Knækbladskniv Teng tools 710H 9mm
18 kr.
Læs mere
Knækbladskniv Teng Tools 710G
68 kr.
Læs mere
Knækbladskniv Teng tools 710F 9mm
28 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et enormt produktsortiment, imens nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du bør bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, udover bare knækbladskniv.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man læse forretningens betingelser.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne personligt. Dette er i høj grad muligt i de kendte byggemarkeder.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige knækbladskniv fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver gode priser, imens øvrige giver en høj grad af service. Du skal reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Derfor er det en fordel at handle hos en netbutik, hvor du får rådgivning og sparring omkring knækbladskniv.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at se, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke må du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket kan give øget troværdighed når man skal handle online. Det vil nogle se som positivt.
De velkendte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og takket være dette har de fleste valget om at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derved har du valget om at spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet skaffe produkterne med det samme.
De gængse byggekæder forhandler varer fra en lang række forskellige nichebutikker, med det formål at du så kan handle fra et stort udvalg af knækbladskniv online.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede webshops er specialister i de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved bør du forvente ekstremt konstruktiv assistance fra ansatte der er specialister i lige præcis knækbladskniv.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af varerne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få lavere priser.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, der tit er dansk ejede, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller knækbladskniv online på deres side.
Danmarks største byggecentre
knækbladskniv jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

knækbladskniv bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

knækbladskniv silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag omkring 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

knækbladskniv harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag flere end 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der viser sig utvivlsomt uventede udfordringer når det kommer til store projekter, og af den grund er det betydningsfuldt at man afsætter en del tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
2Før du indleder byggeprocessen kan det vise sig temmelig fornuftigt at være sikker på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig en række love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
3Glem ikke at du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det gives når byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at byggeriet har positiv betydning for naturen.
4Man bør nødig undvære værktøj. Tit vil det vise sig smart at have grejet til disposition inden du tager fat på byggeprojektet. Derudover er det godt at påregne de her udgiftsposter i budgettet.
5Husk at regne på hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for bør have assistance fra en fagmand til noget af arbejdet. Ifald du benytter professionel assistance vil det ofte være fordelagtigt at få tilbud fra flere firmaer.
6Planlægning er vejen til at komme i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at udarbejde en klar plan, som beskriver hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter oversigten.
7For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en fundamental rolle. Derfor må du ofte tage et kig på vejrmeldingerne i tiden op til byggeprocessen, så du slipper for at det mod forventning begynder at piske ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det komplekse projekt.
8Muligvis vil det vise sig essentielt at du har de fornødne materialer til rådighed forud for at du kaster dig over byggeprocessen. Du kunne med fordel notere en hurtig indkøbsseddel indeholdende de materialer du skal bruge, og efterfølgende efterse hvert eneste punkt, hvormed du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
9Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til byggeprocessen, i særdeleshed når det er væsentlige projekter. Nogle byggeprojekter gør krav på flere mennesker. Ydermere må det blive hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
10Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget helbred, så husk beskyttelse bl.a. arbejdshjelm der skåner dig imod eventuelle skader. Det er smart med fokus på dit eget helbred i arbejdet, især ifald du ikke har hjælp fra en professionel.
11Ofte vil det vise sig af stor betydning at have et budget for byggeriet, så man har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være rationelt at gennemgå alle poster, og dernæst tjekke omkostningen ved dem én efter én.
12Der ligger utallige vejledninger og videoer online hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube supporterer dig med utrolig meget brugbar information, særligt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
Danskernes foretrukne byggeshops
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt flot. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er hamrende flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En hel del e-butikker udlover nu om stunder en hel del forskellige billige fragttyper til knækbladskniv. Den mest almindelige er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter produkterne på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er nemlig ekstremt fleksibel, og endda tillige den mest billige form for levering.

Du burde tillige overveje at vælge udbringning til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Fragtmuligheden er sædvanligvis en anelse mere omkostningsfuld, men lige så vel meget uproblematisk for knækbladskniv online. Den mest letkøbte løsning til levering er dog at hente pakken selv, men dette er betinget af at du lever lige ved internet selskabets byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på knækbladskniv er selvfølgelig yderst vital hvis man har brug for dine nye produkter inden for få dage, og derfor er det rigtig centralt at du undersøger leveringstiden ved knækbladskniv. En lang række shops på nettet – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre online, som antager at handlen laves før et konkret klokkeslæt, så at de kan nå at få de nye varer sendt afsted inden lagerpersonalet har fyraften.

Visse webbutikker tilbyder portofri levering på knækbladskniv online, men oftest er det så nødvendigt at der bestilles for et bestemt beløb. Alternativt kan man overveje den billigste mulighed for levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre ordren til et afhentningssted.

Mange netshops tildeler click-and-collect hvor du køber billig knækbladskniv online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg og Stark. Byggekæderne tildeler for eksempel klik-og-hent på knækbladskniv i disse områder:

Hedehusene, Ikast, Højbjerg, Hjørring, Aalborg, Kokkedal, Skanderborg, Vejle, Hedensted, Skive, Thisted, Frederiksværk, Rønne, Holbæk, Tilst, Sønderborg, Aarhus, Korsør, Kalundborg, Brabrand, Rødovre, Gladsaxe, Ballerup, Vanløse, Roskilde, Rudersdal, Charlottenlund, Næstved, Lystrup, Virum, Vallensbæk, Holstebro, Nykøbing Falster, Vordingborg, Odder, Svendborg, Hvidovre, Helsingør, Haderslev, Gentofte, Kolding, Lillerød, Hobro, Brønderslev, Fredericia, Tårnby, Greve, Dragør, Herlev, Albertslund, Hørsholm, Frederiksberg, Stenløse, Odense, Aabenraa, Nærum, Ølstykke, Søborg, Frederikshavn, Struer, Ringsted, Åbyhøj, Risskov, Haslev, Allerød, Herning, Nyborg, Grenaa, Lyngby, Ishøj, København, Esbjerg, Glostrup, Brøndby, Solrød Strand, Brønshøj, Valby, Middelfart, Birkerød, Nørresundby, Køge, Nakskov, Horsens, Jyllinge, Frederikssund, Værløse, Viborg, Taastrup, Varde, Randers, Slagelse, Silkeborg, Hillerød, og Farum, .

Click-and-collect ift. knækbladskniv er muligt i alle områder af landet: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at folk typisk efterspørger fx knækbladskniv tilbud og køb knækbladskniv. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere efterspørge eksempelvis billig knækbladskniv, knækbladskniv online samt knækbladskniv priser, plus de kendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

Spar penge på knækbladskniv

Det er særligt gnidningsløst for forbrugerne at prissammenligne på billige knækbladskniv online fra diverse internet virksomheder, og af den grund har flere online firmaer set sig nødsaget til at tvinge prisniveauet på knækbladskniv enormt, og derudover præstere fri fragt.

Det kan dog immervæk være udbytterigt at prøve et par forskellige e-butikker efter tilbud og udsalg på knækbladskniv online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er usvigeligt sikker på at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma og Silvan.

Man bør lige meget hvad være omhyggelig med, at ifald en internet shop markedsfører billige knækbladskniv online for en tilbudspris som anses for umådelig billig, er det undertiden være et fingerpeg om en falsk e-handler. Bestillinger med betalingskort er imidlertid dækket ind under en vedtægt, som sikrer en overfor uoprigtige firmaer på nettet.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du drage nytte af et tilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil betale pengene til knækbladskniv i flere bidder. Det fås normalt i niche webshops, men ikke de udbredte byggecentre som fx Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

Ved kig i statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere som regel søger efter eksempelvis køb knækbladskniv og knækbladskniv priser. Vi ser desuden typisk mennesker søge fx billig knækbladskniv, knækbladskniv tilbud samt knækbladskniv online.

Analyser andre menneskers evalueringer

Trustpilot leverer ganske pålidelige muligheder for at gøre dig bekendt med en stor portion forhenværende forbrugeres ratings og på grund af dette rekommanderer vi, at du besigtiger netbutikkens omtaler før du handler billige knækbladskniv online.

Facebook medfører ligeledes uden sammenligning fornemme metoder til at få indblik i online forretningens kundefokus. I øvrigt ses nogle e-butikker som gør det muligt at registrere en kritik af virksomhedens service, som tillige må drages fordel af til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Før folk køber billige knækbladskniv online hos en netshop behøver man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens regler, det er dog bare et omfattende projekt, specielt på de velkendte byggekæder som Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kan derfor være at se nærmere på om e-forhandleren er e-mærke godkendt, hvilket generelt er en påvisning af at e-forhandleren overholder de gældende danske regler, foruden at shoppen hyppigt gennemses af eksperter der har megen viden om lovgivningen.

Dette er desuden din chance for at få assistance, ifald du udsættes for problemer med din ordre på knækbladskniv. Ligeledes er det prisværdigt at du er oppe på mærkerne omkring de mest centrale betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af knækbladskniv online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet shoppen benytter.

I den relation er det ydermere essesentielt, at man når som helst opbevarer sin ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne påvise bestillingen af knækbladskniv, uafhængig af om man handler fra Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma eller Harald Nyborg.

Anders Møller gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Michael G gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Mette E gav 5 stjerner

God webshop

Peter Andersen gav 4 stjerner

Alt ok

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi går generelt ind for at tjekke om online virksomheden er verificeret af e-mærket, som generelt er en forsikring om at e-forhandleren respekterer de officielle regler, samt at netshoppen tit revurderes af sagkyndige som er inde i de gældende love. Forinden folk handler billige knækbladskniv hos en webbutik kan man egentlig gennemlæse shoppens forretningsaftale.
2Temmelig mange internet virksomheder foreslår i dag diverse forskellige billige former for fragt til knækbladskniv. En af favoritterne er i dag levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente produkterne den dag der passer dig. Løsningen er jo usædvanlig let gængelig, samt mange gange ligeledes den prisbilligste leveringsversion.
3Den prisbilligste leveringsform vil til enhver tid være at du selv henter pakken, som desværre afhænger af at du opholder dig i nærheden af internet forhandlerens arbejdslager. Den fragttype er selvfølgelig ret så udslagsgivende når man står og skal bruge knækbladskniv øjeblikkeligt. Alternativt så yder en række firmaer på nettet fragt uden beregning, men for det meste kun hvis der bestilles for et bestemt beløb.
4Leveringstiden kan vise sig at være ret så aktuel hvis vi har brug for dine nye produkter lige om lidt, så af den grund er det ret essentielt at du kigger nærmere på leveringstidspunktet for knækbladskniv. Flere internet varehuse garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære produkter, men vær påpasselig da det er betinget af at ordren laves inden et angivent klokkeslæt.
5Trustpilot bringer dig en del ærlige muligheder for at eftergå en længere række eksisterende forbrugeres bedømmelser og derfor kan det være til hjælp, at du verificerer internet forretningens anmeldelser før du handler billige knækbladskniv online. Facebook fører til lige så vel visse fortræffelige muligheder for at få indtryk af online butikkens kundetilfredshed.
6Forud for at folk køber billige knækbladskniv hos en e-butik behøver man uden tvivl tage stilling til webbutikkens forretningsvilkår, det er dog tit ikke særlig morsomt. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at køberen er vidende om de mest aktuelle forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige knækbladskniv online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed online shoppen lover.
7En hel del e-shops i Danmark lover levering uden betaling på knækbladskniv, men tit kræver det at du shopper for et bestemt beløb. Ellers kunne man vælge den billigste fragtmulighed, der typisk vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig typisk på den anden side ret så fremkommelig. Den mest billige fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
8Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er indbefattet af en orden, der skærmer os imod fup e-handler. Som alternativ kunne du vælge en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil godtgøre omkostningerne senere.
9Det er jo efterhånden særligt uproblematisk for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige knækbladskniv fra diverse internet forhandlere i Danmark, og til tak frembyder adskillige butikker på nettet portofri levering. Til gengæld kan det trods alt vise sig profitabelt at sammenholde et par online shops efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, sådan at man er skråsikker på at opnå den skarpeste pris.