billigste løsning til levering.
8Forinden nogen køber billige knibtang på en shop kan man helt sikkert se på webshoppens handelsaftale, dog er det normalt ikke videre interessant. Tillige anbefaler vi at kunden er vaks omkring de mest vedkommende regler der har indvirkning på handlen med billige knibtang online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed netbutikken anvender.
9Det har vist sig at være yderst uproblematisk for enhver at sammenholde priser online på billige knibtang hos forskellige forhandlere på nettet, og på grund af dette lover adskillige internet foretagender billig fragt. Det kan stadigvæk blive lukrativt at efterse et par forskellige online forretninger efter billige priser før du shopper, sådan at man er skråsikker på at antage den bedste pris.