Husejeren.dk

Hvem er Husejeren?

Mit navn er Tobias, og jeg købte hus for første gang i foråret 2020.

Jeg fik hurtigt smag for “gør-det-selv”, og derfor kaster jeg mig løbende ud i diverse projekter i huset.

Det lærer jeg en helt masse af, og de erfaringer deler jeg ud af her på bloggen.

Det du kan læse her hos mig er altså ikke faktuel information fra en ekspert, men derimod mine personlige tips og tricks, som jeg har samlet sammen efter utallige timers research på nettet og efterfølgende “learning by doing”.

Mange af de links du vil finde på bloggen, som sender dig hen til en webshop, er såkaldte “affiliate” links. Det betyder, at hvis du vælger at placere en ordre hos en webshop efter at have klikket på et link, så modtager jeg betaling fra webshoppen, som tak for at jeg har hjulpet dem med at få en ny kunde.

Jeg hører meget gerne fra dig hvis du har idéer eller feedback til mit arbejde med bloggen.