Bernardo Mobil kantlimer PEB 300 S
13.107 kr.
Læs mere
Festool kantlimer Conturo KA 65 Plus EU-stik
21.090 kr.
Læs mere
Bernardo Mobil kantlimer PEB 300
9.469 kr.
Læs mere
Bernardo Mobil kantlimer PEB 500 V
10.332 kr.
Læs mere
Bernardo Mobil kantlimer EBM 60 Profi
9.329 kr.
Læs mere
Bernardo Mobil kantlimer PEB 500 V-S
13.969 kr.
Læs mere
Bernardo Mobil kantlimer DR 500
13.866 kr.
Læs mere
Bernardo Stationær kantlimer EBM 250
58.332 kr.
Læs mere
Festool kantlimer Conturo KA 65 Plus DK
21.090 kr.
Læs mere
Bernardo Stationær kantlimer EBM 200
51.741 kr.
Læs mere
Bernardo Mobil kantlimer DR 500 S
17.504 kr.
Læs mere
Festool kantlimer Conturo KA 65 Set EU-stik
23.885 kr.
Læs mere
Mobil kantlimemaskine KAM 65PRO Holzmann
12.998 kr.
Læs mere
Kantlimemaskine KAM 115E - Siemens
76.499 kr.
Læs mere
KAM535 Kantlimemaskine Holzmann
20.999 kr.
Læs mere
Kantlimemaskine Holzmann KAM 115
52.874 kr.
Læs mere
Kantlimemaskine KAM 50M mobil Holzmann
3.248 kr.
Læs mere
Mobil kantlimemaskine KAM 55V Holzmann
13.748 kr.
Læs mere
Kantlimemaskine KAM 115EP - Siemens
84.998 kr.
Læs mere
Festool Kantlimer KA 65 Plus DK CONTURO
21.088 kr.
Læs mere
Festool Kantlimer KA 65 Set DK CONTURO
23.873 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Af den grund bør du vælge et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring kantlimer.
Flere byggecentre fremviser et enormt produktudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare kantlimer.
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i priserne på billige kantlimer hos de forskellige online byggekæder. En del har lave priser, hvorimod andre vil have et højt serviceniveau. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og takket være dette har mange tilbuddet om at købe online og køre materialerne personligt. Takket være dette har du valget om at undvære leveringsgebyret, og sågar få varerne på kortere tid.
De store byggecentre sælger produkter fra flere leverandører, og derigennem kan du bestille fra et stort udvalg af kantlimer online.
De store byggekæder er etablerede og kendte virksomheder, hvilket bidrager til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

En masse online nichebutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du køber kantlimer online hos dem.
Hovedparten af nichebutikker på internettet er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få billigere priser.
De fleste nichebutikker har en dybdegående viden om deres online produktkategori, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo får du formentlig ekstremt konstruktiv vejledning fra folk som er specialister i netop kantlimer.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

kantlimer harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag ca. 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

kantlimer jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

kantlimer bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

kantlimer silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan være til god gavn at søge hjælp til ens byggeprojekt, især når det kommer til krævende projekter. Omfattende ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil bør det være hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
2Du kunne overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du skal få hjælp fra en fagmand til dele af det. Forudsat at du tager imod hjælp fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at notere uforpligtende tilbud fra diverse virksomheder.
3For projekter udenfor kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den grund skal du jævnligt se femdøgnsprognosen når du nærmer dig byggeprojektet, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at regne absolut lige når du er godt i gang med det ellers velplanlagte projekt.
4Husk at du kan få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås forudsat at byggeriet er CO2-besparende. Bidraget kræver dermed at ombygningen gør en positiv forskel for miljøet.
5Man vil ikke stå uden det nødvendige udstyr. Typisk kan det være afgørende at have udstyret til rådighed før du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at påregne disse omkostninger i regnskabet for byggeriet.
6Muligvis kan det blive essentielt at du har de relevante materialer klar til brug i god tid før du indleder dit byggeprojekt. Du har god gavn af at sammensætte en hurtig indkøbsliste indeholdende de materialer du har brug for, og bagefter granske materialerne, således at du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
7Det kan vise sig at være af stor betydning at udarbejde en budgetoversigt for renoveringen, så du har en økonomisk ramme. Det bør blive fornuftigt at kortlægge samtlige poster, og dernæst indsamle omkostningen ved dem én efter én.
8Du skal nødig undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk beskyttelse som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som skåner dig med henblik på mulige uheld. Det er smart at du husker dit eget helbred i byggeriet, navnlig såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
9Godt forarbejde er vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at forfatte en klar handlingsplan, som beskriver hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Vær skarp i udarbejdelsen af din agenda.
10Før du går i gang med byggeriet kan det være vanvittigt meningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
11Der ligger ekstremt mange hjælpeartikler og videoer online som kan inspirere dig. Navnligt YouTube tilbyder ret så meget udbytterig information, særligt forudsat at du bruger den engelske version.
12Der kommer ofte pludselige vanskeligheder når det gælder store byggeprojekter, og altså vil det vise sig af stor betydning at der er afsat god plads i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
Danskernes foretrukne byggekæder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk flot. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som klart er ekstremt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

Flere e-firmaer frembyder efterhånden en lang række forskellige billige fragtformer til kantlimer. En af favoritterne er p.t. pakkeshops, hvor du selv henter pakken når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig ret problemfri, og i mange tilfælde endvidere den prisbilligste leveringsløsning.

Du kunne alternativt prøve at få varerne bragt til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Denne er godt nok en tak mere pebret, men samtidig ret så ukompliceret ved køb af kantlimer online. Den billigste leveringsform er unægtelig selv at hente pakken, som jo betinges af at du befinder dig i nærheden af netshoppens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på kantlimer er ualmindeligt væsentlig i tilfælde af at vi har behov for ordren omgående, og derfor er det uden tvivl essentielt at du checker den estimerede leveringsdato for kantlimer. En stor portion byggeforretninger – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – yder billig levering på næste hverdag på en hel del produkter online, hvilket dog påkræver at bestillingen laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få varen betjent forinden pakkepersonalet drager hjemad.

Enkelte internet virksomheder præsterer levering uden omkostninger på kantlimer online, men ofte kun ifald du indkøber for en bestemt pris. I øvrigt skulle du udvælge den mest betalelige leveringsmanér, som ofte vil blive at få kørt dine varer til et afhentningssted.

Flere webshops udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig kantlimer online men afhenter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Bauhaus. Byggecentrene tildeler eksempelvis afhentning af kantlimer i følgende områder:

Lillerød, Hedensted, Hobro, Nærum, Gentofte, Hvidovre, Ishøj, Lyngby, Aabenraa, Kalundborg, Haderslev, Lystrup, Søborg, Struer, Vallensbæk, Farum, Køge, Birkerød, Højbjerg, Ølstykke, Rødovre, Vanløse, Roskilde, Åbyhøj, Viborg, Greve, Albertslund, Vejle, Glostrup, Jyllinge, Horsens, Slagelse, Brøndby, Tilst, Brønshøj, Hjørring, Frederikshavn, Ringsted, Allerød, Sønderborg, Svendborg, Nørresundby, Middelfart, Odense, Stenløse, Solrød Strand, Dragør, Kokkedal, Fredericia, Hørsholm, Holbæk, Odder, Helsingør, Randers, Nykøbing Falster, Rønne, Værløse, Aarhus, Korsør, Brabrand, Esbjerg, Vordingborg, Frederikssund, Taastrup, Frederiksberg, Thisted, Virum, Skanderborg, Charlottenlund, Ikast, Hedehusene, Risskov, Rudersdal, Hillerød, Silkeborg, Varde, Skive, Grenaa, Herlev, Holstebro, Nakskov, Brønderslev, Ballerup, Nyborg, Haslev, Gladsaxe, Valby, Frederiksværk, Aalborg, Tårnby, Herning, Næstved, Kolding, og København, .

Klik-og-hent af kantlimer er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden).

Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at mennesker ofte efterspørger for eksempel billig kantlimer og kantlimer priser. Derudover oplever vi som regel netshoppere lede efter fx kantlimer online, køb kantlimer og kantlimer tilbud, foruden de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

Få den bedste pris på kantlimer

Det er i dag ualmindeligt problemfrit for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige kantlimer online hos diverse e-forretninger, og af den grund har adskillige online firmaer fundet det nødvendigt at reducere udsalgspriserne på kantlimer betydeligt, og ydermere frembyde fragt uden beregning.

Derfor kan det trods alt være gavnligt at efterse nogle forskellige internet handler efter tilbud og udsalg på kantlimer online forud for at du handler, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Man må dog være obs på, at hvis en online forretning markedsfører billige kantlimer online til en pris som anses for helt ekstremt overkommelig, så burde det for det meste være en varsel om en falsk netbutik. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omfattet af et reglement, som dækker dig som køber overfor bedrageriske internet firmaer.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil afdrage pengene til kantlimer over en periode. Det tilbydes ofte ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Når der ses på søgedata står det markant, at mennesker som regel kigger efter fx kantlimer online og billig kantlimer. Vi ser desuden tit online shoppere søge fx kantlimer priser, køb kantlimer samt kantlimer tilbud.

Kig på nuværende kunders vurderinger

Trustpilot frembyder ret belejlige løsninger til at granske en stor gruppe aktuelle forbrugeres evalueringer og derved er det godt, at du tolker online shoppens anmeldelser før du handler billige kantlimer online.

Facebook præsterer tillige temmelig uafhængige chancer for at få en idé om online firmaets popularitet. Derudover ser vi faktisk online virksomheder hvor du kan levere en evaluering af virksomhedens service, som lige så vel kan drages fordel af til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen handler billige kantlimer online på en webbutik kunne man principielt overveje netshoppens regler, det er dog almindeligvis ikke specielt ophidsende, særligt på de udbredte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Et alternativt forslag er at undersøge hvorvidt e-handlen er godkendt af e-mærket, grundet at det typisk er et signal om at internet forhandleren overholder gældende dansk lovgivning, og at internet selskabet lejlighedsvis undersøges af fagmænd som er meget fortrolige de gældende regler.

Derudover tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, for så vidt du får udfordringer ved din bestilling af kantlimer. Dertil anbefaler vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest basale vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af kantlimer online, som eksempelvis hvilken bytteret e-shoppen garanterer.

Derfor er det desuden relevant, at man permanent beholder ens faktura e-mail, så man fremadrettet kan eftervise bestillingen af kantlimer, uanset om man har bestilt ved Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Silvan eller Harald Nyborg.

Bente P gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Lone Poulsen gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Jesper O gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Susanne Jørgensen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til når du køber online
1Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er inkluderet i en vedtægt, hvilket begunstiger dig imod uægte internet forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at betale pengene ude i fremtiden.
2Det er efterhånden yderst simpelt for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige kantlimer i blandt diverse online forhandlere, og til tak tilbyder masser af netshops fragt uden beregning. Derfor kan det alligevel være tiden værd at efterse enkelte online firmaer efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, sådan at man er skråsikker på at skaffe sig den billigste pris.
3Flere shops på nettet frembyder fragt uden beregning på kantlimer, men i reglen er det kun gældende hvis der erhverves for en konkret sum. Desuden må du udvælge den mindst kostelige leveringsversion, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig jævnligt ydermere særligt bekvem. Den mest billige løsning er dog selv at hente varerne.
4Forinden folk handler billige kantlimer på en internet butik kunne man ideelt set bese e-butikkens handelsaftale, dog er det normalt ikke særlig morsomt. I øvrigt er det smart at man er sat ind i de mest vitale bestemmelser der spiller ind i forbindelse med shopping af billige kantlimer online, f.eks. den returret online firmaet kører med.
5Den mest prisbevidste fragtmulighed er dog at du selv henter produkterne, men den løsning forudsætter at du er lige ved webshoppens tilholdssted. Den fragttype er ret så betydningsfuld forudsat man mangler kantlimer fluks. Alternativt så lover en hel del online selskaber billig levering, men i de fleste tilfælde kun når der shoppes for en bestemt pris.
6Generelt tilråder vi at kigge om internet firmaet er verificeret af e-mærket, da det ofte er en antydning af at online virksomheden efterkommer gældende dansk lovgivning, udover at e-firmaet undertiden vurderes af fagfolk der har indsigt i reglementet på området. Forud for at nogen køber billige kantlimer i en webbutik behøver man principielt gennemlæse netbutikkens regler.
7Trustpilot præsterer altid fine muligheder for at finde ud af ret mange eksisterende brugeres meninger og på grund af dette er det at foretrække, at du evaluerer internet firmaets kritik forinden du bestiller billige kantlimer online. Facebook yder endvidere flere ærlige løsninger til at få et kig ind i e-shoppens kundefokus.
8En stor portion online butikker foreslår nu til dags et stort udvalg af billige fragtløsninger til kantlimer. En af favoritterne er for nærværende pakkeshops, hvor du kan afhente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig ret let gængelig, og tit tillige den mest letkøbte type af levering.
9Fragttiden er jo ualmindeligt afgørende forudsat man skal bruge din ordre om kort tid, så med det formål er det utvivlsomt relevant at vi undersøger tidshorisonten for levering på kantlimer. En hel del webbutikker giver løfte om billig 1 dags fragt på en lang række varer, som dog forudsætter at du når at bestille forinden et aftalt klokkeslæt.