Jeg har fundet 9 webshops der sælger holmegårdssten, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 9.741 kr. Det er 37 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 holmegårdssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til trappe til støttemur til højbed

Varianter: gyldenmix gråmix sorte slået rødmix røde kant grå cirkel

Størrelser: 14x21x7 14x14x14 30×30 14x14x21 28×28 21x14x5

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre fremviser et enormt udvalg af varer, imens andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan bestemme om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge fra, udover bare holmegårdssten.
For en del er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det kan du overveje at købe fra en netbutik, som giver gode råd til valg af holmegårdssten.
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Du vil finde forskelle i prisen på billige holmegårdssten hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på lave priser, og øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad der betyder mest for dig.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund skal man kende firmaets regningslinjer.
Hvis du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed i de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre køber produkter fra mange nichebutikker, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af holmegårdssten online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed når du skal handle online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre finder du i det meste af landet, og dermed har de fleste valget om at handle online og fragte varerne personligt. Af den grund har man mulighed for at spare leveringsgebyret, og tilmed få varerne straks.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få billigere priser.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er eksperter i deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor kan du opleve endnu mere anvendelig hjælp fra mennesker med specialistviden i netop holmegårdssten.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er små virksomheder, som typisk er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du handler holmegårdssten online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark
holmegårdssten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

holmegårdssten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

holmegårdssten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

holmegårdssten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Typisk kan det være yderst relevant at du har grejet klar til brug idet du iværksætter byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at tillægge de her omkostninger i det økonomiske overblik.
2Typisk vil det være af stor betydning at have en budgetoversigt for dit projekt, så man har en økonomisk ramme. Det vil være fornuftigt at nedfærdige samtlige udgifter, og så tjekke billige priser på dem enkeltvis.
3Du har mulighed for at forsøge at få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det fås forudsat at byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag betinger at byggeriet har en positiv indvirkning på naturen.
4Planlægning vil være nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du er nødt til at udarbejde en strømlinet tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være skarp i sammensætningen af din handlingsplan.
5Du skal nødig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning som hjælp med henblik på potentielle ulykker. Det er af stor betydning med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
6Før du påbegynder arbejdet må det være yderst værdifuldt at man sikrer sig, at projektet overholder loven. Alt efter din boligtype vil der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
7Der ligger en hel del vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube er kilde til enorme mængder anvendelig oplysning, specielt forudsat at man kigger i hele verden.
8For opgaver udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum tjekke prognosen for vejret i tiden op til projektets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det svære byggeprojekt.
9Du kan tænke over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør hente hjælp fra en professionel til afslutningen af projektet. Ifald du sikrer dig hjælp fra en fagperson kan du spare penge ved at at hente uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
10Der kommer ofte uventede bump på vejen i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og ergo vurderes det afgørende at man har afsat tilstrækkelig tid i kalenderen, som bidrager til at man er overbevist om at man når det til siden.
11Potentielt kan det vise sig værdifuldt at have alle bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du kaster dig over eksekveringen. Du kunne forfatte en hurtig oversigt hvor der bør fremgå alle de ting der bliver brug for, og bagefter gennemgå materialerne, således at du sikrer dig at alt er klar.
12Det kan overvejes at søge hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt når det kommer til omfangsrige byggeprocesser. Større projekter gør krav på flere folk. Dertil er det mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
De mest vellidte byggecentre
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er fantastisk overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er kolossalt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

De fleste byggecentre frembyder heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmidler til holmegårdssten. Den mest populære er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter ordren på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså super let gængelig, samt ofte også den billigste form for levering.

Du kunne alternativt påtænke at bestille produkterne til levering til dit hus eller til dit arbejde. Leveringsformen viser sig for det meste en lille smule mere omkostningsfuld, men også usædvanlig fleksibel ved køb af holmegårdssten online. Den billigste form for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som dog betinges af at du bor tæt på internet shoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på holmegårdssten er naturligvis meget væsentlig såfremt vi absolut skal bruge dine nye produkter om få sekunder, så af den grund er det virkelig på sin plads at du dobbelttjekker leveringstiden ved holmegårdssten. Masser af internet varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – lover billig dag-til-dag levering på en række produkter online, men vær påpasselig da det er påkrævet at bestillingen anbringes forud for et bestemt tidspunkt, så at de kan nå at få pakken ud af døren forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle webshops sikrer levering uden gebyr på holmegårdssten online, men tit er det så nødvendigt at man handler for et præcist beløb. Ellers bør du gribe den prisbilligste fragttype, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder tildeler afhentning hvor man handler billig holmegårdssten online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4. Byggekæderne foreslår blandt andet afhentning af holmegårdssten i følgende byer:

Charlottenlund, Thisted, Frederiksberg, Helsingør, Solrød Strand, Nakskov, Glostrup, Jyllinge, Tårnby, Ringsted, Roskilde, Gentofte, Lystrup, Vanløse, Holstebro, København, Gladsaxe, Højbjerg, Middelfart, Nykøbing Falster, Allerød, Kalundborg, Brøndby, Taastrup, Hedensted, Tilst, Lyngby, Herlev, Hillerød, Lillerød, Odense, Rønne, Hjørring, Farum, Horsens, Holbæk, Hedehusene, Frederikssund, Risskov, Rudersdal, Skanderborg, Hørsholm, Åbyhøj, Værløse, Slagelse, Odder, Valby, Sønderborg, Nyborg, Haslev, Esbjerg, Virum, Haderslev, Grenaa, Nørresundby, Birkerød, Søborg, Kolding, Aarhus, Hvidovre, Albertslund, Korsør, Frederiksværk, Stenløse, Vordingborg, Køge, Varde, Skive, Nærum, Fredericia, Brabrand, Ballerup, Randers, Vallensbæk, Viborg, Silkeborg, Brønshøj, Brønderslev, Ølstykke, Svendborg, Aabenraa, Dragør, Ikast, Herning, Kokkedal, Frederikshavn, Næstved, Aalborg, Rødovre, Hobro, Vejle, Ishøj, Greve, og Struer, .

Klik-og-hent ift. holmegårdssten er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Hovedstaden).

Når man ser på data står det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter fx køb holmegårdssten og holmegårdssten priser. Derudover ser vi typisk netshoppere efterspørge for eksempel holmegårdssten online, holmegårdssten tilbud og billig holmegårdssten, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus og 10-4.

Rabat på holmegårdssten

Det er i dag rigtig smertefrit for almindelige mennesker at søge sig frem til tilbud på billige holmegårdssten online i blandt diverse internet foretagender, og til gengæld har en lang række online forretninger set sig nødsaget til at formindske prisniveauet på holmegårdssten drastisk, og ovenikøbet præstere portofri fragt.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig fordelagtigt at inspicere indtil flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud på holmegårdssten online inden du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at få den bedste pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

Man må imidlertid huske på, at ifald en butik afsætter billige holmegårdssten online til salg for en salgspris der virker hamrende god, er det mange gange være et kendetegn på en fup online virksomhed. Køb med kort er heldigvis omfattet af en bestemmelse, som garanterer os imod svindlende e-forhandlere.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du overveje en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil godtgøre betalingen af holmegårdssten over tid. Dette foreslåes som regel hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at online shoppere mange gange kigger efter for eksempel holmegårdssten tilbud og billig holmegårdssten. Man ser derudover mange gange netshoppere søge efter for eksempel holmegårdssten priser, køb holmegårdssten og holmegårdssten online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg holmegårdssten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Intet at sætte en finger på” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til højbed til trappe til støttemur

Varianter: sorte cirkel rødmix røde grå gyldenmix slået gråmix kant

Størrelser: 14x21x7 21x14x5 30×30 14x14x14 14x14x21 28×28

Tjek tidligere kunders ratings

Trustpilot byder på sådan set solide chancer for at kortlægge en række tidligere kunders vurderinger og derfor støtter vi, at du tolker online forretningens bedømmelser før du placerer din ordre på billige holmegårdssten online.

Facebook fører til tilsvarende egentlig strålende genveje til at få et kig ind i internet forretningens kundefokus. Tilmed ser vi endda firmaer på nettet som gør det muligt at aflevere en omtale af deres køb, hvilket tilmed burde udnyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Inden folk shopper billige holmegårdssten online hos en e-forretning kunne de for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsvilkår, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende, især med de udbredte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Et alternativt forslag kunne derfor være at efterse hvorvidt internet forretningen er e-mærket, hvilket længe har været en angivelse af at online webshoppen forstår de danske love, og at forretningen lejlighedsvis føres tilsyn med af fagmænd som forstår lovene på området.

Desuden tilbydes du mulighed for opbakning, ifald du udsættes for udfordringer med din shopping med holmegårdssten. Foruden dette anbefales det at du er påpasselig med de væsentligste forhold der gælder for købet af holmegårdssten online, som for eksempel den ombytningsrettighed e-forhandleren tilsikrer.

I den relation er det på samme måde vigtigt, at man til enhver tid bibeholder sin ordremail, så man når som helst vil kunne påvise bestillingen af holmegårdssten, hvad end man shopper hos Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma eller Silvan.

Jens gav 5 stjerner

Udmærket

Anders gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Per Andersen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Lone K gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

9 tips til internetshopping
1Visse firmaer på nettet sikrer billig fragt på holmegårdssten, men ofte kun ifald der indkøbes for et fastsat beløb. Derudover må man overveje den prisbilligste leveringsmetode, der gerne vil være at få kørt pakken til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig desværre omvendt yderst ligetil. Den mest prisbevidste form for fragt vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
2Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket skærmer folk overfor bedrageriske webshops. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en løsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at klare beløbet senere.
3Mange online firmaer tildeler nu en lang række forskellige billige leveringstyper til holmegårdssten. En yndling er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din bestilling når du har lyst. Denne er altså super gnidningsløs, samt oftest endda den billigste mulighed for fragt.
4Det er jo efterhånden rigtig smertefrit for forbrugerne at vurdere tilbud online på billige holmegårdssten på flere internet outlets, og så tilbyder langt de fleste shops på nettet levering uden gebyr. Det kan dog ikke desto mindre blive nyttigt at sammenligne visse online outlets efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, så du er sikret at antage den billigste pris.
5Trustpilot fremskaffer temmelig hæderlige genveje til at kigge på diverse øvrige kunders kritik og af den grund foreslåes det, at du sonderer online butikkens ratings forinden du handler billige holmegårdssten online. Facebook byder på lige så vel absolut ønskværdige muligheder for at få indblik i internet firmaets kundefokus.
6Generelt anbefaler vi at efterse om e-firmaet er støttet af e-mærket, som almindeligvis er en påvisning af at online butikken følger de danske retningslinjer, samt at webshoppen en gang i mellem ses til af eksperter der forstår bestemmelserne på området. Inden folk bestiller billige holmegårdssten på en online shop behøver de i virkeligheden tyde e-butikkens forretningsaftale.
7Forud for at folk shopper billige holmegårdssten hos en forretning på nettet kunne de egentlig bese deres handelsvilkår, det er dog gerne ikke særlig morsomt. Foruden dette er det prisværdigt at du er hensynstagende til de mest essentielle retningslinjer der har betydning for bestillingen af billige holmegårdssten online, fx den bytteret e-firmaet tilsikrer.
8Leveringshastigheden er ret vigtig i tilfælde af at man behøver varerne om et øjeblik, og derfor er det i sandhed klogt at man dobbelttjekker leveringstidspunktet ved holmegårdssten. En hel del forhandlere på nettet frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit produkter, men vær opmærksom på at det stiller krav om at bestillingen realiseres tidligere end et besluttet klokkeslæt.
9Den mest betalelige leveringsmåde vil altid være at hente ordren selv, som dog står og falder med at du har bopæl i nærheden af internet butikkens adresse. Den leveringstype kan være meget udslagsgivende når vi behøver holmegårdssten om få sekunder. Alternativt så lover flere internet webshops levering uden betaling, men i reglen er det under betingelse af at du aftager for et fastslået beløb.