Inspiration til at gøre din bolig mere personlig

Trænger dine møbler til et nyt udseende? Flere oplever løbende at blive træt af deres møbler, eller at de ændrer smag i deres indretningsstil. Det kan også være, at dine møbler har slidspor, og derfor trænger til en lille opgradering. Der er ingen grund til at kassere dine møbler med det samme, da der findes flere løsninger til, hvordan du kan istandsætte dem. beslagskassen har forskellige kreative løsninger, og særligt skuffegreb er en trend, der vokser. Ved at give dine møbler et nyt beslag kan du selv vælge, hvilke møbeldele du vil kombinere i forhold til stilen, du ønsker i hjemmet. De får derfor et mere personligt præg, som gør dine møbler og boligindretning unik.

Beslag fås i mange varianter

Overvejer du at give dine møbler et nyt beslag? Ved at give dine møbler et nyt beslag, kan de få et nyt liv og udtryk i boligen. Der findes både beslag til køkkenet og forskellige møbler, blandet andet har beslagskassen sofaben, skuffegreb, sengeben eller hyldebeslag i forskellige materialer. Du kan derfor overveje, om dine møbler skal have et nyt beslag, enten på grund af slidtage eller utilfredshed over møblernes stil. En af grundene til, at istandsættelse af boliginteriør er en trend, er at det er et mere bæredygtigt og prisvenligt valg. Dette er værd at tage med i overvejelserne, når du fremadrettet overvejer at udskifte dine møbler.

Skuffegreb i forskellige indretningsstile

Særligt trenden med nye skuffegreb er blevet moderne, da det giver et helt andet udtryk. Ved at vælge dine egne greb kan du selv bestemme møblets udtryk, for eksempel om det skal have et mere klassisk eller moderne udtryk. Du kan endda kombinere den klassiske stil med den moderne. beslagskassen har både moderne greb i metal og antikke greb i porcelæn. En anden årsag til trenden er nemlig, at grebene fås i mange varianter og designs.