Scheppach Høvlejern til HMS850
275 kr.
Læs mere
Scheppach HM Høvlejern
1.395 kr.
Læs mere
Scheppach Høvlejern til HMS 260
548 kr.
Læs mere
Scheppach høvlejern HMS1070 - 10"
313 kr.
Læs mere
Scheppach Høvlejern 320mm
1.495 kr.
Læs mere
Scheppach Høvlejern
495 kr.
Læs mere
Ryobi Pb50a2 50mm Høvljern 2 Stk
100 kr.
Læs mere
Ryobi Pb82a2 82 Mm Høvljern 2 Stk
100 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et bredt varesortiment, og nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør vide hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare høvlejern.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere materialerne på egen hånd. Dette er navnligt muligt ved de velkendte byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man kende butikkens regler.
For en del er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at handle hos en online byggeshop, hvor du kan få sparring og vejledning omkring høvlejern.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Du vil finde variationer i prisen på billige høvlejern fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på gode priser, hvorimod nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du bør bestemme hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og velkendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggecentre har butikker nær dig, og som følge af det har kunderne chancen for at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Dermed har du valget om at undgå fragtgebyret, samt tilmed skaffe produkterne på kortere tid.
De udbredte byggekæder tilbyder varer fra flere leverandører, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af høvlejern online.

Nichewebshop

De fleste online nichebutikker er eksperter i deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor er det forventeligt at du får endnu mere god hjælp fra personale som er specialister i netop høvlejern.
Majoriteten af nichebutikker er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse støtter du idet du bestiller høvlejern online hos dem.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv de varer som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du få en lavere pris.
De 10 største byggemarkeder

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag cirka 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af omkring 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

høvlejern jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

høvlejern silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

høvlejern bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

høvlejern harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør reflektere over om du bør stå med det hele selv, eller du hellere skal have assistance fra en fagmand til opstarten af det. Hvis du søger hjælp fra en ekspert er det en god idé at notere prisoverslag fra forskellige firmaer.
2Du har mulighed for at indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet når byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Bidraget forudsætter med andre ord at projektet har en positiv effekt på klimaet.
3Godt forarbejde vil være metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet tidsplan, som viser hvilke opgaver der skal udføres hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder strategien.
4Du bør ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Det er fundamentalt at du har værktøjet klar inden du går løs med byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at inkludere de tilhørende udgifter i dit budget.
5Der kommer stort set altid uforudsete hovedpiner når det kommer til krævende projekter, og som følge heraf vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter passende plads i kalenderen, med formålet om at man føler sig overbevist om at komme i mål.
6I god tid inden at du optager byggeriet må det være usandsynligt afgørende at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor kan der være diverse regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Du finder et stort udvalg af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til ret så meget brugbar info, i særlig grad når man skriver søgeordene på engelsk.
8Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. Af den årsag bør du jævnligt kigge på vejrprognosen i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå går i gang med at regne i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det avancerede projekt.
9Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig når det kommer til væsentlige byggeprocesser. Nogle byggeprojekter kræver flere folk. Dertil er det mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
10Det bliver betydningsfuldt at du har de nødvendige byggematerialer klar før du tager fat på arbejdet. Du vil med fordel kunne sammenfatte en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå de materialer der er nødvendige, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, med det formål at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
11Ofte vil det være fundamentalt at have lavet et udgiftsbudget for projektet, så du har styr på udgifterne. Det kan blive økonomisk at gennemgå hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne nedskrive den billigste pris på hver eneste af dem.
12Du skal aldrig negligere dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning der sikrer dig overfor eventuelle risici. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
De mest populære byggemarkeder
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt flot. Scoren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er enormt flot. Karakteren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er absolut beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En stor portion internet virksomheder tilbyder nu om dage mange forskellige billige leveringsformer til høvlejern. Den mest populære er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Denne er altså ret så uproblematisk, samt endda også den mest betalelige leveringsmanér.

Du bør derudover foretrække at få varerne sendt hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen bliver jævnligt en kende mindre billig, men ydermere temmelig overkommelig ift. høvlejern online. Den billigste metode til levering er utvivlsomt selv at hente pakken, men den mulighed forudsætter at du bor med kort afstand til online webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på høvlejern kan være ret så udslagsgivende forudsat du absolut skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, og af den grund er det forholdsvis essentielt at vi efterser leveringstidspunktet for høvlejern. Flere internet foretagender – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag levering på deres primære varenumre online, som dog nødvendiggør at ordren aflægges forud for et besluttet klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få ordren betjent inden logistikmedarbejderne har fyraften.

Flere internet outlets byder på fragt uden beregning på høvlejern online, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der købes for et fastslået beløb. Derudover må man udse dig den mest letkøbte løsning til levering, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted.

En masse kæder giver klik-og-hent hvor man handler billig høvlejern derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne frembyder blandt andet click-and-collect på høvlejern i disse byer:

Gentofte, Farum, Lillerød, Brønderslev, Nærum, Viborg, Jyllinge, Hobro, Hillerød, Horsens, Rudersdal, Fredericia, Birkerød, Ballerup, Åbyhøj, Ølstykke, Struer, København, Sønderborg, Vejle, Holstebro, Lyngby, Haderslev, Frederiksværk, Roskilde, Næstved, Hørsholm, Glostrup, Nørresundby, Køge, Taastrup, Charlottenlund, Rødovre, Tilst, Søborg, Dragør, Middelfart, Stenløse, Valby, Odder, Kokkedal, Hvidovre, Herning, Holbæk, Silkeborg, Helsingør, Aalborg, Albertslund, Greve, Slagelse, Randers, Varde, Korsør, Hedehusene, Nykøbing Falster, Haslev, Frederikssund, Hjørring, Virum, Thisted, Kolding, Allerød, Svendborg, Højbjerg, Gladsaxe, Risskov, Vordingborg, Hedensted, Frederiksberg, Ringsted, Esbjerg, Aarhus, Ikast, Brabrand, Tårnby, Brøndby, Vanløse, Frederikshavn, Kalundborg, Rønne, Grenaa, Nyborg, Vallensbæk, Aabenraa, Brønshøj, Herlev, Skanderborg, Skive, Nakskov, Ishøj, Lystrup, Odense, Solrød Strand, og Værløse, .

Afhentning for høvlejern er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland).

Når der ses på statistikkerne er det markant, at internet shoppere jævnligt søger efter eksempelvis høvlejern priser og høvlejern online. Man ser derudover som regel internet shoppere lede efter fx høvlejern tilbud, køb høvlejern samt billig høvlejern, foruden de kendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Bedste tilbud på høvlejern

Det er ret så overkommeligt for os alle at vurdere tilbud på billige høvlejern online på tværs af forretninger på nettet, og til gengæld har utallige internet virksomheder ikke kunne lade være med at nedsætte priserne på høvlejern betydeligt, og endda love fragt uden betaling.

Men det kan alligevel være udbytterigt at se nærmere på forskellige shops på nettet efter tilbud og udsalg på høvlejern online forinden du placerer ordren, så du er skudsikker på at modtage den bedste pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man må imidlertid ikke overse, at i tilfælde af at en e-shop markedsfører billige høvlejern online på tilbud til en tilbudspris der kan ses som uendeligt favorabel, burde det mange gange være et kendetegn på en snydagtig shop. Køb med betalingskort er heldigvis omfavnet af Indsigelsesordningen, der garanterer en overfor uægte webbutikker.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du bruge en løsning fra f.eks. ViaBill, når du foretrækker at betale regningen på høvlejern ude i fremtiden. Det fås normalt i specialiserede netshops, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere ofte kigger efter for eksempel høvlejern online og køb høvlejern. Foruden dette ser man typisk internet shoppere kigge efter bl.a. billig høvlejern, høvlejern tilbud og høvlejern priser.

Kig på tidligere kunders meninger

Trustpilot yder ultra fine genveje til at efterse ganske mange forhenværende konsumenters omtaler og herved stiller vi forslag om, at du analyserer internet forhandlerens kritik inden du færdiggør din shopping med billige høvlejern online.

Facebook indebærer desuden super fordelagtige løsninger til at få kendskab til netshoppens pålidelighed. Tilmed ses en række e-forhandlere som tilbyder kunderne at nedfælde en evaluering af deres køb, hvilket lige så vel bør udnyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige høvlejern online i en webbutik burde man til hver en tid tyde butikkens handelsbetingelser, dog er det for det meste ikke særlig spændende, særligt på de velkendte byggekæder som Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Alternativet kan derfor være at undersøge hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærket, siden det længe har været en sikring om at internet webshoppen forstår de officielle danske regler, samt at internet forretningen rutinemæssigt føres tilsyn med af eksperter der kender bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig chance for en hjælpende hånd, når du møder problemstillinger i processen med din ordre på høvlejern. Foruden dette anbefaler vi at du er sat ind i de primære regler der kan have betydning for bestillingen af høvlejern online, for eksempel den returneringsret online webshoppen tilbyder.

I relation til det er det tillige afgørende, at man stadig beholder ens kvittering på e-mail, så man en anden gang kan eftervise sit køb af høvlejern, uanset om man har købt hos Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Camilla gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Jesper Jensen gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Hans gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Inge Christensen gav 4 stjerner

Som altid

9 gode råd til internetshopping
1Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfavnet af en lovbestemmelse, der sikrer køber overfor uoprigtige internet virksomheder. Som alternativ bør du drage fordel af en løsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at klare omkostningerne over flere uger.
2Trustpilot medfører altid pæne genveje til at betragte flere aktuelle kunders iagttagelser og derfor er det klogt, at du iagttager internet virksomhedens omtaler forinden du shopper billige høvlejern online. Facebook tilbyder dig ydermere egentlig gode genveje til at få et kig ind i internet selskabets troværdighed.
3Den billigste leveringsversion vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, hvilket beroer på at du har bopæl med kort afstand til internet webshoppens adresse. Den fragtmetode er rigtig aktuel forudsat du absolut skal bruge høvlejern om få sekunder. Alternativt så tilbyder en række internet virksomheder billig fragt, men undertiden er det forbeholdt når der handles for et fastslået beløb.
4Leveringstidspunktet er naturligvis virkelig vital når du skal bruge produkterne om få sekunder, så derfor er det fuldkommen afgørende at vi gransker den anslåede leveringstid for høvlejern. En række internet butikker garanterer billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens produkter, som kræver at bestillingen realiseres tidligere end et besluttet klokkeslæt.
5Det er jo super let for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige høvlejern fra diverse online webshops, og af den grund frembyder utallige e-butikker levering uden beregning. Det kan alligevel blive lønnende at kigge forbi nogle forskellige webshops efter billige priser forinden du handler, så man er garanteret at skaffe sig den mest attraktive pris.
6Vi går generelt ind for at se nærmere på om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det kan være en erklæring om at online virksomheden efterlever de danske love, og at internet shoppen nu og da besøges af fagmænd der er meget bekendte med retningslinjerne. Før nogen handler billige høvlejern i en netshop kan man i virkeligheden læse forhandlerens handelsaftale.
7Før folk køber billige høvlejern på en netbutik kan de i reglen gennemløbe forhandlerens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke særlig morsomt. Udover dette kan det anbefales at man er hensynstagende til de elementære betingelser i forbindelse med shopping af billige høvlejern online, eksempelvis den byttepolitik online forretningen kører med.
8Masser af butikker på nettet giver nu til dags mange forskellige billige leveringsmidler til høvlejern. Førstevalget hos mange er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente de købte produkter præcis når det passer dig. Denne er nemlig ualmindeligt overkommelig, og i mange tilfælde derudover den billigste leveringsform.
9Indtil flere online webshops tilbyder fragt uden betaling på høvlejern, men i reglen kræves det at du indkøber for en bestemt sum. Som alternativ skal man snuppe den mest betalelige leveringsløsning, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig i regelen ligeledes ualmindeligt hensigtsmæssig. Den billigste leveringsversion vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.