Husejeren.dk

Inspektionsspejl

Inspektionsspejl 25 x 50 mm m/led og teleskop max L=430 mm
73 kr.
Læs mere
Professionelt Inspektionsspejl med 5x forstørrelse Ø24
200 kr.
Læs mere
Inspektionsspejl Ø 30 mm m/led og teleskop max L=430 mm
64 kr.
Læs mere
Profesonelt inspektionsspejl ø10 - ø14 -ø18
103 kr.
Læs mere
Professionelt Inspektionsspejl Ø40
211 kr.
Læs mere
Professionelt Inspektionsspejl med teleskopfunktion
234 kr.
Læs mere
Inspektionsspejl 51 x 89 mm m/led og teleskop max L=440 mm
93 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Du bør derfor læse firmaets regler.
Du vil finde variationer i prisen på billige inspektionsspejl fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver de bedste tilbud, og øvrige satser på kompetent rådgivning. Du bør reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggecentre sælger et bredt sortiment af produkter, imens nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal overveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot inspektionsspejl.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Dermed bør du bestille ved et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af inspektionsspejl.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt muligt i de velkendte byggekæder.
Det er naturligvis meget afgørende at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og i kraft af det har de fleste tilbuddet om at bestille online og fragte materialerne selv. Af den grund har du valget om at undvære fragten, og ovenikøbet få varerne nu og her.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra alverdens producenter, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af inspektionsspejl online.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke webshops er opstartsvirksomheder, der tit er danske, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe inspektionsspejl online fra deres webshop.
Størsteparten af specialiserede netshops producerer selv varerne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online får du bedre priser.
Forskellige nichespecifikke netbutikker har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Pga. dette forventes det at du får en høj grad af anvendelig sparring fra medarbejdere som er specialister i lige præcis inspektionsspejl.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

inspektionsspejl bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

inspektionsspejl harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

inspektionsspejl jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag omtrent 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

inspektionsspejl silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det vil vise sig at have noget at sige at du har de presserende materialer klar på forhånd inden du går i krig med eksekveringen. Du har god gavn af at sammensætte en punktforms indkøbsliste som indeholder alt hvad du får brug for, og som det næste tjekke punkterne, så du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
2Du må aldrig se bort fra dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning herunder sko og hjelm som skåner dig overfor mulige ulykker. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke sikrer dig professionel hjælp.
3Forud for at du opstarter dit byggeprojekt kan det vise sig rimeligt fornuftigt at være sikker på, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Man må aldrig fattes grej. Ofte kan det vise sig en fordel at have det til rådighed når du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden godt at inkludere omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
5Det bør overvejes om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal købe hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Når du ønsker professionel assistance er det fordelagtigt at få uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
6Typisk vil det være meningsfuldt at nedskrive et regnskab for istandsættelsen, så du har styr på økonomien. Det er forstandigt at nedfærdige alle poster, og så undersøge omkostningen ved dem én efter én.
7Godt forarbejde vil altid være vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at lave en effektiv køreplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, og derudover en numerisk orden. Husk at være realistisk når du laver handlingsplanen.
8Det kan være til god gavn at få hjælp til arbejdet, hovedsageligt hvis det er omfangsrige arbejdsopgaver. Omfattende byggeprojekter bør udføres af flere folk. Derudover bør det være bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
9Ved udendørs byggeprojekter har vejret en væsentlig rolle. Af den grund skal du med jævne mellemrum undersøge vejrforudsigelserne i forbindelse med starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at vælte ned når du netop er midt i det svære projekt.
10I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde hvor projektet er positivt for miljøet. Af få støtte er altså betinget af at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.
11Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige vanskeligheder i tilfælde med større projekter, og pga. dette kan det være af stor betydning at man afsætter en del tid i kalenderen, som gør at man føler sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
12Du har adgang til en hel del guides og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube supporterer dig med ret så meget almennyttig viden, specielt forudsat at du bruger engelske søgeord.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som klart er yderst overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er yderst godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk flot. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

Adskillige e-firmaer tilbyder nu til dags et hav af forskellige billige leveringsudgaver til inspektionsspejl. En af de mest almindelige er p.t. levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente pakken når der er tid til det. Løsningen er jo meget smart, og mange gange ydermere den mest betalelige form for levering.

Du bør alternativt overveje at bestille pakken til levering til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig tit en sjat mere bekostelig, men også virkelig smertefri ift. inspektionsspejl online. Den mest letkøbte fragtløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som desværre afhænger af at du bor i nærheden af online shoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på inspektionsspejl kan være ekstremt bestemmende om man mangler din ordre om et øjeblik, og herved er det øjensynligt klogt at du studerer den forventede leveringstid på inspektionsspejl. En del byggeforretninger – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 dags levering på utallige produkter online, som imidlertid beroer på at du bestiller før et fastslået klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet forud for at personalet får fri.

En række online selskaber tilbyder fragtfri levering på inspektionsspejl online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du køber for et konkret beløb. Derudover kunne man tage den billigste leveringsmanér, som i de fleste tilfælde er at få leveret dine varer til en pakkeshop.

De store kæder frembyder klik-og-hent hvor man køber billig inspektionsspejl derhjemme og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma. De giver eksempelvis klik-og-hent på inspektionsspejl i følgende byer:

Søborg, Aarhus, Allerød, Glostrup, Esbjerg, Brabrand, Farum, Svendborg, Skanderborg, Frederikshavn, Aalborg, Kalundborg, Frederiksværk, Nakskov, Lillerød, Taastrup, Frederiksberg, Slagelse, Hvidovre, Frederikssund, Korsør, Helsingør, Fredericia, Brøndby, Middelfart, Sønderborg, Hjørring, Brønshøj, Vallensbæk, Valby, Struer, Dragør, Odense, Rudersdal, Lyngby, Hedehusene, Nykøbing Falster, Thisted, Ballerup, Nørresundby, Gentofte, Vanløse, Gladsaxe, Brønderslev, Jyllinge, Haslev, Charlottenlund, Rødovre, Virum, Viborg, Ringsted, Næstved, Højbjerg, Hedensted, Hobro, Kolding, Værløse, Aabenraa, Randers, Stenløse, Risskov, Roskilde, Greve, Ølstykke, Birkerød, Ikast, Nyborg, Tilst, Hillerød, Køge, Solrød Strand, Skive, Rønne, Haderslev, Herning, Grenaa, Horsens, Hørsholm, Vejle, Albertslund, Varde, Åbyhøj, Lystrup, Silkeborg, Holstebro, Kokkedal, Herlev, Odder, Tårnby, Nærum, Vordingborg, Holbæk, København, og Ishøj, .

Klik-og-hent for inspektionsspejl er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Amager), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Når man kigger i data bliver det klart, at online shoppere ofte kigger efter blandt andet inspektionsspejl priser og billig inspektionsspejl. Derudover ser vi mange gange folk kigge efter for eksempel køb inspektionsspejl, inspektionsspejl online samt inspektionsspejl tilbud, plus de udbredte byggekæder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Tilbud på inspektionsspejl

Det er efterhånden vældig fremkommeligt for folk at sammenholde priser på billige inspektionsspejl online på forskellige e-forretninger, og så har langt de fleste online selskaber været presset til at at tvinge prisniveauet på inspektionsspejl betragteligt, og i øvrigt præstere portofri fragt.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive smart at udforske nogle enkelte firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på inspektionsspejl online forud for at du gennemfører din handel, så du er velinformeret til at indhente den laveste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du skal dog være obs på, at ifald en internet forhandler annoncerer billige inspektionsspejl online på tilbud til en salgspris der kan virke helt ekstremt fremragende, burde det undertiden være en indikator for en svindel online butik. Kortkøb er imidlertid en del af et lovbud, der bistår dig som køber imod uærlige internet webshops.

Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du vælge en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du agter at betale pengene til inspektionsspejl i flere bidder. Dette tilbydes normalt hos nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

Når vi ser på søgedata er det klart, at folk typisk kigger efter for eksempel inspektionsspejl tilbud og inspektionsspejl priser. Foruden dette oplever man ofte netshoppere søge eksempelvis køb inspektionsspejl, billig inspektionsspejl og inspektionsspejl online.

Se nærmere på andre menneskers vurderinger

Trustpilot fremskaffer flere gavnlige muligheder for at iagttage en stor portion nuværende brugeres oplevelser og på grund af dette tilråder vi, at du analyserer internet selskabets omtaler forinden du bestiller billige inspektionsspejl online.

Facebook tilbyder dig ydermere tilpas sikre muligheder for at få et kig ind i e-butikkens kundefokus. Desuden ses endda netbutikker som gør det muligt at publicere en vurdering af købsoplevelsen, som ligeledes kan drages fordel af til at afveje hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige inspektionsspejl online på en shop kan man ideelt set overveje webshoppens handelsaftale, dog er det normalt en omfattende opgave, specielt hos de udbredte byggecentre som Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Et nemt alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt online forretningen er e-mærke tilsluttet, da det bør være et signal om at internet selskabet imødekommer de danske retningslinjer, foruden at webbutikken tit revideres af fagmænd som har ekspertise inden for vedtægterne på området.

Desuden får du lejlighed til at få bistand, hvis du bliver udsat for besvær i processen med din ordre på inspektionsspejl. I øvrigt kan det være til hjælp at køber er vaks omkring de vigtigste bestemmelser der har indvirkning på købet af inspektionsspejl online, som eksempelvis den ombytningspolitik online firmaet anvender.

I den forbindelse er det tillige vigtigt, at man permanent bevarer ens kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne påvise købet af inspektionsspejl, uafhængig af om man har købt hos Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4 eller XL-Byg.

Mette Petersen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Rasmus gav 4 stjerner

god service

Lene gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Erik N gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

9 tips til online shopping
1Trustpilot tilbyder fuldt ud strålende chancer for at blive klogere på diverse øvrige forbrugeres vurderinger og derfor tilrådes det, at du udforsker internet webshoppens omtaler før du handler billige inspektionsspejl online. Facebook indebærer desuden absolut ønskværdige muligheder for at få en idé om online forretningens popularitet.
2Forinden nogen handler billige inspektionsspejl på en internet butik burde man når alt kommer til alt gennemgå webbutikkens forretningsvilkår, dog er det tit ikke særlig spændende. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at kunden er opmærksom på de mest basale regler der har indflydelse på bestillingen af billige inspektionsspejl online, f.eks. hvilken bytteret online firmaet garanterer.
3Flere internet webshops præsterer portofri fragt på inspektionsspejl, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du indkøber for en konkret sum. Ellers bør du vælge den mest billige leveringsudgave, som mange gange er at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop. Metoden bliver for det meste på den anden side ekstremt simpel. Den prisbilligste leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter ordren.
4Generelt foreslår vi at finde ud af hvorvidt online shoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det burde være en sikring om at internet shoppen lever op til de officielle danske regler, udover at online forhandleren lejlighedsvis besøges af fagmænd der har den nødvendige knowhow om reglerne. Forinden nogen køber billige inspektionsspejl på en e-butik behøver de sådan set overveje netshoppens forretningsvilkår.
5En lang række online shops udlover nu diverse forskellige billige muligheder for fragt til inspektionsspejl. Det mest almindelige er for øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente dine nye produkter når det passer dig. Fragtmetoden er jo i høj grad ligetil, samt mange gange tilmed den billigste leveringsmulighed.
6Den billigste form for fragt er unægtelig selv at hente produkterne, som jo står og falder med at du befinder dig nærved webshoppens arbejdslager. Den form for levering er naturligvis ekstremt vigtig ifald vi behøver inspektionsspejl lige om lidt. Alternativt så yder en række internet firmaer gebyrfri levering, men typisk gælder det kun hvis der aftages for en konkret sum.
7Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af en forordning, hvilket begunstiger dig som køber overfor uægte e-forretninger. Som alternativ bør du bruge et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil klare beløbet over en periode.
8Leveringstiden kan i nogle tilfælde være vældig relevant såfremt vi har brug for varerne med det samme, så af den grund er det jo afgørende at man finder den anslåede leveringsdato for inspektionsspejl. En del e-handler tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på flere produkter, men vær påpasselig da det forudsætter at bestillingen køres igennem før et angivent tidspunkt.
9Det er rigtig nemt for alle og enhver at vurdere tilbud online på billige inspektionsspejl i blandt diverse online forhandlere, og derved præsterer en lang række internet virksomheder fragt uden gebyr. Trods dette kan det stadigvæk være udbytterigt at se nærmere på nogle online forhandlere efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris.