Husejeren.dk

Idealsaks

ERDI idealsaks 260 mm ED-29
344 kr.
Læs mere
ERDI idealsaks 260 mm ED-29
369 kr.
Læs mere
ERDI idealsaks Dyppet greb 280mm ED-216
339 kr.
Læs mere
ERDI idealsaks 260 mm ED-116
211 kr.
Læs mere
ERDI idealsaks m/udveksling 230 mm ED-39
570 kr.
Læs mere
ERDI idealsaks 260 mm højre lakeret ED-216H260
293 kr.
Læs mere
ERDI idealsaks 280 mm højre ED-116H280
393 kr.
Læs mere
ERDI idealsaks 260 mm venstre lakeret ED-216
293 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et bredt varesortiment, og nogle har fokus på en bestemt varetype. Du kan forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, udover blot idealsaks.
For mange er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at handle hos et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning til valg af idealsaks.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at se, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige idealsaks fra webshop til webshop. Nogle har billige priser, imens andre har fokus på faglig sparring. Du bør vide hvad du foretrækker.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er navnligt et alternativ ved de kendte byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Derfor skal man kende byggemarkedets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og pga. det har mange adgang til at bestille online og køre varerne selv. Hermed kan du undvære leveringsgebyret, samt ovenikøbet få produkterne nu og her.
De velkendte byggemarkeder køber varer fra en lang række forskellige specialbutikker, så du kan købe fra et stort sortiment af idealsaks online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså bør du få ekstremt brugbar rådgivning fra personale der er specialister i lige præcis idealsaks.
Størstedelen af nichebutikker styrer selv produktionen af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online vil du få en skarpere pris.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, der oftest drives i Danmark, måske sågar lokalt fra dit område. Disse hjælper du idet du handler idealsaks online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i de 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

idealsaks silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

idealsaks jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

idealsaks harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

idealsaks bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du vil ikke på noget tidspunkt fattes arbejdsredskaber. Det er uundværligt at have det disponibelt akkurat som du begynder på byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende omkostninger i dit budget.
2Muligvis kan det blive betydningsfuldt at have de nødvendige bygningsmaterialer handlet ind forud for at du går til værks med dit arbejde. Du har god gavn af at nedskrive en simpel note med hver eneste ting der skal bruges, og dernæst efterse materialerne, således at du sikrer dig at alt er på sin plads.
3Det kan være til god gavn at spørge om assistance til byggearbejdet, specielt ved større byggeopgaver. Større ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. Samtidig viser det sig bedre og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
4Der kommer typisk utidige problemstillinger når det gælder omfattende projekter, og herved er det væsentligt at der afsættes rigeligt med plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig sikker på at nå i mål til tiden.
5Husk at overveje hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du burde få assistance fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Hvis du ønsker professionel hjælp vil det normalt anbefales at indhente priser fra forskellige leverandører.
6Du har adgang til en verden af artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Især YouTube er anvendeligt med rigelig konstruktiv info, særligt ifald du kigger i hele verden.
7Ofte vil det være fundamentalt at have et regnskab for dit byggeri, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive behjælpeligt at kortlægge hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan tjekke mulige tilbud på hver eneste af dem.
8Planlægning er nøglen til succes med byggeriet. Du er nødt til at have en gennemarbejdet tidsplan, der beskriver hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en kronologisk orden. Husk at være skarp i sammensætningen af planen.
9Du skal på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedssko der beskytter dig overfor eventuelle skader. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke får professionel hjælp.
10Man kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det gives forudsat at renoveringen gør en forskel for klimaet. Bidraget kræver med andre ord at byggeprojektet har betydning for planeten.
11I god tid inden at du igangsætter dit byggeprojekt er det meget centralt at sikre sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Ved projekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. Således må du med jævne mellemrum se meldingerne om vejret i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden varsel går i gang med at vælte ned nøjagtig som du vil i gang med det store byggeprojekt.
De højest ratede byggecentre
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er rigtig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er ultra imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er hamrende betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er fantastisk imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsversion er bedst?

Størstedelen af online varehuse foreslår i vore dage en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til idealsaks. En yndling er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente produkterne når det passer dig bedst. Denne er jo i høj grad ukompliceret, og ofte desuden den mest betalelige fragtmetode.

Du bør også prøve at få produkterne bragt til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen bliver typisk en anelse mere omkostningsfuld, men til gengæld yderst let for idealsaks online. Den billigste form for fragt er utvivlsomt at du selv henter varerne, som desværre står og falder med at du har bopæl lige ved online shoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på idealsaks kan være virkelig afgørende når man har brug for ordren straks, så i det øjemed er det bestemt centralt at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt for idealsaks. En lang række e-handler – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig 1 dags levering på en hel del varenumre online, hvilket antager at bestillingen realiseres før et nøjagtigt klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få ordren ud af døren før de lageransatte tager hjem.

Nogle online webshops frembyder levering uden beregning på idealsaks online, men tit påkræves det at man handler for en konkret sum. Alternativt kan du foretrække den mest billige leveringsversion, der gerne vil være at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted.

En lang række kæder tildeler afhentning hvor du handler billig idealsaks online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark og 10-4. De tilbyder bl.a. klik-og-hent på idealsaks i følgende byer:

Odense, Sønderborg, Hedensted, Randers, Brabrand, Odder, Hillerød, Aarhus, Holbæk, Birkerød, Lillerød, Frederikshavn, Herlev, Kokkedal, Vordingborg, Virum, Vejle, Værløse, Charlottenlund, Glostrup, Fredericia, Middelfart, Brønshøj, Rødovre, Hedehusene, Brøndby, Lystrup, Struer, Højbjerg, Nærum, Grenaa, Brønderslev, Hvidovre, Hørsholm, Aabenraa, Ølstykke, Horsens, Helsingør, Frederikssund, Greve, Kolding, Esbjerg, Frederiksberg, Risskov, Rudersdal, Nakskov, Kalundborg, Ishøj, Aalborg, Ringsted, Dragør, Nykøbing Falster, Søborg, Valby, Allerød, Holstebro, Hobro, Slagelse, Haderslev, Taastrup, Lyngby, Herning, Køge, Tilst, Gladsaxe, Korsør, Ballerup, København, Viborg, Vallensbæk, Solrød Strand, Varde, Åbyhøj, Gentofte, Skive, Vanløse, Haslev, Jyllinge, Stenløse, Silkeborg, Frederiksværk, Ikast, Nyborg, Rønne, Thisted, Roskilde, Albertslund, Næstved, Tårnby, Skanderborg, Hjørring, Nørresundby, Farum, og Svendborg, .

Klik-og-hent ift. idealsaks er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager).

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere tit leder efter eksempelvis idealsaks priser og idealsaks online. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere efterspørge fx billig idealsaks, køb idealsaks og idealsaks tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

Priser på idealsaks

Det har vist sig at være særdeles let for folk at finde information om priser på billige idealsaks online i blandt flere webbutikker, og følgelig har masser af online outlets været presset til at at formindske salgspriserne på idealsaks betydeligt, og ovenikøbet sikre fri fragt.

Til gengæld kan det trods alt blive lukrativt at inspicere enkelte internet foretagender efter tilbud på idealsaks online forinden du færdiggør din shopping, så man er sikret at opnå den mest billige pris. Se ikke bare på de store byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Du bør trods alt være så påpasselig, at såfremt en internet shop afhænder billige idealsaks online til en pris der er mystisk billig, så er det i nogle tilfælde være et tegn på en snydagtig internet forhandler. Bestillinger med betalingskort er trods alt inkluderet i en anordning, som begunstiger dig overfor fup internet varehuse.

Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du udnytte en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at afdrage pengene til idealsaks over flere uger. Det foreslåes ofte hos specialiserede netshops, men sjældent de store byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark og 10-4.

Ved indkig i statistikkerne bliver det tydeligt, at internet shoppere tit leder efter fx idealsaks tilbud og billig idealsaks. Foruden dette ser vi som regel folk søge efter eksempelvis idealsaks priser, idealsaks online og køb idealsaks.

Tjek nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot forærer dig visse relevante chancer for at se nærmere på diverse andre forbrugeres domme og derved kan det anbefales, at du iagttager online virksomhedens ratings forinden du placerer din ordre på billige idealsaks online.

Facebook tilbyder lige så vel rigtig hæderlige muligheder for at få kendskab til online webshoppens kundefokus. Derudover er der mange internet shops hvor kunder kan skrive en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket desuden burde anvendes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk bestiller billige idealsaks online på en e-butik bør de reelt sætte sig ind i forhandlerens regler, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt, særligt på de gængse byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

En nemmere løsning kunne måske være at bemærke om e-handlen er støttet af e-mærket, hvilket burde være et sympol på at internet butikken lever op til de danske regler, udover at online webshoppen af og til evalueres af fagfolk der er inde i de gældende regulativer.

Dette er desuden en god mulighed for at få bistand, for så vidt du skulle få dilemmaer ved dit indkøb af idealsaks. Ligeledes er det klogt at kunden er vaks omkring de elementære betingelser der indvirker på bestillingen af idealsaks online, som for eksempel den returrettighed internet firmaet kører med.

I den sammenhæng er det desuden vigtigt, at man permanent opbevarer ens faktura, således man til enhver tid kan bekræfte sit køb af idealsaks, uafhængig af om man shopper ved 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg eller Silvan.

Lene M gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Susanne N gav 4 stjerner

God til prisen

Susanne gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Jette Andersen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

9 gode råd til køb på nettet
1Fragttiden kan være ekstremt betydningsfuld når man skal bruge produkterne fluks, så af den grund er det faktisk passende at vi kontrollerer den estimerede leveringsdato for idealsaks. En hel del internet shops annoncerer billig dag-til-dag fragt på deres primære produkter, men som trods alt er forudsat at ordren indsendes forud for et konkret tidspunkt.
2Trustpilot leverer temmelig pæne løsninger til at evaluere diverse øvrige kunders vurderinger og herved foreslår vi, at du undersøger e-firmaets kritik før du køber billige idealsaks online. Facebook forærer dig på samme måde sådan set fine genveje til at få en idé om internet butikkens kundetilfredshed.
3Visse internet foretagender sikrer fragtfri levering på idealsaks, men i mange tilfælde gælder det kun hvis der købes for et præcist beløb. I øvrigt kunne du vælge den mindst kostelige leveringsudgave, som oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig typisk tillige ekstremt simpel. Den mest prisbevidste form for levering er unægtelig at du selv henter ordren.
4Den mest betalelige metode til levering vil altid være selv at hente ordren, hvilket står og falder med at du er med kort afstand til webbutikkens lager. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være virkelig udslagsgivende når du har brug for idealsaks fluks. Alternativt så præsterer indtil flere internet virksomheder levering uden omkostninger, men ofte er det påkrævet at du indkøber for en bestemt pris.
5Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er en del af et lovbud, hvilket hjælper en overfor snydagtige internet handler. Som en anden løsning kunne du bruge en billig afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du foretrækker at afbetale omkostningerne af flere omgange.
6En lang række internet shops foreslår i dag et bredt udvalg af billige leveringsmidler til idealsaks. En sikker vinder er i øjeblikket pakkeshops, og så henter du bare din bestilling når der er tid til det. Fragtformen er jo rigtig bekvem, og mange gange endvidere den billigste fragtmulighed.
7Det er særligt smart for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige idealsaks i blandt diverse shops på nettet, og følgelig yder flere e-butikker portofri fragt. Dog kan det imidlertid være rentabelt at inspicere nogle forskellige internet butikker efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at få den laveste pris.
8Inden folk shopper billige idealsaks i en e-forretning bør de i virkeligheden tyde webshoppens regler, det er dog normalt ikke super interessant. Ligeledes går vi ind for at kunden er vaks omkring de mest basale forhold der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige idealsaks online, for eksempel den returrettighed internet forretningen kører med.
9Generelt foreslår vi at undersøge hvorvidt online webshoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det typisk er et bevis på at online webshoppen efterlever de gældende danske regler, foruden at internet shoppen en gang i mellem besøges af sagkyndige der er meget bekendte med lovene på området. Før nogen køber billige idealsaks i en netbutik bør de på en vis måde bese deres handelsvilkår.