Holzmann Kantsliber KOS2510N 230V
8.995 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber KNS 150 A
2.016 kr.
Læs mere
Holzmann Kantsliber KS2000 230V
5.999 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber KSM 2600 C
13.491 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber KSM 3000 C
19.894 kr.
Læs mere
Holzmann Kantsliber
31.250 kr.
Læs mere
Holzmann Kantsliber KOS3000C
29.995 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber HV 70 - 230 V
5.147 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber HV 80 OSZI
7.510 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber KNS 150
1.332 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber HV 70 - 400 V
5.147 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber KSM 2100 P / 400 V
6.488 kr.
Læs mere
Holzmann Kantsliber KOS2740 230V
14.899 kr.
Læs mere
Metabo Kantsliber KNSE 12-150 i sæt Inox
5.749 kr.
Læs mere
Bernardo Kantsliber KSM 2740 CN
13.491 kr.
Læs mere
Holzmann Kantsliber
15.399 kr.
Læs mere
METABO KANTSLIBER KNS 18 LTX 150 SOLO uden batteri og lader
4.998 kr.
Læs mere
METABO KANTSLIBER KNSE 9-150 SÆT
6.679 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et enormt udvalg af produkter, imens andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal gennemtænke om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover bare kantsliber.
Der er variationer i prisniveauet på billige kantsliber hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle giver gode priser, hvorimod andre vil have faglig sparring. Du må gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart meget relevant at vide, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du lede andre steder.
Du skal kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
For mange er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. Derved er det en fordel at shoppe hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af kantsliber.
Når du skal have varerne med det samme eller bare har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre tilbyder produkter fra en lang række forskellige producenter, med det formål at du så kan købe fra et bredt udvalg af kantsliber online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte forretninger, som bidrager til øget troværdighed når man skal handle online. Det vil nogle se fordele i.
De gængse byggemarkeder har butikker nær dig, og dermed har folk mulighed for at handle online og hente materialerne på egen hånd. I kraft af det har du valget om at undvære fragtomkostningen, og ovenikøbet have varerne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du støtte ved at købe kantsliber online på deres side.
De fleste webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Ergo kan du modtage en høj grad af nyttig rådgivning fra personale der er eksperter i lige præcis kantsliber.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online er det muligt at få lavere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

kantsliber bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

kantsliber jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

kantsliber silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

kantsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af mere end 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man må under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig af stor betydning at du har grejet ved hånden før du påbegynder byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at indregne de medfølgende udgifter i økonomien.
2Godt forarbejde bliver kilden til succes med byggeriet. Du må lave en strømlinet strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende nummerorden. Vær konkret idet du udarbejder oversigten.
3Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige bump på vejen når det gælder svære opgaver, og af den grund vil det vise sig meningsfuldt at der er afsat rigeligt med plads i handlingsplanen, således at man føler sig tryg ved at have tid nok til det.
4Ofte vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for projektet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne tjekke udgiften ved hver eneste af dem.
5Der findes ekstremt mange vejledninger og videoer online som kan inspirere dig. Specielt YouTube faciliterer betydelige mængder almennyttig viden, særligt ifald man bruger engelske søgeord.
6Forud for at du går i gang med arbejdet er det ubeskriveligt afgørende at sikre sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
7Det kan vise sig nyttigt at spørge om hjælp til byggearbejdet, navnlig ved større byggerier. Store ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Ydermere må det blive mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
8Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med din sikkerhed, så husk beskyttelse som fx hjelm og sko der hjælper dig imod eventuelle skader. Det er afgørende at du husker dit velbefindende i byggeriet, specielt hvis du ikke får hjælp fra en professionel.
9Nogle gange kan man indhente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det fås hvis byggeprojektet er godt for miljøet. Støtten forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
10Du bør tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for bør tilkøbe assistance fra en fagmand til delelementer af det. Forudsat at du ønsker hjælp fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
11Potentielt kan det blive værdifuldt at du har de presserende bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du indleder eksekveringen. Du har fordel af at udarbejde en punktforms liste hvoraf der fremgår det du får brug for, og dernæst tjekke hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
12For udendørs projekter kan vejret få en stor rolle. Således må du hyppigt se femdøgnsprognosen i den tid der er op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned bedst som du er godt i gang med det komplekse byggeprojekt.
De bedst vurderede byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket klart er temmelig overlegent. Ratingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er hamrende imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % giver den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende imponerende. Scoren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er rigtig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er absolut flot. Scoren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken løsning til levering skal du vælge?

En del outlets på nettet foreslår på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsformer til kantsliber. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså temmelig problemfri, og desuden ligeledes den mindst kostelige leveringsmanér.

Du kunne alternativt overveje at få varerne bragt til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen bliver for det meste et hak dyrere, men derudover rigtig ligetil ved køb af kantsliber online. Den mest letkøbte leveringsmanér er utvivlsomt selv at hente varerne, men den mulighed er betinget af at du opholder dig nær e-handlens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på kantsliber er naturligvis yderst essentiel forudsat du behøver varen med det samme, så af den grund er det virkelig aktuelt at man ser nærmere på den forventede leveringsdato på kantsliber. En del e-handler – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – garanterer billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens produkter online, men det påkræver at transaktionen realiseres forud for et bestemt klokkeslæt, så at de kan nå at få ordren klar inden de logistikansatte holder fyraften.

Nogle online forhandlere præsterer levering uden gebyr på kantsliber online, men i reglen er det så præmissen at man bestiller for en konkret pris. Alternativt skal man udse dig den mindst kostelige fragtmulighed, der gerne er at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

Store netbutikker yder afhentning hvor du handler billig kantsliber derhjemme men selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Silvan. Byggekæderne udlover fx click-and-collect på kantsliber i disse byer:

Sønderborg, Brøndby, Frederikssund, Ikast, Fredericia, Haderslev, Herning, Brønderslev, Aarhus, Tårnby, Varde, Gladsaxe, Hedehusene, Vallensbæk, Brabrand, Birkerød, Virum, Vejle, Nakskov, Korsør, Nykøbing Falster, Søborg, Skive, Frederiksværk, Glostrup, Lystrup, Albertslund, Viborg, Helsingør, Kokkedal, Højbjerg, Haslev, Rødovre, Brønshøj, Stenløse, Aabenraa, Frederikshavn, Jyllinge, Esbjerg, Hedensted, Åbyhøj, Struer, Kolding, Slagelse, Rudersdal, Tilst, Solrød Strand, Allerød, Roskilde, Risskov, Randers, Vanløse, Ishøj, Valby, Dragør, Lyngby, Holstebro, Værløse, Odder, Thisted, Taastrup, Hjørring, Farum, Greve, Vordingborg, Lillerød, Grenaa, Køge, Holbæk, Gentofte, Nørresundby, Svendborg, København, Odense, Skanderborg, Frederiksberg, Horsens, Ølstykke, Hillerød, Aalborg, Hørsholm, Ringsted, Hvidovre, Nyborg, Rønne, Ballerup, Silkeborg, Nærum, Middelfart, Hobro, Herlev, Charlottenlund, Næstved, og Kalundborg, .

Click-and-collect af kantsliber er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm).

Når vi kigger i tendenserne er det markant, at netshoppere jævnligt kigger efter fx køb kantsliber og kantsliber online. Vi ser derudover som regel mennesker efterspørge eksempelvis billig kantsliber, kantsliber priser og kantsliber tilbud, plus de kendte byggecentre som Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark og Davidsen.

Bedste tilbud på kantsliber

Det er efterhånden ekstremt bekvemt for enhver at prissammenligne på billige kantsliber online hos flere netbutikker, og med det motiv har flere online forhandlere været nødt til at sænke priserne på kantsliber betragteligt, og endda tilbyde fri fragt.

Dog kan det imidlertid blive tiden værd at sammenligne et par forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på kantsliber online før du shopper, sådan at man er tryg ved at modtage den bedste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Bygma.

Man må lige meget hvad være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet handler reklamerer billige kantsliber online på tilbud til en pris der kan virke utopisk overkommelig, så kunne det tit være et karakteristika der viser en svindel online forretning. Bestillinger med kort er trods alt inkluderet i en forordning, hvilket passer på folk imod svindlende netshops.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du drage fordel af en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du higer efter at godtgøre pengene til kantsliber over et længere tidsrum. Dette fås ofte hos specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Ved indkig i søgedata står det markant, at internetbrugere typisk leder efter bl.a. kantsliber tilbud og køb kantsliber. Vi ser desuden ofte mennesker søge blandt andet billig kantsliber, kantsliber priser samt kantsliber online.

Tjek tidligere køberes betragtninger

Trustpilot indebærer faktisk stabile chancer for at gennemsøge en stor gruppe øvrige konsumenters betragtninger og herved anbefaler vi, at du kigger nærmere på internet webshoppens kritik forinden du lægger din bestilling på billige kantsliber online.

Facebook fremskaffer desuden i højeste grad tiltalende løsninger til at få en idé om online firmaets troværdighed. I øvrigt ses en række online forhandlere som tilbyder folk at forfatte en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket også bør tages i brug til at vurdere kundetilfredsheden.

Inden nogen køber billige kantsliber online hos en internet butik behøver man helt sikkert tage stilling til webbutikkens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt, især hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

Et nemt alternativ er at se nærmere på hvorvidt online webshoppen er e-mærket medlem, som generelt er en påvisning af at online virksomheden forstår de danske regler, udover at online shoppen rutinemæssigt besøges af eksperter der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du mulighed for at blive hjulpet, når du oplever problemstillinger i forbindelse med din shopping med kantsliber. Tillige anbefaler vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle vilkår der er gældende for bestillingen af kantsliber online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online butikken benytter.

I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man altid bevarer ens ordremail, således man altid vil kunne bevidne sit køb af kantsliber, uagtet om man shopper fra Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan eller Stark.

Anders Christiansen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Ole gav 4 stjerner

Det var godt !

Inger gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Jens gav 4 stjerner

Quick expedit

9 tips til online indkøb
1En række internet shops tilbyder i vore dage en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til kantsliber. En af dem der er mest anvendt er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor du kan afhente varerne på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså ualmindeligt let, samt i mange tilfælde derudover den billigste form for fragt.
2Den mest betalelige fragttype vil utvivlsomt være selv at hente ordren, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig nærved internet forhandlerens adresse. Den leveringsmetode kan i nogle tilfælde være ret aktuel såfremt man har brug for kantsliber omgående. Alternativt så lover nogle få e-forretninger i Danmark portofri fragt, men undertiden er det forudsat at du køber for en præcis sum.
3Fragttiden kan i nogle tilfælde være usædvanlig betydningsfuld ifald du har behov for dine nye produkter med det samme, og herved er det selvfølgelig vigtigt at du besigtiger tidshorisonten for levering ved kantsliber. En hel del internet firmaer annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre, som alligevel er betinget af at bestillingen anbringes forud for et angivent tidspunkt.
4Generelt foreslår vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i et reglement, der beskytter køber overfor uærlige netshops. Alternativt bør du anvende et afdragstilbud fra fx ViaBill, forudsat du foretrækker at afdrage betalingen senere.
5Trustpilot giver dig super ærlige chancer for at gennemgå en hel del forhenværende forbrugeres anmeldelser og derfor går vi ind for, at du gennemsøger e-forhandlerens bedømmelser inden du køber billige kantsliber online. Facebook leverer også adskillige fordelagtige metoder til at få indtryk af internet shoppens troværdighed.
6En hel del e-butikker lover fragt uden gebyr på kantsliber, men i mange tilfælde kræver det at der shoppes for en konkret sum. Alternativt skal du gribe den mest betalelige fragttype, som ofte vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop. Metoden bliver beklageligvis ligeledes virkelig nem. Den mest betalelige type af levering er unægtelig at du selv henter produkterne.
7Forinden nogen bestiller billige kantsliber i en forretning på nettet burde man egentlig betragte deres handelsvilkår, men det er almindeligvis ikke super interessant. Desuden går vi ind for at du er obs på de elementære regler der gælder for bestillingen af billige kantsliber online, eksempelvis den returpolitik butikken kører med.
8Det er jo efterhånden temmelig let for enhver at kigge efter tilbud online på billige kantsliber hos diverse e-firmaer, og derved tilbyder adskillige e-firmaer fri fragt. Trods dette kan det alligevel vise sig gunstigt at prøve visse internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabat forinden du shopper, således at man er skudsikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
9Generelt foreslår vi at efterse om online firmaet er verificeret af e-mærket, hvilket længe har været et tegn på at e-forhandleren opfylder de officielle regler, og at e-handlen løbende evalueres af specialister der er meget bekendte med de gældende vilkår. Inden nogen shopper billige kantsliber på en e-forhandler kunne man i og for sig gennemløbe virksomhedens vilkår.