Husejeren.dk

Kløveøkse

Kløveøkse Hultafors KLY7
319 kr.
Læs mere
Fiskars Kløveøkse X11 - S - 1015640
389 kr.
Læs mere
Fiskars Kløveøkse X17 - M - 1015641
528 kr.
Læs mere
Fiskars Kløveøkse X21-l - 1015642
549 kr.
Læs mere
Fiskars Kløveøkse X25 - L - 1015643
663 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super relevant at se, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment, imens øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du bør tænke over om det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover bare kløveøkse.
Du kan finde forskelle i priserne på billige kløveøkse hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder billige priser, imens nogle vil have et højt serviceniveau. Du må afveje hvad du foretrækker.
Når du skal have byggematerialerne nu og her eller blot vil spare fragtgebyret, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt muligt i de velkendte byggemarkeder.
For mange er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed kan du købe fra et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af kløveøkse.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Derfor bør du læse netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder findes i det meste af landet, og derved har du adgang til at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Dermed kan du spare fragtomkostningen, samt sågar have produkterne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og kendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette kan du se fordele i.
De udbredte byggemarkeder samler varer fra mange forskellige producenter, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af kløveøkse online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig forventes det at du får ekstra indsigtsfuld rådgivning fra personale som er eksperter i netop kløveøkse.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er opstartsvirksomheder, der typisk er dansk ejede, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe ved at handle kløveøkse online på deres side.
Størsteparten af nicheforhandlere styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online vil du få en bedre pris.
De største byggekæder i Danmark
kløveøkse harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

kløveøkse jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kløveøkse bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

kløveøkse silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det anbefales at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt når der er tale om omfangsrige byggeprojekter. Nogle ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover bør det være hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
2Det kan vise sig at være fundamentalt at udfærdige et budget for renoveringen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er en god idé at tage noter til hver enkelt udgift, hvorefter man kan søge sig frem til prisen på dem én efter én.
3Du vil nødig undvære udstyr. Ofte kan det vise sig meningsfuldt at have grejet tilgængeligt forinden du går løs med byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
4Det bør overvejes om du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for skal få assistance fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Ifald du henter professionel hjælp er det en god idé at lede efter prisoverslag fra forskellige foretagender.
5Måske det viser sig vigtigt at have de påkrævede byggematerialer tilgængelige forud for at du går til værks med dit arbejde. Du kan med fordel udarbejde en punktforms note hvor der bør fremgå alt der er nødvendige, og som det næste efterse hver eneste ting, hvormed du sikrer dig at du har husket det hele.
6Du skal på ingen måde se bort fra dit velbefindende, så husk påklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm der hjælper dig mod hændelige risici. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
7Der er en hel del vejledninger og videoer via nettet som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube supporterer dig med overvældende meget konstruktiv viden, ikke mindst såfremt man kigger på engelsk.
8Forberedelse bliver kilden til et uproblematisk forløb med projektet. Du er nødt til at have en strømlinet plan, der fortæller hvilke gøremål der skal løses på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din dagsorden.
9Der præsenterer sig utvivlsomt ubelejlige problemstillinger når det kommer til store projekter, og ergo vurderes det betydningsfuldt at man har afsat god nok tid i kalenderen, som er vigtigt for at man kan være selvsikker på at man når det til siden.
10Før du går i gang med byggeprojektet kan det være vildt værdifuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en fundamental rolle. Derfor kan du løbende holde øje med meldingerne om vejret i dagene op til byggeprocessen, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at piske ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre det omfattende byggeprojekt.
12I visse tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det gives forudsat at projektet gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte beroer altså på at byggeriet har positiv betydning for naturen.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er temmelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver toprating, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket jo er utrolig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

En del internet firmaer frembyder i øjeblikket et stort udvalg af billige løsninger til levering til kløveøkse. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de bestilte varer den dag der passer dig. Fragtmuligheden er altså i høj grad bekvem, samt endda ydermere den prisbilligste slags levering.

Du bør ydermere prøve at få pakken leveret til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden viser sig typisk en tand mindre billig, men endda virkelig fremkommelig for kløveøkse online. Den mest prisbevidste slags levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som jo kræver at du er i kort afstand af online webshoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på kløveøkse kan i nogle tilfælde være ultra bestemmende forudsat du mangler dine nye produkter inden for kort tid, så herved er det faktisk essentielt at man finder den forventede leveringstid for kløveøkse. En hel del e-forhandlere – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 dags fragt på en lang række varenumre online, men glem ikke at det står og falder med at bestillingen placeres forinden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen ud af døren forinden de lageransatte får fri.

Flere e-butikker garanterer levering uden betaling på kløveøkse online, men typisk påkræves det at man handler for et konkret beløb. I øvrigt skal du vælge den mest betalelige leveringsmodel, som tit vil være at få dem til at levere pakken til et afhentningssted.

En masse kæder tildeler click-and-collect hvor du handler billig kløveøkse på nettet og selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Stark. Byggekæderne yder for eksempel klik-og-hent på kløveøkse i disse byer:

Næstved, Nykøbing Falster, Sønderborg, Rønne, Taastrup, Virum, Rudersdal, Gentofte, Ishøj, Nakskov, Greve, Ølstykke, Frederikssund, Herning, Rødovre, Glostrup, Frederiksværk, Albertslund, Frederikshavn, Holstebro, Farum, Nørresundby, Grenaa, Hedehusene, Værløse, Åbyhøj, Valby, Stenløse, Hillerød, Lyngby, Solrød Strand, Skive, Tilst, Vejle, Ballerup, Kalundborg, Herlev, Dragør, Kokkedal, Frederiksberg, Aarhus, Brønshøj, Varde, Odense, Vanløse, Nyborg, Lystrup, Haderslev, Gladsaxe, Hvidovre, Charlottenlund, Hedensted, Silkeborg, Allerød, Søborg, Hobro, Nærum, Slagelse, Korsør, København, Brønderslev, Risskov, Viborg, Tårnby, Vordingborg, Horsens, Jyllinge, Ringsted, Svendborg, Odder, Ikast, Haslev, Birkerød, Thisted, Aabenraa, Hørsholm, Brøndby, Middelfart, Lillerød, Vallensbæk, Esbjerg, Struer, Brabrand, Randers, Hjørring, Holbæk, Roskilde, Fredericia, Skanderborg, Køge, Højbjerg, Kolding, Helsingør, og Aalborg, .

Afhentning for kløveøkse er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland), Sjælland (Amager, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ved indkig i tendenserne står det tydeligt, at netshoppere ofte leder efter blandt andet kløveøkse priser og billig kløveøkse. Derudover oplever man mange gange netshoppere kigge efter for eksempel kløveøkse online, køb kløveøkse samt kløveøkse tilbud, foruden de store byggecentre som Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

Gode tilbud på kløveøkse

Det er jo efterhånden ualmindeligt praktisk for alle og enhver at vurdere prisniveauet på billige kløveøkse online hos forskellige internet virksomheder, og med det motiv har massevis af e-forhandlere fundet det uundgåeligt at mindske priserne på kløveøkse drastisk, og endda love fragt uden gebyr.

Dog kan det til hver en tid blive profitabelt at sammenholde enkelte e-forretninger efter rabatter og tilbud på kløveøkse online forinden du gennemfører din bestilling, således at man er skråsikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

Du bør lige meget hvad være obs på, at i tilfælde af at en internet virksomhed annoncerer billige kløveøkse online for en pris som kan ses som besynderligt lav, så bør det for det meste være en varsel om en uægte internet virksomhed. Køb med gængse betalingskort er trods alt omfavnet af en lov, som garanterer kunden overfor uærlige online shops.

Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du benytte en billig afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du gerne vil betale pengene til kløveøkse over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte hos nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter bl.a. kløveøkse tilbud og køb kløveøkse. Man ser desuden mange gange mennesker lede efter blandt andet billig kløveøkse, kløveøkse online samt kløveøkse priser.

Se nærmere på tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot leverer en række belejlige løsninger til at besigtige en længere række aktuelle forbrugeres vurderinger og på grund af dette er det fornuftigt, at du udforsker e-handlens vurderinger forinden du shopper billige kløveøkse online.

Facebook giver dig derudover nogle ærlige chancer for at få en idé om netshoppens popularitet. Herinde ses nogle online webshops hvor folk kan meddele en omtale af deres køb, hvilket også kan benyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Før folk køber billige kløveøkse online hos en shop bør man egentlig læse webshoppens handelsbetingelser, dog er det tit ikke super spændende, specielt på de store byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Stark.

Et andet forslag kan være at tjekke om e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, hvilket skulle være et sympol på at internet forhandleren respekterer gældende dansk lovgivning, tillige med at webshoppen fra tid til anden tilses af specialister der forstår retningslinjerne.

Det er en rigtig god chance for opbakning, når du udsættes for dilemmaer i processen med din ordre på kløveøkse. Desuden går vi ind for at køber er vaks omkring de væsentligste reglementer i forbindelse med bestillingen af kløveøkse online, som for eksempel den returpolitik internet firmaet bruger.

I den sammenhæng er det i øvrigt vigtigt, at man altid bevarer sin købsbekræftelse, så man fremadrettet kan bevidne sit køb af kløveøkse, uafhængig af om man bestiller fra Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen eller XL-Byg.

Jørgen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Tina Christiansen gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Mette N gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Poul Olsen gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til køb på nettet
1Trustpilot yder de facto gunstige løsninger til at eftergå en hel del øvrige forbrugeres bedømmelser og af den grund stiller vi forslag om, at du kigger på webshoppens kritik inden du handler billige kløveøkse online. Facebook præsterer ligeledes fuldstændig pæne muligheder for at få kendskab til e-firmaets popularitet.
2En række netshops udlover i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsmuligheder til kløveøkse. Den mest moderne er i vore dage levering til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo meget uproblematisk, samt tit også den mest betalelige løsning til levering.
3Den mest betalelige leveringsversion er dog selv at hente varerne, som jo beroer på at du opholder dig i nærheden af internet virksomhedens hjemsted. Den fragtform kan være virkelig central om vi står og skal bruge kløveøkse øjeblikkeligt. Alternativt så lover enkelte internet foretagender portofri levering, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis der indkøbes for en fastsat sum.
4Forinden nogen køber billige kløveøkse i en butik behøver man i reglen gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsaftale, dog er det for det meste ikke særlig interessant. Tilmed går vi ind for at man er på vagt for de elementære vedtægter der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige kløveøkse online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik shoppen benytter.
5Generelt går vi ind for at tjekke hvorvidt e-butikken er støttet af e-mærket, hvilket bør være en garanti for at netbutikken accepterer dansk lovgivning, foruden at e-forretningen rutinemæssigt tilses af specialister som er meget fortrolige vilkårene på området. Forinden folk handler billige kløveøkse i en online virksomhed behøver de i og for sig løbe igennem e-butikkens betingelser.
6Leveringstidspunktet er selvfølgelig virkelig relevant såfremt vi mangler ordren om få sekunder, og af den grund er det faktisk vigtigt at vi ser nærmere på den anslåede leveringsdato på kløveøkse. De fleste internet varehuse giver løfte om billig dag-til-dag fragt på deres favorit varer, hvilket står og falder med at bestillingen køres igennem forinden et besluttet tidspunkt.
7Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en bestemmelse, som sikrer folk overfor uærlige forretninger på nettet. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du gerne vil finansiere beløbet over tid.
8Det er efterhånden usædvanlig gnidningsløst for almindelige mennesker at søge information om priser online på billige kløveøkse i blandt flere netshops, og ergo tilbyder flere internet butikker portofri fragt. Det kan dog til hver en tid være lønnende at analysere enkelte webbutikker efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at du er skudsikker på at skaffe sig den billigste pris.
9Enkelte internet forretninger frembyder levering uden betaling på kløveøkse, men typisk er det påkrævet at man indkøber for et bestemt beløb. Desuden bør du overveje den prisbilligste slags levering, hvilket tit vil være at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Løsningen bliver oftest på den anden side rigtig hensigtsmæssig. Den mest betalelige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.