SCST 660 Scantool kantbukker med segmenter
9.600 kr.
Læs mere
AKB730 Kantbukker Holzmann
1.398 kr.
Læs mere
SCAN 10S Scantoool fodbetjent kantbukker
17.498 kr.
Læs mere
AKB1000FO Kantbukker Holzmann
2.298 kr.
Læs mere
SCA 660 Scantool kantbukkemaskine
6.806 kr.
Læs mere
SCST 1050 Scantool kantbukkemaskine med segment
10.881 kr.
Læs mere
SCB 660 manuel kantbukker Scantool
6.400 kr.
Læs mere
SB 915 S Kantbukkemaskine Bernardo
4.550 kr.
Læs mere
Kantbukkemaskine HM håndbetjent HS
17.494 kr.
Læs mere
SCB 1300 Kantbukker Scantool
8.213 kr.
Læs mere
Kantbukkemaskine HM MB 2000L
28.750 kr.
Læs mere
SCAN 13S Scantool kantbukkemaskine
18.500 kr.
Læs mere
SCST 1300 Scantool kantbukkemaskine
11.731 kr.
Læs mere
SCA 1050 Scantool manuel kantbukkemaskine
7.398 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge varerne nu og her eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente materialerne på egen hånd. Det er specielt muligt i de store byggecentre.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige kantbukker fra webshop til webshop. Nogle fokuserer på de bedste priser, hvorimod nogle satser på service. Du må overveje hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at købe fra en webshop, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af kantbukker.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor tjekke netbutikkens regler.
Nogle byggecentre har et bredt varesortiment, hvorimod andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan afveje om det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot kantbukker.
Det er naturligvis meget afgørende at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre forhandler varer fra alverdens specialbutikker, så du kan vælge fra et bredt sortiment af kantbukker online.
De kendte byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og på grund af det har de fleste valget om at købe online og transportere varerne på egen hånd. Takket være dette har du valget om at undvære leveringsgebyret, samt samtidig få fat i produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede butikker, som bidrager til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Størstedelen af online nichebutikker har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund kan du få en høj grad af indsigtsfuld rådgivning fra nogle med ekspertviden i netop kantbukker.
Alverdens specialiserede netbutikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du handler kantbukker online på deres webshop.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte på nichebutikkerne online bør du få en billigere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

kantbukker bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

kantbukker jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 mennesker i kædens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

kantbukker silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

kantbukker harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få meget at sige. Af den årsag kan du tit tage notits af vejrvarslen i dagene op til projektets begyndelse, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit krævende byggeprojekt.
2Man må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det vise sig strategisk at have det ved hånden forinden du iværksætter byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at medregne de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3Du bør ikke undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj bl.a. sikkerhedssko som skåner dig overfor mulige ulykker. Det er yderst relevant at have styr på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig eksperthjælp.
4Forinden du starter byggeriet kan det vise sig ganske meningsfuldt at være sikker på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der være begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
5Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt såfremt det er omfattende byggerier. Nogle opgaver skal gerne udføres af flere mennesker. Derudover er det mere effektivt og sjovere at være flere om det.
6Typisk vil det være fornuftigt at have et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har kontrol over udgifterne. Det må være sundt at gennemgå samtlige omkostninger, og herefter finde frem til den billigste pris på hver eneste af dem.
7I visse tilfælde kan man forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det kan man få hvis ombygningen bidrager positivt til miljøet. Bidraget er altså betinget af at projektet forbedrer klimaet.
8Du finder utallige vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube supporterer dig med overvældende meget anvendelig info, ikke mindst hvis du benytter engelske søgeord.
9Måske du burde regne på hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du burde sikre dig hjælp fra en professionel til delelementer af projektet. Hvis du tager imod assistance fra en fagmand vil det ofte være en god idé at søge prisoverslag fra forskellige entreprenører.
10Forberedelse vil være kilden til succes med dit arbejde. Du må sammensætte en velovervejet dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være skarp når du laver din agenda.
11Der præsenterer sig jævnligt pludselige vanskeligheder i tilfælde med større projekter, og pga. dette er det af stor betydning at der afsættes rimelig plads i arbejdsplanen, som gør at man føler sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
12Det vil vise sig væsentligt at have alle byggematerialer tilgængelige inden du går i gang med din byggeproces. Du har god gavn af at notere en enkel note med alle de ting som er nødvendige, og så eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
Danskernes favorit byggecentre
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er enormt imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og blot 8 % har givet bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut flot. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er smartest?

En hel del e-firmaer frembyder heldigvis flere billige fragtformer til kantbukker. En favorit er lige nu at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter dine nye produkter når du har mulighed for det. Fragtformen er altså temmelig uproblematisk, og typisk ydermere den billigste leveringsmetode.

Du kan ligeledes forsøge at få produkterne bragt til din bolig eller ud på dit arbejde. Fragtformen viser sig ofte en sjat mere bekostelig, men desuden ekstremt fleksibel ift. kantbukker online. Den mest billige form for fragt er dog selv at hente pakken, men det forudsætter at du opholder dig med kort afstand til netshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på kantbukker er selvfølgelig vældig aktuel forudsat man mangler varen lige om lidt, så derfor er det utvivlsomt centralt at man tjekker den anslåede leveringstid for kantbukker. En lang række online butikker – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varenumre online, men vær opmærksom på at det antager at transaktionen realiseres forinden et besluttet klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få bestillingen ud af døren inden logistikpersonalet får fri.

Nogle få online selskaber tilbyder fragtfri levering på kantbukker online, men ofte er det så præmissen at man bestiller for en præcis sum. Desuden må man snuppe den mest prisbevidste fragtmulighed, som typisk vil blive at få dem til at levere din pakke til et afhentningssted.

De fleste byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig kantbukker online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4. Byggemarkederne giver eksempelvis click-and-collect på kantbukker i følgende områder:

Hobro, Ballerup, Tilst, Brønderslev, Brøndby, Frederikshavn, Næstved, Frederiksberg, Frederikssund, Nyborg, Aabenraa, Risskov, Ikast, Kolding, Roskilde, Rødovre, Hvidovre, Lystrup, Varde, Ringsted, Valby, Korsør, Nakskov, Struer, Kalundborg, Nykøbing Falster, Odense, Herning, Brabrand, Rønne, Hedensted, Solrød Strand, Hillerød, Vordingborg, Gentofte, Søborg, Nærum, Nørresundby, Birkerød, Esbjerg, Haderslev, Højbjerg, Aarhus, Sønderborg, Aalborg, Albertslund, Stenløse, Viborg, Rudersdal, Frederiksværk, Allerød, Holbæk, Værløse, Køge, Charlottenlund, Åbyhøj, Kokkedal, Taastrup, Vallensbæk, Hørsholm, Skive, Glostrup, Randers, Grenaa, Tårnby, Brønshøj, Skanderborg, Dragør, Greve, Virum, Haslev, Silkeborg, Fredericia, Thisted, Vanløse, Hedehusene, Lillerød, Jyllinge, Hjørring, Holstebro, Svendborg, Odder, Middelfart, Ishøj, Lyngby, Gladsaxe, Vejle, Herlev, Farum, Helsingør, Slagelse, Horsens, København, og Ølstykke, .

Afhentning for kantbukker er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Når vi ser på data fremstår det tydeligt, at folk ofte kigger efter for eksempel billig kantbukker og køb kantbukker. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere efterspørge bl.a. kantbukker tilbud, kantbukker online og kantbukker priser, plus de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

Tilbud på kantbukker

Det har vist sig at være i høj grad uproblematisk for alle at finde frem til tilbud på billige kantbukker online i blandt forskellige shops på nettet, og ergo har langt de fleste online virksomheder været presset til at at reducere salgspriserne på kantbukker helt i bund, og i øvrigt love levering uden beregning.

Derfor kan det ikke desto mindre være profitabelt at granske enkelte netshops efter billige priser på kantbukker online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at opnå den mest attraktive pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Man bør imidlertid ikke overse, at når en internet shop afhænder billige kantbukker online på tilbud til en pris der virker utrolig lav, bør det mange gange være et signal om en bedragerisk webbutik. Betalinger med kort er ikke desto mindre omfattet af et reglement, som garanterer dig som kunde imod uægte forhandlere på nettet.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du udnytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil dække prisen på kantbukker af flere omgange. Dette foreslåes ofte ved nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Når der ses på tallene står det tydeligt, at online shoppere typisk søger efter blandt andet kantbukker online og køb kantbukker. Man ser desuden ofte internet shoppere kigge efter for eksempel billig kantbukker, kantbukker priser samt kantbukker tilbud.

Kig på nuværende kunders meninger

Trustpilot leverer uden sammenligning fornemme muligheder for at evaluere en hel del eksisterende brugeres tanker og på grund af dette anbefales det, at du betragter e-shoppens vurderinger forud for at du køber billige kantbukker online.

Facebook fremskaffer endvidere en del habile chancer for at få kendskab til online virksomhedens kundefokus. Herinde ses mange online butikker hvor kunder kan tilkendegive en omtale af ordreforløbet, som tilmed burde drages fordel af til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen shopper billige kantbukker online på en internet webshop kan de uden tvivl overveje webbutikkens regler, men det er ofte en omfattende opgave, særligt med de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Et nemt alternativ kunne måske være at finde ud af hvorvidt e-forretningen er støttet af e-mærket, grundet at det bør være en indikator for at internet firmaet understøtter de danske retningslinjer, tillige med at e-shoppen regelmæssigt overvåges af eksperter der er meget bekendte med vilkårene.

Dette er desuden en god chance for hjælpende service, ifald du oplever udfordringer ved dit indkøb af kantbukker. I øvrigt stiller vi forslag om at du er klar over de primære vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af kantbukker online, fx den returpolitik online forhandleren kører med.

På grund af dette er det desuden afgørende, at man stadig bibeholder sin kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne bekræfte sit køb af kantbukker, hvad end man shopper fra Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4 eller Davidsen.

Niels N gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Christian P gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Hanne F gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Birthe gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

9 gode råd til køb på nettet
1Trustpilot byder på uden sammenligning stabile løsninger til at eksaminere en række forhenværende konsumenters erfaringer og derved anbefales det, at du undersøger online shoppens ratings før du shopper billige kantbukker online. Facebook byder på ligeledes ultra hensigtsmæssige genveje til at få kendskab til online butikkens kundetilfredshed.
2Vi tilråder at kigge hvorvidt internet forhandleren er godkendt af e-mærket, fordi det almindeligvis er en erklæring om at internet firmaet anerkender gældende dansk lovgivning, foruden at e-handlen undertiden evalueres af fagfolk der mestrer de gældende bestemmelser. Før folk handler billige kantbukker hos en netshop kan de i og for sig kigge på dens betingelser.
3Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omsluttet af Indsigelsesordningen, der beskytter os imod uoprigtige online forhandlere. Som alternativ kunne du overveje et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, forudsat du higer efter at finansiere omkostningerne ude i fremtiden.
4Det er jo efterhånden temmelig hensigtsmæssigt for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige kantbukker fra forskellige online selskaber, og altså tilbyder en hel del shops på nettet levering uden betaling. Til gengæld kan det alligevel vise sig tiden værd at kigge forbi diverse internet webshops efter rabat og tilbud forud for at du køber, sådan at man er skråsikker på at få fat i den laveste pris.
5Leveringshastigheden er ret aktuel i tilfælde af at man står og skal bruge produktet inden for få dage, så herved er det komplet passende at man ser nærmere på den forventede leveringstid på kantbukker. Mange netshops i Danmark garanterer billig dag-til-dag fragt på de fleste varer, men vær på vagt da det er påkrævet at handlen laves forud for et konkret klokkeslæt.
6Den billigste løsning vil til enhver tid være selv at hente pakken, som desværre stiller krav om at du befinder dig nærved netshoppens arbejdslager. Den leveringstype er selvfølgelig ret afgørende såfremt man står og skal bruge kantbukker omgående. Alternativt så yder nogle få online forretninger fragt uden betaling, men i mange tilfælde forudsætter det at man indkøber for et fastslået beløb.
7Indtil flere online virksomheder yder levering uden beregning på kantbukker, men oftest er det forudsat at der erhverves for et konkret beløb. Som alternativ burde man beslutte sig for den mest billige fragtform, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Løsningen viser sig som oftest lige så vel ultra simpel. Den mest prisbevidste leveringsversion er dog selv at hente varerne.
8En lang række internet outlets udlover i øjeblikket mange forskellige billige muligheder for fragt til kantbukker. Et hit er nu om dage udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter pakken når der er tid til det. Løsningen er nemlig særdeles let, samt typisk også den mindst kostelige form for fragt.
9Forinden folk handler billige kantbukker på en webshop behøver de helt sikkert få overblik over shoppens forretningsaftale, men det er uden tvivl ikke særlig morsomt. For øvrigt foreslåes det at du er vidende om de mest betydningsfulde vilkår gældende for købet af billige kantbukker online, som eksempelvis hvilken returneringsret online forhandleren har.