Metabo Husvandværk HWW 9000/100 G
4.705 kr.
Læs mere
Metabo Husvandværk HWW 3300/25 G
1.590 kr.
Læs mere
Husvandværk Marina KS801P
1.354 kr.
Læs mere
Husvandværk Marina KS 801/22 med beholder
2.014 kr.
Læs mere
Husvandværk 900 W - GE-WW 9041 E
1.999 kr.
Læs mere
Husvandværk 25 ltr. - 800 watt - 40 mtr.
1.494 kr.
Læs mere
Husvandværk 1000 Watt
1.244 kr.
Læs mere
Havepumpe 1200 watt - 3800 l/t - 50 mtr. PowerPlus POWXG9447
1.554 kr.
Læs mere
Havepumpe 800 Watt PowerPlus POW67930
843 kr.
Læs mere
Gardena Husvandværk 3000/4 Eco
1.399 kr.
Læs mere
Havepumpe 800 watt - 3200 l/t - 40 mtr. PowerPlus POWXG9442
1.033 kr.
Læs mere
Husvandværk 1000 Watt PowerPlus POW67935
1.297 kr.
Læs mere
Husvandværk 25 ltr. - 800 watt - 40 mtr. PowerPlus POWXG9451
1.554 kr.
Læs mere
vandingspumpe 700 watt Kärcher BP 2 Home & Garden
899 kr.
Læs mere
vandingspumpe 950 watt BP 4 Home & Garden eco!ogic
1.745 kr.
Læs mere
Husvandværk 25 ltr. - 1200 watt - 50 mtr PowerPlus POWXG9456
2.325 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt udvalg af produkter, imens øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan beslutte om det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, foruden blot husvandværk.
Det er absolut utrolig relevant at undersøge, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige husvandværk fra webshop til webshop. Enkelte vil have billige priser, og andre tilbyder faglig sparring. Du skal vide hvad der betyder mest for dig.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Du bør derfor tjekke byggeshoppens betingelser.
Ifald du har brug for varerne hurtigt eller bare vil spare leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt hos de store byggekæder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. Dermed bør du handle hos et online byggemarked, som kan give rådgivning og sparring omkring husvandværk.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og dermed har du valget om at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Som følge af det har du chancen for at slippe for fragtomkostningen, samt tilmed få varerne straks.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte virksomheder, som medvirker til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggekæder sælger varer fra alverdens nichebutikker, hvorfor du så kan bestille fra et stort sortiment af husvandværk online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få skarpere priser.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre firmaer, der oftest drives i Danmark, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at handle husvandværk online på deres webshop.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor vil du opleve super brugbar vejledning fra nogle der er eksperter i lige præcis husvandværk.
Danmarks største byggekæder
husvandværk bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu over 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

husvandværk jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

husvandværk silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag over 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

husvandværk harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Inden du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive ganske vigtigt at have styr på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
2Du må for alt i verden ikke undvære værktøj. Typisk vil det vise sig vigtigt at du har værktøjet parat idet du går løs med byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at tage højde for udgifterne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. På grund af dette skal du jævnligt kigge på udsigten ift. vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uventet begynder at regne når du netop er startet på dit svære projekt.
4Du skal for alt i verden ikke negligere dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedshjelm der beskytter dig imod hændelige uheld. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke har hjælp fra en fagperson.
5Der er en hel række guides og videoer på diverse hjemmesider som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube tilbyder dig store mængder gavnlig information, specielt forudsat at du benytter engelske søgeord.
6Godt forarbejde er vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at sammensætte en klar dagsorden, som fortæller hvilke gøremål du vil løse på hvilke dage, som også inkluderer en nummerorden. Husk at være konkret idet du nedskriver tidsplanen.
7Det er fundamentalt at du har alle bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du går i krig med arbejdet. Du kunne med fordel udfærdige en hurtig indkøbsliste hvorpå der noteres de materialer du får brug for, og så tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du er sikker på at du har husket det hele.
8Der præsenterer sig altid overraskende bump på vejen i forbindelse med svære projekter, og af den grund er det vigtigt at der er afsat en del tid i agendaen, som er vigtigt for at man er overbevist om at nå det inden ens deadline.
9Du kan forsøge at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor byggeriet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at byggeprojektet forbedrer planeten.
10Måske du burde regne på hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt bør fremskaffe hjælp fra en ekspert til områder af byggeprocessen. Ifald du indhenter hjælp fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at modtage en pris fra diverse firmaer.
11Det kan være til god gavn at søge assistance til arbejdet, navnlig i tilfælde af større byggeprocesser. Enkelte byggeprojekter behøver flere mennesker. Dertil må det være hurtigere og mere interessant når man er flere om at bidrage.
12Typisk vil det vise sig fornuftigt at have et udgiftsbudget for optimeringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være rationelt at notere samtlige udgiftsposter, og herefter nedskrive ens udgift ved dem enkeltvis.
De mest folkekære byggecentre
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er temmelig flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % giver den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er utrolig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er utrolig godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal du vælge?

En hel del internet varehuse giver nu flere billige leveringsmetoder til husvandværk. Den mest moderne er i dag levering til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragttypen er jo ekstremt gnidningsløs, samt i mange tilfælde også den billigste mulighed for fragt.

Du burde endvidere tænke over at få det leveret til din bopæl eller til når du er på job. Leveringsformen bliver ofte en anelse mindre billig, men ydermere ualmindeligt smertefri for husvandværk online. Den prisbilligste leveringsmetode er dog selv at hente pakken, men det forudsætter at du bor i kort afstand af webshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på husvandværk kan i nogle tilfælde være yderst betydningsfuld om du absolut skal bruge pakken lige om lidt, så derfor er det tydeligvis væsentligt at vi ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved husvandværk. De fleste e-forhandlere – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – byder på billig dag-til-dag levering på deres primære varenumre online, men vær på vagt da det regnes ud fra at transaktionen realiseres inden et fastsat klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få pakken betjent forinden medarbejderne har fri.

Nogle online shops lover levering uden omkostninger på husvandværk online, men i mange tilfælde er det så præmissen at man bestiller for en konkret sum. Ellers burde man beslutte sig for den mest billige leveringsmodel, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted.

De store webbutikker udlover afhentning hvor du bestiller billig husvandværk online men selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg. Byggecentrene giver fx afhentning af husvandværk i disse områder:

Vallensbæk, Virum, Glostrup, Viborg, Fredericia, Struer, Lillerød, Næstved, Ikast, Tårnby, Kokkedal, Albertslund, Ishøj, Dragør, Aarhus, Højbjerg, Frederikshavn, Esbjerg, Holstebro, Rønne, Risskov, Farum, Aabenraa, Kolding, Lyngby, Nakskov, Hillerød, Taastrup, Grenaa, Roskilde, Allerød, Haderslev, Jyllinge, Haslev, Køge, Svendborg, Nærum, Hørsholm, Nyborg, Nørresundby, Aalborg, Varde, Brabrand, Herlev, Hobro, Hedensted, Vejle, Odder, Hjørring, Ringsted, Rødovre, Randers, Frederikssund, Solrød Strand, Korsør, Skive, Helsingør, Hvidovre, Brønderslev, Hedehusene, Nykøbing Falster, Tilst, København, Horsens, Silkeborg, Gladsaxe, Ølstykke, Sønderborg, Brøndby, Frederiksberg, Ballerup, Vordingborg, Thisted, Charlottenlund, Odense, Søborg, Greve, Lystrup, Slagelse, Holbæk, Værløse, Gentofte, Birkerød, Kalundborg, Skanderborg, Åbyhøj, Frederiksværk, Middelfart, Stenløse, Rudersdal, Valby, Herning, Brønshøj, og Vanløse, .

Afhentning af husvandværk er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Falster, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland).

Når der ses på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger efter fx husvandværk online og husvandværk priser. Vi ser desuden mange gange mennesker lede efter bl.a. husvandværk tilbud, køb husvandværk og billig husvandværk, plus de store byggecentre som 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Find den bedste pris på husvandværk

Det er efterhånden temmelig praktisk for almindelige mennesker at finde information om priser på billige husvandværk online på tværs af internet webshops, og til tak har flere internet forretninger i Danmark fundet det nødvendigt at nedskære prisen på husvandværk eftertrykkeligt, og ydermere frembyde levering uden betaling.

Dog kan det alligevel være rentabelt at analysere et par forskellige forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på husvandværk online forinden du køber, således at man er på den sikre side med at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Man må ikke desto mindre være så påpasselig, at ifald en online virksomhed annoncerer billige husvandværk online for en udsalgspris der anses for mystisk fordelagtig, så kunne det undertiden være et faresignal om en uægte shop. Bestillinger med kort er trods alt dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket støtter dig overfor uoprigtige netbutikker.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du bruge en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at finansiere omkostningerne til husvandværk i flere bidder. Dette fås normalt i nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggecentre som fx Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når der ses på tendenserne er det klart, at online shoppere som regel søger efter eksempelvis køb husvandværk og husvandværk priser. Foruden dette oplever man ofte online shoppere kigge efter fx husvandværk online, billig husvandværk samt husvandværk tilbud.

Gennemsøg folks evalueringer

Trustpilot tilbyder dig regulære fornemme genveje til at sondere en række forhenværende forbrugeres domme og herved er det anbefalelsesværdigt, at du eftersøger internet forhandlerens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige husvandværk online.

Facebook bringer dig tillige evigt hæderlige genveje til at få en idé om internet virksomhedens kundefokus. Foruden det møder vi en del online selskaber i Danmark som tilbyder folk at forfatte en vurdering af købsoplevelsen, som lige så vel må drages fordel af til at bedømme kundernes tilfredshed.

Før folk bestiller billige husvandværk online hos en e-butik kunne man ideelt set granske netshoppens handelsaftale, det er dog undertiden ikke videre interessant, i særdeleshed på de store byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus og Bygma.

En nemmere løsning kunne derfor være at undersøge om e-handlen er e-mærke godkendt, som typisk er et kendetegn for at netshoppen føjer de officielle danske regler, udover at internet forretningen tit gennemses af jurister som er indført i de gældende regulativer.

Desuden giver det dig chance for at få assistance, ifald du skulle få problemstillinger ved din bestilling af husvandværk. Tillige anbefales det at køber er obs på de vigtigste retningslinjer gældende for bestillingen af husvandværk online, til eksempel hvilken byttepolitik internet butikken tilbyder.

På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man permanent sikrer sin ordremail, så man altid kan bevidne bestillingen af husvandværk, uanset om man har bestilt fra 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen eller Stark.

Erik Johansen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Lene Thomsen gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Jørgen C gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Pia Andersen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 gode råd til internetshopping
1Det er efterhånden særligt bekvemt for alle og enhver at finde information om priser online på billige husvandværk i blandt flere outlets på nettet, og for det lover mange online virksomheder levering uden gebyr. Det kan alligevel blive smart at besigtige nogle enkelte e-handler efter tilbud inden du bestiller, sådan at du er sikret at modtage den skarpeste pris.
2En hel del internet foretagender tildeler i vore dage en række forskellige billige former for fragt til husvandværk. En af de mest populære er i dag pakkeshops, så du nemt selv kan hente din bestilling når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig yderst enkel, og endda endda den prisbilligste leveringsmodel.
3Forinden nogen handler billige husvandværk hos en forhandler på nettet behøver de på en vis måde tage stilling til netbutikkens betingelser, men det er for det meste ikke særlig morsomt. Endvidere er det en hjælp at køber er vidende om de væsentligste retningslinjer der kan have indflydelse på shopping af billige husvandværk online, som for eksempel hvilken bytteret e-forhandleren har.
4Den mindst kostelige løsning kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som jo er betinget af at du fysisk befinder dig tæt på e-firmaets bopæl. Den form for levering er jo vældig udslagsgivende i tilfælde af at man mangler husvandværk inden for få dage. Alternativt så præsterer en række outlets på nettet gebyrfri levering, men for det meste kun når du bestiller for et præcist beløb.
5Nogle få online varehuse byder på gebyrfri levering på husvandværk, men tit kun såfremt man shopper for et bestemt beløb. Alternativt må man snuppe den mest betalelige løsning til levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop. Denne bliver godt nok ligeledes ret ukompliceret. Den billigste metode til levering er unægtelig at du selv henter ordren.
6Vi anbefaler generelt at efterse om online forretningen er e-mærket medlem, som ofte er en forsikring om at internet firmaet efterfølger den officielle danske lovgivning, foruden at online forhandleren af og til undersøges af specialister som har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Før folk handler billige husvandværk på en netbutik kan de helt sikkert kigge på deres forretningsvilkår.
7Leveringsdygtigheden er selvfølgelig yderst afgørende ifald du står og skal bruge varerne om få sekunder, så herved er det uden tvivl centralt at du kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt for husvandværk. En stor portion internet shops byder på billig 1 hverdags levering på flere varenumre, der dog forudsætter at handlen laves forud for et besluttet klokkeslæt.
8Trustpilot forærer dig forholdsvis hæderlige genveje til at beskue adskillige øvrige konsumenters omtaler og af den grund går vi ind for, at du læser e-handlens omtaler forud for at du køber billige husvandværk online. Facebook frembyder lignende egentlig belejlige genveje til at få kendskab til e-butikkens kundefokus.
9Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omsluttet af en anordning, der passer på folk overfor uægte online forretninger. Som alternativ bør du benytte et tilbud fra fx ViaBill, når du ser en fordel i at dække prisen i flere bidder.