Stanley kløfthammer med stålskaft og magnetisk sømholder 453g
439 kr.
Læs mere
Stanley kløfthammer med stålskaft 570 g
369 kr.
Læs mere
Kløfthammer 450 gram - ergonomisk
63 kr.
Læs mere
Kløfthammer 550 gram - ergonomisk
78 kr.
Læs mere
Hultafors Kløfthammer, 16 oz TS 16
249 kr.
Læs mere
Hultafors Kløfthammer, hobby HHSH 16
139 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Kløfthammer 450 g
202 kr.
Læs mere
Hultafors Kløfthammer, 20 oz TS 20XL
274 kr.
Læs mere
Kløfthammer 450 gram - ergonomisk Kreator KRT903103
83 kr.
Læs mere
Max Kløfthammer 450 G
55 kr.
Læs mere
Kløfthammer 550 gram, helsmedet Kreator KRT903104
177 kr.
Læs mere
Kløfthammer Steelmaster 450gr Stanley 1-51-031
282 kr.
Læs mere
Probuilder Kløfthammer 560 Gram
151 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Der er variationer i prisen på billige kløfthammer hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have lave priser, hvorimod nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du skal vurdere hvad du vil prioritere.
Såfremt du vil have produkterne hurtigt eller blot har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre materialerne selv. Det er særligt muligt hos de kendte byggekæder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Derfor bør du læse butikkens regningslinjer.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt vareudvalg, imens nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan beslutte om det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden blot kløfthammer.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en stor portion spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne købe fra et online byggemarked, som kan tilbyde information omkring kløfthammer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og dermed har kunderne adgang til at bestille online og fragte materialerne på eget initiativ. Hermed har man mulighed for at undgå fragtgebyret, samt tilmed hente varerne straks.
De velkendte byggecentre udbyder produkter fra alle mulige nichebutikker, og hermed kan du vælge fra et stort sortiment af kløfthammer online.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte forretninger, hvilket bidrager til øget tryghed når man skal handle online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Alverdens niche netbutikker er små firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem understøtter du når du bestiller kløfthammer online fra deres webshop.
Alverdens små butikker producerer selv varerne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du få en billigere pris.
Mange nicheforretninger på nettet er eksperter i de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det forventes det at du får super konstruktiv service fra folk med specialistviden i netop kløfthammer.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
kløfthammer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

kløfthammer bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kløfthammer silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

kløfthammer harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Derfor må du løbende holde øje med vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at piske ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte projekt.
2Du vil ikke på noget tidspunkt mangle grej. I mange tilfælde kan det vise sig fundamentalt at du har udstyret til rådighed forinden du indleder byggeprocessen. Det er derudover afgørende at tage højde for de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
3Der viser sig som regel ubelejlige bump på vejen i tilfælde med store opgaver, og på grund af det vurderes det betydningsfuldt at der er afsat en del plads i tidsplanen, så man føler sig sikker på at man får det færdiggjort.
4Det er meningsgivende at du har de fornødne materialer handlet ind inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en hurtig liste med alt det du skal bruge, og bagefter efterse hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
5Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedshjelm som hjælp overfor eventuelle risici. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i byggeriet, især når du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
6Før du igangsætter byggeriet kan det vise sig ret afgørende at man sikrer sig, at projektet er lovligt. Alt efter hvor du bor vil der gælde diverse regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Du har adgang til en verden af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube er kilde til overvældende meget udbytterig oplysning, især når man benytter engelske søgeord.
8Forberedelse vil være metoden til at lykkes med byggeriet. Du anbefales at nedskrive en strømlinet handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver din tidsplan.
9Det er fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for arbejdet, så man har et økonomisk overblik. Det må være fornuftigt at notere alle udgiftsposter, hvorefter man kunne nedfælde billige priser på dem alle sammen.
10Det kan overvejes at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til større byggerier. Store byggerier bør udføres af flere folk. Dertil må det blive mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
11Det er muligt at indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det ydes når projektet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
12Du bør regne på hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du skal tilkøbe assistance fra en professionel til afslutningen af det. Forudsat at du sikrer dig eksperthjælp kan det være fornuftigt at indhente tilbud fra flere foretagender.
Danskernes favorit byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er temmelig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er ultra betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og alene 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

En masse forretninger på nettet frembyder på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsudgaver til kløfthammer. Den mest almindelige er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter din ordre præcis når det passer dig. Fragtmetoden er jo ret fremkommelig, og desuden ydermere den mindst kostelige leveringsform.

Du kunne ydermere udse dig at vælge udbringning til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Leveringsformen viser sig i mange tilfælde en sjat mindre billig, men samtidig ultra let ift. kløfthammer online. Den billigste leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, hvilket kræver at du lever tæt på online virksomhedens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på kløfthammer er naturligvis super bestemmende i tilfælde af at du skal bruge varerne øjeblikkeligt, og med det formål er det særdeles aktuelt at vi undersøger den forventede leveringstid ved kløfthammer. En række webbutikker – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en lang række varenumre online, men husk at det afhænger af at bestillingen placeres forinden et fastsat klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få ordren ordnet inden personalet drager hjemad.

Nogle internet butikker sikrer fragt uden omkostninger på kløfthammer online, men undertiden afkræver det at man køber for en fastsat pris. Alternativt kan man udvælge den billigste leveringsløsning, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til en pakkeshop.

En del netbutikker yder afhentning hvor du handler billig kløfthammer online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan. Byggekæderne tildeler for eksempel afhentning af kløfthammer i følgende områder:

Vanløse, Ishøj, Nyborg, Brønderslev, Vallensbæk, Frederikssund, Nykøbing Falster, Nørresundby, Kokkedal, Lystrup, Stenløse, Rudersdal, Hillerød, Jyllinge, Skive, Frederiksberg, Ølstykke, Ringsted, Esbjerg, Odense, Holstebro, Middelfart, Allerød, Tårnby, Herlev, Roskilde, Valby, Taastrup, Lyngby, Søborg, Risskov, Haderslev, Nærum, Frederikshavn, Svendborg, Albertslund, Fredericia, Sønderborg, Solrød Strand, Greve, Dragør, Varde, Struer, Rødovre, Ballerup, Hobro, Lillerød, Brøndby, Haslev, Helsingør, Hvidovre, Gladsaxe, Virum, Rønne, Vejle, Højbjerg, Viborg, København, Slagelse, Kolding, Grenaa, Glostrup, Aarhus, Værløse, Nakskov, Herning, Birkerød, Korsør, Horsens, Næstved, Holbæk, Aabenraa, Hedehusene, Tilst, Vordingborg, Kalundborg, Silkeborg, Charlottenlund, Hjørring, Hedensted, Farum, Gentofte, Randers, Ikast, Åbyhøj, Skanderborg, Odder, Thisted, Hørsholm, Aalborg, Brabrand, Køge, Frederiksværk, og Brønshøj, .

Afhentning ift. kløfthammer er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland), Sjælland (Falster, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Østsjælland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når der ses på søgedata er det markant, at folk tit efterspørger blandt andet køb kløfthammer og kløfthammer tilbud. Foruden dette oplever vi typisk mennesker lede efter eksempelvis kløfthammer priser, billig kløfthammer og kløfthammer online, foruden de gængse byggemarkeder som Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Gode priser på kløfthammer

Det har vist sig at være temmelig problemfrit for os alle at finde frem til de bedste priser på billige kløfthammer online på diverse butikker på nettet, og for det har flere internet forhandlere ikke kunne lade være med at nedsætte salgspriserne på kløfthammer eftertrykkeligt, og endda præstere gratis levering.

Dog kan det til hver en tid blive gunstigt at inspicere indtil flere e-forhandlere efter rabatter og tilbud på kløfthammer online forinden du shopper, sådan at du er garanteret at opnå den laveste pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Man må ikke desto mindre huske på, at i tilfælde af at en netshop tilbyder billige kløfthammer online for en udsalgspris der kan ses som ekstraordinært letkøbt, er det mange gange være et kendetegn på en uærlig internet webshop. Køb med kort er heldigvis inkluderet i en foranstaltning, der dækker os imod fup online forretninger.

Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du overveje en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at betale pengene til kløfthammer over en periode. Det foreslåes typisk ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Stark.

Når vi ser på søgedata står det klart, at internetbrugere jævnligt kigger efter blandt andet kløfthammer online og billig kløfthammer. Foruden dette oplever man typisk online shoppere efterspørge for eksempel kløfthammer tilbud, kløfthammer priser og køb kløfthammer.

Læs tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot tilbyder dig ganske udmærkede løsninger til at studere en hel del forhenværende forbrugeres erfaringer og derfor kan det være til hjælp, at du betragter e-butikkens kritik før du placerer din ordre på billige kløfthammer online.

Facebook forærer dig endvidere rigtig gode chancer for at få kendskab til internet butikkens kundetilfredshed. Desuden ser vi faktisk online webshops som tilbyder kunderne at publicere en evaluering af virksomhedens service, hvilket på samme måde bør anvendes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige kløfthammer online hos en e-forhandler kunne de i virkeligheden kigge på netbutikkens regler, det er dog i reglen et omfattende projekt, særligt hos de store byggekæder som Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kunne måske være at tjekke om e-forretningen er godkendt af e-mærket, grundet at det typisk er en tilkendegivelse af at online shoppen forstår de danske regler, tillige med at den hyppigt føres tilsyn med af sagkyndige der er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig lejlighed til at få hjælp, hvis du møder besvær i processen med dit indkøb af kløfthammer. Udover dette tilrådes det at køber er på vagt for de mest essentielle vedtægter der har indflydelse på købet af kløfthammer online, for eksempel den returrettighed online butikken bruger.

I den relation er det på samme måde afgørende, at man stadig opbevarer ens ordremail, så man altid kan eftervise købet af kløfthammer, uanset om man har handlet hos Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4 eller Silvan.

Per gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Louise Larsen gav 4 stjerner

SUPER

Bente Johansen gav 5 stjerner

God webshop

Louise I gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 tips til indkøb via nettet
1Det er jo efterhånden særdeles enkelt for forbrugerne at tjekke tilbud online på billige kløfthammer fra flere netbutikker, og af den grund præsterer de fleste online forhandlere levering uden gebyr. Dog kan det alligevel være udbytterigt at undersøge forskellige internet selskaber efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så man er velinformeret til at få den mest attraktive pris.
2Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, som burde være et kendetegn for at online shoppen efterlever de opstillede regler, tillige med at online forretningen jævnligt besøges af specialister som kender til lovene på området. Inden nogen handler billige kløfthammer i en internet webshop kunne de sådan set bese dens handelsbetingelser.
3Nogle internet forretninger byder på levering uden betaling på kløfthammer, men oftest forudsætter det at der erhverves for en konkret pris. Ellers må man overveje den mest letkøbte leveringsversion, som tit vil blive at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted. Løsningen bliver sædvanligvis endda i høj grad overkommelig. Den billigste slags levering vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
4Trustpilot indebærer regulære hensigtsmæssige løsninger til at beskue en stor portion aktuelle forbrugeres ratings og derfor er det at foretrække, at du ser nærmere på e-butikkens ratings før du handler billige kløfthammer online. Facebook forærer dig tilsvarende aldeles gode løsninger til at få indtryk af online forretningens popularitet.
5En række online selskaber giver nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmetoder til kløfthammer. En yndling er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, hvor du selv afhenter de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Denne er nemlig usædvanlig overkommelig, samt endda desuden den prisbilligste leveringsmodel.
6Leveringshastigheden kan være rigtig central om vi står og skal bruge din pakke om et øjeblik, og af den grund er det selvfølgelig relevant at du finder den anslåede leveringsdato for kløfthammer. Adskillige internet butikker frembyder billig 1 dags levering på en lang række af deres varer, men som imidlertid antager at transaktionen gennemføres før et konkret klokkeslæt.
7Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er inkluderet i et lovbud, som beskytter dig imod falske online webshops. Som et alternativ kunne du udnytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du vil betale pengene over en længere periode.
8Den mest letkøbte type af levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men det stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til e-forhandlerens bopæl. Den form for levering er naturligvis ret udslagsgivende ifald du behøver kløfthammer om få sekunder. Alternativt så garanterer en række outlets på nettet fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde kun hvis man shopper for et fastsat beløb.
9Forinden nogen bestiller billige kløfthammer i en e-butik kan man ideelt set studere forhandlerens forretningsbetingelser, men det er naturligvis et tidskrævende arbejde. Udover dette er det klogt at køberen er klar over de mest vitale reglementer der gælder for købet af billige kløfthammer online, fx den ombytningsrettighed online webshoppen har.