Indretningen af spisestuen 

Spisestuen er her hvor familien samles, og mange vil måske mene, at det er husets hjerte. Her bliver der delt sjove hverdagshistorier og dybe samtaler på kryds og tværs. Derudover skal der naturligvis også være plads til ro, hygge og måske gæster i ny og næ. Hvordan du indretter din spisestue, kan du læse mere om her. 

Spisebordets funktioner 

Det vigtigste møbel i spisestuen er spisebordet. I valget af spisebord er det vigtigt at tænke på de funktioner, som det skal opfylde. Spisebordet bliver typisk ikke bare brugt til maden, men oftest også lektielæsning, kreative aktiviteter og mange andre ting. Det er selvfølgelig essentielt, at du bliver bevidst omkring hvilke funktioner, spisebordet skal opfylde for dig. Tænk også på, at du med fordel kan vælge et rundt spisebord, hvis din spisestue er lille. 

Spisebordslampen 

Du kan med fordel også tænke over hvilken spisebordslampe, som du skal anskaffe dig. Især hvis din spisestue er mørk, skal lamperne i fokus. Du kan blandt andet tjekke find pendel lamper ud her. Denne type lampe giver tilstrækkeligt med lys, så maden og personerne rundt om bordet får den rette belysning. Du kan med fordel også gøre rummet hyggeligt med eksempelvis billeder, hylder eller et vitrineskab. På den måde kan spisestuen også bruges til opbevaring. 

Spisebordsstole 

Spisebordsstole er selvfølgelig også en vigtig del af en spisestue. Der er mange forskellige typer af spisebordsstole, så det handler meget om, hvad din stil er. Det er vigtigt, at du er opmærksom på komforten, da det jo er essentielt, at du sidder komfortabelt på dem. Besøg en møbelforretning, hvor du har mulighed for at prøve forskellige typer af spisebordsstole. Husk også at tænk på hvor højt dit spisebord er, i forhold til de spisebordsstole du vælger. 

Der er mange elementer, når du skal indrette din spisestue, så sørg for at find ud af hvilke funktioner der er vigtigst for jer.