Sjöbergs høvlebæk, Kvadrat - 4 pladser inkl. justerbart understel
34.032 kr.
Læs mere
Sjøberg høvlebænk junior 4
6.495 kr.
Læs mere
Sjøberg høvlebænk Scandi Plus 1425
6.995 kr.
Læs mere
Sjøberg høvlebænk Smart Vise
695 kr.
Læs mere
Sjøberg Høvlebænk Elite 1500
9.995 kr.
Læs mere
Sjøberg høvlebænk Junior / Senior
1.895 kr.
Læs mere
Sjöbergs høvlebæk, School - 4 pladser med stålunderstel
22.126 kr.
Læs mere
Sjøberg høvlebænk Nordic Plus 1450
2.595 kr.
Læs mere
Bernardo Høvlebænk WB 2100 Profi
6.366 kr.
Læs mere
Bernardo Høvlebænk WB 1500 Hobby
3.113 kr.
Læs mere
Bernardo Høvlebænk WB 2000 Hobby
3.450 kr.
Læs mere
Sjøberg Høvlebænk Elite 2000
10.995 kr.
Læs mere
Sjøberg høvlebænk Scandi Plus 1825
7.495 kr.
Læs mere
Sjøberg høvlebænk Smart Workstation Pro
1.049 kr.
Læs mere
Sjöbergs høvlebænk, School - 4 pladser med træunderstel
17.481 kr.
Læs mere
WB 2000 Hobby høvlbænk
4.140 kr.
Læs mere
Høvlbænk Holzmann WB 126
1.999 kr.
Læs mere
Høvelbenk WB162L
2.250 kr.
Læs mere
WB155TWIN Dobbel høvlbænk Holzmann
2.727 kr.
Læs mere
Høvlebænk WB138C Holzmann
2.999 kr.
Læs mere
WB106MINI Høvlbænk til børn Holzmann
1.198 kr.
Læs mere
WB 1500 Hobby høvlbænk
3.735 kr.
Læs mere
Høvlbænk Holzmann WB210
5.799 kr.
Læs mere
WB160L Høvlbænk Holzmann
2.748 kr.
Læs mere
Sammenklappelig høvlbænk Holzmann WB 123A
3.249 kr.
Læs mere
WB 2100 Profi høvlbænk
6.650 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Du bør derfor læse firmaets handelsbetingelser.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan få gode råd til valg af høvlbænk.
Det er helt klart ekstremt relevant at vide, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Flere byggekæder tilbyder et stort sortiment af produkter, imens øvrige er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du kan beslutte om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover blot høvlbænk.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige høvlbænk fra webshop til webshop. Nogle giver lave priser, og nogle har faglig rådgivning. Du bør tænke over hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Dette er især et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfølelse når man handler online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De store byggecentre forhandler produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og hermed kan du vælge fra et stort sortiment af høvlbænk online.
De gængse byggecentre har butikker i store dele af landet, og af den grund har kunderne mulighed for at handle online og fragte materialerne selv. I kraft af det kan man undvære fragtomkostningen, samt samtidig få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, som tit er danske, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe høvlbænk online på deres webshop.
Mange små butikker ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Af den grund vil du få mere begavet vejledning fra ansatte som er eksperter i lige præcis høvlbænk.
Mange webshops som sælger få produkter producerer selv produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte på nichebutikkerne online kan du få en skarpere pris.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

høvlbænk jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af omkring 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

høvlbænk harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

høvlbænk silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag over 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

høvlbænk bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I visse tilfælde kan man hente økonomisk støtte til ombygninger. Det kan man få hvis byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
2Det kan være nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, specielt såfremt det er omfangsrige projekter. Store opgaver behøver mere end en person. I øvrigt vil det blive mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
3Typisk vil det vise sig afgørende at have et budget for arbejdet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det er sundt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og dernæst nedskrive omkostningen ved dem én og én.
4Man bør ikke mangle udstyr. I mange tilfælde vil det være afgørende at du har udstyret til rådighed før du igangsætter byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at tage højde for de her udgiftsposter i økonomien.
5Længe før du starter byggeprocessen kan det vise sig temmelig fundamentalt med en forsikring om, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
6Du må nødig forsømme dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedshjelm som sikring mod potentielle skader. Det er afgørende at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke fremskaffer professionel assistance.
7Der ligger en verden af hjælpeartikler og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Især YouTube bringer dig enormt meget gavnlig info, særligt når du bruger engelske søgeord.
8Der præsenterer sig ofte uforudsete problemstillinger når det handler om omfattende projekter, og derfor viser det sig afgørende at der er afsat tilstrækkelig plads i agendaen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål.
9Det er essentielt at have de relevante byggematerialer klar til brug i god tid før du igangsætter eksekveringen. Du kunne med fordel udfærdige en hurtig oversigt som indeholder alt det du skal bruge, og bagefter efterse hver eneste ting, med det formål at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
10Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du burde skaffe hjælp fra en ekspert til afslutningen af projektet. Ifald du vil benytte hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at notere tilbud fra diverse virksomheder.
11Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en væsentlig rolle. På grund af dette skal du hyppigt lægge mærke til vejrprognosen i forbindelse med dit byggeprojekt, så du slipper for at det pludselig begynder at piske ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit ellers velplanlagte projekt.
12Planlægning bliver metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du må lave en gennemarbejdet køreplan, der fortæller hvilke opgaver du vil løse hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din agenda.
De højest bedømte byggeshops
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ultra flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ultra imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken slags levering skal du vælge?

Temmelig mange firmaer på nettet tildeler til alt held et stort udvalg af billige leveringsmetoder til høvlbænk. En af dem der er mest populær er for øjeblikket pakkeshops, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine varer lige når det passer dig. Muligheden er altså særligt praktisk, og ofte desuden den mest letkøbte slags levering.

Du kan omvendt planlægge at bestille pakken til levering til din adresse eller til dit arbejde. Leveringstypen bliver uheldigvis en smule mindre billig, men desuden særdeles let ift. høvlbænk online. Den mest betalelige leveringsmodel er dog at hente ordren selv, hvilket dog står og falder med at du lever nær netshoppens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på høvlbænk kan i nogle tilfælde være yderst central om du skal bruge pakken straks, og herved er det utvivlsomt meningsfuldt at man studerer det estimerede leveringstidspunkt ved høvlbænk. En lang række shops på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på en hel del produkter online, som alligevel forudsætter at du når at bestille forud for et angivent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer klargjort før lagerpersonalet holder fyraften.

Visse online forretninger tilbyder fragt uden beregning på høvlbænk online, men typisk kræver det at du shopper for en fastsat sum. Derudover bør man vælge den mest prisbevidste form for levering, der mange gange vil blive at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkeder foreslår afhentning hvor du bestiller billig høvlbænk online og afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4. De foreslår blandt andet click-and-collect på høvlbænk i disse områder:

Brønderslev, Allerød, Slagelse, Korsør, Rønne, Lyngby, Ishøj, Brønshøj, Solrød Strand, Hørsholm, Horsens, Frederikshavn, Roskilde, Hjørring, Hobro, Viborg, Gentofte, Vejle, Thisted, Skive, Ølstykke, Frederiksberg, Helsingør, Frederikssund, Silkeborg, Greve, Aarhus, Vanløse, Rødovre, Grenaa, Hedensted, Svendborg, Værløse, Hedehusene, Kolding, Ringsted, Åbyhøj, Dragør, Taastrup, Lystrup, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Næstved, Virum, Højbjerg, Skanderborg, Holstebro, Risskov, Glostrup, Nærum, Herlev, Sønderborg, Tilst, Gladsaxe, Odder, Randers, Søborg, Birkerød, Esbjerg, Rudersdal, Vallensbæk, Holbæk, Jyllinge, Ikast, Kokkedal, Middelfart, Tårnby, København, Brøndby, Odense, Aalborg, Herning, Charlottenlund, Nyborg, Nakskov, Albertslund, Farum, Struer, Lillerød, Aabenraa, Kalundborg, Køge, Hillerød, Varde, Vordingborg, Nørresundby, Valby, Stenløse, Haslev, Ballerup, Hvidovre, Fredericia, Brabrand, og Haderslev, .

Klik-og-hent for høvlbænk er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster, Østsjælland).

Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere typisk kigger efter for eksempel billig høvlbænk og høvlbænk online. Derudover oplever man typisk online shoppere lede efter bl.a. køb høvlbænk, høvlbænk priser samt høvlbænk tilbud, foruden de kendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

Gode tilbud på høvlbænk

Det er efterhånden yderst ligetil for almindelige mennesker at søge sig frem til tilbud på billige høvlbænk online på diverse netshops, og til tak har massevis af e-forhandlere fundet det nødvendigt at nedsætte salgspriserne på høvlbænk helt i bund, og ovenikøbet byde på portofri levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive nyttigt at efterprøve flere netshops efter tilbud og rabatter på høvlbænk online forinden du bestiller, således at du er skudsikker på at opnå den mest betalelige pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Man bør ikke desto mindre være klar over, at ifald en online forretning annoncerer billige høvlbænk online til en pris som kan ses som uhørt lav, kunne det mange gange være et fingerpeg om en bedragerisk butik. Kortbetalinger er i hvert fald en del af en foranstaltning, der beskytter dig som kunde imod bedrageriske webshops.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ kan du udnytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere pengene til høvlbænk over tid. Det fås ofte ved online nichebutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Ved indkig i søgedata er det markant, at mennesker typisk kigger efter for eksempel høvlbænk online og høvlbænk tilbud. Derudover oplever vi ofte mennesker søge efter eksempelvis høvlbænk priser, køb høvlbænk samt billig høvlbænk.

Læs tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot frembringer ret så fine chancer for at eksaminere en stor portion aktuelle kunders reflektioner og derfor kan det anbefales, at du sonderer online butikkens omtaler forud for at du køber billige høvlbænk online.

Facebook medfører lignende flere passelige chancer for at få indtryk af online forretningens popularitet. Tilmed møder vi en række e-forhandlere hvor du kan registrere en kritik af købsoplevelsen, hvilket lige så vel må bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk bestiller billige høvlbænk online i en webshop kan man ideelt set sætte sig ind i deres handelsaftale, men det er bare et tidskrævende projekt, især hos de velkendte byggekæder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ kan være at undersøge om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket generelt er et signal om at online butikken tilslutter sig gældende dansk lovgivning, tillige med at internet webshoppen hyppigt kontrolleres af fagfolk som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du chance for en håndsrækning, såfremt du forvoldes besvær med din shopping med høvlbænk. Tilmed er det en hjælp at køberen er påpasselig med de mest essentielle vedtægter der indvirker på bestillingen af høvlbænk online, som for eksempel hvilken ombytningsret online forretningen garanterer.

I den forbindelse er det ydermere vigtigt, at man altid bibeholder ens kvitteringsmail, så man en anden gang vil kunne bekræfte købet af høvlbænk, ligegyldig om man har bestilt ved XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen eller 10-4.

Helle gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Erik Larsen gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Hanne P gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Jørgen B gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til online shopping
1Vi tilråder køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er inkluderet i en foranstaltning, hvilket passer på dig som kunde overfor bedrageriske internet varehuse. Som en alternativ mulighed bør du anvende en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at klare regningen ude i fremtiden.
2Vi foreslår generelt at kigge om internet webshoppen er e-mærket, eftersom det almindeligvis er en tryghed om at internet forretningen respekterer de danske love, foruden at den nu og da gennemses af specialister som kender til reglerne. Før folk køber billige høvlbænk hos en online webshop bør man i og for sig læse butikkens forretningsvilkår.
3En lang række e-shops tildeler nu om dage et stort udvalg af billige løsninger til levering til høvlbænk. En af de mest anvendte er i øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er altså temmelig problemfri, og ofte desuden den mest letkøbte leveringsmanér.
4En hel del webshops lover portofri fragt på høvlbænk, men i mange tilfælde kun ifald man bestiller for en konkret pris. Ellers må du beslutte sig for den mindst kostelige løsning til levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop. Muligheden bliver af og til til gengæld ualmindeligt praktisk. Den mest prisbevidste fragtform er dog at hente varerne selv.
5Forud for at folk shopper billige høvlbænk på en netbutik bør de i reglen bese e-butikkens forretningsvilkår, det er dog uden tvivl et omfattende arbejde. I øvrigt slår vi et slag for at man er påpasselig med de mest centrale reglementer i forbindelse med bestillingen af billige høvlbænk online, som for eksempel den byttepolitik online firmaet garanterer.
6Leveringsdygtigheden kan være usædvanlig betydningsfuld i tilfælde af at du har behov for produktet straks, og i det øjemed er det komplet væsentligt at vi gransker det anslåede leveringstidspunkt for høvlbænk. En lang række internet handler lover billig 1 dags levering på de fleste af deres varenumre, som dog er regnet ud fra at bestillingen realiseres før et fastsat klokkeslæt.
7Den mest letkøbte leveringsmanér er dog at hente varerne selv, hvilket dog forudsætter at du har bopæl tæt på e-shoppens bopæl. Den fragtform er naturligvis ultra bestemmende i tilfælde af at du har behov for høvlbænk fluks. Alternativt så sikrer en række online virksomheder billig fragt, men tit er det forbeholdt når du køber for en bestemt sum.
8Det er efterhånden særdeles uproblematisk for alle og enhver at vurdere tilbud online på billige høvlbænk på forskellige online shops, og herved yder en lang række internet forretninger i Danmark gratis fragt. Men det kan immervæk vise sig fordelagtigt at besigtige nogle firmaer på nettet efter tilbud før du bestiller, således at man er sikker på at få den skarpeste pris.
9Trustpilot leverer en lang række pæne løsninger til at betragte mange nuværende brugeres erfaringer og herved foreslår vi, at du læser e-firmaets bedømmelser forinden du bestiller billige høvlbænk online. Facebook medfører desuden visse nyttige chancer for at få indtryk af internet forhandlerens popularitet.