Bernardo Kanvægt CW 5000
8.869 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt CW 15000
12.535 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt ID 250
5.082 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt ID 500
5.288 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt CW 10000
11.672 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt CW 500
7.304 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt ID 6400
6.694 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt CW 2000
7.379 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt CW 3000
7.641 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt CW 1000
7.050 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt ID 2000
5.644 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt ID 3200
6.160 kr.
Læs mere
Bernardo Kanvægt ID 1000
5.429 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige kanvægt fra byggekæde til byggekæde. En del vil have de bedste priser, imens andre giver en høj grad af service. Du skal afveje hvad du foretrækker.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan få gode råd til valg af kanvægt.
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du kigge andetsteds.
Nogle byggecentre fremviser et enormt sortiment, hvorimod andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover blot kanvægt.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Derfor bør du kende byggemarkedets betingelser.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte materialerne på eget initiativ. Det er i høj grad et alternativ ved de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og bekendte virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggecentre sælger produkter fra alverdens nicheshops, og af den grund kan du bestille fra et bredt udvalg af kanvægt online.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og pga. det har kunderne mulighed for at købe online og hente produkterne personligt. Derfor kan man spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede webshops står selv for produktion af de varer som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en bedre pris.
En masse nichespecifikke webshops er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Derfor bør du få ekstremt anvendelig sparring fra medarbejdere med specialistviden i netop kanvægt.
Størsteparten af nicheforhandlere er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du køber kanvægt online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
kanvægt silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

kanvægt bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

kanvægt jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 mennesker i kædens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

kanvægt harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ved projekter udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor bør du ofte tage et kig på prognosen for vejret i perioden for arbejdets start, så det ikke uanmeldt begynder at vælte ned netop som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til projektet, hovedsageligt ved omfangsrige projekter. Store byggerier gør krav på flere mennesker. Derudover vil det vise sig mere effektivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
3Måske du burde regne på hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at sikre dig eksperthjælp til områder af byggeriet. Når du får assistance fra en fagmand kan det godt betale sig at få en pris fra diverse virksomheder.
4Før du opstarter byggeprojektet kan det blive temmelig centralt med et tilsagn om, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Måske kan det blive essentielt at have samtlige materialer parat på forhånd inden du går i gang med byggeriet. Du bør forfatte en simpel huskeliste som indeholder hver eneste ting der er nødvendige, og bagefter gennemløbe punkterne, således at du er sikker på at alt er som det skal være.
6Husk at du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det fås i tilfælde af at byggeriet er positivt for miljøet. At få tilskud betinger at renoveringen har en positiv betydning for planeten.
7Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige problematikker når det kommer til store byggeprojekter, og derfor kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes god tid i tidsplanen, så man kan være overbevist om at kunne få det færdiggjort.
8Du skal for alt i verden ikke nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke beklædning herunder hoved- og fodbeklædning der skåner dig med henblik på mulige ulykker. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke køber hjælp fra en fagmand.
9Du finder mange forskellige artikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Især YouTube giver dig adgang til enorme mængder brugbar info, specielt hvis man søger på engelsk.
10Planlægning vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du bør overveje at lave en velovervejet strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og derudover en nummerorden. Vær skarp idet du laver din plan.
11Du vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det være smart at du har udstyret klar idet du indleder byggeprojektet. Du bør huske at indregne disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
12Ofte vil det være vigtigt at have et regnskab for byggeriet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være rationelt at gennemgå samtlige udgifter, hvorefter man bør nedskrive online tilbud på dem alle sammen.
Danskernes favorit byggekæder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er utrolig betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ekstremt flot. Vurderingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er enormt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er enormt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % har givet bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

En række internet shops foreslår nu om stunder diverse forskellige billige metoder til levering til kanvægt. Den mest almindelige er lige nu pakkeshops, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter den dag der passer dig. Den er jo særligt enkel, og oftest ligeledes den mindst kostelige mulighed for levering.

Du kunne på samme måde tænke over at bestille levering til din bopæl eller til dit arbejde. Den bliver i regelen et hak mere bekostelig, men til gengæld ualmindeligt let gængelig for kanvægt online. Den mest billige leveringsmetode vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, men den løsning står og falder med at du befinder dig tæt på internet shoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på kanvægt kan i nogle tilfælde være særligt relevant om man skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og derfor er det forholdsvis essentielt at man ser det anslåede leveringstidspunkt på kanvægt. Flere forhandlere på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – byder på billig 1 hverdags levering på en lang række varenumre online, som dog tager udgangspunkt i at ordren placeres tidligere end et bestemt tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forud for at logistikpersonalet holder fyraften.

Visse online webshops garanterer fragt uden omkostninger på kanvægt online, men i reglen stiller det krav om at der købes for et fastslået beløb. Som alternativ kunne du udvælge den mest prisbevidste fragttype, der mange gange er at få fragtfirmaet til at køre ordren til en pakkeshop.

Størstedelen af webshops yder afhentning hvor man bestiller billig kanvægt online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Bygma. De foreslår eksempelvis klik-og-hent på kanvægt i følgende områder:

Haslev, Søborg, Charlottenlund, Nørresundby, Sønderborg, Køge, Solrød Strand, Herlev, Nykøbing Falster, Nyborg, Aalborg, Varde, Esbjerg, Odder, Ølstykke, Brabrand, Holstebro, Frederikssund, Ballerup, Herning, Risskov, Tilst, Tårnby, Skive, Hedensted, Virum, Odense, Helsingør, Hillerød, Farum, Stenløse, Vejle, Thisted, Kokkedal, Albertslund, Ikast, Holbæk, Ringsted, Horsens, Hobro, Korsør, Slagelse, Gentofte, Frederikshavn, Greve, Vallensbæk, Brønshøj, Åbyhøj, Aarhus, Frederiksberg, Lyngby, Brønderslev, Glostrup, Randers, Skanderborg, Brøndby, Rønne, Silkeborg, Svendborg, Lillerød, Værløse, Allerød, Roskilde, Ishøj, Struer, Nærum, Vordingborg, Viborg, Nakskov, Dragør, Birkerød, Rødovre, Gladsaxe, Aabenraa, Rudersdal, Lystrup, Middelfart, Grenaa, Kalundborg, Hjørring, Hedehusene, Haderslev, Næstved, Højbjerg, Hvidovre, Fredericia, Vanløse, Hørsholm, Taastrup, Jyllinge, København, Kolding, Valby, og Frederiksværk, .

Click-and-collect af kanvægt er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Falster, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Ses der på tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel søger efter for eksempel billig kanvægt og kanvægt priser. Man ser desuden tit netshoppere kigge efter bl.a. kanvægt tilbud, kanvægt online samt køb kanvægt, plus de udbredte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Få den bedste pris på kanvægt

Det er efterhånden ret enkelt for alle at finde de bedste priser på billige kanvægt online hos flere netshops, og herved har en lang række online outlets set sig nødsaget til at nedsætte priserne på kanvægt voldsomt, og i øvrigt præstere gebyrfri levering.

Dog kan det trods alt blive gunstigt at tjekke visse e-forretninger efter rabatter og tilbud på kanvægt online før du færdiggør din shopping, således at man er skudsikker på at få fat i den bedste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Man skal dog være opmærksom på, at hvis en butik på nettet forhandler billige kanvægt online for en pris som virker urealistisk letkøbt, kan det tit være et tegn på en svindel online shop. Køb med betalingskort er dog en del af en vedtægt, som bistår dig som kunde overfor uærlige e-forhandlere.

Generelt tilråder vi handler med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage fordel af en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at klare omkostningerne til kanvægt ude i fremtiden. Det fås som regel i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Ved indkig i data bliver det klart, at online shoppere tit søger efter for eksempel kanvægt online og kanvægt priser. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere lede efter eksempelvis kanvægt tilbud, køb kanvægt og billig kanvægt.

Analyser tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot frembringer nogle fornemme muligheder for at se nærmere på forskellige forhenværende køberes tanker og på grund af dette anbefaler vi, at du eftersøger netbutikkens vurderinger forinden du køber billige kanvægt online.

Facebook giver dig endvidere fuldstændig ærlige metoder til at få et kig ind i internet butikkens pålidelighed. Desuden er der mange firmaer på nettet hvor du kan udforme en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket også burde drages fordel af til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk køber billige kanvægt online i en netshop kan man sådan set se på e-shoppens forretningsaftale, det er dog typisk ikke særlig spændende, i særdeleshed hos de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

En anden mulighed kunne måske være at granske om internet butikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det bør være en indikation om at online shoppen opfylder dansk lovgivning, og at e-shoppen lejlighedsvis tilses af specialister der har meget erfaring med vilkårene.

Dette er desuden din genvej til at blive assisteret, når du udsættes for dilemmaer ved din bestilling af kanvægt. Tilmed er det smart at køber er opmærksom på de mest relevante reglementer der indvirker på købet af kanvægt online, som fx hvilken returpolitik virksomheden har.

Her er det i øvrigt essesentielt, at man altid bibeholder ens faktura e-mail, således man til enhver tid vil kunne påvise sin bestilling af kanvægt, hvad end man har handlet fra Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen eller 10-4.

Rasmus gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Michael L gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Thomas gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Søren gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

9 tips til din online shopping
1Flere netshops udlover nu en række forskellige billige metoder til levering til kanvægt. En favorit er i dag at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente bestillingen præcis når det passer dig. Fragtformen er altså særligt ligetil, samt oftest ydermere den billigste form for fragt.
2Leveringsdygtigheden kan være super bestemmende hvis du absolut skal bruge din pakke lige om lidt, så herved er det altså passende at vi undersøger den anslåede leveringsdato ved kanvægt. En hel del e-forhandlere byder på billig levering på næstkommende hverdag på massevis af produkter, men husk at det er underforstået at du når at bestille før et bestemt klokkeslæt.
3Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af en bestemmelse, der beskytter dig imod svindlende internet firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du efterspørger at klare omkostningerne i flere bidder.
4Flere internet shops præsterer gratis levering på kanvægt, men tit forudsætter det at man aftager for et konkret beløb. Desuden kunne du gribe den mindst kostelige leveringsmetode, som gerne vil være at få bragt produkterne til et udleveringssted. Denne viser sig desværre ligeledes yderst ukompliceret. Den prisbilligste mulighed for levering er uden tvivl selv at hente pakken.
5Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt internet selskabet er støttet af e-mærket, som længe har været en indikation om at webshoppen anerkender de danske love, foruden at online forretningen rutinemæssigt revideres af specialister som er indført i vilkårene. Før folk køber billige kanvægt på en e-handler burde de helt sikkert granske dens handelsvilkår.
6Forinden folk handler billige kanvægt på en forretning på nettet burde de i reglen gennemlæse netbutikkens forretningsaftale, det er dog almindeligvis et omfattende arbejde. Tilmed anbefales det at kunden er vidende om de mest basale retningslinjer gældende for bestillingen af billige kanvægt online, til eksempel den returneringsret internet webshoppen har.
7Trustpilot frembyder relativt habile løsninger til at efterforske en stor gruppe tidligere brugeres opfattelser og derfor går vi ind for, at du eftergår e-forretningens vurderinger forud for at du handler billige kanvægt online. Facebook giver dig desuden nogle relevante muligheder for at få en idé om online butikkens pålidelighed.
8Det er yderst ukompliceret for alle og enhver at analysere priser online på billige kanvægt på diverse internet butikker i Danmark, og med det motiv garanterer mange online butikker levering uden betaling. Det kan stadigvæk blive lønsomt at kigge forbi indtil flere e-forretninger efter billige priser før du køber, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris.
9Den billigste type af levering vil utvivlsomt være at hente pakken selv, men dette betinges af at du befinder dig i nærheden af webshoppens arbejdslager. Den form for levering er jo rigtig bestemmende såfremt man har brug for kanvægt om kort tid. Alternativt så yder flere online shops fragt uden beregning, men typisk er det så nødvendigt at man shopper for en fastsat pris.