Jeg har fundet 9 webshops der sælger herregårdssten, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 9.741 kr. Det er 37 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 herregårdssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til cirkel til mur til bålsted til støttemur til trappe til terrasse til bede til buer til indkørsel

Varianter: med skarp kant med slået kant rødmix gulmix halve koks grå sorte gule med lys halve rød gyldenmix gråmix slået

Størrelser: 30×30 14x14x14 21x14x5 14x21x7 28×28 14x14x21

Brands: RC Beton RBR FC Beton IBF

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at vælge en netbutik, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring herregårdssten.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige herregårdssten fra byggecenter til byggecenter. En del har gode tilbud, hvorimod øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du må vurdere hvad der betyder mest for dig.
Det er selvsagt meget vigtigt at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du kende webshoppens betingelser.
Nogle byggekæder sælger et bredt varesortiment, og øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal vurdere om det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot herregårdssten.
Når du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre tilbyder produkter fra mange forskellige nichebutikker, og dermed kan du handle fra et stort udvalg af herregårdssten online.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og pga. det har folk chancen for at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. Derigennem har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede webshops producerer selv de varer der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online vil du få en billigere pris.
De fleste specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, som oftest drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Disse bidrager du til idet du køber herregårdssten online hos dem.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig formår de at yde en høj grad af brugbar vejledning fra ansatte som er eksperter i lige præcis herregårdssten.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag over 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

herregårdssten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

herregårdssten silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

herregårdssten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

herregårdssten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Før du påbegynder byggeprojektet kan det vise sig meget betydningsfuldt med et tilsagn om, at dit projekt overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der være gældende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at lykkes med arbejdet. Du bør overveje at nedskrive en effektiv tidsplan, som fortæller hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver handlingsplanen.
3Du vil ikke mangle grej. Det kan vise sig at være erstatteligt at have grejet til disposition forinden du tager fat på byggeriet. I øvrigt må du huske at medregne disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
4Muligvis kan det blive aktuelt at have de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind før du starter dit arbejde. Du får god gavn af at udarbejde en simpel indkøbsliste hvorpå der noteres alt hvad der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe hver enkelt ting, således at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
5Der kommer stort set altid pludselige bump på vejen ved krævende byggeprojekter, og som følge heraf vil det være afgørende at der er afsat rigeligt med tid i agendaen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at nå i mål.
6Det kan vise sig nyttigt at få hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når det kommer til vigtige byggeprocesser. Store byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Ydermere vil det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om det.
7Nogle gange kan man søge hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det ydes i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for miljøet. Støtten forudsætter med andre ord at ombygningen påvirker planeten.
8Du kunne tænke over om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt bør købe hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du ønsker hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at notere priser fra en håndfuld foretagender.
9Du bør aldrig gå på kompromis med dit eget helbred, så husk arbejdstøj som fx fod- og hovedbeklædning som beskytter dig imod potentielle skader. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt hvis du ikke får assistance fra en fagperson.
10Typisk vil det vise sig fornuftigt at udfærdige et budget for arbejdet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være sundt at tage noter til alle omkostninger, og dernæst gennemgå omkostningen ved dem hver især.
11Du finder stribevis af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube giver enorme mængder nyttig viden, særligt såfremt du benytter den engelske version.
12For projekter udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. På grund af dette kan du hyppigt kigge på udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at regne netop som du står midt i dit komplekse byggeprojekt.
De mest populære byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er hamrende flot. Karakteren er baseret på 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.

Sædvanlige spørgsmål inden for herregårdssten

 • Hvor meget vejer 1 m2 herregårdssten?
 • Hvor mange herregårdssten på en kvadratmeter?
 • Hvordan lægges herregårdssten?
 • Hvor mange herregårdssten er der på en palle?
 • Hvad vejer en herregårdssten?
 • Hvad koster herregårdssten?
 • Hvor mange herregårdssten til 1 m2?
 • Hvilken fragtform er smartest?

  Mange e-shops giver efterhånden en hel del forskellige billige fragtløsninger til herregårdssten. En af de populære er i øjeblikket afhentningssteder, hvor du kan afhente din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Metoden er altså ret smertefri, og endda desuden den mest billige mulighed for levering.

  Du kunne alternativt afveje for og imod at vælge at få leveret til dit hus eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig sædvanligvis en kende mindre billig, men på den anden side i høj grad enkel ift. herregårdssten online. Den billigste leveringsudgave vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men den løsning stiller krav om at du opholder dig i kort afstand af internet firmaets byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på herregårdssten er super udslagsgivende såfremt vi absolut skal bruge din pakke om få sekunder, og af den grund er det særdeles på sin plads at vi undersøger tidshorisonten for levering på herregårdssten. Mange online forhandlere – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig 1 dags fragt på en hel del varenumre online, som alligevel tager udgangspunkt i at ordren lægges forinden et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produktet hen til fragtfirmaet før pakkemedarbejderne får fri.

  Nogle få internet varehuse sikrer portofri levering på herregårdssten online, men typisk kræves det at man bestiller for et fastsat beløb. Desuden skulle du vælge den prisbilligste fragtform, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til en pakkeshop.

  Temmelig mange byggecentre tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig herregårdssten online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4. Byggecentrene frembyder bl.a. klik-og-hent på herregårdssten i disse byer:

  Lyngby, Tilst, Køge, Fredericia, Silkeborg, Nyborg, Aalborg, Holstebro, Odder, Hedensted, Hørsholm, Nærum, Randers, Charlottenlund, Grenaa, Kokkedal, Frederiksværk, Svendborg, Gladsaxe, Herlev, Allerød, Albertslund, Esbjerg, Haderslev, Middelfart, Hvidovre, Brabrand, Nørresundby, Ringsted, Aabenraa, Brønderslev, Haslev, Ballerup, Højbjerg, Korsør, Rønne, Kolding, Tårnby, Glostrup, Stenløse, Birkerød, Greve, Søborg, Vallensbæk, Thisted, Vordingborg, Slagelse, Taastrup, Varde, Roskilde, Næstved, Ikast, Gentofte, Holbæk, Vanløse, Dragør, Hedehusene, Frederikssund, Brønshøj, Skive, Brøndby, Ishøj, Hobro, Skanderborg, Hjørring, Vejle, Frederikshavn, Værløse, Rudersdal, Helsingør, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Kalundborg, Viborg, Horsens, Odense, Hillerød, Risskov, Ølstykke, Lillerød, Struer, Nakskov, Lystrup, Virum, Jyllinge, København, Aarhus, Sønderborg, Solrød Strand, Farum, Åbyhøj, Rødovre, Valby, og Herning, .

  Click-and-collect ift. herregårdssten er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm).

  Når der ses på tallene bliver det markant, at internet shoppere tit leder efter eksempelvis billig herregårdssten og køb herregårdssten. Foruden dette ser man mange gange online shoppere søge for eksempel herregårdssten tilbud, herregårdssten priser samt herregårdssten online, foruden de store byggekæder som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

  Få den bedste pris på herregårdssten

  Det er super ligetil for enhver at analysere tilbud på billige herregårdssten online på forskellige outlets på nettet, og ergo har en hel del internet foretagender set sig nødsaget til at nedskære priserne på herregårdssten betydeligt, og endda yde levering uden gebyr.

  Det kan dog alligevel vise sig tiden værd at sammenholde indtil flere e-shops efter billige priser på herregårdssten online forinden du køber, således at du ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

  Man bør lige meget hvad være så påvagt, at såfremt en internet shop sælger billige herregårdssten online til en salgspris der kan ses som uendeligt billig, kan det tit være et kendetegn på en bedragerisk e-forretning. Betalinger med kort er imidlertid omsluttet af et regulativ, der bistår køberen imod uærlige outlets på nettet.

  Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du vælge en løsning som for eksempel ViaBill, når du ønsker at finansiere prisen på herregårdssten i flere bidder. Det tilbydes typisk ved online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som fx Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan og Bygma.

  Ved indkig i tendenserne er det tydeligt, at folk tit leder efter for eksempel herregårdssten online og køb herregårdssten. Foruden dette oplever man tit netshoppere søge efter fx herregårdssten priser, billig herregårdssten og herregårdssten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg herregårdssten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og nemt via WEB” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til cirkel til indkørsel til bede til bålsted til mur til terrasse til støttemur til trappe til buer

  Varianter: gyldenmix gulmix rød gråmix halve rødmix gule halve med skarp kant koks slået sorte med lys grå med slået kant

  Størrelser: 21x14x5 14x14x14 30×30 14x14x21 28×28 14x21x7

  Brands: FC Beton RC Beton RBR IBF

  Se nærmere på tidligere kunders erfaringer

  Trustpilot giver dig visse gode genveje til at kigge nærmere på mange tidligere brugeres opfattelser og af den grund er det smart, at du sonderer internet firmaets ratings inden du bestiller billige herregårdssten online.

  Facebook tilbyder dig tillige fuldt ud pålidelige løsninger til at få indblik i e-firmaets pålidelighed. I øvrigt ses faktisk online selskaber i Danmark som giver kunderne mulighed for at nedfælde en vurdering af købsoplevelsen, hvilket på samme måde bør tages i brug til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Inden folk shopper billige herregårdssten online hos en internet webshop burde man uden tvivl overveje netshoppens forretningsvilkår, men det er tit ikke videre interessant, særligt på de velkendte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

  Et andet forslag er at efterse hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er et bevis på at online shoppen opretholder de gældende danske regler, samt at butikken løbende føres tilsyn med af fagmænd der har indsigt i de gældende love.

  Dette er en god anledning til støtte, ifald du oplever problemer i forbindelse med din shopping med herregårdssten. Yderligere kan det være til hjælp at man er vidende om de fundamentale vilkår der er gældende for bestillingen af herregårdssten online, som for eksempel hvilken returneringsret netshoppen bruger.

  I den relation er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid gemmer ens ordremail, så man en anden gang vil kunne eftervise købet af herregårdssten, ligegyldig om man køber ved Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan eller Bauhaus.

  Charlotte R gav 5 stjerner

  Hurtig levering hver gang

  Niels gav 4 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Anders E gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Jens Pedersen gav 4 stjerner

  Helt i orden.

  9 gode råd til internetshopping
  1Nogle få netbutikker yder fragt uden betaling på herregårdssten, men ofte kun hvis du indkøber for et præcist beløb. Derudover bør man snuppe den mest betalelige slags levering, som i mange tilfælde vil være at få leveret varerne til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig ofte omvendt særligt fleksibel. Den billigste slags levering vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
  2Den billigste leveringsudgave er utvivlsomt at du selv henter varerne, men den løsning er betinget af at du bor nær online forretningens hjemsted. Den form for levering er selvfølgelig ret aktuel hvis du absolut skal bruge herregårdssten straks. Alternativt så sikrer visse internet forhandlere levering uden gebyr, men for det meste er det under betingelse af at der bestilles for en konkret sum.
  3Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være usædvanlig relevant såfremt du mangler pakken om kort tid, og med det formål er det øjensynligt vigtigt at man kontrollerer tidshorisonten for levering ved herregårdssten. En række internet forhandlere tilsiger billig 1 hverdags levering på flere varenumre, som dog er afhængig af at ordren køres igennem inden et angivent klokkeslæt.
  4De fleste internet forretninger giver i dag en lang række forskellige billige leveringsformer til herregårdssten. En af de mest benyttede er for øjeblikket udleveringssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye varer når der er mulighed for det. Leveringstypen er altså yderst let gængelig, samt ofte ligeledes den mest letkøbte leveringsform.
  5Trustpilot frembyder regulære relevante genveje til at eftersøge ret mange nuværende forbrugeres kritik og derfor er det smart, at du eftergår online butikkens omtaler forud for at du køber billige herregårdssten online. Facebook tilbyder dig derudover sådan set belejlige genveje til at få en idé om online firmaets popularitet.
  6Før nogen shopper billige herregårdssten hos en shop på nettet kan man når alt kommer til alt have øje for netbutikkens vilkår, det er dog naturligvis ikke særlig sjovt. For øvrigt kan det anbefales at du er obs på de mest relevante forhold gældende for shopping af billige herregårdssten online, som for eksempel hvilken bytteret e-forhandleren anvender.
  7Generelt går vi ind for kortbetalinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er dækket ind under en orden, hvilket garanterer en imod svindlende e-forretninger. Som alternativ kan du vælge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at finansiere pengene over et længere tidsrum.
  8Vi anbefaler generelt at finde ud af om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det generelt er en garanti for at webshoppen opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, og at internet webshoppen tit vurderes af sagkyndige der behersker de gældende regulativer. Forinden nogen bestiller billige herregårdssten hos en shop på nettet kan de ideelt set løbe igennem webbutikkens forretningsvilkår.
  9Det er særligt gnidningsløst for os alle at søge information om priser online på billige herregårdssten i blandt flere internet foretagender, og herved garanterer flere online firmaer billig fragt. Trods dette kan det alligevel vise sig smart at kigge forbi et par e-forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at få den bedste pris.