Husejeren.dk

Kabelstrips

Millarco Kabelstripssortiment - 610 dele
120 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstripssortiment hvid - 50 stk.
25 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstrips 3,6x250 mm. - 50 stk.
35 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstripssortiment sort - 50 stk.
25 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstripssortiment sort - 50 stk.
25 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstrips 3,6x150 mm. - 50 stk.
25 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstrips 7,6x450 mm. - 50 stk.
80 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstrips 4,8x350mm. 50 stk.
45 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstrips 300 stk. - hvid
40 kr.
Læs mere
Millarco Kabelstrips 300 stk. - Sort
40 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer der gælder når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du kende byggeshoppens regningslinjer.
For de fleste er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan få sparring og vejledning omkring kabelstrips.
Der er forskel på prisen på billige kabelstrips hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på de bedste priser, hvorimod andre har fokus på kompetent sparring. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Såfremt du skal have dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre produkterne selv. Det er specielt et alternativ hos de gængse byggekæder.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Nogle byggecentre har et bredt produktsortiment, og nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover blot kabelstrips.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte firmaer, som bidrager til øget tryghed når man stopper online. Det vil nogle se som positivt.
De udbredte byggecentre samler produkter fra adskillige leverandører, så du kan bestille fra et bredt udvalg af kabelstrips online.
De kendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og derved har kunderne mulighed for at købe online og hente produkterne på eget initiativ. Som følge af det har man chancen for at blive fri for fragten, og samtidig hente varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte på disse nichewebshops online vil du få en bedre pris.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse varer. Herved formår de at yde super kyndig hjælp fra mennesker der er specialister i netop kabelstrips.
Diverse online nichebutikker er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar lokalt fra dit område. Dem understøtter du ved at bestille kabelstrips online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

kabelstrips silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

kabelstrips bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af over 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

kabelstrips harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

kabelstrips jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag over 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Typisk vil det være fornuftigt at lave et regnskab for renoveringen, så man har styr på udgifterne. Det bør være rationelt at beskrive hver eneste udgift, hvorefter man kan søge sig frem til ens udgift ved dem én efter én.
2Det kan blive værdifuldt at have de presserende materialer klar i god tid før du indleder din byggeproces. Du kunne nedskrive en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres de materialer du har brug for, og dernæst efterse materialerne, så du er overbevist om at alt er på sin plads.
3Det kan overvejes om du magter at klare det hele selv, eller du burde hente professionel assistance til opstarten af projektet. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en fagperson er det normalt at få forslag fra flere firmaer.
4Du bør for alt i verden ikke mangle værktøj. I mange tilfælde vil det være vigtigt at du har det til disposition inden du går løs med arbejdet. Derudover er det vigtigt at medregne de medfølgende udgifter i din økonomiske plan.
5I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen kan det vise sig vildt værdifuldt at sikre sig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
6Nogle gange kan man indhente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt projektet er miljøvenligt. Af få støtte forudsætter med andre ord at projektet har en positiv betydning for miljøet.
7Der præsenterer sig som regel overraskende problematikker når det handler om krævende byggeprojekter, og følgelig vil det være værdifuldt at man har afsat betragtelig tid i køreplanen, med det formål at man føler sig sikker på at nå det inden ens deadline.
8Godt forarbejde bliver kilden til at få en god oplevelse med projektet. Du må sammensætte en struktureret arbejdsplan, der viser hvilke gøremål du vil udføre hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter din plan.
9Du har adgang til alverdens instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube bringer dig store mængder almennyttig info, særligt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
10Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt når der er tale om væsentlige ombygninger. Omfangsrige ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Dertil bør det være mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
11Du bør på ingen måde undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk beskyttelse såsom sko og hjelm der beskytter dig imod mulige risici. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, især ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
12For opgaver udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. Af den årsag bør du jævnligt tjekke femdøgnsprognosen i dagene før byggeprojektet, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at vælte ned nøjagtig som du er gået i gang med dit krævende byggeprojekt.
De mest folkekære byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvsagt er hamrende imponerende. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er ekstremt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal du vælge?

Flere online firmaer foreslår efterhånden flere billige leveringstyper til kabelstrips. Den mest almindelige er i vore dage afhentningssteder, hvor du selv henter dine nye produkter når der er tid til det. Leveringsmetoden er altså meget hensigtsmæssig, samt desuden tilmed den billigste fragtmulighed.

Du burde alternativt beslutte dig for at vælge levering hjem til dig eller til når du er på job. Den viser sig godt nok en sjat mindre billig, men ydermere ekstremt simpel for kabelstrips online. Den billigste leveringstype er dog at du selv henter ordren, som dog kræver at du har bopæl i nærheden af e-forretningens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på kabelstrips kan i nogle tilfælde være yderst relevant såfremt du står og skal bruge pakken inden for kort tid, og herved er det selvsagt aktuelt at man kigger nærmere på den forventede leveringsdato ved kabelstrips. Flere online webshops – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig levering på næste hverdag på massevis af varenumre online, som trods alt kræver at handlen gemmenføres tidligere end et bestemt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få ordren pakket før pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle få e-butikker lover gratis fragt på kabelstrips online, men typisk afkræver det at du aftager for en konkret pris. Desuden må man udse dig den mest betalelige leveringsmulighed, der gerne vil være at få kørt ordren til en pakkeshop.

Flere webshops udlover klik-og-hent hvor du handler billig kabelstrips online og selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma. Byggecentrene tildeler fx afhentning af kabelstrips i disse områder:

Vanløse, Haderslev, Kalundborg, Frederikshavn, Glostrup, Næstved, København, Ikast, Middelfart, Gladsaxe, Charlottenlund, Aalborg, Virum, Ishøj, Vejle, Varde, Aabenraa, Køge, Solrød Strand, Horsens, Gentofte, Korsør, Højbjerg, Frederikssund, Nyborg, Helsingør, Lillerød, Holbæk, Viborg, Dragør, Jyllinge, Ølstykke, Hedehusene, Åbyhøj, Esbjerg, Nærum, Ballerup, Ringsted, Aarhus, Thisted, Herning, Randers, Hobro, Haslev, Svendborg, Sønderborg, Lystrup, Lyngby, Frederiksværk, Roskilde, Allerød, Grenaa, Brønderslev, Birkerød, Vordingborg, Skanderborg, Hjørring, Nykøbing Falster, Risskov, Holstebro, Skive, Nørresundby, Farum, Slagelse, Taastrup, Brabrand, Rudersdal, Hedensted, Nakskov, Struer, Hørsholm, Kolding, Brøndby, Søborg, Kokkedal, Værløse, Odder, Tårnby, Brønshøj, Vallensbæk, Hvidovre, Silkeborg, Greve, Valby, Tilst, Stenløse, Hillerød, Rønne, Fredericia, Rødovre, Herlev, Frederiksberg, Albertslund, og Odense, .

Afhentning ift. kabelstrips er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland).

Ses der på tallene er det klart, at internetbrugere mange gange søger fx kabelstrips tilbud og kabelstrips online. Foruden dette oplever man tit internet shoppere lede efter fx billig kabelstrips, køb kabelstrips samt kabelstrips priser, foruden de udbredte byggekæder som Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Bedste tilbud på kabelstrips

Det er i dag ret så smart for almindelige dødelige at vurdere tilbud på billige kabelstrips online på flere internet virksomheder, og herved har flere outlets på nettet set sig tvunget til at nedskære udsalgspriserne på kabelstrips helt i bund, og ovenikøbet love fragt uden beregning.

Dog kan det stadigvæk være profitabelt at tjekke et par forskellige e-forhandlere efter billige priser på kabelstrips online inden du shopper, sådan at man er usvigeligt sikker på at få den mest billige pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

Du bør bare ikke glemme, at ifald en webbutik afsætter billige kabelstrips online til en udsalgspris der kan virke uendeligt fordelagtig, burde det mange gange være et fingerpeg om en snydagtig online shop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side inkluderet i en bestemmelse, hvilket redder en overfor snydagtige internet varehuse.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du bruge en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du foretrækker at honorere prisen på kabelstrips over tid. Det foreslåes normalt ved specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggecentre som for eksempel Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Davidsen.

Når man kigger i søgedata bliver det markant, at internet shoppere som regel kigger efter eksempelvis kabelstrips online og kabelstrips tilbud. Derudover oplever vi som regel netshoppere kigge efter fx kabelstrips priser, køb kabelstrips og billig kabelstrips.

Gennemsøg tidligere kunders erfaringer

Trustpilot fører til ultra nyttige muligheder for at kortlægge diverse eksisterende køberes tanker og af den grund kan det være til hjælp, at du bliver klogere på online butikkens kritik forinden du bestiller billige kabelstrips online.

Facebook forærer dig ydermere regulære solide metoder til at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed. I øvrigt ses faktisk butikker på nettet hvor det er muligt at give en evaluering af købsoplevelsen, som tilmed bør benyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk køber billige kabelstrips online hos en internet handler bør man egentlig tyde forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig interessant, især hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Et nemt alternativ kan være at granske om internet virksomheden er godkendt af e-mærket, som længe har været et kendetegn for at internet webshoppen forstår de officielle regler, foruden at online webshoppen en gang i mellem ses til af fagfolk som har ekspertise inden for vilkårene på området.

Desuden får du mulighed for at få hjælp, for så vidt du får problemstillinger i forbindelse med din shopping med kabelstrips. Yderligere tilrådes det at køberen er opmærksom på de mest basale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af kabelstrips online, som eksempelvis den returret e-forhandleren anvender.

På grund af dette er det samtidig relevant, at man stadig sikrer ens kvittering på e-mail, således man en anden gang kan dokumentere bestillingen af kabelstrips, hvad end man har handlet ved 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen eller Bauhaus.

Rasmus R gav 5 stjerner

Det var godt !

Søren Sørensen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Hans Sørensen gav 5 stjerner

Fremragende!

Ole Nielsen gav 5 stjerner

Rigtig god service

9 gode råd til din online shopping
1Generelt går vi ind for at se hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, hvilket generelt er en tilkendegivelse af at online forretningen accepterer den officielle danske lovgivning, samt at e-forretningen regelmæssigt revideres af specialister der har nøje kendskab til de gældende regulativer. Forinden nogen handler billige kabelstrips på en shop på nettet kan man på en vis måde gennemse virksomhedens forretningsvilkår.
2En lang række shops på nettet yder til alt held diverse forskellige billige muligheder for fragt til kabelstrips. Det mest almindelige er i vore dage levering til et afhentningssted, hvor du så selv henter din bestilling når det passer dig bedst. Fragtformen er altså virkelig ligetil, og tit endvidere den mest letkøbte metode til levering.
3Enkelte e-firmaer frembyder levering uden betaling på kabelstrips, men oftest under forudsætning af at der købes for et fastsat beløb. Som alternativ kunne du beslutte sig for den mest prisbevidste mulighed for levering, som oftest er at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver godt nok desuden vældig enkel. Den billigste fragtløsning er uden tvivl selv at hente pakken.
4Inden folk bestiller billige kabelstrips på en shop på nettet bør man i og for sig granske netbutikkens handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke særlig spændende. Desuden er det at foretrække at man er hensynstagende til de fundamentale vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige kabelstrips online, eksempelvis hvilken bytteret virksomheden tilsikrer.
5Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af en orden, som passer på folk imod uoprigtige online shops. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du vil godtgøre beløbet ude i fremtiden.
6Det er jo efterhånden super problemfrit for os alle at kigge efter tilbud online på billige kabelstrips på diverse online forretninger, og så tilbyder utallige internet forhandlere gratis fragt. Det kan dog imidlertid være gavnligt at checke enkelte internet forhandlere efter tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at skaffe sig den billigste pris.
7Trustpilot byder på tilpas nyttige chancer for at fortolke en længere række øvrige forbrugeres omtaler og af den grund tilrådes det, at du beser online shoppens omtaler inden du bestiller billige kabelstrips online. Facebook giver dig lige så vel en lang række sikre chancer for at få indtryk af internet selskabets kundetilfredshed.
8Den billigste leveringsudgave er dog at hente produkterne selv, men den mulighed betinges af at du lever i kort afstand af e-handlens arbejdslager. Den form for fragt er særligt vital i tilfælde af at man har brug for kabelstrips om kort tid. Alternativt så garanterer visse internet forhandlere fri fragt, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man aftager for et fastslået beløb.
9Leveringstidspunktet er jo ekstremt betydningsfuld forudsat vi absolut skal bruge varen straks, så herved er det tydeligvis meningsfuldt at du studerer tidshorisonten for levering for kabelstrips. Adskillige webbutikker udlover billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varer, men det afhænger af at ordren aflægges tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.