Indretningstips til en moderne bolig

Æstetik og funktionalitet spiller begge en stor rolle, når det kommer til boligindretning. Det er vigtigt, at du er glad for dit hjem, og føler dig tilpas i dens udtryk og stil. Her er et par tips til, hvordan du kan skabe din egen stil med forskellige materialer og designs. Slip kreativiteten løs!

Det smukke i det rå

Når det kommer til boligindretning, har det længe været moderne at benytte råmaterialer til at skabe et moderne udtryk i hjemmet. Hvis du er særligt betaget af det rå udtryk, så er der mange gode muligheder, du kan overveje, når du indretter dit hjem. Poleret betongulv er et godt eksempel på et stilrent råt element, som kan gå godt til mange typer af indretning. Få poleret betongulv med Jysk Gulv, hvis du er interesseret i at prøve den rå stil af samt opnå fordelen ved at have et ekstra holdbart gulv i din bolig.

Et andet råt element, du kan have i boligen, er de klassiske rå New Yorker-murstensvægge. Her kan du tage stilling til, om det skal være en eller flere vægge, der bliver rå mursten. Skal det kun være en enkelt væg, kan man derefter overveje hvilken, da lysfaldet i rummet bliver påvirket af kontrasten fra eks. hvid væg til murstensvæg. En fed kontrast med flot tekstur, som kan give rummet lidt ekstra personligt udtryk.

Find lækkert dansk design

Vi er så heldige, at Danmark er kendt for sit lækre design, særligt når det kommer til møbler. Det er derfor forholdsvist let at få fat i noget flot nordisk design – også til forskellige prisklasser. Når du indretter boligen, kan det være en god idé at lægge flest tanker og penge i de møbler, hvor funktionaliteten og kvaliteten spiller den største rolle for din hverdag. Led derfor gerne efter lækkert design med sofaer, stole og spiseborde.