Industritermomenter 830-t2
1.750 kr.
Læs mere
Industritermometer 608-2
1.386 kr.
Læs mere
Industritermometer testo 110
1.507 kr.
Læs mere
Industritermomenter 830-t4
1.916 kr.
Læs mere
Industritermometer Testo 805i
1.013 kr.
Læs mere
Industritermomenter 561
1.824 kr.
Læs mere
Industritermometer 925
1.268 kr.
Læs mere
Industritermometer 608-1
974 kr.
Læs mere
Industritermometer limit 60
1.082 kr.
Læs mere
Industritermomenter fluke 566
4.739 kr.
Læs mere
Industritermomenter fluke 568
5.926 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man læse byggemarkedets handelsbetingelser.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. På grund af det kan du med fordel vælge et online byggecenter, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring industritermomenter.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt udvalg af produkter, imens nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden bare industritermomenter.
Ifald du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente produkterne personligt. Dette er først og fremmest muligt i de gængse byggekæder.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du lede andre steder.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige industritermomenter fra netbutik til netbutik. Enkelte har fokus på billige priser, imens nogle giver faglig sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes mange steder i landet, og hermed har mange adgang til at handle online og køre materialerne på egen hånd. Derigennem har du chancen for at slippe for leveringsomkostningen, samt sågar få produkterne med det samme.
De store byggecentre er populære og almenkendte firmaer, hvilket bidrager til ubekymrethed når man skal købe online. Dette kan du se positivt på.
De velkendte byggecentre udbyder produkter fra alle mulige nicheshops, og pga. det kan du shoppe fra et stort udvalg af industritermomenter online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet er eksperter i deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse varer. Af den grund kan du modtage ekstra begavet vejledning fra nogle som er eksperter i netop industritermomenter.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er små virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du støtte ved at købe industritermomenter online på deres hjemmeside.
Mange nicheforhandlere er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få lavere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

industritermomenter jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag over 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

industritermomenter bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

industritermomenter harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

industritermomenter silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det bør overvejes at sikre sig assistance til byggeprojektet, specielt når der er tale om omfangsrige byggeopgaver. Nogle byggerier kræver flere end en enkelt person. Ydermere må det være bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
2Godt forarbejde bliver metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en struktureret tidsplan, der fortæller hvilke opgaver der laves hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du sammensætter agendaen.
3Man vil på ingen måde undvære udstyr. Det er betydningsfuldt at have værktøjet tilgængeligt idet du igangsætter byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at indregne de medfølgende udgifter i budgettet.
4Der viser sig uden tvivl uforudsigelige hovedpiner når det handler om store projekter, og pga. dette kan det vise sig værdifuldt at man afsætter rimelig tid i tidsplanen, som gør at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
5Forinden du indleder byggeprojektet kan det blive ubeskriveligt fundamentalt at du sikrer dig, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der være begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
6Der kan findes stribevis af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube bringer dig store mængder nyttig oplysning, ikke mindst når du kigger på engelsk.
7Du har mulighed for at få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det ydes når projektet er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
8Du skal ikke forsømme din sikkerhed, så husk beklædning som fx sikkerhedshjelm der skåner dig med henblik på eventuelle risici. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer professionel hjælp.
9Det er af stor betydning at udarbejde et regnskab for arbejdet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive rationelt at beskrive hver enkelt udgift, og herefter nedskrive udgiften ved hver eneste af dem.
10Måske du burde vurdere hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde have assistance fra en professionel til noget af det. Hvis du anskaffer hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at søge tilbud fra forskellige håndværkere.
11Ved projekter udenfor har vejret en essentiel rolle. Således bør du hyppigt tage et kig på prognosen for vejret i dagene op til arbejdets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger når du lige er midt i dit ellers velplanlagte projekt.
12Det kan vise sig værdifuldt at have de fornødne bygningsmaterialer til disposition forud for at du indleder projektet. Du får god gavn af at nedskrive en enkel note hvorpå der noteres alt hvad du skal bruge, og efterfølgende eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
De mest vellidte byggemarkeder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er temmelig godt arbejde. Karakteren er baseret på 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er utrolig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % giver 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ekstremt flot. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

Temmelig mange byggeforretninger foreslår nu om dage mange forskellige billige leveringsmuligheder til industritermomenter. En der er meget almindelig er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, og så henter du bare de bestilte produkter når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig ualmindeligt hensigtsmæssig, samt typisk ligeledes den billigste slags levering.

Du bør alternativt prøve at vælge at få sendt til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden viser sig for det meste en anelse dyrere, men endvidere virkelig let gængelig for industritermomenter online. Den mest billige fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter ordren, men dette afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af internet selskabets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på industritermomenter kan vise sig at være rigtig relevant såfremt man har behov for ordren om et øjeblik, så derfor er det tydeligvis fornuftigt at man dobbelttjekker leveringstiden ved industritermomenter. Størstedelen af webshops – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig 1 dags levering på de fleste varer online, men det er betinget af at du bestiller forud for et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt klar forud for at pakkemedarbejderne tager hjem.

Enkelte internet butikker lover gratis levering på industritermomenter online, men typisk kun såfremt du aftager for en bestemt sum. Derudover skal man foretrække den mest betalelige fragtform, som ofte vil blive at få leveret bestillingen til et udleveringssted.

Flere webshops yder click-and-collect hvor du køber billig industritermomenter online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Bygma. De tildeler for eksempel afhentning af industritermomenter i disse byer:

Aalborg, Svendborg, Virum, Næstved, Sønderborg, Odder, Grenaa, Korsør, Aarhus, Ølstykke, Lystrup, Helsingør, Frederiksberg, Silkeborg, Gladsaxe, Haslev, Albertslund, Hedensted, Middelfart, Viborg, Farum, Haderslev, Charlottenlund, Nørresundby, Lyngby, Randers, Stenløse, Greve, Hvidovre, Esbjerg, Jyllinge, Kalundborg, Taastrup, Horsens, Brøndby, Valby, Skanderborg, Nyborg, Åbyhøj, Hjørring, Frederiksværk, Køge, Birkerød, Kokkedal, Odense, Rudersdal, Vordingborg, Brønderslev, Nakskov, Brønshøj, Solrød Strand, Frederikssund, Hedehusene, Vanløse, Vallensbæk, Risskov, Frederikshavn, Kolding, Allerød, Gentofte, Glostrup, Herlev, Ishøj, Lillerød, Værløse, Hillerød, Herning, Struer, Rønne, Roskilde, Dragør, Ringsted, Rødovre, Aabenraa, Thisted, Tårnby, Nykøbing Falster, Holbæk, Holstebro, Ikast, Varde, Hobro, Tilst, Brabrand, Nærum, København, Søborg, Skive, Ballerup, Højbjerg, Fredericia, Vejle, Slagelse, og Hørsholm, .

Klik-og-hent af industritermomenter er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Bornholm) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Når vi ser på data bliver det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger efter blandt andet køb industritermomenter og billig industritermomenter. Vi ser desuden tit netshoppere søge fx industritermomenter online, industritermomenter priser og industritermomenter tilbud, plus de store byggekæder som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Få den bedste pris på industritermomenter

Det er jo efterhånden rigtig nemt for enhver at sammenholde priser på billige industritermomenter online i blandt forskellige e-forhandlere, og så har masser af internet forhandlere været presset til at at stampe udsalgspriserne på industritermomenter helt i bund, og i øvrigt sikre fragt uden betaling.

Dog kan det til hver en tid være indbringende at granske nogle enkelte outlets på nettet efter billige priser på industritermomenter online forud for at du bestiller, således at man er velinformeret til at få fat i den laveste pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Du bør bare være årvågen med, at i tilfælde af at en netshop frembyder billige industritermomenter online til salg for en udsalgspris der kan ses som besynderligt fordelagtig, kunne det tit være et tegn på en uoprigtig online butik. Handler med kort er i hvert fald inkluderet i en retningslinje, som værner køberen imod fup online varehuse.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du drage nytte af et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre pengene til industritermomenter over en længere periode. Dette foreslåes normalt ved specialiserede netshops, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

Ses der på data står det markant, at mennesker typisk søger efter fx industritermomenter tilbud og industritermomenter online. Foruden dette ser man som regel internet shoppere kigge efter for eksempel billig industritermomenter, køb industritermomenter og industritermomenter priser.

Se nærmere på folks anbefalinger

Trustpilot præsterer nogenlunde gode genveje til at kigge nærmere på ret mange forhenværende køberes tanker og derfor tilrådes det, at du verificerer online butikkens kritik forinden du køber billige industritermomenter online.

Facebook byder på ligeledes immervæk ønskværdige muligheder for at få indsigt i netbutikkens kundefokus. Herinde ser vi faktisk internet forretninger som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en bedømmelse af deres køb, som på samme måde bør tages i brug til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen køber billige industritermomenter online i en internet shop kunne man uden tvivl betragte virksomhedens handelsvilkår, det er dog normalt en omfattende opgave, i særdeleshed på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne måske være at se nærmere på om e-firmaet er e-mærke tilsluttet, fordi det længe har været en indikation om at internet virksomheden føjer de opstillede regler, udover at e-firmaet regelmæssigt revurderes af sagkyndige som forstår vilkårene på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, ifald du oplever dilemmaer ved din shopping med industritermomenter. Dertil er det godt at køber er obs på de elementære vedtægter der har betydning for købet af industritermomenter online, til eksempel den returneringsret e-forhandleren bruger.

I den relation er det tillige afgørende, at man når som helst gemmer sin købsbekræftelse, således man fremadrettet vil kunne bekræfte bestillingen af industritermomenter, uanset om man har købt fra Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan eller Harald Nyborg.

Pia I gav 5 stjerner

Udmærket

Per gav 4 stjerner

Virkelig god service

Erik Poulsen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Inge gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 tips til køb på nettet
1Masser af online butikker tildeler nu en række forskellige billige leveringsmidler til industritermomenter. En af favoritterne er i vore dage pakkeshoppen, så du selv kan hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså rigtig gnidningsløs, samt oftest endda den mindst kostelige leveringsversion.
2Forinden folk bestiller billige industritermomenter på en e-butik kunne de de facto have øje for dens handelsaftale, det er dog i reglen ikke super spændende. Endvidere er det klogt at køberen er påpasselig med de primære betingelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige industritermomenter online, for eksempel hvilken ombytningspolitik netshoppen tilbyder.
3Generelt tilråder vi at se om e-butikken er verificeret af e-mærket, fordi det generelt er et kendetegn for at internet butikken lever op til de officielle danske regler, samt at internet firmaet lejlighedsvis overvåges af eksperter som er indført i de gældende vilkår. Forud for at folk handler billige industritermomenter hos en netshop burde man uden tvivl have øje for webbutikkens forretningsvilkår.
4Fragtperioden kan være ekstremt udslagsgivende i tilfælde af at du mangler produktet inden for kort tid, og derfor er det uden tvivl aktuelt at man undersøger den forventede leveringstid på industritermomenter. En lang række online forhandlere udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varer, som imidlertid tager udgangspunkt i at du bestiller forud for et aftalt tidspunkt.
5En række online butikker byder på billig fragt på industritermomenter, men tit er det forudsat at der shoppes for en konkret pris. Ellers skal man snuppe den mest prisbevidste leveringsmetode, som i de fleste tilfælde vil blive at få leveret din ordre til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig en gang i mellem omvendt virkelig fremkommelig. Den prisbilligste leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
6Generelt tilråder vi handler med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omsluttet af et lovbud, der garanterer køberen imod bedrageriske e-firmaer. Alternativt burde du drage fordel af en afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du gerne vil afdrage beløbet over en periode.
7Den billigste leveringsversion vil til enhver tid være at du selv henter pakken, hvilket afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved internet forhandlerens hjemsted. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være yderst essentiel hvis du har behov for industritermomenter øjeblikkeligt. Alternativt så yder flere internet butikker portofri fragt, men ofte forudsætter det at man køber for en fastsat sum.
8Trustpilot præsterer ganske hæderlige chancer for at verificere ganske mange aktuelle køberes meninger og derved foreslår vi, at du sonderer internet selskabets anmeldelser forinden du køber billige industritermomenter online. Facebook genererer endvidere aldeles fortræffelige metoder til at få en idé om internet webshoppens troværdighed.
9Det er efterhånden meget uproblematisk for folk at undersøge tilbud online på billige industritermomenter på diverse internet firmaer i Danmark, og følgelig lover massevis af internet handler i Danmark levering uden beregning. Derfor kan det stadigvæk være nyttigt at sammenligne et par netshops efter billige priser inden du handler, så man er skråsikker på at antage den laveste pris.