Husejeren.dk

Kantvalse

Bernardo Motoriseret kantvalse MSM 500 C
34.529 kr.
Læs mere
Bernardo Motoriseret kantvalse MSM 250 C
19.604 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel kantvalse SM 470
3.216 kr.
Læs mere
Bernardo Motoriseret kantvalse MSM 300 C
28.210 kr.
Læs mere
Bernardo Motoriseret kantvalse MSM 400 C
31.079 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel kantvalse SM 250 C
5.625 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel kantvalse SM 200
3.629 kr.
Læs mere
Bernardo Manuel kantvalse SM 180 S
1.866 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på salgspriserne på billige kantvalse fra byggecenter til byggecenter. Nogle fokuserer på gode priser, imens nogle fokuserer på service. Du må afveje hvad du foretrækker.
Det er absolut utrolig vigtigt at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du vælge et andet.
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Du bør derfor undersøge virksomhedens regningslinjer.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte produkterne personligt. Det er i høj grad muligt ved de gængse byggemarkeder.
For nogle er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund bør du overveje at handle hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring kantvalse.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt produktsortiment, hvorimod andre fokuserer på en specifik varetype. Du skal vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare kantvalse.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder finder du i hele landet, og dermed har du adgang til at bestille online og køre produkterne selv. Derfor kan du vælge at undvære fragtgebyret, samt sågar have produkterne lige nu.
De velkendte byggemarkeder tilbyder varer fra forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af kantvalse online.
De store byggecentre er udbredte og landskendte butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke webshops er eksperter i det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor kan du modtage endnu mere kompetent sparring fra personale med ekspertviden i lige præcis kantvalse.
En masse online nichebutikker er opstartsfirmaer, som oftest er danske, gerne tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller kantvalse online hos dem.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få en billigere pris.
Danmarks største byggekæder
kantvalse harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

kantvalse jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag flere end 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

kantvalse silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag omtrent 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

kantvalse bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til arbejdet, ikke mindst når der er tale om vigtige arbejdsopgaver. Krævende opgaver skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig vil det vise sig bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
2I mange tilfælde vil det være vigtigt at udfærdige et budget for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er fornuftigt at beskrive hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør finde frem til ens omkostning ved dem én og én.
3For udendørs projekter kan vind og vejr få en stor rolle. Af den grund kan du tit kigge på udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at regne når du netop står midt i dit avancerede byggeprojekt.
4Inden du går i gang med byggeprocessen er det ubeskriveligt afgørende at have styr på, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der være diverse regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
5Man skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Tit kan det være fundamentalt at du har værktøjet tilgængeligt før du begynder på byggeprocessen. Det er derudover afgørende at inkludere de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
6Der findes en overflod af vejledninger og videoer online som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube er kilde til temmelig meget udbytterig info, ikke mindst såfremt man benytter den engelske version.
7Muligvis vil det vise sig essentielt at du har samtlige materialer klar til brug inden du går i krig med dit arbejde. Du kan lave en hurtig indkøbsliste hvorpå der noteres alt hvad som er nødvendige, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, med øje for at du er tryg ved at alt er på sin plads.
8Planlægning vil altid være vejen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du må sammensætte en gennemarbejdet arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, med en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være skarp idet du laver arbejdsplanen.
9Du bør ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej påklædning såsom sko og hjelm som skåner dig mod hændelige ulykker. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer professionel assistance.
10Du har mulighed for at forsøge at få økonomisk støtte til ombygninger. Det bliver givet forudsat at renoveringen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv effekt på naturen.
11Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt burde sikre dig hjælp fra en ekspert til områder af arbejdet. Hvis du indhenter hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at indhente priser fra diverse leverandører.
12Der kommer uden tvivl ubelejlige problemer ved krævende projekter, og altså kan det være vigtigt at der afsættes rigeligt med plads i køreplanen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
Danskernes foretrukne byggecentre
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så godt arbejde. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er fantastisk overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er absolut betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig godt arbejde. Scoren er baseret på 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

En stor portion internet virksomheder frembyder i vore dage et stort udvalg af billige løsninger til levering til kantvalse. Et hit er p.t. afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter bestillingen præcis når det passer dig. Leveringstypen er jo ualmindeligt problemfri, og oftest derudover den billigste leveringsmulighed.

Du kunne endvidere beslutte dig for at bestille ordren til levering hjem til dig eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig for det meste en tak mindre billig, men derudover i høj grad problemfri for kantvalse online. Den mindst kostelige leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men den mulighed er betinget af at du lever med kort afstand til netshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på kantvalse kan vise sig at være yderst udslagsgivende ifald vi absolut skal bruge dine nye varer straks, så i det øjemed er det faktisk på sin plads at man ser nærmere på den estimerede leveringstid på kantvalse. En hel del online varehuse – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – garanterer billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varenumre online, men som trods alt er betinget af at der bestilles inden et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen pakket inden lagerpersonalet har fri.

En hel del internet butikker garanterer gebyrfri levering på kantvalse online, men typisk under forudsætning af at du shopper for en præcis sum. I øvrigt må du udvælge den mest letkøbte metode til levering, der typisk er at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted.

En række byggecentre foreslår click-and-collect hvor man bestiller billig kantvalse på nettet men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne yder blandt andet click-and-collect på kantvalse i disse byer:

Frederiksværk, Roskilde, Skive, Thisted, Højbjerg, Silkeborg, Vordingborg, Haslev, Frederiksberg, Risskov, Virum, Tårnby, Herning, Svendborg, København, Gladsaxe, Birkerød, Middelfart, Taastrup, Holbæk, Hvidovre, Jyllinge, Aarhus, Valby, Nærum, Frederikssund, Hedehusene, Vanløse, Struer, Aabenraa, Brøndby, Ølstykke, Nyborg, Farum, Albertslund, Glostrup, Rødovre, Haderslev, Kalundborg, Helsingør, Tilst, Nakskov, Ringsted, Hedensted, Værløse, Frederikshavn, Varde, Solrød Strand, Nørresundby, Ishøj, Odense, Horsens, Hjørring, Esbjerg, Søborg, Aalborg, Vejle, Kokkedal, Køge, Lystrup, Slagelse, Brønderslev, Holstebro, Nykøbing Falster, Korsør, Vallensbæk, Sønderborg, Greve, Randers, Fredericia, Kolding, Næstved, Gentofte, Odder, Skanderborg, Hobro, Grenaa, Herlev, Rudersdal, Ballerup, Åbyhøj, Stenløse, Ikast, Rønne, Allerød, Hørsholm, Dragør, Brønshøj, Viborg, Lillerød, Charlottenlund, Hillerød, Brabrand, og Lyngby, .

Click-and-collect ift. kantvalse er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Amager), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Ved indkig i statistikkerne står det markant, at folk ofte kigger efter eksempelvis køb kantvalse og kantvalse online. Man ser derudover som regel online shoppere kigge efter fx kantvalse priser, billig kantvalse samt kantvalse tilbud, plus de velkendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Få rabat på kantvalse

Det er jo særdeles let gængeligt for almindelige dødelige at finde information om priser på billige kantvalse online i blandt diverse shops på nettet, og på grund af dette har flertallet af internet shops været presset til at at nedsætte prisen på kantvalse betragteligt, og i øvrigt præstere billig levering.

Det kan dog immervæk være gunstigt at kigge forbi enkelte butikker på nettet efter rabatter og tilbud på kantvalse online forud for at du shopper, så man ikke er i tvivl om at opnå den mest billige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Du bør trods alt være så påvagt, at hvis en e-butik sælger billige kantvalse online til en udsalgspris der kan virke ubegribelig billig, burde det mange gange være en indikation på en snydagtig e-forhandler. Bestillinger med kort er ikke desto mindre inkluderet i en lovbestemmelse, som beskytter dig overfor svindlende online webshops.

Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at godtgøre beløbet til kantvalse senere. Det tilbydes normalt hos online nichebutikker, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Bauhaus.

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at online shoppere jævnligt leder efter eksempelvis billig kantvalse og kantvalse priser. Derudover oplever man typisk internet shoppere efterspørge for eksempel kantvalse tilbud, køb kantvalse samt kantvalse online.

Undersøg andre menneskers erfaringer

Trustpilot resulterer i altid fremragende chancer for at efterse en række øvrige køberes anmeldelser og derfor er det at foretrække, at du betragter webshoppens anmeldelser forinden du bestiller billige kantvalse online.

Facebook frembringer ligeledes relativt gode chancer for at få indsigt i online butikkens pålidelighed. I øvrigt ser vi nogle shops på nettet som giver folk mulighed for at aflevere en vurdering af købsoplevelsen, som tilmed kan bruges til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige kantvalse online på en webbutik bør de til hver en tid betragte dens regler, det er dog bare ikke særlig morsomt, især med de gængse byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

Et alternativ kunne være at kontrollere om internet firmaet er medlem af e-mærket, hvilket skulle være en garanti for at netbutikken retter sig efter den officielle danske lovgivning, foruden at hjemmesiden nu og da overværes af jurister som har den nødvendige knowhow om lovene på området.

Desuden giver det dig anledning til at få hjælp, når du møder dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af kantvalse. Udover dette er det fornuftigt at kunden er opmærksom på de mest vitale vilkår der har indvirkning på købet af kantvalse online, eksempelvis den returrettighed internet selskabet tilbyder.

I den sammenhæng er det ligeledes relevant, at man når som helst bibeholder ens ordrekvittering, så man senere kan bevise købet af kantvalse, uagtet om man har bestilt ved Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 eller Jem og Fix.

Henrik A gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Michael G gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Jan Jensen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Anna gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 gode råd til online indkøb
1Det er jo ret ligetil for os alle at søge information om priser online på billige kantvalse hos diverse internet selskaber, og for det frembyder adskillige e-forhandlere levering uden beregning. Trods dette kan det stadigvæk vise sig profitabelt at sammenligne flere netbutikker efter tilbud før du køber, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den laveste pris.
2Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er indbefattet af et lovbud, hvilket passer på kunden imod svindlende online butikker. Som en anden løsning kan du drage nytte af et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil godtgøre regningen senere.
3Leveringstidspunktet er jo særdeles aktuel i tilfælde af at man behøver produktet straks, og af den grund er det nemlig væsentligt at man efterser den forventede leveringstid ved kantvalse. Temmelig mange webshops præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter, men som ikke desto mindre er påkrævet at orden realiseres inden et fastslået tidspunkt.
4Vi tilråder generelt at tjekke om internet forretningen er godkendt af e-mærket, eftersom det typisk er en sikring om at e-forhandleren accepterer de officielle regler, tillige med at e-forhandleren jævnligt tilses af fagmænd der behersker de gældende love. Før folk bestiller billige kantvalse hos en online butik burde man principielt kigge på netshoppens forretningsbetingelser.
5Forud for at nogen handler billige kantvalse hos en e-butik bør de de facto sætte sig ind i deres forretningsaftale, dog er det oftest et omfattende arbejde. Udover dette foreslåes det at køberen er obs på de væsentligste reglementer der kan have betydning for handlen med billige kantvalse online, eksempelvis hvilken ombytningsret online butikken tilsikrer.
6Nogle enkelte shops på nettet præsterer fragt uden betaling på kantvalse, men i reglen er det så præmissen at der aftages for en præcis sum. Alternativt bør man foretrække den mest letkøbte form for levering, der tit er at få dem til at køre din pakke til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig uheldigvis samtidig virkelig let. Den prisbilligste fragtmulighed kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
7Den mindst kostelige leveringsversion er dog at hente produkterne selv, som jo kræver at du bor nærved internet forhandlerens lager. Den leveringsform kan vise sig at være virkelig essentiel hvis du har brug for kantvalse omgående. Alternativt så præsterer nogle få outlets på nettet fragt uden gebyr, men undertiden er det under betingelse af at du indkøber for en konkret sum.
8Masser af internet webshops tildeler nu diverse billige fragtformer til kantvalse. En af de mest anvendte er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Fragttypen er jo særdeles problemfri, samt desuden også den mest letkøbte leveringsløsning.
9Trustpilot genererer relativt strålende chancer for at udforske en hel del forhenværende køberes opfattelser og derved rekommanderer vi, at du beser internet firmaets kritik inden du handler billige kantvalse online. Facebook genererer ligeledes en række gunstige genveje til at få indsigt i webbutikkens pålidelighed.