Viking HSS hulsavsæt S200X 19-64mm
495 kr.
Læs mere
Viking HSS hulsavsæt S200 19-64mm - Kombinationssæt
1.895 kr.
Læs mere
Viking HM hulsavsæt S-300LK CC 22-78mm - Elektrikersæt
3.049 kr.
Læs mere
Viking HSS hulsavsæt S 125 ISO 16-50mm
1.075 kr.
Læs mere
Viking HSS hulsavsæt S-300LK 22-78mm - Elektrikersæt
2.349 kr.
Læs mere
Viking HSS Hulsavsæt S175 22-64mm - Elektrikersæt
1.396 kr.
Læs mere
Starrett HSS Hulsavsæt DC 10021 sæt 12 stk.
595 kr.
Læs mere
Viking HSS hulsavsæt S155 25-79mm - VVS sæt
1.578 kr.
Læs mere
Viking HSS hulsavsæt S225 57-127mm - VVS sæt
1.813 kr.
Læs mere
Starrett HSS Hulsavssæt CS 06001 6 dele
649 kr.
Læs mere
Viking HSS Hulsavsæt S150 19-57mm - VVS sæt
1.341 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor undersøge byggeshoppens regningslinjer.
For mange er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at vælge en webshop, som giver information omkring hulsavsæt.
Der er variationer i prisniveauet på billige hulsavsæt fra byggecenter til byggecenter. En del vil have lave priser, hvorimod andre vil have kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
Det er absolut ekstremt relevant at vide, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du vælge et andet.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt sortiment af produkter, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot hulsavsæt.
Hvis du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed ved de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte forretninger, som kan give øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggekæder har butikker i store dele af landet, og i kraft af det har man mulighed for at købe online og køre produkterne personligt. Derigennem har du valget om at slippe for fragtomkostningen, samt samtidig få fat i varerne lige nu.
De velkendte byggekæder forhandler varer fra en lang række forskellige nicheshops, og så kan du shoppe fra et stort udvalg af hulsavsæt online.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforretninger på nettet er opstartsfirmaer, der oftest er dansk ejede, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse bidrager du til idet du bestiller hulsavsæt online på deres hjemmeside.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstra meget forstand på deres varer, idet de udelukkende sælger disse produkter. Herved bør du forvente endnu mere brugbar hjælp fra medarbejdere med specialistviden i netop hulsavsæt.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af varerne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få en bedre pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

hulsavsæt harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

hulsavsæt bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

hulsavsæt jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

hulsavsæt silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kan findes en overflod af artikler og videoer på internettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube supporterer dig med meget almennyttig viden, ikke mindst forudsat at man leder på engelsk.
2Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til byggeprocessen, ikke mindst når det kommer til væsentlige arbejdsopgaver. Krævende byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Ydermere bør det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
3Forberedelse er nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at have en struktureret køreplan, som dikterer hvilke gøremål du vil lave på hvilke tidspunkter, og en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af strategien.
4Det kan vise sig at være betydningsfuldt at lave et regnskab for dit byggeri, så du har kontrol over udgifterne. Det må være rationelt at gennemgå samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør finde frem til udgiften ved dem én og én.
5Man kan spørge om hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives i tilfælde af at ombygningen er godt for miljøet. Det betinger at byggeprojektet har en positiv indvirkning på klimaet.
6Husk at kalkulere om du selv ønsker at klare det hele, eller du bør anskaffe eksperthjælp til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du benytter professionel hjælp vil det typisk være fordelagtigt at få en pris fra en håndfuld håndværkere.
7Måske det viser sig essentielt at have alle materialer til rådighed i god tid før du begynder byggeriet. Du kan med fordel nedskrive en simpel note indeholdende alt hvad som er nødvendige, og så gennemløbe hver enkelt ting, med det formål at du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
8Længe før du indleder byggeprocessen er det aldeles værdifuldt at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde en række regler for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
9Der kommer næsten altid pludselige problematikker ved store byggeprojekter, og af den grund viser det sig vigtigt at der er afsat en god portion tid i agendaen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at nå i mål.
10Du må ikke forsømme din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fod- og hovedbeklædning som skåner dig imod mulige risici. Det er essentielt at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke køber assistance fra en fagperson.
11For projekter udendørs har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Således bør du tit holde øje med udsigten ift. vejret i de dage der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at regne nøjagtig som du er i fuld gang med det komplicerede projekt.
12Du bør på ingen måde undvære værktøj. Tit vil det være essentielt at du har udstyret parat forinden du starter byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at indregne disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
De mest populære byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er ultra beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er rigtig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

En stor portion e-forretninger foreslår nu til dags en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til hulsavsæt. En af de mest moderne er i øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Den er jo ekstremt overkommelig, samt oftest derudover den mest prisbevidste leveringsform.

Du kunne ydermere overveje at bestille pakken til levering til dit hus eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden er tit en lille smule mere pebret, men endvidere temmelig enkel med hulsavsæt online. Den billigste form for fragt er dog selv at hente varerne, hvilket dog nødvendiggør at du lever i kort afstand af online webshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på hulsavsæt kan være ultra væsentlig såfremt man har brug for ordren øjeblikkeligt, så derfor er det ret så passende at vi tjekker leveringstiden for hulsavsæt. Flere online webshops – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 dags levering på deres favorit varenumre online, hvilket dog stiller krav om at bestillingen realiseres før et aftalt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få pakken hen til fragtfirmaet forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

En hel del butikker på nettet lover fragt uden gebyr på hulsavsæt online, men i mange tilfælde kun hvis der købes for et præcist beløb. I øvrigt bør du vælge den billigste leveringsløsning, som i de fleste tilfælde vil være at få bragt produkterne til et afhentningssted.

En masse netbutikker frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig hulsavsæt på nettet men afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus. Byggemarkederne foreslår fx click-and-collect på hulsavsæt i disse byer:

Værløse, Hjørring, Hvidovre, Glostrup, Farum, Vejle, Ølstykke, Skive, Viborg, Frederikssund, Stenløse, Kolding, Nørresundby, Frederiksberg, Aalborg, Helsingør, Herlev, Solrød Strand, Taastrup, Nakskov, Åbyhøj, Vordingborg, Nyborg, Varde, Greve, Thisted, Silkeborg, København, Odder, Hørsholm, Hillerød, Nykøbing Falster, Virum, Hedehusene, Lillerød, Lystrup, Fredericia, Haderslev, Brønshøj, Kokkedal, Korsør, Holbæk, Roskilde, Rønne, Ballerup, Rødovre, Slagelse, Kalundborg, Højbjerg, Gladsaxe, Ishøj, Albertslund, Grenaa, Hobro, Aabenraa, Vanløse, Nærum, Dragør, Brøndby, Struer, Esbjerg, Brabrand, Ringsted, Hedensted, Brønderslev, Køge, Frederikshavn, Skanderborg, Odense, Holstebro, Haslev, Vallensbæk, Charlottenlund, Gentofte, Svendborg, Frederiksværk, Søborg, Ikast, Allerød, Randers, Jyllinge, Horsens, Rudersdal, Middelfart, Tårnby, Birkerød, Herning, Sønderborg, Risskov, Næstved, Lyngby, Valby, Tilst, og Aarhus, .

Klik-og-hent for hulsavsæt er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland).

Når man kigger i statistikkerne er det klart, at internet shoppere mange gange søger efter bl.a. køb hulsavsæt og hulsavsæt online. Derudover oplever vi mange gange online shoppere søge bl.a. billig hulsavsæt, hulsavsæt priser og hulsavsæt tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Priser på hulsavsæt

Det er i dag yderst fleksibelt for enhver at finde frem til de bedste priser på billige hulsavsæt online i blandt flere e-shops, og derved har de fleste internet firmaer fundet det nødvendigt at stampe udsalgspriserne på hulsavsæt betragteligt, og ydermere yde billig levering.

Trods dette kan det trods alt blive profitabelt at inspicere en række forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på hulsavsæt online forinden du placerer ordren, så man er usvigeligt sikker på at antage den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Man bør trods alt være årvågen med, at når en internet handler sælger billige hulsavsæt online for en pris som virker uhørt favorabel, så burde det tit være et fingerpeg om en fup online webshop. Køb med kort er i hvert fald indbefattet af en foranstaltning, som redder os overfor svindlende internet handler.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at honorere betalingen af hulsavsæt over tid. Det tilbydes ofte ved online nichebutikker, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Ved kig i tallene fremstår det klart, at internet shoppere typisk leder efter for eksempel hulsavsæt priser og hulsavsæt tilbud. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere søge blandt andet køb hulsavsæt, hulsavsæt online samt billig hulsavsæt.

Læs tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot forærer dig adskillige stabile muligheder for at evaluere en stor gruppe eksisterende køberes opfattelser og derved er det en hjælp, at du eftersøger online butikkens kritik før du lægger din bestilling på billige hulsavsæt online.

Facebook tilbyder dig tilsvarende altid gode muligheder for at få indsigt i internet forhandlerens pålidelighed. Derudover er der nogle internet outlets hvor det er muligt at forfatte en evaluering af købsoplevelsen, som lige så vel kan benyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Inden nogen køber billige hulsavsæt online på en e-forhandler burde de for at være sikker tage stilling til webbutikkens handelsaftale, det er dog normalt en tidskrævende opgave, i særdeleshed med de store byggecentre som Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Et alternativ kan derfor være at kigge om online forretningen er e-mærket, eftersom det ofte er et bevis på at e-forretningen adlyder den officielle danske lovgivning, tillige med at online butikken hyppigt revideres af fagmænd der er meget bekendte med de gældende regler.

Det er en rigtig god anledning til at få hjælp, såfremt du skulle få dilemmaer med din ordre på hulsavsæt. Endvidere er det en hjælp at køberen er omhyggelig omkring de elementære retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af hulsavsæt online, eksempelvis hvilken bytteret internet firmaet benytter.

I den sammenhæng er det på samme måde essesentielt, at man altid bevarer sin ordrekvittering, så man i fremtiden vil kunne vidne om sin bestilling af hulsavsæt, uanset om man køber ved Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bygma.

Tina F gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Bente Thomsen gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Lars Christensen gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Jette gav 5 stjerner

god service

9 gode råd til din online shopping
1Indtil flere outlets på nettet frembyder gratis levering på hulsavsæt, men i mange tilfælde stiller det krav om at der erhverves for en bestemt sum. Desuden kunne du tage den mest prisbevidste metode til levering, som gerne vil blive at få bragt din pakke til en pakkeshop. Muligheden er sædvanligvis desuden meget ligetil. Den mest prisbevidste leveringsmetode vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
2Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under en foranstaltning, hvilket sikrer os imod uægte internet firmaer. Alternativt kunne du benytte en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du ser en fordel i at klare omkostningerne ude i fremtiden.
3Adskillige forretninger på nettet udlover til alt held diverse billige fragtformer til hulsavsæt. Den mest populære er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er jo særligt uproblematisk, og ofte tilmed den mest prisbevidste fragtmetode.
4Generelt tilråder vi at kontrollere om internet shoppen er verificeret af e-mærket, fordi det almindeligvis er en tryghed om at e-forhandleren anerkender de danske regler, udover at netbutikken tit efterses af eksperter der er inde i de gældende love. Forinden nogen shopper billige hulsavsæt hos en internet webshop kan man faktisk gennemløbe webbutikkens forretningsvilkår.
5Forinden folk shopper billige hulsavsæt hos en online forretning bør man reelt bese e-shoppens forretningsaftale, dog er det gerne ikke videre interessant. Tilsvarende støtter vi at køber er vaks omkring de væsentligste forhold i forbindelse med shopping af billige hulsavsæt online, eksempelvis den returneringsret e-butikken lover.
6Den billigste løsning kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, hvilket dog nødvendiggør at du lever med kort afstand til e-shoppens arbejdslager. Den mulighed for levering kan vise sig at være særdeles væsentlig forudsat man har behov for hulsavsæt lige om lidt. Alternativt så tilbyder visse internet selskaber gratis fragt, men tit er det betinget af at der bestilles for en konkret sum.
7Trustpilot genererer ultra habile løsninger til at vurdere ret mange eksisterende køberes vurderinger og derved foreslåes det, at du verificerer internet butikkens omtaler forud for at du handler billige hulsavsæt online. Facebook frembyder ligeledes sådan set fine chancer for at få kendskab til online shoppens kundefokus.
8Fragtperioden kan vise sig at være rigtig essentiel forudsat man behøver produkterne nu og her, så herved er det selvsagt relevant at du studerer leveringstiden på hulsavsæt. En stor portion e-firmaer i Danmark annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, men vær opmærksom på at det kræver at bestillingen placeres før et aftalt tidspunkt.
9Det er jo vældig uproblematisk for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige hulsavsæt fra diverse butikker på nettet, og følgelig yder flere internet firmaer levering uden betaling. Dog kan det ikke desto mindre være nyttigt at eftergå nogle internet forretninger efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, sådan at du er skudsikker på at modtage den skarpeste pris.