Nilfisk Industristøvsuger S3B inkl. tilbehørskit all round Ø50
19.999 kr.
Læs mere
Nilfisk Industristøvusger VHO200 inkl. tilbehørskit all round Ø50 og slangeadapter
24.999 kr.
Læs mere
Nilfisk våd-/tør-indstustri støvsuger ATTIX 125-01
15.249 kr.
Læs mere
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 965-OH/M SD XC
16.249 kr.
Læs mere
Nilfisk Instristøvsuger VHS120 HC COMPLETE
21.284 kr.
Læs mere
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 751-11
6.499 kr.
Læs mere
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 751-61 LIQUID VAC
14.999 kr.
Læs mere
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2m Ic
6.799 kr.
Læs mere
Nilfisk-alto Støvsuger Attix 751-61
16.997 kr.
Læs mere
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic
6.299 kr.
Læs mere
Nilfisk Støvsuger Aero 26-2l Pc
2.299 kr.
Læs mere
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic Mobile
6.899 kr.
Læs mere
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Pc
6.999 kr.
Læs mere
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic
4.499 kr.
Læs mere
Nilfisk Støvsuger Buddy Ii 18l
750 kr.
Læs mere
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2h Ic
8.499 kr.
Læs mere
Nilfisk Buddy Ii 18l T
900 kr.
Læs mere
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Ic
7.999 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt afgørende at vide, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Ifald du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Du bør kende de betingelser der gælder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Af den grund bør du tjekke butikkens handelsbetingelser.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige industristøvsuger fra webshop til webshop. En del tilbyder lave priser, og øvrige har kompetent sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne købe fra et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring industristøvsuger.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt produktsortiment, hvorimod nogle fokuserer på en specifik varetype. Du skal tænke over om det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, udover blot industristøvsuger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre udbyder produkter fra flere producenter, og så kan du bestille fra et stort sortiment af industristøvsuger online.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette vil nogle se som positivt.
De velkendte byggekæder findes overalt i landet, og derved har kunderne tilbuddet om at bestille online og hente varerne på egen hånd. Herigennem har man chancen for at undgå fragtomkostningen, og tilmed hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Mange nicheforhandlere er eksperter i deres varer, da de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig bør du få mere nyttig service fra mennesker som er eksperter i lige præcis industristøvsuger.
En masse nicheforretninger på nettet producerer selv de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få en lavere pris.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er små familiefirmaer, der tit drives i Danmark, gerne endda lokalt i dit område. Disse understøtter du når du handler industristøvsuger online hos dem.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag mere end 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

industristøvsuger silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag mere end 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

industristøvsuger harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

industristøvsuger bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

industristøvsuger jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du bør nødig undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk beskyttelse som eksempelvis sikkerhedshjelm der beskytter dig imod eventuelle skader. Det er af stor betydning at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke skaffer eksperthjælp.
2Det kan vise sig at være afgørende at have et regnskab for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være rationelt at kortlægge samtlige poster, og dernæst nedskrive omkostningen ved dem én efter én.
3Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Derfor skal du jævnligt lægge mærke til vejrforudsigelserne i dagene op til byggeriets begyndelse, så det ikke med et brag begynder at piske ned i samme sekund som du er midt i det omfattende projekt.
4Du vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det være klogt at have grejet disponibelt forinden du tager fat på arbejdet. Det er derudover vigtigt at inkludere de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
5Det kan overvejes at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst ift. omfangsrige byggeprocesser. Enkelte ombygninger behøver flere personer. Endvidere vil det blive mere effektivt og sjovere når man ikke er ene om det.
6Du har mulighed for at spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes ifald byggeprojektet er godt for miljøet. Tilskudet kræver altså at byggeprojektet forbedrer planeten.
7Muligvis vil det vise sig fundamentalt at du har samtlige materialer parat inden du starter dit arbejde. Du kan sammensætte en simpel liste indeholdende det du får brug for, og efterfølgende efterse materialerne, hvormed du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
8Du kunne tænke over hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal investere i assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Når du sikrer dig hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at notere tilbud fra diverse håndværkere.
9Der er en hel del guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube er kilde til enormt meget konstruktiv viden, specielt såfremt man kigger i hele verden.
10Planlægning vil være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du må have en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp idet du nedskriver din plan.
11Der præsenterer sig næsten altid uventede udfordringer ved omfattende byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter en del plads i agendaen, som gør at man kan være afslappet omkring at man får det færdiggjort.
12Længe før du påbegynder byggeprojektet må det være yderst vigtigt at sikre sig, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være begrænsende regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
De mest vellidte byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er virkelig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver toprating, og bare 4 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er ultra imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er utrolig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

Mange e-butikker tildeler til alt held diverse billige leveringstyper til industristøvsuger. Den mest almindelige er i vore dage udleveringssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er altså virkelig simpel, samt endda tillige den mest betalelige leveringsversion.

Du burde lige så vel påtænke at bestille levering til din adresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtformen viser sig som regel en sjat mere bekostelig, men på den anden side ultra smart ved køb af industristøvsuger online. Den billigste type af levering vil dog altid være selv at hente pakken, men den løsning nødvendiggør at du befinder dig nærved internet virksomhedens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på industristøvsuger kan være ualmindeligt afgørende i tilfælde af at vi absolut skal bruge varerne nu og her, og af den grund er det selvsagt aktuelt at vi ser nærmere på leveringstidspunktet ved industristøvsuger. Masser af internet forhandlere – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varer online, men som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren aflægges tidligere end et bestemt tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer afsted forinden personalet holder fyraften.

Enkelte internet forhandlere lover fragt uden omkostninger på industristøvsuger online, men i mange tilfælde afkræver det at der aftages for en konkret sum. Ellers kan man udse dig den mest letkøbte type af levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

Store byggecentre udlover afhentning hvor man køber billig industristøvsuger online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Bygma. Byggekæderne tildeler for eksempel klik-og-hent på industristøvsuger i følgende områder:

København, Struer, Grenaa, Vejle, Skive, Hjørring, Glostrup, Hobro, Tårnby, Lyngby, Værløse, Ølstykke, Rudersdal, Ishøj, Roskilde, Rønne, Aalborg, Farum, Viborg, Hillerød, Risskov, Åbyhøj, Skanderborg, Haderslev, Kolding, Helsingør, Birkerød, Solrød Strand, Vanløse, Valby, Stenløse, Vallensbæk, Albertslund, Brønderslev, Herlev, Gladsaxe, Brabrand, Frederikshavn, Fredericia, Nakskov, Sønderborg, Odense, Holbæk, Hedensted, Køge, Haslev, Hørsholm, Esbjerg, Svendborg, Ballerup, Frederiksværk, Nørresundby, Søborg, Vordingborg, Rødovre, Tilst, Højbjerg, Greve, Aarhus, Brønshøj, Nyborg, Aabenraa, Gentofte, Næstved, Thisted, Taastrup, Nykøbing Falster, Varde, Virum, Ikast, Brøndby, Silkeborg, Horsens, Randers, Slagelse, Charlottenlund, Jyllinge, Holstebro, Odder, Dragør, Allerød, Hedehusene, Ringsted, Lystrup, Hvidovre, Frederiksberg, Korsør, Herning, Middelfart, Nærum, Kalundborg, Frederikssund, Lillerød, og Kokkedal, .

Click-and-collect for industristøvsuger er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland, Falster) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ved kig i tendenserne er det klart, at online shoppere ofte efterspørger fx industristøvsuger priser og industristøvsuger tilbud. Foruden dette ser man ofte online shoppere efterspørge bl.a. køb industristøvsuger, billig industristøvsuger samt industristøvsuger online, foruden de kendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Davidsen.

Få den bedste pris på industristøvsuger

Det er rigtig ligetil for enhver at finde frem til de bedste priser på billige industristøvsuger online på flere internet varehuse, og altså har en lang række online virksomheder ikke kunne slippe for at mindske prisen på industristøvsuger enormt, og ovenikøbet byde på levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det alligevel være gunstigt at kigge forbi nogle e-handler efter tilbud på industristøvsuger online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den bedste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggecentre som 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man må ikke desto mindre være klar over, at hvis en internet webshop frembyder billige industristøvsuger online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som besynderligt gunstig, så burde det undertiden være et karakteristika der viser en fup internet forhandler. Køb med gængse betalingskort er på den anden side indbefattet af et regelsæt, hvilket bistår kunden imod uoprigtige e-handler.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du ønsker at dække regningen på industristøvsuger senere. Det tilbydes ofte hos online nichebutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at internetbrugere jævnligt efterspørger bl.a. køb industristøvsuger og industristøvsuger online. Vi ser desuden ofte netshoppere søge efter eksempelvis billig industristøvsuger, industristøvsuger priser og industristøvsuger tilbud.

Udforsk folks ratings

Trustpilot resulterer i faktisk stabile muligheder for at gennemsøge en lang række eksisterende brugeres synspunkter og derved er det at foretrække, at du tjekker netshoppens omtaler før du lægger din bestilling på billige industristøvsuger online.

Facebook byder på på samme måde nogle fornemme muligheder for at få et kig ind i internet shoppens troværdighed. Foruden det er der en del shops på nettet som tilbyder folk at formulere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes må anvendes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige industristøvsuger online hos en e-forhandler kan de faktisk bese e-shoppens handelsvilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig interessant, specielt på de gængse byggekæder som Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Alternativet kan derfor være at bemærke hvorvidt internet virksomheden er verificeret af e-mærket, hvilket typisk er en sikkerhed for at netshoppen retter sig efter de officielle danske regler, og at online shoppen løbende vurderes af fagmænd som forstår de gældende regler.

Dette er desuden en god lejlighed til assistance, for så vidt du skulle få dilemmaer i processen med din shopping med industristøvsuger. Tilmed er det smart at køberen er på vagt for de mest betydningsfulde regler der influerer på bestillingen af industristøvsuger online, eksempelvis den ombytningsrettighed online forretningen tilbyder.

I den relation er det tilmed vigtigt, at man når som helst beholder sin faktura e-mail, således man senere kan eftervise købet af industristøvsuger, uafhængig af om man shopper fra 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen eller Bauhaus.

Christian P gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Anne F gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Mette gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Michael T gav 4 stjerner

Helt i orden.

9 tips til din online shopping
1Før nogen handler billige industristøvsuger på en e-shop kan man i virkeligheden se på webbutikkens forretningsvilkår, det er dog ofte ikke særlig morsomt. Tilsvarende er det godt at man er oppe på mærkerne omkring de elementære vilkår der kan influere på bestillingen af billige industristøvsuger online, for eksempel den ombytningspolitik butikken benytter.
2Den prisbilligste leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som dog afhænger af at du er nær internet webshoppens arbejdslager. Den slags levering er selvfølgelig super aktuel i tilfælde af at man skal bruge industristøvsuger om kort tid. Alternativt så tilbyder en række online selskaber fragt uden gebyr, men tit er det forudsat at du bestiller for en præcis sum.
3Leveringstiden er jo usædvanlig udslagsgivende såfremt man har behov for dine nye varer nu og her, og med det formål er det skam essentielt at man finder det forventede leveringstidspunkt på industristøvsuger. Masser af shops på nettet annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, men glem ikke at det er påkrævet at ordren indsendes inden et bestemt tidspunkt.
4Vi anbefaler at se nærmere på om webshoppen er e-mærke tilsluttet, da det skulle være et fingerpeg om at e-firmaet efterlever gældende dansk lovgivning, samt at online forhandleren ofte føres tilsyn med af fagmænd der forstår de gældende love. Inden nogen shopper billige industristøvsuger i en internet shop bør de utvivlsomt bese forhandlerens forretningsbetingelser.
5En række shops på nettet præsterer levering uden gebyr på industristøvsuger, men tit forudsætter det at der shoppes for en bestemt pris. I øvrigt bør du beslutte sig for den mest letkøbte fragtform, som tit vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted. Den er beklageligvis endvidere meget hensigtsmæssig. Den prisbilligste leveringsløsning kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
6Trustpilot fører til ret gunstige løsninger til at iagttage en lang række aktuelle kunders opfattelser og derved rekommanderer vi, at du eftergår online forretningens kritik forud for at du shopper billige industristøvsuger online. Facebook indebærer tillige sådan set udmærkede løsninger til at få indblik i online shoppens troværdighed.
7Vi anbefaler generelt kortkøb eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af Indsigelsesordningen, der sikrer dig som køber imod snydagtige webshops. Som et alternativ bør du vælge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at betale prisen over en periode.
8De fleste internet forretninger yder efterhånden flere billige leveringsmuligheder til industristøvsuger. Den mest populære er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din pakke når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er altså i høj grad ligetil, samt oftest ligeledes den mest betalelige leveringsmanér.
9Det er i dag særligt hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige industristøvsuger hos diverse online firmaer, og for det lover de fleste netbutikker levering uden beregning. Det kan dog imidlertid være rentabelt at kigge forbi flere online virksomheder efter billige priser forud for at du handler, sådan at man er velinformeret til at modtage den skarpeste pris.