Teng Tools hurtigtvinge CMFQ 200x100mm
430 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge classiX 500x120
685 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge classiX 600x120
710 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge classiX 400x120
640 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge classiX 120x60
355 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge U-form 250x120 GUH 250/120
725 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge classiX 160x80
390 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge classiX 300x140
610 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge classiX 200x100
445 kr.
Læs mere
BESSEY Hurtigtvinge classiX 250x120
510 kr.
Læs mere
Hurtigtvinge 400x120 mm cmfq40
667 kr.
Læs mere
Hurtigtvinge 300x140 mm cmfq30
627 kr.
Læs mere
BESSEY hurtigtvinge 16 x 8 cm
449 kr.
Læs mere
BESSEY hurtigtvinge 30 x 14 cm
699 kr.
Læs mere
BESSEY hurtigtvinge 20 x 10 cm
510 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man kende forretningens betingelser.
Flere byggemarkeder har et bredt udvalg, imens øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør bestemme om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover blot hurtigtvinge.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. Derfor kan du med fordel handle hos en webshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring hurtigtvinge.
Det er selvfølgelig super vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige hurtigtvinge hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte giver billige priser, hvorimod øvrige tilbyder faglig sparring. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente byggematerialerne selv. Det er først og fremmest muligt i de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder sælger produkter fra mange nicheshops, og af den grund kan du handle fra et bredt udvalg af hurtigtvinge online.
De store byggecentre er udbredte og landskendte forretninger, hvilket kan give ubekymrethed når du shopper online. Det vil nogle se en fordel i.
De kendte byggekæder findes i store dele af landet, og pga. det har du mulighed for at handle online og køre byggematerialerne på egen hånd. Derfor har man valget om at spare leveringsomkostningen, samt sågar få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte på disse nichewebshops online får du en billig pris.
Forskellige nichefokuserede webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund er det forventeligt at du får endnu mere erfaren hjælp fra personale som er specialister i lige præcis hurtigtvinge.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at købe hurtigtvinge online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
hurtigtvinge harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 kollegaer i forretningens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

hurtigtvinge jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

hurtigtvinge bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

hurtigtvinge silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den grund skal du jævnligt se vejrprognosen lige før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at vælte ned når du lige er godt i gang med dit komplekse byggeprojekt.
2Man bør ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Tit kan det være erstatteligt at have det tilgængeligt når du tager fat på byggeprojektet. Det er derudover afgørende at tage højde for udgifterne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
3Det bliver at have noget at sige at have de fornødne bygningsmaterialer klar til brug forud for at du tager fat på arbejdet. Du kunne med fordel sammensætte en hurtig oversigt som indeholder hver eneste ting som er nødvendige, og derefter efterse hver eneste ting, med det formål at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
4Du bør aldrig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som fx hjelm og sko som skåner dig imod potentielle skader. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
5Før du opstarter byggeriet kan det blive ganske betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvor du bor vil der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
6Der er stribevis af vejledninger og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube faciliterer temmelig meget brugbar viden, specielt såfremt du bruger den engelske version.
7I visse tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det ydes hvis ombygningen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at ombygningen forbedrer naturen.
8Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør investere i professionel assistance til delelementer af arbejdet. Ifald du vil benytte hjælp fra en professionel anbefales det at modtage tilbud fra en håndfuld firmaer.
9Det anbefales at spørge om hjælp til byggeprojektet, specielt såfremt det er krævende ombygninger. Store ombygninger behøver flere mennesker. Desuden bør det være mere effektivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
10Forberedelse vil altid være vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du må sammensætte en strømlinet dagsorden, som fortæller hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret idet du sammensætter arbejdsplanen.
11Der kommer uden tvivl utidige bump på vejen når det kommer til avancerede projekter, og derfor vurderes det af stor betydning at der er afsat tilstrækkelig tid i agendaen, med det formål at man kan være afslappet omkring at komme i mål.
12Det er af stor betydning at have et udgiftsbudget for dit projekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være økonomisk at nedfærdige hver eneste udgiftspost, og så dokumentere ens udgift ved dem én efter én.
Danskernes favorit byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er rigtig imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er meget imponerende. Scoren grundlægges af 28.109 ratings, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er ualmindeligt imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som klart er yderst betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

En lang række internet handler udlover nu diverse billige leveringsmåder til hurtigtvinge. En af favoritterne er nu til dags levering til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Metoden er nemlig ualmindeligt praktisk, og endda tillige den billigste fragtform.

Du bør også prøve at få det leveret hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er undertiden en tak mere pebret, men lige så vel særligt overkommelig for hurtigtvinge online. Den billigste leveringsudgave er unægtelig at hente ordren selv, som dog forudsætter at du befinder dig lige ved online firmaets butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på hurtigtvinge er selvfølgelig særligt vigtig når man skal bruge produktet nu og her, så af den grund er det jo centralt at vi efterser den anslåede leveringstid for hurtigtvinge. Mange internet forhandlere – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig 1 hverdags levering på de fleste af deres produkter online, der dog er betinget af at bestillingen gennemføres inden et fastsat tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få ordren distribueret inden pakkepersonalet får fri.

En hel del firmaer på nettet byder på levering uden beregning på hurtigtvinge online, men typisk er det kun gældende hvis der handles for en fastsat pris. Ellers kunne man udvælge den mest prisbevidste form for fragt, hvilket oftest er at få dem til at køre din pakke til et udleveringssted.

Størstedelen af webbutikker tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig hurtigtvinge online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggecentrene giver eksempelvis click-and-collect på hurtigtvinge i disse byer:

Værløse, Stenløse, Tilst, Glostrup, Esbjerg, Køge, Kolding, Vejle, Fredericia, Jyllinge, Rudersdal, Virum, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Ølstykke, Brønderslev, Birkerød, Nakskov, Gladsaxe, Hobro, Risskov, Lillerød, Struer, Aalborg, Ringsted, Solrød Strand, Dragør, Randers, Albertslund, Horsens, Allerød, Sønderborg, Holstebro, Charlottenlund, Herlev, Odder, Aarhus, Brabrand, Herning, Næstved, Haslev, Svendborg, Åbyhøj, Greve, Frederiksberg, Viborg, Hjørring, Korsør, Skive, Taastrup, Skanderborg, Thisted, Ballerup, Lystrup, Rødovre, Frederiksværk, Kokkedal, Lyngby, Gentofte, Nørresundby, Farum, Hillerød, Kalundborg, Grenaa, Brønshøj, Nyborg, Holbæk, Slagelse, Roskilde, Hedensted, Middelfart, Vanløse, Nærum, Odense, Rønne, Hvidovre, Ishøj, Tårnby, Silkeborg, Frederikssund, Frederikshavn, København, Højbjerg, Helsingør, Vordingborg, Varde, Ikast, Hedehusene, Søborg, Valby, Brøndby, Haderslev, Aabenraa, og Hørsholm, .

Afhentning af hurtigtvinge er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ved indkig i tendenserne bliver det markant, at online shoppere ofte kigger efter fx hurtigtvinge priser og køb hurtigtvinge. Foruden dette oplever vi typisk online shoppere søge efter eksempelvis billig hurtigtvinge, hurtigtvinge online og hurtigtvinge tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Den bedste pris på hurtigtvinge

Det er særligt let for alle og enhver at finde de laveste priser på billige hurtigtvinge online fra forskellige forretninger på nettet, og på grund af dette har masser af internet virksomheder været tvunget til at trykke prisen på hurtigtvinge en hel del, og i øvrigt byde på billig levering.

Trods dette kan det alligevel blive lukrativt at efterse visse internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på hurtigtvinge online før du bestiller, sådan at man er garanteret at få den mest attraktive pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Du må dog ikke undervurdere, at hvis en webbutik udlover billige hurtigtvinge online for en udsalgspris som kan virke mystisk beskeden, burde det for det meste være et signal om en fup online forretning. Shopping med kort er heldigvis omsluttet af en anordning, som værner kunden imod uoprigtige e-firmaer.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du vælge et tilbud som fx ViaBill, ifald du foretrækker at dække pengene til hurtigtvinge over et længere tidsrum. Dette tilbydes normalt i niche netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Når man ser på tallene er det tydeligt, at online shoppere typisk efterspørger for eksempel hurtigtvinge online og køb hurtigtvinge. Derudover oplever vi ofte folk efterspørge fx hurtigtvinge tilbud, hurtigtvinge priser samt billig hurtigtvinge.

Udforsk tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot genererer flere troværdige genveje til at verificere mange forhenværende køberes bedømmelser og derved kan det være til hjælp, at du verificerer internet forhandlerens omtaler forud for at du køber billige hurtigtvinge online.

Facebook resulterer i ydermere nogle nyttige genveje til at få et kig ind i internet virksomhedens pålidelighed. Desuden er der mange e-handler hvor du kan tilkendegive en kritik af deres købsoplevelse, som lige så vel må anvendes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige hurtigtvinge online på en e-handler burde man for at være sikker studere webbutikkens handelsvilkår, dog er det almindeligvis et omfattende projekt, specielt med de udbredte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

Et andet forslag kunne derfor være at granske hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det skulle være en tilkendegivelse af at online firmaet understøtter dansk lovgivning, tillige med at internet forhandleren fra tid til anden overværes af jurister som behersker de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du chance for bistand, når du møder problemer som følge af din ordre på hurtigtvinge. Tilsvarende går vi ind for at du er påpasselig med de fundamentale bestemmelser i forbindelse med bestillingen af hurtigtvinge online, for eksempel den ombytningspolitik e-shoppen benytter.

I den relation er det samtidig vigtigt, at man til enhver tid gemmer sin ordremail, således man altid vil kunne bekræfte sit køb af hurtigtvinge, uagtet om man køber hos Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Peter F gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Pia Andersen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Susanne Olsen gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Morten Møller gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til køb på nettet
1Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er indbefattet af en foranstaltning, der passer på dig overfor snydagtige e-butikker. Som et alternativ kunne du anvende et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at honorere betalingen over en periode.
2Generelt slår vi et slag for at granske om webbutikken er e-mærket medlem, som almindeligvis er en erklæring om at internet shoppen forsvarer de officielle regler, tillige med at butikken undertiden gennemses af jurister som er inde i de gældende love. Før folk handler billige hurtigtvinge i en internet handler kunne de de facto bese shoppens handelsaftale.
3Det er efterhånden ultra gnidningsløst for alle at analysere priser online på billige hurtigtvinge i blandt flere internet selskaber, og derfor tilbyder flere online forhandlere gebyrfri levering. Til gengæld kan det imidlertid blive lønnende at studere indtil flere e-shops efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den laveste pris.
4Forud for at nogen bestiller billige hurtigtvinge på en webshop kunne man ideelt set studere deres betingelser, men det er normalt et omfattende arbejde. Udover dette kan det være til hjælp at kunden er påpasselig med de mest basale regler i forbindelse med købet af billige hurtigtvinge online, f.eks. hvilken returpolitik internet forhandleren garanterer.
5Den mest prisbevidste leveringsmanér er uden tvivl at hente ordren selv, men dette forudsætter at du opholder dig nær e-forretningens arbejdslager. Den slags levering er selvfølgelig ekstremt vital såfremt du står og skal bruge hurtigtvinge lige om lidt. Alternativt så garanterer nogle internet webshops levering uden beregning, men undertiden afkræver det at du handler for et konkret beløb.
6Adskillige e-forhandlere frembyder i øjeblikket mange forskellige billige former for levering til hurtigtvinge. En af favoritterne er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter varerne lige når det passer dig. Denne er jo særdeles smart, og endda endvidere den mest letkøbte leveringsudgave.
7Visse internet varehuse sikrer levering uden omkostninger på hurtigtvinge, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at du bestiller for en fastsat sum. I øvrigt kan man gribe den prisbilligste fragtmetode, som gerne vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et udleveringssted. Leveringsformen er uheldigvis ligeledes rigtig fleksibel. Den billigste fragttype er utvivlsomt at hente produkterne selv.
8Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være meget vigtig forudsat man behøver produkterne med det samme, så med det formål er det bestemt meningsfuldt at du tjekker det anslåede leveringstidspunkt på hurtigtvinge. En hel del webbutikker præsterer billig levering på næste hverdag på en række varenumre, som imidlertid er påkrævet at du når at bestille tidligere end et bestemt klokkeslæt.
9Trustpilot yder super værdifulde chancer for at verificere en stor gruppe andre køberes meninger og af den grund er det at foretrække, at du studerer online virksomhedens omtaler forud for at du handler billige hurtigtvinge online. Facebook forærer dig derudover aldeles pålidelige metoder til at få indtryk af online butikkens pålidelighed.