TJEP 90/40 Klammepistol, incl. kuffert
1.869 kr.
Læs mere
SENCO SQS55 KLAMMEPISTOL
7.713 kr.
Læs mere
TJEP 80/16 Klammepistol, incl. kuffert
1.069 kr.
Læs mere
SENCO SNS41 KLAMMEPISTOL
5.994 kr.
Læs mere
SENCO PW150 KLAMMEPISTOL
5.916 kr.
Læs mere
TJEP Klammepistol, incl. kuffert PQZ-64
4.044 kr.
Læs mere
TJEP BN 90/40 klammepistol, incl. kuffert
2.350 kr.
Læs mere
SENCO SFT10XP KLAMMEPISTOL
2.691 kr.
Læs mere
TJEP PZ 16/50 Klammepistol, incl. kuffert
3.706 kr.
Læs mere
TJEP PG 50/14 Klammepistol, incl. kuffert
1.069 kr.
Læs mere
HAUBOLD klammepistol PN765 32-65mm (11,3mm) ENKELT SKUDS AFTR
3.295 kr.
Læs mere
HAUBOLD klammepistol PN6040 15-40mm (5,2mm) STØDSKYDN AFTR
1.895 kr.
Læs mere
HAUBOLD klammepistol PN540 15-40mm (11mm) ENKELT SKUDS AFTR
1.875 kr.
Læs mere
HAUBOLD klammepistol PN755 18-55MM (11,3mm) ENKELT SKUDS AFT
3.295 kr.
Læs mere
PASLODE klammepistol gas IM200 19-51mm S16
8.395 kr.
Læs mere
HAUBOLD klammepistol PN816 6-16mm (12,9mm)
1.331 kr.
Læs mere
HAUBOLD klammepistol PN755 18-55MM (11,3mm) STØDSKYDN AFTR
3.305 kr.
Læs mere
HAUBOLD klammepistol PN540 15-40mm (11mm) STØDSKYDN AFTR
1.910 kr.
Læs mere
HAUBOLD klammepistol PN765 32-65mm (11,3mm) STØDSKYDN AFTR
3.305 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige klammepistol fra byggekæde til byggekæde. En del satser på gode priser, og øvrige fokuserer på faglig sparring. Du bør beslutte hvad du helst vil have.
For de fleste er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Hermed kan du overveje at bestille ved en online byggeshop, hvor du får rådgivning og sparring omkring klammepistol.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man undersøge firmaets regler.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt produktsortiment, og andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal forholde dig til om det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot klammepistol.
Såfremt du har brug for produkterne med det samme eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt muligt ved de kendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det vil nogle se positivt på.
De udbredte byggemarkeder har butikker i de større byer, og herigennem har mange tilbuddet om at handle online og hente byggematerialerne selv. Derfor kan du overveje at blive fri for leveringsomkostningen, og tilmed hente varerne nu og her.
De udbredte byggecentre tilbyder varer fra alle mulige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af klammepistol online.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere står selv for produktion af de varer der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en skarpere pris.
De fleste nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, som oftest drives i Danmark, muligvis endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle klammepistol online fra deres webshop.
Alverdens webshops i små nicher har en enorm viden om det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Altså kan du få endnu mere gavnlig vejledning fra nogle der er specialister i lige præcis klammepistol.
De største byggecentre i Danmark

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af over 100 personer i de 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

klammepistol silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

klammepistol bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

klammepistol jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

klammepistol harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Planlægning viser sig som nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du bør overveje at lave en velovervejet køreplan, som dikterer hvilke opgaver der laves på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en nummerorden. Husk at være konkret idet du sammensætter din agenda.
2Det bliver fundamentalt at have alle bygningsmaterialer disponible før du påbegynder din byggeproces. Du har god gavn af at nedskrive en enkel note hvor der bør fremgå det som er nødvendige, og derefter gennemløbe punkterne, hvormed du sikrer dig at der ikke mangler noget.
3Du bør overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du med fordel kan hente professionel assistance til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en professionel er det fordelagtigt at notere priser fra flere foretagender.
4Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en essentiel rolle. Af den grund må du tit holde øje med vejrvarslen i tiden op til dit byggeprojekt, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned når du netop står midt i dit store byggeprojekt.
5Der kan findes alverdens vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube tilbyder utrolig meget udbytterig viden, navnligt ifald du benytter den engelske version.
6Glem ikke at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås forudsat at renoveringen bidrager positivt til miljøet. Bidraget beroer altså på at byggeriet påvirker naturen.
7Det anbefales at sikre sig hjælp til dele af projektet, i særdeleshed når det er omfangsrige arbejdsopgaver. Store opgaver stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil er det hurtigere og sjovere når man er flere om det.
8Du må for alt i verden ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis arbejdshjelm som beskytter dig overfor potentielle skader. Det er klogt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, specielt hvis du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
9Forud for at du starter arbejdet kan det vise sig ufatteligt essentielt at have styr på, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
10Ofte vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive et budget for optimeringen, så du har kontrol over omkostningerne. Det er rationelt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne indsamle den billigste pris på dem hver især.
11Du skal aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det vise sig fornuftigt at have grejet parat forinden du iværksætter byggeprojektet. Glem ikke at medtage de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
12Der kommer stort set altid uforudsigelige vanskeligheder når det kommer til større projekter, og følgelig vurderes det af stor betydning at der afsættes en god portion tid i agendaen, som gør at man er tryg ved at man når det til siden.
De mest folkekære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket altså er temmelig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som altså er ret så betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt flot. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver toprating, og bare 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En del online butikker tilbyder nu til dags diverse billige fragtmetoder til klammepistol. En af de mest almindelige er nu om stunder levering til en pakkeshop, så du selv kan hente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er altså virkelig problemfri, og desuden tillige den billigste leveringsmulighed.

Du bør også planlægge at få varerne sendt til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver undertiden en anelse mere pebret, men på den anden side ultra ukompliceret ved køb af klammepistol online. Den mest billige fragtform vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig tæt på internet shoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på klammepistol kan vise sig at være rigtig udslagsgivende om vi absolut skal bruge dine nye produkter omgående, og med det formål er det selvfølgelig relevant at du tjekker tidshorisonten for levering for klammepistol. En hel del internet foretagender – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig dag-til-dag levering på masser af produkter online, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at bestillingen realiseres inden et bestemt tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få produktet klargjort inden lagermedarbejderne holder fyraften.

En række internet shops lover portofri levering på klammepistol online, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der indkøbes for et præcist beløb. Som alternativ burde du vælge den mest billige fragtmulighed, som tit er at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop.

De fleste byggecentre frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig klammepistol hjemmefra men afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma og XL-Byg. Byggecentrene giver blandt andet klik-og-hent på klammepistol i disse områder:

Glostrup, Ishøj, Solrød Strand, Vanløse, København, Hedensted, Hillerød, Svendborg, Hobro, Middelfart, Frederikshavn, Odense, Hedehusene, Skive, Kokkedal, Brønderslev, Aalborg, Slagelse, Vallensbæk, Aarhus, Køge, Højbjerg, Holbæk, Taastrup, Vordingborg, Korsør, Roskilde, Haslev, Greve, Rødovre, Ølstykke, Søborg, Værløse, Jyllinge, Gentofte, Farum, Næstved, Frederiksværk, Vejle, Herlev, Ikast, Viborg, Birkerød, Virum, Haderslev, Brabrand, Rudersdal, Albertslund, Thisted, Skanderborg, Holstebro, Tårnby, Tilst, Hvidovre, Rønne, Frederiksberg, Brøndby, Gladsaxe, Nørresundby, Kolding, Esbjerg, Silkeborg, Nykøbing Falster, Randers, Nakskov, Kalundborg, Horsens, Helsingør, Risskov, Herning, Nyborg, Brønshøj, Ringsted, Allerød, Sønderborg, Ballerup, Frederikssund, Valby, Lystrup, Charlottenlund, Hørsholm, Lyngby, Nærum, Hjørring, Dragør, Aabenraa, Varde, Fredericia, Grenaa, Lillerød, Stenløse, Odder, Åbyhøj, og Struer, .

Klik-og-hent for klammepistol er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Falster, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når man ser på data står det markant, at internet shoppere som regel efterspørger for eksempel klammepistol tilbud og køb klammepistol. Derudover oplever man typisk mennesker kigge efter blandt andet klammepistol priser, klammepistol online samt billig klammepistol, plus de gængse byggekæder som Bygma, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Spar penge på klammepistol

Det er i høj grad problemfrit for os alle at søge sig frem til tilbud på billige klammepistol online fra diverse e-forretninger, og herved har utallige e-forretninger fundet det nødvendigt at sænke prisen på klammepistol eftertrykkeligt, og i øvrigt frembyde fragtfri levering.

Det kan trods alt vise sig gavnligt at checke enkelte internet forretninger efter billige priser på klammepistol online før du placerer ordren, sådan at du er sikret at opnå den laveste pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4 og Stark.

Du skal ikke desto mindre ikke undervurdere, at i tilfælde af at en netshop annoncerer billige klammepistol online på tilbud til en udsalgspris der kan virke uendeligt beskeden, er det ofte være et fingerpeg om en uægte e-butik. Køb med kort er på den anden side omsluttet af en lov, der hjælper en overfor uoprigtige online forhandlere.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du vælge en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at betale regningen på klammepistol over et længere tidsrum. Dette tilbydes ofte i nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere typisk kigger efter bl.a. billig klammepistol og køb klammepistol. Derudover ser vi typisk netshoppere efterspørge blandt andet klammepistol tilbud, klammepistol online samt klammepistol priser.

Analyser folks synspunkter

Trustpilot bringer dig faktisk udmærkede genveje til at inspicere ganske mange øvrige kunders opfattelser og derved foreslår vi, at du evaluerer netbutikkens omtaler før du køber billige klammepistol online.

Facebook byder på endvidere visse udmærkede løsninger til at få et kig ind i webbutikkens kundefokus. Desuden ser vi nogle netbutikker som gør det muligt at udfærdige en bedømmelse af deres køb, hvilket tillige må udnyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Før folk shopper billige klammepistol online på en netbutik burde de egentlig bese virksomhedens regler, dog er det uden tvivl ikke super spændende, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

En nem løsning er at se nærmere på hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærket, grundet at det ofte er et billede på at online webshoppen forsvarer de danske retningslinjer, samt at webbutikken rutinemæssigt efterses af jurister der har meget erfaring med de gældende regulativer.

Derudover giver det dig anledning til at få assistance, for så vidt du skulle få vanskeligheder med din shopping med klammepistol. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at du er vidende om de elementære bestemmelser der kan have indflydelse på købet af klammepistol online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet webshoppen kører med.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man permanent sikrer sin kvitteringsmail, således man senere kan bevidne sin bestilling af klammepistol, ligegyldig om man har handlet fra Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4 eller Jem og Fix.

Anna V gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Mads gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Maria V gav 5 stjerner

Fremragende service.

Lars Thomsen gav 5 stjerner

Quick expedit

9 tips til online shopping
1Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af en lov, som værner kunden imod uoprigtige webbutikker. Som et alternativ kan du overveje en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at honorere beløbet ude i fremtiden.
2Fragtperioden kan i nogle tilfælde være særligt aktuel når vi har behov for produkterne inden for få dage, og med det formål er det komplet relevant at du ser det forventede leveringstidspunkt ved klammepistol. Adskillige forretninger på nettet giver løfte om billig 1 dags fragt på mange af deres produkter, men glem ikke at det forudsætter at bestillingen gennemføres før et fast tidspunkt.
3En stor portion e-butikker yder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringstyper til klammepistol. Den mest anvendte er lige nu at få sendt til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Den er altså ret enkel, samt endda ligeledes den billigste leveringsmåde.
4Den prisbilligste mulighed for levering vil utvivlsomt være selv at hente varerne, men den mulighed betinges af at du fysisk befinder dig tæt på e-forretningens lager. Den løsning til levering er selvfølgelig usædvanlig vital når vi behøver klammepistol øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder en hel del e-butikker fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde kræver det at du indkøber for en konkret pris.
5Det er vældig problemfrit for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige klammepistol på diverse online firmaer, og herved tilbyder adskillige internet virksomheder fragt uden omkostninger. Trods dette kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at kigge forbi visse internet forretninger efter tilbud forud for at du bestiller, sådan at du er på den sikre side med at opnå den mindst kostelige pris.
6Flere e-forretninger i Danmark lover fragt uden beregning på klammepistol, men typisk afkræver det at der handles for en konkret pris. Desuden skal man foretrække den mest betalelige leveringsmulighed, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop. Metoden er mange gange lige så vel ualmindeligt fremkommelig. Den mest letkøbte løsning til levering er uden tvivl at du selv henter pakken.
7Vi foreslår generelt at se nærmere på om netbutikken er tilsluttet e-mærket, siden det længe har været en antydning af at e-shoppen retter sig efter de opstillede regler, udover at online webshoppen tit kigges til af fagmænd der er indført i lovene på området. Før nogen bestiller billige klammepistol i en internet virksomhed bør man i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens handelsaftale.
8Trustpilot resulterer i fuldkommen fantastiske genveje til at gennemgå en lang række forhenværende kunders tanker og derved er det prisværdigt, at du kigger på internet shoppens ratings forud for at du køber billige klammepistol online. Facebook genererer endvidere forholdsvis habile muligheder for at få indtryk af online forretningens kundetilfredshed.
9Før folk shopper billige klammepistol i en webshop kan man for at være på den sikre side granske netshoppens betingelser, dog er det bare et tidskrævende arbejde. Yderligere tilråder vi at køber er vaks omkring de fundamentale vedtægter der kan have indflydelse på købet af billige klammepistol online, eksempelvis hvilken ombytningsret webbutikken benytter.