Diesella Kantsøger optisk/akustisk 10mm
1.055 kr.
Læs mere
Kantsøger sæt med 5 dele
338 kr.
Læs mere
Kantsøger 10/4 mm i trækasse
435 kr.
Læs mere
Optisk 3D kantsøger 10 mm m/ lys nøjagtighed 0,010 mm.
1.471 kr.
Læs mere
Diesella Kantsøger 10-4 mm
310 kr.
Læs mere
Optisk 3D kantsøger 10 mm m/ lys nøjagtighed 0,005 mm.
2.308 kr.
Læs mere
Diesella Kantsøger 10 mm
310 kr.
Læs mere
Kantsøger med indikatorlampe MK2
686 kr.
Læs mere
Kantsøger 10 mm i trækasse
435 kr.
Læs mere
Kantsøger 10 mm med keramisk tasteflade
1.119 kr.
Læs mere
Edge finder SOE 20 L
878 kr.
Læs mere
Kantsøger 6/6 mm i trækasse
435 kr.
Læs mere
Kantsøger SOE 20 S
788 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Nogle byggecentre sælger et stort udvalg, og øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal beslutte om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot kantsøger.
For mange er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Dermed kan du med fordel vælge en webshop, som giver rådgivning til valg af kantsøger.
Når du har brug for produkterne hurtigt eller blot har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte varerne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige kantsøger hos de forskellige online byggecentre. En del vil have de bedste tilbud, imens øvrige fokuserer på kompetent sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man kende netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder tilbyder varer fra alverdens nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort sortiment af kantsøger online.
De store byggecentre findes i de større byer, og derfor har flertallet tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Herigennem har man mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, og tilmed få varerne med det samme.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforretninger på nettet er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Altså kan du få super nyttig rådgivning fra folk der er specialister i lige præcis kantsøger.
Hovedparten af niche webshops er producenter af produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du få en bedre pris.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte ved at bestille kantsøger online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af omkring 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kantsøger jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

kantsøger harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

kantsøger silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

kantsøger bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af over 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør tænke over om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere skal skaffe hjælp fra en professionel til afslutningen af projektet. Når du ønsker eksperthjælp er det normalt at indhente priser fra diverse firmaer.
2Man vil aldrig nogensinde mangle udstyr. Jævnligt kan det vise sig afgørende at have grejet klar til brug idet du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at medtage de her udgifter i byggeriets budget.
3Planlægning vedbliver at være nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du anbefales at forfatte en strømlinet dagsorden, der dikterer hvilke gøremål der løses hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp i sammensætningen af arbejdsplanen.
4Der præsenterer sig typisk overraskende problemstillinger i tilfælde med store opgaver, og altså vil det være værdifuldt at der afsættes rimelig tid i kalenderen, med det formål at man er sikker på at nå det til den planlagte tid.
5Det bør overvejes at spørge om hjælp til projektet, ikke mindst hvis det er vigtige byggeopgaver. Omfangsrige byggerier behøver flere mennesker. I øvrigt vil det vise sig mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
6Typisk vil det vise sig fornuftigt at udarbejde et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har styr på udgifterne. Det vil blive rationelt at dokumentere samtlige udgifter, og så dokumentere beløbet for hver eneste af dem.
7Du bør for alt i verden ikke forsømme dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der hjælper dig imod hændelige skader. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i professionel hjælp.
8Muligvis kan det blive meningsgivende at have de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt før du tager fat på projektet. Du kunne med fordel notere en enkel oversigt som indeholder det der bliver brug for, og så gennemgå hver eneste ting, så du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
9Du finder en hel del instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube kan hjælpe med temmelig meget brugbar oplysning, ikke mindst når man kigger i hele verden.
10Før du starter byggeprojektet er det ganske meningsfuldt at være sikker på, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig diverse regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
11Det er muligt at indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det bliver givet såfremt byggeriet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte kræver altså at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
12Ved opgaver udendørs har vejret en vigtig rolle. Derfor kan du ofte tjekke femdøgnsprognosen lige før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger bedst som du er ved at færdiggøre det komplekse byggeprojekt.
De mest populære byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt flot. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

Masser af internet shops foreslår efterhånden en hel del forskellige billige leveringsmodeller til kantsøger. En af de mest populære er i dag afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte varer når du har tid. Leveringsmetoden er jo ret så fleksibel, samt endda derudover den billigste leveringstype.

Du bør endvidere påtænke at få det leveret til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden er beklageligvis en anelse mere pebret, men ydermere meget fremkommelig for kantsøger online. Den billigste leveringsløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, hvilket er betinget af at du befinder dig i nærheden af online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på kantsøger er særdeles aktuel ifald vi mangler produktet om kort tid, så i det øjemed er det ganske essentielt at du besigtiger leveringstidspunktet for kantsøger. En lang række online shops – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 hverdags levering på utallige varenumre online, som er forudsat at ordren indsendes før et fastsat klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få produkterne afsted før logistikpersonalet får fri.

Enkelte online forretninger præsterer fragtfri levering på kantsøger online, men undertiden er det så nødvendigt at der handles for en konkret pris. Som alternativ skal du beslutte sig for den billigste fragttype, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted.

En masse byggecentre frembyder klik-og-hent hvor man køber billig kantsøger online og selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan. De giver fx klik-og-hent på kantsøger i følgende områder:

Farum, Fredericia, Brønshøj, Svendborg, Stenløse, Aarhus, Skive, Skanderborg, Værløse, Aabenraa, Næstved, Rødovre, Rudersdal, Slagelse, Holbæk, Vanløse, Frederiksberg, Korsør, Frederikssund, Thisted, Roskilde, Højbjerg, Kokkedal, Risskov, Vejle, Nærum, Åbyhøj, Sønderborg, København, Brøndby, Ikast, Brønderslev, Aalborg, Lillerød, Kolding, Frederikshavn, Nørresundby, Herning, Grenaa, Køge, Brabrand, Birkerød, Taastrup, Greve, Frederiksværk, Charlottenlund, Varde, Middelfart, Odense, Jyllinge, Solrød Strand, Rønne, Nakskov, Hedehusene, Holstebro, Vallensbæk, Lystrup, Nyborg, Hillerød, Kalundborg, Struer, Ølstykke, Allerød, Hobro, Hjørring, Tilst, Hedensted, Odder, Viborg, Søborg, Silkeborg, Hvidovre, Albertslund, Tårnby, Haslev, Dragør, Gentofte, Lyngby, Randers, Ishøj, Vordingborg, Valby, Nykøbing Falster, Herlev, Ringsted, Virum, Esbjerg, Gladsaxe, Helsingør, Ballerup, Horsens, Haderslev, Hørsholm, og Glostrup, .

Klik-og-hent for kantsøger er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland).

Når der ses på tendenserne bliver det markant, at netshoppere som regel efterspørger for eksempel køb kantsøger og kantsøger tilbud. Vi ser desuden typisk netshoppere søge efter for eksempel kantsøger online, kantsøger priser og billig kantsøger, foruden de store byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Få den bedste pris på kantsøger

Det er virkelig smertefrit for os alle at søge sig frem til tilbud på billige kantsøger online på forskellige internet forhandlere i Danmark, og så har flertallet af netbutikker været presset til at at mindske prisniveauet på kantsøger helt i bund, og ovenikøbet frembyde gratis levering.

Dog kan det alligevel blive lukrativt at analysere nogle forskellige e-forhandlere efter tilbud på kantsøger online forud for at du placerer ordren, sådan at man er på den sikre side med at få den billigste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen og Silvan.

Man må bare være obs på, at når en e-butik markedsfører billige kantsøger online på tilbud til en udsalgspris som er helt fantastisk overkommelig, kan det mange gange være en varsel om en uoprigtig internet handler. Shopping med kort er i hvert fald en del af en foranstaltning, der beskytter en overfor fup netshops.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du benytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du tilstræber at godtgøre pengene til kantsøger over flere uger. Det tilbydes ofte hos niche webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Ved indkig i tendenserne er det klart, at folk ofte efterspørger bl.a. kantsøger priser og kantsøger tilbud. Derudover oplever vi mange gange folk kigge efter bl.a. kantsøger online, billig kantsøger og køb kantsøger.

Se nærmere på tidligere køberes oplevelser

Trustpilot genererer sådan set fortræffelige chancer for at gennemstøve ganske mange aktuelle køberes observationer og derved slår vi et slag for, at du tjekker webshoppens vurderinger før du lægger din bestilling på billige kantsøger online.

Facebook medfører lige så vel en række uafhængige muligheder for at få en idé om internet webshoppens popularitet. Desuden er der nogle internet butikker som giver kunderne mulighed for at udfærdige en vurdering af købsoplevelsen, som også burde bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk handler billige kantsøger online på en internet forhandler behøver man ideelt set skimme virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke særlig interessant, i særdeleshed med de kendte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Et andet alternativ kunne være at granske om online shoppen er e-mærket, da det generelt er en indikation om at e-firmaet lever op til de officielle regler, tillige med at internet firmaet regelmæssigt revideres af sagkyndige som forstår reglerne.

Desuden tilbydes du genvej til at blive hjulpet, ifald du møder udfordringer ved din ordre på kantsøger. Herudover anbefales det at man er sat ind i de væsentligste retningslinjer der influerer på bestillingen af kantsøger online, som eksempelvis hvilken ombytningsret netshoppen lover.

På grund af dette er det tilmed afgørende, at man altid opbevarer sin faktura, således man senere vil kunne vidne om bestillingen af kantsøger, ligegyldig om man bestiller fra Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4 eller XL-Byg.

Lars Jørgensen gav 5 stjerner

God webshop

Louise K gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Christian J gav 5 stjerner

Hurtig

Jesper Christensen gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

9 gode råd til din online shopping
1Den mest letkøbte form for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men dette nødvendiggør at du er i kort afstand af internet butikkens lager. Den mulighed for levering er naturligvis meget vigtig når man absolut skal bruge kantsøger inden for kort tid. Alternativt så yder enkelte webbutikker fragt uden gebyr, men undertiden påkræves det at man aftager for en fastsat sum.
2Vi anbefaler generelt at kontrollere om e-forhandleren er e-mærket, da det kan være en tryghed om at e-butikken efterlever gældende dansk lovgivning, samt at internet forhandleren hyppigt monitoreres af jurister som har megen viden om de gældende bestemmelser. Inden folk køber billige kantsøger hos en butik behøver de de facto gennemløbe netbutikkens forretningsbetingelser.
3En hel del online butikker garanterer levering uden omkostninger på kantsøger, men undertiden kræver det at der indkøbes for et bestemt beløb. I øvrigt skal man snuppe den mest betalelige mulighed for fragt, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et afhentningssted. Metoden er typisk endvidere yderst nem. Den mest prisbevidste form for fragt er unægtelig at du selv henter varerne.
4Forud for at folk køber billige kantsøger i en butik på nettet kunne man uden tvivl have øje for e-butikkens handelsaftale, det er dog tit et tidskrævende arbejde. Ligeså er det prisværdigt at du er opmærksom på de væsentligste bestemmelser der spiller ind i forbindelse med handlen med billige kantsøger online, som for eksempel den ombytningsrettighed e-firmaet garanterer.
5Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af en ordning, som hjælper køber imod fup butikker på nettet. Alternativt burde du udnytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du higer efter at honorere beløbet over en længere periode.
6Trustpilot bringer dig evigt passelige muligheder for at besigtige en lang række nuværende brugeres tanker og herved tilråder vi, at du udforsker e-butikkens bedømmelser inden du handler billige kantsøger online. Facebook forærer dig endvidere adskillige anstændige muligheder for at få kendskab til e-butikkens pålidelighed.
7Det er ret så nemt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige kantsøger fra forskellige internet varehuse, og derved tilbyder langt de fleste internet varehuse fragt uden gebyr. Men det kan immervæk vise sig lukrativt at checke visse firmaer på nettet efter rabat og tilbud inden du bestiller, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris.
8Adskillige internet forretninger giver nu om stunder et hav af forskellige billige former for fragt til kantsøger. En der er meget anvendt er lige nu pakkeshoppen, hvor du selv henter produkterne når du har mulighed for det. Fragttypen er jo yderst ligetil, og typisk derudover den billigste leveringsform.
9Leveringsdygtigheden er jo temmelig aktuel forudsat man absolut skal bruge ordren lige om lidt, så herved er det temmelig afgørende at man finder den forventede leveringsdato for kantsøger. En hel del internet varehuse udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, men det er betinget af at bestillingen fuldbyrdes forud for et fast tidspunkt.