Jeg har fundet 6 webshops der sælger klinkbeklædning, og skrevet deres priser ned for 100 meter inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 meter for kun 1.759 kr. Det er 60 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 meter klinkbeklædning inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.759 kr.Køb
2.494 kr.Køb
2.795 kr.Køb
2.801 kr.Køb
3.746 kr.Køb
4.440 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sommerhus til garage til havelåge til højbede til carport til hjørner til hegn til facade ved vindue

Varianter: dobbeltsidet 2 sidet ubehandlet malet vedligeholdelsesfri hvid sort høvlet høvlet trykimprægneret cedertræ fyrtræ dobbelt lærk antracit

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut meget relevant at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør du kende webshoppens regningslinjer.
Der er forskel på salgspriserne på billige klinkbeklædning hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have de bedste priser, og andre fokuserer på en høj grad af service. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
Når du skal have produkterne nu og her eller blot ønsker at slippe for fragten, så kunne du med fordel transportere varerne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ i de udbredte byggekæder.
Nogle byggecentre fremviser et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot klinkbeklædning.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne handle hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af klinkbeklædning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra adskillige nicheshops, og hermed kan du købe fra et bredt sortiment af klinkbeklædning online.
De store byggekæder er folkekære og landskendte butikker, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når du shopper online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De store byggekæder finder du nær dig, og dermed har flertallet tilbuddet om at handle online og hente materialerne på egen hånd. Hermed kan man blive fri for leveringsgebyret, og tilmed få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at købe klinkbeklædning online hos dem.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres varer, da de udelukkende sælger disse varer. Herved bør du få mere kyndig hjælp fra personale der er specialister i netop klinkbeklædning.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få en lavere pris.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

klinkbeklædning silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

klinkbeklædning harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

klinkbeklædning jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

klinkbeklædning bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Man må for alt i verden ikke undvære værktøj. Tit vil det vise sig erstatteligt at du har grejet til disposition idet du begynder på byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at tage højde for disse omkostninger i økonomien.
2Der kan findes vældig mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube supporterer dig med meget almennyttig info, ikke mindst forudsat at man kigger på engelsk.
3Der præsenterer sig som regel ubelejlige udfordringer når det kommer til svære opgaver, og på grund af det vurderes det af stor betydning at man har afsat passende plads i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig overbevist om at man får det færdiggjort.
4For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt se prognosen for vejret i forbindelse med arbejdets start, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at piske ned bedst som du er i fuld gang med dit komplicerede projekt.
5Husk at du kan hente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives ifald renoveringen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud kræver altså at projektet har en positiv betydning for naturen.
6Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig når det er krævende projekter. Flere projekter bør udføres af mere end en person. I øvrigt bør det være mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
7Husk at kalkulere hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt skal købe assistance fra en fagperson til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du får eksperthjælp anbefales det at modtage forslag fra diverse virksomheder.
8Typisk vil det vise sig fornuftigt at udarbejde et udgiftsbudget for dit projekt, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil være forstandigt at nedskrive hver enkelt udgift, og herefter undersøge udgiften ved hver enkelt.
9Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj såsom sikkerhedshjelm som beskyttelse med henblik på hændelige skader. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i byggeriet, specielt såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
10Godt forarbejde vil være metoden til et godt forløb med byggeriet. Du anbefales at nedskrive en strømlinet agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende nummerorden. Vær konkret idet du sammensætter din arbejdsplan.
11Længe før du påbegynder byggeprojektet er det højst værdifuldt med et tilsagn om, at byggeriet overholder loven. Alt efter din bopæl vil der være begrænsende regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Det kan blive vigtigt at du har de påkrævede materialer tilgængelige forinden du starter eksekveringen. Du kunne udfærdige en overskuelig note indeholdende de materialer der er nødvendige, og efterfølgende gennemgå hver eneste ting, således at du sikrer dig at alt er på sin plads.
De mest populære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er absolut imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

Masser af byggeforretninger giver nu om dage en hel del forskellige billige leveringsløsninger til klinkbeklædning. Et hit er i dag pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer præcis når det passer dig. Fragtmetoden er altså i høj grad smart, samt mange gange endda den mest prisbevidste leveringsmanér.

Du kunne derudover afveje for og imod at vælge afsending hjem til dig selv eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig sædvanligvis en kende dyrere, men omvendt særligt smart ift. klinkbeklædning online. Den billigste leveringsmetode er utvivlsomt at hente ordren selv, men den løsning forudsætter at du fysisk befinder dig nærved online forretningens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på klinkbeklædning er selvfølgelig virkelig essentiel i tilfælde af at du mangler din pakke straks, så derfor er det komplet væsentligt at vi studerer det forventede leveringstidspunkt for klinkbeklædning. En hel del internet forhandlere – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varer online, som stiller krav om at handlen gemmenføres forud for et bestemt tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få varen på posthuset inden personalet tager hjem.

En hel del byggemarkeder byder på portofri fragt på klinkbeklædning online, men i de fleste tilfælde kun ifald der købes for en bestemt sum. Alternativt kunne du vælge den billigste leveringsløsning, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre ordren til en pakkeshop.

Adskillige byggemarkeder tildeler afhentning hvor du køber billig klinkbeklædning online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen og XL-Byg. Byggecentrene foreslår eksempelvis click-and-collect på klinkbeklædning i følgende områder:

Struer, Brønderslev, Ishøj, Brøndby, Vanløse, Lyngby, Valby, Åbyhøj, Odense, Korsør, Middelfart, Grenaa, Hjørring, Haderslev, Nørresundby, Værløse, Gladsaxe, Herlev, Vordingborg, Ringsted, Holstebro, Kolding, Tilst, Tårnby, Dragør, Taastrup, Jyllinge, Haslev, Hørsholm, Esbjerg, Hvidovre, Ballerup, Greve, Allerød, Odder, Svendborg, Charlottenlund, Helsingør, Birkerød, Køge, Gentofte, Frederikssund, Kalundborg, Lystrup, Varde, Brønshøj, Albertslund, Frederiksberg, Søborg, Ølstykke, Skanderborg, Slagelse, Risskov, Horsens, Silkeborg, Højbjerg, Viborg, Roskilde, Solrød Strand, Farum, Virum, Sønderborg, Nyborg, Herning, Frederikshavn, Hobro, Rudersdal, Kokkedal, Vejle, Ikast, Aarhus, Glostrup, Holbæk, Lillerød, Aalborg, Rønne, Thisted, Stenløse, Randers, Hedensted, Nærum, Frederiksværk, Hedehusene, Nakskov, Skive, Nykøbing Falster, Næstved, Rødovre, København, Vallensbæk, Hillerød, Brabrand, Aabenraa, og Fredericia, .

Afhentning ift. klinkbeklædning er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Ved kig i data er det tydeligt, at mennesker typisk søger efter fx klinkbeklædning online og billig klinkbeklædning. Derudover ser vi tit netshoppere søge for eksempel klinkbeklædning tilbud, køb klinkbeklædning samt klinkbeklædning priser, foruden de store byggekæder som XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

Priser på klinkbeklædning

Det er i dag temmelig let for købere at vurdere tilbud på billige klinkbeklædning online på diverse internet firmaer i Danmark, og så har mange online virksomheder været presset til at at nedsætte salgspriserne på klinkbeklædning betragteligt, og derudover love portofri fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig fordelagtigt at checke flere internet foretagender efter rabatter og tilbud på klinkbeklædning online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er på den sikre side med at opnå den mest attraktive pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

Du må trods alt være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet virksomhed reklamerer billige klinkbeklædning online til salg for en pris der kan virke ekstraordinært lav, så kunne det i nogle tilfælde være et kendetegn på en svindel internet handler. Bestillinger med betalingskort er heldigvis dækket ind under en anordning, hvilket assisterer dig overfor snydagtige butikker på nettet.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du benytte en afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du ønsker at klare pengene til klinkbeklædning over en periode. Dette foreslåes normalt i specialiserede webshops, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark og Bauhaus.

Når der ses på data bliver det markant, at folk som regel efterspørger bl.a. klinkbeklædning priser og klinkbeklædning online. Derudover oplever man typisk online shoppere søge for eksempel køb klinkbeklædning, billig klinkbeklædning og klinkbeklædning tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg klinkbeklædning er 1759 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Handlet meget og handler stadig” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til sommerhus til havelåge ved vindue til facade til højbede til garage til hjørner til hegn til carport

Varianter: hvid høvlet fyrtræ cedertræ dobbeltsidet sort høvlet ubehandlet antracit vedligeholdelsesfri dobbelt 2 sidet trykimprægneret malet lærk

Gennemsøg folks anbefalinger

Trustpilot medfører egentlig fornemme løsninger til at finde ud af en stor gruppe aktuelle konsumenters tanker og af den grund tilråder vi, at du iagttager e-forhandlerens kritik før du færdiggør din shopping med billige klinkbeklædning online.

Facebook medfører lige så vel en del fantastiske løsninger til at få kendskab til e-handlens kundefokus. Tilmed ser vi mange online butikker hvor du kan skrive en bedømmelse af købsoplevelsen, som desuden må benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige klinkbeklædning online hos en e-butik burde man sådan set gennemlæse webshoppens betingelser, det er dog i mange tilfælde et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de gængse byggekæder som Bygma, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kunne være at finde ud af hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket længe har været et kendetegn for at e-shoppen efterfølger dansk lovgivning, foruden at webshoppen undertiden kigges til af jurister der er indført i reglerne.

Desuden tilbydes du genvej til støtte, såfremt du møder problemstillinger ved din shopping med klinkbeklædning. Dertil rekommanderer vi at du er påpasselig med de mest essentielle vedtægter i forbindelse med købet af klinkbeklædning online, for eksempel hvilken ombytningspolitik butikken benytter.

I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst beholder sin ordrekvittering, således man når som helst kan bekræfte bestillingen af klinkbeklædning, hvad end man køber hos XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller 10-4.

Lene gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Christian V gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Lene gav 5 stjerner

Det virker bare.

Jens S gav 4 stjerner

Det virker bare.

9 tips til indkøb via nettet
1Antal dages levering er selvfølgelig vældig udslagsgivende såfremt man har behov for din pakke om et øjeblik, og med det formål er det ganske klogt at du gransker det anslåede leveringstidspunkt på klinkbeklædning. En række e-handler giver billig dag-til-dag levering på utallige produkter, som imidlertid er underforstået at du bestiller inden et besluttet klokkeslæt.
2Flere internet forretninger præsterer gebyrfri levering på klinkbeklædning, men for det meste er det forbeholdt når der bestilles for et præcist beløb. Desuden burde man udvælge den prisbilligste fragtløsning, der i mange tilfælde vil være at få kørt din ordre til et afhentningssted. Den er en gang i mellem lige så vel i høj grad overkommelig. Den prisbilligste leveringstype er utvivlsomt at hente varerne selv.
3Det er i dag temmelig problemfrit for os alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige klinkbeklædning fra forskellige internet foretagender, og til tak frembyder langt de fleste outlets på nettet fragtfri levering. Derfor kan det immervæk vise sig rentabelt at sammenligne indtil flere netbutikker efter tilbud og udsalg inden du bestiller, således at man er tryg ved at skaffe sig den mindst kostelige pris.
4Trustpilot fremskaffer de facto fremragende genveje til at verificere en stor portion øvrige brugeres synspunkter og af den grund er det en hjælp, at du iagttager online webshoppens vurderinger før du bestiller billige klinkbeklædning online. Facebook fører til ligeledes ultra gavnlige muligheder for at få indsigt i internet shoppens popularitet.
5Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortbetalinger er en del af et lovbud, som redder folk overfor uærlige webshops. Som et alternativ bør du overveje en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du higer efter at betale pengene over tid.
6Masser af online firmaer frembyder nu diverse billige muligheder for fragt til klinkbeklædning. Det mest populære er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er jo ret så uproblematisk, samt mange gange tillige den prisbilligste fragtløsning.
7Forinden nogen shopper billige klinkbeklædning på en internet handler bør de faktisk kigge på shoppens handelsaftale, men det er tit ikke super spændende. Tillige foreslår vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende reglementer der har indvirkning på handlen med billige klinkbeklædning online, til eksempel hvilken returpolitik online forretningen har.
8Vi anbefaler generelt at se nærmere på hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, som almindeligvis er et bevis på at netshoppen efterlever dansk lovgivning, udover at webbutikken fra tid til anden evalueres af jurister der har nøje kendskab til vedtægterne på området. Før nogen køber billige klinkbeklædning hos en butik kan man de facto skimme webbutikkens handelsbetingelser.
9Den prisbilligste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som dog står og falder med at du bor i kort afstand af e-firmaets bopæl. Den løsning er rigtig vital forudsat man absolut skal bruge klinkbeklædning straks. Alternativt så lover flere online shops gratis fragt, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man bestiller for et fastslået beløb.