Husejeren.dk

Kabeltang

Bahco kabeltang 160 mm 2233 D-160
135 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Hvis du har brug for varerne med det samme eller blot vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ hos de gængse byggecentre.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det er det en fordel at vælge en webshop, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring kabeltang.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør man kende byggemarkedets betingelser.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige kabeltang alt efter hvor du handler online. En del satser på lave priser, imens øvrige satser på kompetent rådgivning. Du bør vide hvad der for dig betyder mest.
Flere byggemarkeder udbyder et stort udvalg, og andre fokuserer på en specifik type af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, udover bare kabeltang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og af den grund har kunderne mulighed for at handle online og fragte byggematerialerne selv. Som følge af det har man chancen for at undgå fragtomkostningen, samt endda få produkterne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte forretninger, som kan medvirke til ubekymrethed når man stopper online. Dette vil nogle se positivt på.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra diverse producenter, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af kabeltang online.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online vil du få billigere priser.
Alverdens niche webshops er iværksættervirksomheder, der typisk er danske, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse understøtter du idet du køber kabeltang online hos dem.
Mange nichebutikker på internettet har en enorm viden om de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Ergo kan du forvente endnu mere brugbar rådgivning fra mennesker der er specialister i netop kabeltang.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag cirka 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

kabeltang jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag over 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

kabeltang bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

kabeltang silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

kabeltang harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man skal på ingen måde undvære værktøj. Det er fornuftigt at du har udstyret disponibelt før du begynder på dit byggeprojekt. Det er derudover godt at indkalkulere de her udgiftsposter i budgettet.
2Inden du går i gang med byggeriet kan det blive temmelig afgørende at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være begrænsende love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
3Det kan vise sig meningsfuldt at have de relevante byggematerialer indkøbt forud for at du påbegynder eksekveringen. Du kan lave en simpel indkøbsseddel indeholdende hver eneste ting der skal bruges, og efterfølgende tjekke punkterne, således at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
4Forberedelse vil altid være kilden til at lykkes med din byggeproces. Du er nødt til at sammensætte en struktureret arbejdsplan, som beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilken dag, og en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver din handlingsplan.
5Det kan overvejes hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere skal investere i assistance fra en fagmand til delelementer af projektet. Hvis du benytter hjælp fra en ekspert vil det oftest være en god idé at notere tilbud fra en håndfuld selskaber.
6I mange tilfælde vil det være fundamentalt at udarbejde et budget for dit byggeri, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive rationelt at tage noter til hver enkelt udgift, og dernæst indsamle den billigste pris på hver eneste af dem.
7Du bør ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej påklædning som sikkerhedssko som sikrer dig imod potentielle ulykker. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke skaffer assistance fra en professionel.
8Der præsenterer sig som regel uventede hovedpiner når det kommer til svære opgaver, og herved kan det være af stor betydning at man afsætter god nok tid i kalenderen, så man er afslappet omkring at man når det til siden.
9For udendørs projekter kan vind og vejr få en stor rolle. Således skal du med jævne mellemrum kigge på femdøgnsprognosen i dagene før starten på projektet, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er gået i gang med dit krævende byggeprojekt.
10I nogle tilfælde kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde hvor renoveringen er positivt for miljøet. Bidraget kræver dermed at projektet forbedrer miljøet.
11Det er en god idé at indhente assistance til byggeprojektet, ikke mindst ved omfattende arbejdsopgaver. Enkelte opgaver stiller krav om flere personer. Ydermere er det mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
12Der kan findes utrolig mange hjælpeartikler og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube tilbyder store mængder udbytterig info, navnligt hvis man bruger engelske søgeord.
De bedst vurderede byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som jo er ultra betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er hamrende flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

De fleste online varehuse tildeler til alt held diverse forskellige billige leveringsmetoder til kabeltang. Et hit er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine produkter når du har mulighed for det. Fragttypen er altså ultra enkel, og endda derudover den billigste type af levering.

Du kan lige så vel forsøge at vælge at få leveret hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Muligheden bliver undertiden en anelse mindre billig, men på den anden side ekstremt hensigtsmæssig ved køb af kabeltang online. Den mest billige metode til levering er utvivlsomt selv at hente produkterne, men den mulighed beroer på at du har bopæl tæt på internet forretningens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på kabeltang kan være vældig relevant forudsat vi absolut skal bruge varen om et øjeblik, så herved er det temmelig på sin plads at du besigtiger tidshorisonten for levering ved kabeltang. Størstedelen af internet firmaer – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – frembyder billig levering på næste hverdag på mange af deres varenumre online, men vær påpasselig da det regnes ud fra at ordren indsendes før et konkret tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få varerne ordnet inden de lageransatte holder fyraften.

En række forhandlere på nettet sikrer portofri levering på kabeltang online, men undertiden gælder det kun hvis man handler for en konkret sum. Som alternativ burde du beslutte sig for den mest billige fragtmetode, hvilket oftest er at få kørt din bestilling til et afhentningssted.

Adskillige byggecentre tilbyder afhentning hvor man køber billig kabeltang online og selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne tildeler bl.a. afhentning af kabeltang i disse byer:

Køge, Haslev, Værløse, Hedehusene, Højbjerg, Lillerød, Frederikssund, Aarhus, Aabenraa, Kalundborg, Greve, Roskilde, Esbjerg, Hobro, Ølstykke, Holbæk, Skive, Ikast, Ishøj, Horsens, Brønshøj, Skanderborg, Thisted, Svendborg, Kolding, Taastrup, Albertslund, Åbyhøj, Kokkedal, Herlev, Silkeborg, København, Odder, Middelfart, Gladsaxe, Hillerød, Brønderslev, Charlottenlund, Hørsholm, Rødovre, Lystrup, Brøndby, Solrød Strand, Vanløse, Helsingør, Holstebro, Valby, Haderslev, Farum, Rudersdal, Aalborg, Struer, Næstved, Allerød, Herning, Randers, Sønderborg, Hvidovre, Brabrand, Grenaa, Glostrup, Risskov, Ringsted, Nyborg, Nærum, Hjørring, Frederiksværk, Rønne, Odense, Viborg, Korsør, Vordingborg, Hedensted, Ballerup, Nakskov, Tilst, Frederikshavn, Gentofte, Varde, Vallensbæk, Lyngby, Birkerød, Stenløse, Tårnby, Vejle, Jyllinge, Søborg, Virum, Dragør, Slagelse, Nørresundby, Nykøbing Falster, Frederiksberg, og Fredericia, .

Click-and-collect ift. kabeltang er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Bornholm, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland).

Når man ser på tallene er det markant, at internet shoppere jævnligt søger efter bl.a. kabeltang online og kabeltang priser. Derudover oplever man mange gange mennesker søge bl.a. køb kabeltang, kabeltang tilbud samt billig kabeltang, plus de store byggekæder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

Få rabat på kabeltang

Det er i dag ekstremt uproblematisk for alle at sammenligne priser på billige kabeltang online fra flere butikker på nettet, og for det har adskillige e-shops ikke kunne slippe for at reducere salgspriserne på kabeltang betragteligt, og ydermere yde gebyrfri levering.

Men det kan ikke desto mindre vise sig gunstigt at kontrollere enkelte webshops efter udsalg og tilbud på kabeltang online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Man bør bare være så påpasselig, at når en online webshop afsætter billige kabeltang online til salg for en tilbudspris som er mystisk billig, så er det for det meste være en varsel om en snydagtig internet handler. Køb med gængse betalingskort er trods alt omfavnet af et lovbud, der skærmer dig overfor snydagtige online butikker.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du bruge en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du agter at honorere prisen på kabeltang af flere omgange. Det tilbydes typisk i nicheforhandlere, men dog sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at internetbrugere mange gange efterspørger fx kabeltang priser og kabeltang online. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere søge blandt andet køb kabeltang, billig kabeltang samt kabeltang tilbud.

Tjek tidligere køberes synspunkter

Trustpilot forærer dig absolut hæderlige genveje til at kontrollere ganske mange aktuelle kunders betragtninger og herved kan det anbefales, at du kigger nærmere på e-butikkens kritik før du lægger din bestilling på billige kabeltang online.

Facebook tilbyder dig tilsvarende nogenlunde pæne metoder til at få et kig ind i internet virksomhedens troværdighed. Herinde ser vi nogle e-handler hvor man kan levere en omtale af ordreforløbet, som ligeledes må benyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden nogen bestiller billige kabeltang online hos en internet webshop kan man de facto gennemse netshoppens betingelser, dog er det normalt ikke videre interessant, specielt med de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

En nemmere løsning kan derfor være at se hvorvidt online virksomheden er støttet af e-mærket, eftersom det typisk er en indikation om at online shoppen anerkender de officielle regler, foruden at internet forhandleren regelmæssigt efterses af fagmænd der har indsigt i lovgivningen.

Dette er desuden en god anledning til at få bistand, for så vidt du udsættes for problemer i processen med din shopping med kabeltang. Foruden dette er det fornuftigt at køber er omhyggelig omkring de grundlæggende reglementer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af kabeltang online, til eksempel den bytteret webshoppen bruger.

På grund af dette er det ydermere vigtigt, at man når som helst opbevarer ens kvittering på e-mail, således man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af kabeltang, uagtet om man har købt ved 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen eller Stark.

Karen E gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Birthe gav 4 stjerner

SUPER

Lene Petersen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Jan gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 gode råd til online indkøb
1Trustpilot forærer dig fuldkommen fremragende løsninger til at gennemgå en hel del tidligere konsumenters iagttagelser og derved er det smart, at du efterforsker internet forhandlerens bedømmelser før du handler billige kabeltang online. Facebook yder også nogenlunde gode løsninger til at få indblik i internet virksomhedens troværdighed.
2Visse online shops garanterer fragtfri levering på kabeltang, men i reglen kun såfremt der shoppes for en konkret pris. Som alternativ skulle du udvælge den billigste fragtløsning, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop. Denne bliver en gang i mellem ydermere ualmindeligt bekvem. Den mindst kostelige fragtform vil dog altid være at du selv henter ordren.
3Mange e-handler udlover heldigvis en række forskellige billige fragtformer til kabeltang. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente produkterne den dag der passer dig. Løsningen er altså usædvanlig overkommelig, og desuden desuden den mest betalelige fragtmulighed.
4Leveringstidspunktet er selvfølgelig vældig bestemmende om vi har behov for varen omgående, så med det formål er det komplet vigtigt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt på kabeltang. En række e-handler giver billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres produkter, men vær påpasselig da det er påkrævet at bestillingen køres igennem tidligere end et konkret klokkeslæt.
5Den billigste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men det stiller krav om at du bor lige ved webshoppens bopæl. Den leveringsmanér kan være rigtig afgørende hvis du skal bruge kabeltang straks. Alternativt så sikrer nogle få internet handler billig levering, men typisk kun ifald der indkøbes for en bestemt pris.
6Det er efterhånden temmelig smertefrit for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige kabeltang i blandt forskellige internet handler, og på grund af dette garanterer en hel del online selskaber gebyrfri levering. Trods dette kan det stadigvæk vise sig profitabelt at efterse indtil flere internet shops i Danmark efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den bedste pris.
7Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under en regel, der begunstiger dig imod uærlige online forretninger. Som et alternativ burde du anvende en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afbetale omkostningerne over flere uger.
8Vi foreslår generelt at kigge hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en angivelse af at e-firmaet overholder de danske regler, samt at online butikken rutinemæssigt besøges af eksperter der forstår reglementet på området. Før folk handler billige kabeltang i en webshop kunne man for at være på den sikre side gennemgå webbutikkens betingelser.
9Før folk shopper billige kabeltang i en e-butik bør man principielt sætte sig ind i butikkens forretningsvilkår, men det er gerne ikke super spændende. Ydermere slår vi et slag for at man er vaks omkring de primære bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige kabeltang online, for eksempel hvilken ombytningspolitik hjemmesiden benytter.