ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Ifald du skal bruge produkterne nu og her eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne personligt. Det er hovedsageligt muligt i de velkendte byggecentre.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor kan du shoppe hos en netbutik, som kan give sparring og vejledning omkring jordbor.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige jordbor alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på gode tilbud, hvorimod øvrige giver kompetent rådgivning. Du skal bestemme hvad du vil prioritere.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Af den grund skal man kende butikkens regningslinjer.
Flere byggecentre fremviser et enormt sortiment, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varetype. Du skal overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare jordbor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er fysisk til stede nær dig, og pga. det har flertallet adgang til at handle online og fragte materialerne på eget initiativ. Hermed er der mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, og sågar hente varerne straks.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggecentre køber produkter fra mange forskellige producenter, og derigennem kan du bestille fra et stort sortiment af jordbor online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på internettet har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem kan du få ekstra kyndig rådgivning fra folk med specialistviden i lige præcis jordbor.
En masse nichespecifikke webshops er iværksættervirksomheder, der oftest er danske, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem støtter du ved at købe jordbor online hos dem.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af varerne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
jordbor harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

jordbor jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

jordbor silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

jordbor bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ofte vil det vise sig af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for projektet, så man har et økonomisk overblik. Det vil blive behjælpeligt at beskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne dokumentere ens udgift ved dem enkeltvis.
2Der viser sig uden tvivl uventede vanskeligheder når det gælder svære opgaver, og af den grund vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter god nok tid i planen, som er vigtigt for at man kan være tryg ved at nå i mål til tiden.
3Planlægning er vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør overveje at sammensætte en klar strategi, som beskriver hvilke gøremål der skal løses hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret idet du sammensætter tidsplanen.
4Du kan få offentligt tilskud til renoveringer. Det bliver givet forudsat at renoveringen er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
5Det er at have noget at sige at have de relevante byggematerialer klar forud for at du går i krig med eksekveringen. Du kunne med fordel nedskrive en hurtig huskeliste som samler alt det som er nødvendige, og derefter eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig sikker på at du har husket alt.
6Forud for at du starter byggeprojektet kan det være aldeles fundamentalt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
7Der er rigelige mængder af guides og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube kan hjælpe med enormt meget almennyttig oplysning, særligt såfremt man søger på engelsk.
8Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til byggeprojektet, navnlig hvis det er omfattende projekter. Krævende projekter bør udføres af flere personer. Derudover bør det blive bedre og mere socialt at være flere om det.
9Det bør overvejes hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du må fremskaffe assistance fra en fagperson til noget af projektet. Forudsat at du søger professionel hjælp vil det typisk være fordelagtigt at modtage prisoverslag fra diverse virksomheder.
10Du må ikke stå uden det nødvendige grej. Det kan vise sig at være afgørende at du har udstyret disponibelt når du starter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at medtage de her udgifter i regnskabet for byggeriet.
11Ved udendørs byggeprojekter har vejret en fundamental rolle. Således må du tit holde øje med meldingerne om vejret i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden varsel går i gang med at regne bedst som du vil i gang med det vigtige projekt.
12Du må ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis sko og hjelm som beskytter dig med henblik på eventuelle risici. Det er fornuftigt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
De mest vellidte byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er yderst flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver topkarakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er absolut beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

De fleste butikker på nettet frembyder nu om dage en hel del forskellige billige leveringstyper til jordbor. Et hit er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter når der er mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig virkelig enkel, og endda endvidere den mest billige slags levering.

Du bør på samme måde planlægge at vælge at få udbragt til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig for det meste en smule mere bekostelig, men tillige ekstremt praktisk med jordbor online. Den billigste mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, hvilket kræver at du lever lige ved internet forhandlerens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på jordbor er naturligvis temmelig central forudsat man har brug for dine nye produkter om få sekunder, så af den grund er det naturligvis afgørende at vi ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på jordbor. Adskillige online varehuse – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – lover billig levering på næstkommende hverdag på massevis af produkter online, men som ikke desto mindre står og falder med at ordren gennemføres før et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produkterne fikset inden lagerpersonalet drager hjemad.

Visse internet webshops lover gebyrfri levering på jordbor online, men undertiden kun såfremt man shopper for et fastsat beløb. Derudover må man overveje den mest letkøbte leveringsmetode, der i mange tilfælde vil være at få leveret produkterne til et afhentningssted.

De store netbutikker tilbyder click-and-collect hvor du køber billig jordbor derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg og Stark. Byggecentrene yder eksempelvis klik-og-hent på jordbor i følgende byer:

Aalborg, Lyngby, Brøndby, Herlev, Holbæk, Ringsted, Vordingborg, Rudersdal, Varde, Brønshøj, Jyllinge, Korsør, Odense, Risskov, Ishøj, Køge, København, Slagelse, Vanløse, Nærum, Solrød Strand, Horsens, Nykøbing Falster, Albertslund, Dragør, Rønne, Helsingør, Hedensted, Frederikshavn, Hillerød, Fredericia, Roskilde, Tårnby, Frederikssund, Herning, Farum, Stenløse, Frederiksberg, Gentofte, Skanderborg, Brønderslev, Charlottenlund, Lillerød, Åbyhøj, Struer, Kolding, Aarhus, Glostrup, Hedehusene, Holstebro, Viborg, Haderslev, Hobro, Kokkedal, Greve, Hjørring, Esbjerg, Haslev, Thisted, Frederiksværk, Nakskov, Tilst, Vejle, Odder, Hørsholm, Ikast, Svendborg, Middelfart, Brabrand, Ballerup, Silkeborg, Aabenraa, Valby, Virum, Birkerød, Gladsaxe, Nyborg, Lystrup, Allerød, Nørresundby, Randers, Værløse, Grenaa, Skive, Søborg, Taastrup, Næstved, Kalundborg, Højbjerg, Vallensbæk, Sønderborg, Rødovre, Hvidovre, og Ølstykke, .

Afhentning ift. jordbor er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland), Sjælland (Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når der ses på søgedata står det markant, at online shoppere ofte søger eksempelvis jordbor online og billig jordbor. Man ser desuden typisk online shoppere efterspørge fx jordbor tilbud, køb jordbor samt jordbor priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Bedste tilbud på jordbor

Det er jo efterhånden særdeles overkommeligt for købere at sammenholde priser på billige jordbor online i blandt diverse webbutikker, og med det motiv har utallige internet outlets ikke kunne lade være med at reducere salgspriserne på jordbor kolossalt, og i øvrigt præstere billig fragt.

Trods dette kan det stadigvæk være lønsomt at se nærmere på enkelte netshops efter rabatter og tilbud på jordbor online før du gennemfører din bestilling, sådan at du er tryg ved at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Silvan.

Man skal lige meget hvad ikke glemme, at hvis en forhandler på nettet annoncerer billige jordbor online på tilbud til en pris der anses for hamrende billig, er det ofte være et tegn på en snydagtig internet webshop. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald dækket ind under en forordning, der beskytter dig som køber imod svindlende internet varehuse.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du udnytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du vil dække regningen på jordbor ude i fremtiden. Dette fås som regel i niche netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Ved indkig i statistikkerne bliver det markant, at folk typisk leder efter eksempelvis jordbor tilbud og jordbor online. Man ser desuden tit mennesker søge efter blandt andet jordbor priser, billig jordbor og køb jordbor.

Udforsk nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot frembringer en lang række pålidelige genveje til at studere en række øvrige konsumenters oplevelser og af den grund slår vi et slag for, at du vurderer internet forretningens kritik forud for at du handler billige jordbor online.

Facebook byder på lignende forholdsvis fremragende genveje til at få indsigt i netshoppens troværdighed. Foruden det ser vi nogle internet virksomheder hvor kunder kan skrive en bedømmelse af deres køb, som desuden burde tages i brug til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige jordbor online på en e-handler kunne man faktisk løbe igennem netshoppens forretningsaftale, men det er bare et tidskrævende arbejde, særligt på de store byggemarkeder som 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

En anden mulighed kan være at tjekke hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærket, grundet at det bør være et signal om at internet webshoppen accepterer gældende dansk lovgivning, foruden at online forhandleren ofte revurderes af jurister som har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du chance for en hjælpende hånd, ifald du forvoldes problemstillinger i processen med din ordre på jordbor. I øvrigt er det en hjælp at køber er påpasselig med de mest centrale regler der influerer på købet af jordbor online, som fx den ombytningsrettighed webshoppen bruger.

På grund af dette er det på samme måde vigtigt, at man når som helst sikrer ens faktura, så man senere kan påvise sit køb af jordbor, uagtet om man handler hos Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark eller Bygma.

Jens O gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Inge G gav 4 stjerner

Bestilte online

Karen L gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Hanne H gav 5 stjerner

God webshop

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot byder på faktisk uafhængige genveje til at analysere en hel del forhenværende konsumenters bedømmelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du vurderer internet firmaets anmeldelser forinden du køber billige jordbor online. Facebook frembringer på samme måde temmelig fortræffelige metoder til at få kendskab til netbutikkens kundefokus.
2Det er i høj grad gnidningsløst for enhver at vurdere prisniveauet online på billige jordbor på tværs af e-handler, og så præsterer de fleste forhandlere på nettet levering uden gebyr. Det kan stadigvæk vise sig smart at efterse nogle enkelte online forhandlere efter tilbud og rabat før du gennemfører din bestilling, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
3Før folk køber billige jordbor i en netshop kunne de ideelt set gennemgå virksomhedens handelsbetingelser, dog er det ofte en omfattende opgave. I øvrigt anbefales det at køberen er sat ind i de mest centrale forhold der influerer på bestillingen af billige jordbor online, som for eksempel hvilken returneringsret shoppen lover.
4Flere online forhandlere byder på gebyrfri levering på jordbor, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du aftager for et præcist beløb. Som alternativ bør man gribe den prisbilligste fragtmetode, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Fragttypen er godt nok endvidere meget problemfri. Den prisbilligste leveringsmanér er utvivlsomt at hente varerne selv.
5Vi foreslår generelt at tjekke hvorvidt online firmaet er e-mærket, da det almindeligvis er en forsikring om at internet shoppen forstår de gældende danske regler, tillige med at e-shoppen jævnligt gennemses af fagfolk som mestrer retningslinjerne. Forud for at folk handler billige jordbor i en netbutik bør de for at være sikker sætte sig ind i netshoppens vilkår.
6Vi tilråder shopping med kort eller MobilePay. Handler med kort er omsluttet af en ordning, hvilket begunstiger kunden imod uægte online butikker. Som en anden løsning kan du benytte en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at godtgøre betalingen senere.
7En række online firmaer giver nu en række forskellige billige leveringsudgaver til jordbor. En yndling er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Den er nemlig i høj grad ukompliceret, samt ofte ydermere den mest letkøbte leveringsmetode.
8Leveringstidspunktet er yderst essentiel hvis man behøver dine nye produkter om få sekunder, så med det formål er det temmelig på sin plads at vi efterser det forventede leveringstidspunkt på jordbor. Temmelig mange internet firmaer lover billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varer, men som trods alt forudsætter at bestillingen fuldbyrdes inden et konkret klokkeslæt.
9Den mest prisbevidste mulighed for fragt er uden tvivl at hente produkterne selv, men den mulighed er betinget af at du opholder dig i nærheden af internet forretningens tilholdssted. Den leveringsmetode er selvfølgelig ret så aktuel forudsat man behøver jordbor inden for kort tid. Alternativt så sikrer visse shops på nettet gratis fragt, men oftest afkræver det at du aftager for en præcis sum.