Jeg har fundet 8 webshops der sælger kantblokke, og skrevet deres priser ned for 500 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 500 stk for kun 6.077 kr. Det er 44 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 500 stk kantblokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.077 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.900 kr.Køb
7.449 kr.Køb
9.012 kr.Køb
9.103 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til trappe til støttemur til højbede

Varianter: gråmix kok beton med slået kant sorte granit rødmix

Størrelser: 14x14x21

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. På grund af det bør du overveje at bestille ved et online byggemarked, som giver information omkring kantblokke.
Flere byggekæder udbyder et enormt udvalg af produkter, imens andre har fokus på en bestemt varetype. Du skal afveje om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare kantblokke.
Der er variationer i salgspriserne på billige kantblokke alt efter hvor du handler online. En del tilbyder de bedste priser, hvorimod andre har fokus på kompetent rådgivning. Du bør afveje hvad du vil prioritere.
Det er helt klart ekstremt afgørende at vide, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du finde et andet.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man kende butikkens regningslinjer.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ i de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og derfor har du valget om at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Herigennem har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og sågar have varerne hurtigere.
De gængse byggemarkeder sælger varer fra flere nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af kantblokke online.
De store byggecentre er populære og bekendte firmaer, som bidrager til ubekymrethed når man skal købe online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på internettet har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette bør du få ekstremt brugbar rådgivning fra folk med ekspertviden i lige præcis kantblokke.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
Mange webshops som sælger få produkter er små firmaer, der typisk er dansk ejede, givetvis sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte ved at bestille kantblokke online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre
kantblokke jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af over 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

kantblokke bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af over 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

kantblokke silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

kantblokke harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Planlægning bliver kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør overveje at liste en velovervejet agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, samt en dertilhørende kronologisk orden. Vær konkret idet du nedskriver din plan.
2I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have et budget for dit byggeri, så man har styr på økonomien. Det kan blive sundt at notere samtlige poster, hvorefter man kunne gennemgå mulige tilbud på dem én efter én.
3Du bør ikke glemme din sikkerhed, så glem ej beklædning inklusiv sikkerhedssko der hjælper dig med henblik på mulige risici. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed hvis du ikke investerer i professionel assistance.
4Måske det viser sig vigtigt at du har de nødvendige materialer handlet ind inden du kaster dig over byggeprocessen. Du kunne udarbejde en enkel oversigt hvoraf der fremgår det der bliver brug for, og så gennemgå hver eneste ting, med øje for at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
5Ved projekter udenfor har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den årsag bør du hyppigt se prognosen for vejret i perioden for projektets start, så det ikke uanmeldt begynder at piske ned i samme sekund som du er godt i gang med det avancerede byggeprojekt.
6Der præsenterer sig uden tvivl uventede problematikker i forbindelse med avancerede projekter, og følgelig kan det vise sig betydningsfuldt at der er afsat rimelig plads i planen, som er vigtigt for at man føler sig overbevist om at man når det til siden.
7Du bør tage til overvejelse om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere skal sikre dig professionel assistance til opstarten af projektet. Såfremt du søger hjælp fra en ekspert er det lukrativt at få prisoverslag fra diverse selskaber.
8I nogle tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet ifald byggeprojektet er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at renoveringen har betydning for miljøet.
9Du vil aldrig fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det være smart at du har grejet disponibelt inden du påbegynder byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at inkludere de her udgifter i din økonomiske plan.
10Du kan finde utrolig mange guides og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Især YouTube giver dig adgang til enorme mængder nyttig information, navnligt forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
11Det er oplagt at indhente assistance til arbejdet, ikke mindst ift. store byggeopgaver. Store projekter skal gerne udføres af flere personer. Desuden viser det sig mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
12I god tid inden at du opstarter arbejdet kan det vise sig ganske afgørende med en forsikring om, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er enormt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er rigtig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra overlegent. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

En stor portion online selskaber yder nu alverdens billige leveringsmetoder til kantblokke. En af de populære er nu om dage pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er altså ret ligetil, og mange gange ydermere den prisbilligste leveringsversion.

Du bør tillige foretrække at få varerne bragt til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Fragttypen er som oftest en sjat mere omkostningsfuld, men også i høj grad hensigtsmæssig med kantblokke online. Den mindst kostelige mulighed for fragt er utvivlsomt at hente produkterne selv, som desværre beroer på at du opholder dig lige ved e-shoppens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på kantblokke er selvfølgelig særligt aktuel når man behøver din ordre lige om lidt, så med det formål er det jo afgørende at du gransker den forventede leveringsdato på kantblokke. En del internet varehuse – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på mange af butikkens varer online, men vær opmærksom på at det er underforstået at bestillingen gennemføres tidligere end et aftalt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varerne ekspederet forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

Enkelte firmaer på nettet lover fragt uden betaling på kantblokke online, men undertiden er det forudsat at man shopper for et bestemt beløb. Desuden kunne du overveje den mindst kostelige leveringsform, der tit vil blive at få leveret din pakke til et afhentningssted.

Store netbutikker frembyder klik-og-hent hvor man køber billig kantblokke online men selv henter i butikken. Fx Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Davidsen. Byggekæderne tildeler bl.a. click-and-collect på kantblokke i disse byer:

Helsingør, Jyllinge, Viborg, Frederiksberg, Ishøj, Vallensbæk, Skanderborg, Virum, Frederikssund, Glostrup, Sønderborg, Ringsted, Kokkedal, Værløse, Gentofte, Ølstykke, Slagelse, Esbjerg, Solrød Strand, Valby, Nakskov, Haderslev, Kalundborg, Vordingborg, Brabrand, Varde, Charlottenlund, Brøndby, Nykøbing Falster, Hedensted, Korsør, Lystrup, Dragør, Kolding, Silkeborg, Grenaa, Nørresundby, Frederikshavn, Hvidovre, Rødovre, Stenløse, Birkerød, Køge, Vanløse, Struer, Holbæk, Risskov, Lillerød, Hobro, Ikast, Holstebro, Søborg, Højbjerg, Skive, Næstved, Gladsaxe, Svendborg, Nyborg, Rønne, Greve, Lyngby, Herlev, Horsens, Allerød, Fredericia, Taastrup, Odder, Hjørring, Hørsholm, Tilst, Albertslund, Tårnby, Hedehusene, Thisted, Farum, Haslev, Ballerup, Roskilde, Hillerød, Aalborg, Herning, Åbyhøj, Frederiksværk, Vejle, Middelfart, København, Randers, Nærum, Aabenraa, Brønshøj, Rudersdal, Aarhus, Brønderslev, og Odense, .

Afhentning for kantblokke er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Ses der på data står det markant, at netshoppere tit kigger efter eksempelvis kantblokke priser og kantblokke online. Man ser desuden mange gange mennesker søge efter fx køb kantblokke, billig kantblokke og kantblokke tilbud, plus de velkendte byggekæder som 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

Få den bedste pris på kantblokke

Det er i dag ekstremt smertefrit for alle og enhver at analysere tilbud på billige kantblokke online fra diverse e-shops, og så har en lang række webshops set sig nødsaget til at nedbringe salgspriserne på kantblokke eftertrykkeligt, og i øvrigt sikre fragt uden beregning.

Til gengæld kan det trods alt vise sig lukrativt at inspicere indtil flere e-butikker efter rabatter og tilbud på kantblokke online inden du shopper, så du er tryg ved at få den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Du må blot være obs på, at når en forhandler på nettet annoncerer billige kantblokke online til en tilbudspris der kan virke helt fantastisk beskeden, så bør det ofte være et kendetegn på en uægte online virksomhed. Handler med kort er imidlertid omfattet af en regel, der forsvarer køber overfor uoprigtige internet firmaer.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Alternativt burde du benytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at dække regningen på kantblokke over en periode. Det tilbydes som regel hos online nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Når vi ser på tendenserne fremstår det markant, at netshoppere jævnligt søger efter bl.a. billig kantblokke og kantblokke online. Derudover oplever vi typisk folk søge blandt andet kantblokke priser, køb kantblokke samt kantblokke tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg kantblokke er 5140 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Intet at sætte en finger på” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til højbede til trappe til støttemur

Varianter: gråmix granit sorte rødmix kok beton med slået kant

Størrelser: 14x14x21

Analyser tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot tilbyder visse gode genveje til at se nøjere på en række forhenværende konsumenters oplevelser og herved anbefaler vi, at du sonderer internet forhandlerens ratings forinden du lægger din bestilling på billige kantblokke online.

Facebook præsterer tilsvarende de facto stabile muligheder for at få indsigt i online shoppens troværdighed. Her ser vi faktisk internet firmaer hvor kunder kan registrere en kritik af virksomhedens service, hvilket ydermere må bruges til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige kantblokke online i en e-shop burde de for at være sikker tyde forhandlerens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde et tidskrævende arbejde, specielt hos de udbredte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kan derfor være at bemærke om online forretningen er støttet af e-mærket, fordi det burde være en garanti for at internet webshoppen opererer i overensstemmelse med de danske love, og at internet webshoppen tit monitoreres af jurister som har megen viden om de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du lejlighed til bistand, såfremt du møder dilemmaer som følge af din shopping med kantblokke. Tilsvarende er det smart at kunden er vaks omkring de primære retningslinjer gældende for bestillingen af kantblokke online, for eksempel den returneringsret netbutikken tilsikrer.

I den sammenhæng er det desuden vigtigt, at man til enhver tid bevarer ens kvitteringsmail, således man altid vil kunne bevidne købet af kantblokke, uafhængig af om man køber fra Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, XL-Byg eller Bygma.

Jan gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Kirsten E gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Christian D gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Mads Poulsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

9 gode råd til køb på nettet
1Det er i dag super praktisk for folk at finde de laveste priser online på billige kantblokke hos flere e-forhandlere, og for det lover adskillige internet forhandlere gebyrfri levering. Det kan trods alt være rentabelt at studere flere online forretninger efter tilbud og rabat forud for at du placerer ordren, sådan at man er garanteret at få den mindst kostelige pris.
2Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være temmelig vital om man behøver dine nye produkter inden for kort tid, så med det formål er det utvivlsomt afgørende at vi tjekker den anslåede leveringsdato for kantblokke. Størstedelen af internet webshops lover billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter, som alligevel er underforstået at bestillingen gennemføres inden et angivent klokkeslæt.
3Flere webbutikker i Danmark tildeler i øjeblikket diverse forskellige billige muligheder for fragt til kantblokke. En der er meget almindelig er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør at du kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Fragtløsningen er altså meget bekvem, samt ofte desuden den prisbilligste leveringsform.
4Vi tilråder at undersøge hvorvidt internet shoppen er støttet af e-mærket, hvilket kan være et bevis på at webbutikken anerkender de danske regler, udover at internet virksomheden rutinemæssigt monitoreres af fagfolk som mestrer de gældende love. Inden folk bestiller billige kantblokke på en internet handler burde de i reglen gennemlæse virksomhedens forretningsvilkår.
5Generelt tilråder vi kortkøb eller MobilePay. Handler med kort er inkluderet i en foranstaltning, som sikrer kunden overfor bedrageriske online virksomheder. Som et alternativ kan du udnytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil klare prisen senere.
6Den mest prisbevidste løsning vil altid være at du selv henter pakken, hvilket dog betinges af at du er nær online butikkens adresse. Den leveringsmåde kan være ultra betydningsfuld forudsat man står og skal bruge kantblokke nu og her. Alternativt så sikrer en række internet forhandlere fragt uden betaling, men ofte kun når man aftager for et bestemt beløb.
7Enkelte webshops frembyder fragt uden beregning på kantblokke, men i mange tilfælde kun når der indkøbes for en bestemt sum. Derudover bør du overveje den mest billige leveringsmanér, der ofte vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted. Den viser sig desværre desuden rigtig fremkommelig. Den prisbilligste leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
8Trustpilot frembringer altid gavnlige chancer for at udforske mange nuværende forbrugeres omtaler og derfor er det godt, at du vurderer internet selskabets anmeldelser inden du bestiller billige kantblokke online. Facebook tilbyder dig tillige uden sammenligning gavnlige genveje til at få en idé om internet forretningens popularitet.
9Forinden folk handler billige kantblokke hos en e-handler kan man faktisk gennemløbe e-butikkens handelsvilkår, det er dog almindeligvis ikke særlig morsomt. For øvrigt er det smart at køber er obs på de elementære vilkår der har indflydelse på købet af billige kantblokke online, som eksempelvis den returpolitik netbutikken kører med.