BLUE ELECTRIC kabeltromle 40m
489 kr.
Læs mere
BLUE ELECTRIC kabeltromle 25m +Plus-Line
498 kr.
Læs mere
BLUE ELECTRIC kabeltromle 10m
299 kr.
Læs mere
BLUE ELECTRIC kabeltromle 10m +Plus-Line
419 kr.
Læs mere
BLUE ELECTRIC kabeltromle 25m
399 kr.
Læs mere
BLUE ELECTRIC kabeltromle 40m +Plus-Line
669 kr.
Læs mere
GARANT Kabeltromle 25 mtr. - 4 udtag Brennenstuhl 1118078501
336 kr.
Læs mere
Kabeltromle 230V 3x1,5mm 40m Wexim Bandit
496 kr.
Læs mere
GARANT Kabeltromle 25 mtr. med jord Brennenstuhl 1218228501
526 kr.
Læs mere
GARANT CEE Kabeltromle 25 mtr. - 3 udtag Brennenstuhl 1182778501
1.032 kr.
Læs mere
Kabeltromle 400V 5x2,5mm 30m
1.995 kr.
Læs mere
Kabeltromle Mini Outdoor 230V 3x1,0mm 20m Wexim Bandit
245 kr.
Læs mere
GARANT Kabeltromle 50 mtr. med jord Brennenstuhl 1208238501
883 kr.
Læs mere
Kabeltromle med fast kerne 40m Wexim Bandit
615 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot har lyst til at spare fragten, så kan du overveje at transportere varerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ ved de store byggekæder.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man kende webshoppens regningslinjer.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt udvalg af produkter, og øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot kabeltromle.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige kabeltromle alt efter hvor du handler online. En del satser på de bedste tilbud, og øvrige har service. Du bør afveje hvad du vurderer er vigtigst.
For de fleste er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Af den grund bør du købe fra et online byggecenter, hvor du får hjælp til valg af kabeltromle.
Det er absolut ekstremt vigtigt at vide, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette vil nogle se positivt på.
De store byggekæder tilbyder produkter fra alverdens specialbutikker, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af kabeltromle online.
De gængse byggecentre er fysisk til stede nær dig, og takket være dette har flertallet tilbuddet om at bestille online og fragte materialerne personligt. Derfor har man chancen for at undvære leveringsgebyret, og samtidig skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Ergo bør du modtage mere anvendelig vejledning fra medarbejdere med specialistviden i netop kabeltromle.
Mange nichefokuserede netbutikker er producenter af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du skarpere priser.
En masse niche webshops er iværksættervirksomheder, der typisk har danske ejere, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du handler kabeltromle online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af mere end 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

kabeltromle jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

kabeltromle silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

kabeltromle bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

kabeltromle harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du skal aldrig nogensinde negligere din sikkerhed, så glem ej beklædning som fx arbejdssko der skåner dig mod hændelige skader. Det er smart at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke investerer i professionel assistance.
2Forberedelse vil være kilden til at få en god oplevelse med projektet. Du skal liste en effektiv handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke dage, med en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være konkret når du laver agendaen.
3Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, især når det er væsentlige projekter. Omfattende byggerier behøver flere personer. I øvrigt bør det være hurtigere og mere minderigt når man ikke er ene om det.
4Husk at overveje hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere bør skaffe hjælp fra en fagperson til områder af projektet. Når du henter hjælp fra en fagperson er det en god idé at modtage prisoverslag fra diverse virksomheder.
5Man må for alt i verden ikke gå ned på grej. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at have værktøjet til rådighed før du igangsætter byggeriet. Det er derudover godt at medtage de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
6Inden du indleder arbejdet er det rimeligt betydningsfuldt med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Ofte vil det vise sig essentielt at have lavet et udgiftsbudget for dit projekt, så du har kontrol over udgifterne. Det vil være fornuftigt at tage noter til samtlige udgiftsposter, og dernæst søge sig frem til ens købspris for dem en ad gangen.
8Ved udendørs projekter har vejret meget at sige. Derfor bør du med jævne mellemrum tage et kig på vejrforudsigelserne i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne nøjagtig som du arbejder hårdt på dit vigtige projekt.
9Det kan vise sig væsentligt at du har de relevante bygningsmaterialer klar i god tid før du går i gang med byggeprocessen. Du har fordel af at lave en simpel indkøbsseddel som samler de materialer der skal bruges, og efterfølgende efterse hver eneste ting, således at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
10Der præsenterer sig typisk uforudsete hovedpiner i tilfælde med store projekter, og pga. dette kan det vise sig af stor betydning at man har afsat passende plads i agendaen, således at man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
11Der kan findes utrolig mange guides og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube giver enorme mængder anvendelig information, specielt forudsat at du kigger i hele verden.
12I visse tilfælde kan man søge hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det gives såfremt byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at renoveringen påvirker miljøet.
De højest ratede byggecentre
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er absolut overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket jo er absolut flot. Vurderingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

Adskillige internet virksomheder tildeler i vore dage mange forskellige billige former for fragt til kabeltromle. Den mest almindelige er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig yderst hensigtsmæssig, samt tit ligeledes den prisbilligste slags levering.

Du kan også prøve at vælge at få udbragt til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er godt nok en anelse mere pebret, men ligeledes vældig overkommelig ved køb af kabeltromle online. Den mest billige slags levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, hvilket beroer på at du fysisk befinder dig lige ved e-firmaets butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på kabeltromle er særdeles vigtig hvis vi absolut skal bruge din pakke inden for kort tid, så af den grund er det komplet væsentligt at du gransker den anslåede leveringsdato for kabeltromle. Størstedelen af netbutikker – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varenumre online, men vær påpasselig da det regnes ud fra at bestillingen gennemføres inden et fast klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få bestillingen afsendt forud for at personalet tager hjem.

Nogle enkelte butikker på nettet garanterer levering uden omkostninger på kabeltromle online, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der shoppes for en konkret sum. Som alternativ bør du udvælge den billigste type af levering, der oftest er at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor man køber billig kabeltromle hjemmefra og afhenter i butikken. Fx 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg. De tilbyder blandt andet klik-og-hent på kabeltromle i følgende byer:

Nørresundby, Silkeborg, Taastrup, Brønshøj, Nærum, Lillerød, Randers, Gladsaxe, Holstebro, Rudersdal, Frederikshavn, Esbjerg, Vanløse, Frederiksværk, Rønne, Varde, Ølstykke, Hørsholm, Jyllinge, Brabrand, Vejle, Rødovre, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Ballerup, Søborg, Holbæk, Værløse, Vordingborg, Tilst, Lyngby, Åbyhøj, Herlev, Nyborg, Ringsted, Ikast, Haslev, Skive, Middelfart, Hedensted, Frederikssund, Hillerød, Lystrup, Odder, Hedehusene, Brønderslev, Dragør, Herning, Helsingør, Højbjerg, Næstved, Aarhus, Frederiksberg, Hvidovre, Odense, Solrød Strand, Køge, Slagelse, Struer, Tårnby, København, Aabenraa, Horsens, Ishøj, Kokkedal, Valby, Stenløse, Korsør, Birkerød, Thisted, Fredericia, Skanderborg, Svendborg, Virum, Charlottenlund, Sønderborg, Risskov, Albertslund, Kalundborg, Haderslev, Greve, Roskilde, Glostrup, Viborg, Brøndby, Gentofte, Grenaa, Nakskov, Aalborg, Kolding, Farum, Hobro, Allerød, og Hjørring, .

Click-and-collect af kabeltromle er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Lolland), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Ved indkig i tendenserne står det tydeligt, at online shoppere jævnligt leder efter for eksempel kabeltromle tilbud og billig kabeltromle. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere efterspørge fx kabeltromle online, kabeltromle priser samt køb kabeltromle, plus de kendte byggecentre som Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark og Davidsen.

Bedste tilbud på kabeltromle

Det har vist sig at være ret så nemt for enhver at finde de laveste priser på billige kabeltromle online i blandt forskellige firmaer på nettet, og altså har mange webshops været tvunget til at trykke priserne på kabeltromle eftertrykkeligt, og i øvrigt frembyde fragt uden omkostninger.

Dog kan det til hver en tid vise sig indbringende at prøve enkelte outlets på nettet efter tilbud og rabatter på kabeltromle online inden du færdiggør din shopping, sådan at du er velinformeret til at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Du bør imidlertid være omhyggelig med, at hvis en internet handler tilbyder billige kabeltromle online for en udsalgspris som kan virke usædvanlig tiltalende, kan det ofte være et fingerpeg om en fup netbutik. Bestillinger med kort er imidlertid dækket ind under en regel, der bistår dig som køber overfor bedrageriske online shops.

Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du overveje en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du agter at afdrage beløbet til kabeltromle i flere bidder. Dette foreslåes ofte i nichebutikker, men ikke de kendte byggekæder som fx Stark, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at online shoppere tit søger bl.a. køb kabeltromle og billig kabeltromle. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere efterspørge blandt andet kabeltromle priser, kabeltromle online samt kabeltromle tilbud.

Læs folks synspunkter

Trustpilot resulterer i evigt fortræffelige genveje til at gennemstøve en lang række eksisterende køberes anmeldelser og derved er det godt, at du bliver klogere på internet forretningens bedømmelser forud for at du shopper billige kabeltromle online.

Facebook byder på tillige ganske strålende chancer for at få indsigt i online virksomhedens pålidelighed. Herinde er der endda e-forhandlere som tilbyder kunderne at nedfælde en vurdering af ordreforløbet, som tillige kan bruges til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen køber billige kabeltromle online hos en internet handler kan de principielt overveje dens handelsbetingelser, men det er gerne en tidskrævende opgave, specielt hos de udbredte byggekæder som Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Silvan.

Et andet alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt online shoppen er godkendt af e-mærket, som ofte er et kendetegn for at internet virksomheden adlyder de officielle danske regler, foruden at e-forretningen regelmæssigt overværes af jurister der forstår retningslinjerne.

Dette er en god genvej til hjælpende service, ifald du udsættes for besvær ved din handel med kabeltromle. Foruden dette er det fornuftigt at man er opmærksom på de vigtigste forhold der influerer på købet af kabeltromle online, for eksempel den ombytningsret internet webshoppen garanterer.

På grund af dette er det samtidig vigtigt, at man permanent sikrer ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden vil kunne vidne om sit køb af kabeltromle, uanset om man bestiller hos Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4 eller Harald Nyborg.

Jan D gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Anne gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Bente C gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Michael gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

9 gode råd til online shopping
1Leveringstiden er rigtig aktuel i tilfælde af at man har brug for produktet øjeblikkeligt, så med det formål er det naturligvis passende at du besigtiger den estimerede leveringsdato på kabeltromle. En masse online outlets byder på billig 1 hverdags levering på massevis af varenumre, som imidlertid nødvendiggør at du bestiller inden et fastslået tidspunkt.
2Den billigste løsning til levering er utvivlsomt at du selv henter pakken, men den mulighed afhænger af at du befinder dig nærved internet virksomhedens tilholdssted. Den metode til levering er jo meget bestemmende hvis man skal bruge kabeltromle om et øjeblik. Alternativt så frembyder indtil flere forhandlere på nettet levering uden beregning, men for det meste kun såfremt du indkøber for et præcist beløb.
3Trustpilot fremskaffer uden sammenligning fine genveje til at fortolke en hel del forhenværende kunders vurderinger og derved kan det anbefales, at du bliver klogere på e-firmaets bedømmelser forinden du handler billige kabeltromle online. Facebook resulterer i lignende visse nyttige muligheder for at få indblik i netbutikkens popularitet.
4En hel del online virksomheder tilbyder i vore dage diverse billige metoder til levering til kabeltromle. Det mest populære er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer den dag der passer dig. Fragtmuligheden er jo vældig nem, og oftest endvidere den mindst kostelige leveringsløsning.
5Det er ualmindeligt overkommeligt for internetbrugere at finde information om priser online på billige kabeltromle på forskellige forretninger på nettet, og derved garanterer utallige forhandlere på nettet levering uden beregning. Det kan stadigvæk være nyttigt at kigge forbi et par forskellige forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg inden du køber, sådan at du er skudsikker på at opnå den mest attraktive pris.
6Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omsluttet af en forordning, som garanterer en overfor fup netshops. Som et alternativ kan du udnytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at betale omkostningerne i flere bidder.
7Generelt går vi ind for at undersøge hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, som er en garanti for at internet webshoppen anerkender den officielle danske lovgivning, udover at webshoppen ofte besigtiges af fagmænd som har nøje kendskab til vilkårene. Før nogen handler billige kabeltromle hos en online butik bør de egentlig skimme deres regler.
8Inden nogen handler billige kabeltromle i en shop på nettet burde man faktisk bese e-butikkens betingelser, dog er det mange gange ikke specielt ophidsende. Tilsvarende støtter vi at køberen er klar over de mest basale vilkår der er gældende for shopping af billige kabeltromle online, som fx den byttepolitik online forhandleren tilbyder.
9Nogle få e-firmaer tilbyder fragt uden omkostninger på kabeltromle, men i reglen kun såfremt du shopper for et bestemt beløb. I øvrigt kunne du foretrække den mest betalelige leveringstype, som tit vil blive at få kørt ordren til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig beklageligvis endda temmelig smart. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.