Jeg har fundet 16 webshops der sælger kantsten, og skrevet deres priser ned for 25 meter inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 25 meter for kun 2.348 kr. Det er 73 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 25 meter kantsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.348 kr.Køb
2.348 kr.Køb
2.350 kr.Køb
2.787 kr.Køb
3.029 kr.Køb
3.482 kr.Køb
3.599 kr.Køb
3.636 kr.Køb
3.689 kr.Køb
3.797 kr.Køb
3.950 kr.Køb
3.992 kr.Køb
4.295 kr.Køb
4.349 kr.Køb
5.497 kr.Køb
8.606 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 25 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til støttemur til havebede til rabatter til gravsted til skråning til indkørsel til pool til terrasse til bede til haven til græsplæne til bålsted til runde bede til havedam til højbede til trappe til blomsterbede til fortov

Varianter: sorte beton rødmix med lys med skrå kant tørbeton små marmor Albertslund koksgrå lave antracitgrå granit med hul gule hvide store cement høje runde cirkel buede

Størrelser: 100 cm 90 cm 20 cm 50 cm 30 cm 80 cm 120 cm 10 cm 110 cm 60 cm 40 cm 70 cm

Brands: IBF FC Beton RBR

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere materialerne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
For mange er byggeri lig med en masse spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af kantsten.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man læse virksomhedens regler.
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du lede andre steder.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige kantsten fra webshop til webshop. Enkelte giver gode tilbud, hvorimod nogle satser på kompetent sparring. Du må tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort vareudvalg, imens øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal reflektere over om det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge i blandt, foruden blot kantsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder produkter fra adskillige specialbutikker, og dermed kan du købe fra et bredt udvalg af kantsten online.
De velkendte byggekæder har butikker nær dig, og i kraft af det har de fleste adgang til at bestille online og køre byggematerialerne selv. Hermed har man mulighed for at slippe for fragtgebyret, og endda skaffe produkterne lige nu.
De store byggecentre er udbredte og velkendte virksomheder, som kan medvirke til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er producenter af varerne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online får du en billigere pris.
Mange nichebutikker har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund forventes det at du får mere informativ vejledning fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis kantsten.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre virksomheder, der typisk er danske, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem støtter du idet du handler kantsten online hos dem.
De 10 største byggemarkeder

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

kantsten silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

kantsten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

kantsten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kantsten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag mere end 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du bør aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det er en fordel at du har det disponibelt idet du går løs med arbejdet. Det er derudover afgørende at påregne de tilhørende udgifter i dit budget.
2Der kan findes alle mulige former for instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Især YouTube yder assistance med rigelig brugbar viden, navnligt hvis du leder på engelsk.
3Det kan være nyttigt at spørge om assistance til arbejdet, i særdeleshed i tilfælde af vigtige byggeprocesser. Flere byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig bør det være hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
4I mange tilfælde vil det være afgørende at have en budgetoversigt for projektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive en god idé at notere samtlige udgiftsposter, og herefter notere ens omkostning ved dem slavisk.
5Man kan forsøge at få offentligt tilskud til ombygninger. Det bliver givet når ombygningen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på miljøet.
6Du burde måske tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere bør fremskaffe professionel hjælp til opstarten af arbejdet. Forudsat at du får eksperthjælp vil det typisk være fordelagtigt at modtage uforpligtende tilbud fra flere håndværkere.
7Du bør unden ingen omstændigheder negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj såsom fod- og hovedbeklædning der sikrer dig imod potentielle uheld. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, især hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
8Inden du opstarter byggeprojektet kan det vise sig vildt meningsfuldt at sikre sig, at byggeriet er lovligt. Alt efter din boligtype kan der vise sig forskellige regler for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
9For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den grund bør du regelmæssigt se vejrvarslen i forbindelse med byggeprojektet, så du undgår at det uden varsel går i gang med at piske ned i samme sekund som du vil i gang med dit vigtige byggeprojekt.
10Der viser sig ofte utidige bump på vejen ved krævende byggeprojekter, og af den grund kan det være meningsfuldt at der er afsat god nok tid i køreplanen, så man er overbevist om at nå i mål til tiden.
11Det kan vise sig værdifuldt at have alle materialer til disposition på forhånd inden du går til værks med projektet. Du kan med fordel sammenfatte en hurtig note hvoraf der fremgår alle de ting som er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe oversigten, således at du føler dig tryg ved at du har det hele.
12Planlægning vedbliver at være kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af din plan.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket klart er enormt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er enormt imponerende. Scoren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål rundt om kantsten

 • Hvad koster kantsten?
 • Hvordan sættes kantsten?
 • Hvor meget vejer en kantsten?
 • Hvordan støber man kantsten?
 • Hvordan lægger man kantsten?
 • Hvilken leveringstype er bedst?

  Temmelig mange firmaer på nettet frembyder heldigvis flere billige leveringsmuligheder til kantsten. En sikker vinder er lige nu levering til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo yderst ligetil, og i mange tilfælde endda den mest prisbevidste fragttype.

  Du bør på samme måde vælge at få leveret til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Metoden bliver mange gange en tand mere pebret, men desuden særligt ligetil med kantsten online. Den mindst kostelige løsning til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, som dog beroer på at du er nærved webshoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragttiden på kantsten er jo rigtig vital ifald man behøver varen om kort tid, så herved er det sandelig aktuelt at vi kontrollerer den anslåede leveringsdato ved kantsten. Størstedelen af forretninger på nettet – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter online, men vær vagtsom da det påkræver at ordren aflægges forinden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produktet afsted før pakkemedarbejderne har fri.

  Nogle online shops præsterer gebyrfri levering på kantsten online, men oftest kun når der købes for et fastsat beløb. Derudover burde man beslutte sig for den billigste fragtmulighed, der typisk er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

  En række byggemarkeder frembyder afhentning hvor du køber billig kantsten derhjemme men afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne udlover for eksempel click-and-collect på kantsten i følgende byer:

  Haslev, Aabenraa, Taastrup, Tilst, Hjørring, Vanløse, Nykøbing Falster, Hillerød, Risskov, Vordingborg, Viborg, Glostrup, Silkeborg, Brønderslev, Lillerød, Nyborg, Kokkedal, Horsens, Hvidovre, Virum, Skanderborg, Rudersdal, Odder, Aalborg, Hobro, Tårnby, Ballerup, Højbjerg, Brøndby, Rødovre, Lyngby, Sønderborg, Farum, Hørsholm, Herning, Ringsted, Nørresundby, Ikast, Kolding, Albertslund, Grenaa, Allerød, Brønshøj, Skive, Roskilde, København, Værløse, Ølstykke, Hedensted, Jyllinge, Dragør, Odense, Solrød Strand, Frederikssund, Struer, Gladsaxe, Vejle, Køge, Frederiksberg, Holstebro, Frederikshavn, Lystrup, Holbæk, Gentofte, Haderslev, Herlev, Svendborg, Birkerød, Brabrand, Helsingør, Ishøj, Hedehusene, Thisted, Frederiksværk, Aarhus, Charlottenlund, Korsør, Esbjerg, Greve, Kalundborg, Randers, Middelfart, Rønne, Slagelse, Nakskov, Åbyhøj, Varde, Valby, Søborg, Stenløse, Fredericia, Næstved, Nærum, og Vallensbæk, .

  Klik-og-hent ift. kantsten er muligt i de fleste dele af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Amager, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Bornholm) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

  Når man ser på tallene bliver det tydeligt, at mennesker tit efterspørger bl.a. kantsten tilbud og billig kantsten. Derudover ser vi jævnligt folk søge efter eksempelvis køb kantsten, kantsten priser og kantsten online, foruden de udbredte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

  Priser på kantsten

  Det er i dag ret ligetil for os alle at finde tilbud på billige kantsten online i blandt diverse internet shops, og for det har massevis af forretninger på nettet set sig tvunget til at stampe priserne på kantsten en hel del, og derudover sikre billig fragt.

  Det kan stadigvæk vise sig rentabelt at inspicere diverse forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på kantsten online forud for at du færdiggør din shopping, så du er garanteret at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de gængse byggemarkeder som Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

  Du bør blot være så påpasselig, at ifald en butik på nettet afhænder billige kantsten online på tilbud til en udsalgspris som kan virke utopisk lav, så er det i nogle tilfælde være et kendetegn på en svindel e-forhandler. Køb med kort er ikke desto mindre omfavnet af et lovbud, der dækker kunden imod uærlige internet shops.

  Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du benytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at afbetale regningen på kantsten over et længere tidsrum. Dette fås ofte ved nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

  Når der ses på tallene bliver det klart, at internetbrugere typisk kigger efter blandt andet billig kantsten og kantsten priser. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere efterspørge for eksempel køb kantsten, kantsten online samt kantsten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 25 meter kg kantsten er 2348 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til havebede til terrasse til fortov til højbede til blomsterbede til haven til havedam til skråning til græsplæne til rabatter til bålsted til indkørsel til støttemur til bede til pool til runde bede til trappe til gravsted

  Varianter: cirkel runde marmor beton høje lave store med lys små Albertslund sorte med hul buede granit med skrå kant tørbeton rødmix cement koksgrå gule hvide antracitgrå

  Størrelser: 100 cm 80 cm 120 cm 90 cm 70 cm 20 cm 50 cm 10 cm 60 cm 40 cm 30 cm 110 cm

  Brands: RBR FC Beton IBF

  Undersøg andre menneskers synspunkter

  Trustpilot indebærer egentlig gavnlige løsninger til at gennemstøve ret mange øvrige køberes kritik og på grund af dette foreslår vi, at du vurderer online shoppens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige kantsten online.

  Facebook tilbyder dig også adskillige gode løsninger til at få en idé om netshoppens kundetilfredshed. I øvrigt er der endda shops på nettet som gør det muligt at give en bedømmelse af deres købsoplevelse, som også burde bruges til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden folk handler billige kantsten online hos en internet forhandler bør de utvivlsomt gennemse netshoppens vilkår, dog er det almindeligvis et tidskrævende projekt, særligt med de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

  Et andet forslag kunne derfor være at se om netshoppen er e-mærke godkendt, siden det længe har været en erklæring om at online forretningen efterfølger de danske retningslinjer, og at hjemmesiden fra tid til anden føres tilsyn med af fagmænd som er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

  Dette er desuden din genvej til en håndsrækning, ifald du bliver udsat for problemstillinger med din bestilling af kantsten. Tilmed anbefales det at man er på vagt for de mest essentielle regler der kan have betydning for købet af kantsten online, fx den ombytningspolitik internet webshoppen tilsikrer.

  Her er det desuden essesentielt, at man til enhver tid bevarer ens faktura e-mail, så man i fremtiden vil kunne dokumentere sin bestilling af kantsten, uanset om man shopper fra 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg eller Stark.

  Søren H gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Charlotte M gav 4 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Erik Knudsen gav 5 stjerner

  Alt var i orden

  Inge Knudsen gav 5 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Inden folk køber billige kantsten på en e-shop behøver de sådan set betragte webbutikkens forretningsvilkår, dog er det uden tvivl ikke super interessant. Ligeledes kan det anbefales at kunden er obs på de vigtigste forhold der gælder for bestillingen af billige kantsten online, til eksempel den bytteret internet forretningen lover.
  2Trustpilot frembringer ultra relevante muligheder for at kortlægge flere aktuelle køberes betragtninger og af den grund stiller vi forslag om, at du verificerer webshoppens vurderinger inden du bestiller billige kantsten online. Facebook yder lignende fuldkommen relevante løsninger til at få indblik i internet virksomhedens popularitet.
  3Generelt slår vi et slag for at se nærmere på hvorvidt e-handlen er e-mærket medlem, fordi det ofte er en tryghed om at online shoppen respekterer de officielle danske regler, udover at internet webshoppen ofte gennemses af fagmænd der forstår retningslinjerne. Forud for at folk handler billige kantsten hos en e-forhandler kan man helt sikkert læse webbutikkens vilkår.
  4Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af en ordning, der skærmer folk overfor bedrageriske e-butikker. Som en anden løsning kunne du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at afdrage betalingen i flere bidder.
  5Den mest letkøbte type af levering vil til enhver tid være selv at hente produkterne, som desværre er betinget af at du har bopæl nærved internet virksomhedens arbejdslager. Den type af levering er særdeles aktuel såfremt man har brug for kantsten om få sekunder. Alternativt så tilbyder visse internet foretagender levering uden omkostninger, men typisk kun såfremt man indkøber for et fastslået beløb.
  6Nogle få internet webshops byder på billig fragt på kantsten, men i reglen forudsætter det at du køber for en konkret sum. Desuden burde man udvælge den billigste løsning til levering, der ofte vil blive at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Fragttypen viser sig ofte lige så vel super simpel. Den mest billige metode til levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
  7Leveringsdygtigheden kan være vældig essentiel når du skal bruge produktet fluks, og derfor er det bestemt væsentligt at du efterser det anslåede leveringstidspunkt for kantsten. De fleste firmaer på nettet udlover billig 1 hverdags levering på en hel del varer, der dog er afhængig af at bestillingen placeres forud for et fastslået tidspunkt.
  8Temmelig mange firmaer på nettet giver nu om dage alverdens billige leveringsmetoder til kantsten. En af de mest moderne er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Den er jo ret problemfri, samt i mange tilfælde også den mindst kostelige type af levering.
  9Det er i dag ret problemfrit for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige kantsten på diverse e-firmaer, og så frembyder massevis af butikker på nettet fragt uden betaling. Trods dette kan det ikke desto mindre blive tiden værd at besigtige nogle forskellige e-forretninger efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at få den mest attraktive pris.