EW10 Hemsetrappe m/Udtræksbeslag
2.300 kr.
Læs mere
Silkeborg Hemsetrappe
187.813 kr.
Læs mere
Silkeborg Hemsetrappe Lodret model
27.235 kr.
Læs mere
Fakro MSP Hemsetrappe m/udtræksbeslag hvid
2.295 kr.
Læs mere
Fakro MSP Hemsetrappe m/udtræksbeslag COLOURLINE
2.995 kr.
Læs mere
Silkeborg Hemsetrappe 10 trin 72mm trin
2.057 kr.
Læs mere
Silkeborg Hemsetrappe 3,18m Lodret model
27.235 kr.
Læs mere
Fakro MSP Hemsetrappe m/udtræksbeslag COLOURLINE-3,0
2.995 kr.
Læs mere
Fakro MSP Hemsetrappe m/udtræksbeslag COLOURLINE-3,0
2.995 kr.
Læs mere
Fakro MSP Hemsetrappe m/udtræksbeslag COLOURLINE-3,0
2.995 kr.
Læs mere
Silkeborg Hemsetrappe 12 trin 72mm trin
244.598 kr.
Læs mere
Fakro MSU Hemsetrappe
1.995 kr.
Læs mere
Silkeborg Hemsetrappe m/udtræksbeslag-2,39
2.250 kr.
Læs mere
Fakro MSP Hemsetrappe m/udtræksbeslag antracit
2.295 kr.
Læs mere
Fakro MSP Hemsetrappe m/udtræksbeslag COLOURLINE-3,0
2.995 kr.
Læs mere
Fakro MSP Hemsetrappe m/udtræksbeslag natur
1.895 kr.
Læs mere
Silkeborg Hemsetrappe 11 trin 72mm trin
225.433 kr.
Læs mere
Fakro MSP Hemsetrappe m/udtræksbeslag COLOURLINE-3,0
2.995 kr.
Læs mere
Fakro MSP Hemsetrappe m/udtræksbeslag sort
2.295 kr.
Læs mere
Fakro MSP Hemsetrappe m/udtræksbeslag natur
1.895 kr.
Læs mere
Dolle Hemsetrappe Amsterdam
26.793 kr.
Læs mere
Dolle Hemsetrappe m/udtræksbeslag 2,84
26.505 kr.
Læs mere
EW10 Hemsetrappe HVID/EG m/Udtræksbeslag
4.975 kr.
Læs mere
Fakro MSP Hemsetrappe m/udtræksbeslag hvid
2.295 kr.
Læs mere
Silkeborg Hemsetrappe 9 trin, 72mm trin
187.813 kr.
Læs mere
Fakro MSA Altero Hemsetrappe-3,0
2.095 kr.
Læs mere
Fakro MSP Hemsetrappe m/udtræksbeslag COLOURLINE-3,0
2.995 kr.
Læs mere
Fakro MSP Hemsetrappe m/udtræksbeslag COLOURLINE-3,0
2.995 kr.
Læs mere
Dolle Hemsetrappe m/udtræksbeslag 2,40
23.355 kr.
Læs mere
Dolle Hemsetrappe Madrid
2.854 kr.
Læs mere
Fakro MSP Hemsetrappe m/udtræksbeslag sort
2.295 kr.
Læs mere
Fakro MSP Hemsetrappe m/udtræksbeslag COLOURLINE-3,0
2.995 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på salgspriserne på billige hemsetrappe fra webshop til webshop. En del har de bedste tilbud, hvorimod øvrige fokuserer på faglig sparring. Du bør vide hvad der er vigtigst for dig.
Når du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ i de kendte byggekæder.
Nogle byggekæder udbyder et enormt sortiment af varer, hvorimod nogle har fokus på en specifik varetype. Du bør forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, udover blot hemsetrappe.
For nogle er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. Dermed bør du købe fra en netbutik, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring hemsetrappe.
Det er selvsagt meget vigtigt at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man undersøge byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre tilbyder varer fra alle mulige nicheshops, med det formål at du så kan handle fra et bredt udvalg af hemsetrappe online.
De store byggecentre finder du overalt i landet, og derved har du adgang til at handle online og køre materialerne personligt. I kraft af det har du chancen for at slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet få varerne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte butikker, som kan medvirke til ubekymrethed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker er små virksomheder, som oftest er danske, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem hjælper du idet du køber hemsetrappe online på deres hjemmeside.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en billig pris.
Flertallet af nichebutikker på nettet har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det vil du få endnu mere konstruktiv sparring fra folk som er eksperter i lige præcis hemsetrappe.
Danmarks største byggemarkeder

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

hemsetrappe silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

hemsetrappe bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

hemsetrappe harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

hemsetrappe jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For projekter udenfor har vejret en afgørende rolle. Således skal du ofte kigge på vejrmeldingerne i dagene op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at vælte ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit komplicerede projekt.
2Du må nødig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som hoved- og fodbeklædning der skåner dig imod eventuelle ulykker. Det er af stor betydning at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt når du ikke har assistance fra en professionel.
3Man kan søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det fås ifald renoveringen bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter altså at projektet har betydning for klimaet.
4Det bliver af stor betydning at du har de påkrævede materialer klar til brug før du iværksætter din byggeproces. Du har god gavn af at forfatte en overskuelig indkøbsseddel indeholdende alt hvad som er nødvendige, og bagefter eftergå hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
5I god tid inden at du optager byggeprocessen er det ret centralt med en forsikring om, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
6Planlægning er metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at have en effektiv agenda, som dikterer hvilke gøremål du vil udføre på hvilke dage, inklusiv en rækkefølge. Husk at være konkret når du sammensætter din plan.
7Det kan vise sig nyttigt at søge hjælp til byggeprojektet, især når der er tale om vigtige projekter. Omfangsrige projekter behøver flere end en enkelt person. Ydermere viser det sig bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
8Man skal ikke undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det være fornuftigt at du har grejet tilgængeligt før du igangsætter byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at medtage udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
9Husk at gennemtænke om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde fremskaffe assistance fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Såfremt du tager imod eksperthjælp kan det godt betale sig at notere tilbud fra diverse selskaber.
10I mange tilfælde vil det være essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har kontrol over udgifterne. Det er rationelt at kortlægge hver enkelt omkostning, og så tjekke beløbet for dem enkeltvis.
11Der præsenterer sig typisk ubelejlige vanskeligheder når det handler om omfattende opgaver, og herved viser det sig væsentligt at der afsættes god plads i tidsplanen, med det formål at man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
12Du finder rigelige mængder af guides og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Især YouTube er anvendeligt med ret så meget anvendelig oplysning, ikke mindst når man benytter den engelske version.
Danskernes favorit byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er enormt flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ret så betryggende. Scoren grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er bedst?

Adskillige byggeforretninger udlover nu mange forskellige billige leveringsformer til hemsetrappe. Den mest almindelige er for nærværende pakkeshops, hvor du selv henter bestillingen når det passer dig. Leveringsformen er altså ualmindeligt nem, og endda tillige den billigste type af levering.

Du kunne derudover afveje for og imod at vælge at få udbragt hjem til dig selv eller ud på din arbejdsplads. Den bliver oftest et hak mere bekostelig, men ydermere usædvanlig nem ift. hemsetrappe online. Den billigste type af levering kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, hvilket dog står og falder med at du er lige ved internet forretningens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på hemsetrappe kan vise sig at være meget betydningsfuld ifald man skal bruge produkterne med det samme, så derfor er det aldeles på sin plads at man studerer leveringstidspunktet på hemsetrappe. En lang række online butikker – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varenumre online, men vær påpasselig da det beroer på at ordren placeres før et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få dit nye produkt fikset forud for at de pakkeansatte tager hjem.

Flere online outlets præsterer fri fragt på hemsetrappe online, men oftest kun såfremt du bestiller for en konkret sum. Alternativt kunne du overveje den mindst kostelige leveringsmulighed, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop.

Mange webshops udlover afhentning hvor man køber billig hemsetrappe hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Stark. Byggecentrene tildeler blandt andet klik-og-hent på hemsetrappe i følgende byer:

Hillerød, Risskov, Brabrand, Horsens, Aalborg, Stenløse, Ikast, Vordingborg, Albertslund, Birkerød, Skive, Herlev, Holstebro, Randers, Ølstykke, Lyngby, Fredericia, Jyllinge, Søborg, Svendborg, Frederiksberg, Hjørring, Vanløse, Tilst, Rudersdal, Nørresundby, København, Hedensted, Ringsted, Aabenraa, Grenaa, Charlottenlund, Vejle, Skanderborg, Struer, Greve, Rødovre, Nærum, Hobro, Nakskov, Tårnby, Kalundborg, Åbyhøj, Valby, Thisted, Hvidovre, Køge, Dragør, Silkeborg, Holbæk, Brønshøj, Hørsholm, Værløse, Farum, Aarhus, Herning, Gladsaxe, Roskilde, Middelfart, Allerød, Solrød Strand, Rønne, Kokkedal, Nykøbing Falster, Næstved, Ishøj, Varde, Slagelse, Odense, Korsør, Kolding, Lillerød, Esbjerg, Frederikssund, Haderslev, Lystrup, Glostrup, Frederiksværk, Odder, Ballerup, Frederikshavn, Gentofte, Viborg, Haslev, Vallensbæk, Nyborg, Virum, Højbjerg, Hedehusene, Brønderslev, Brøndby, Sønderborg, Helsingør, og Taastrup, .

Klik-og-hent for hemsetrappe er muligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Østsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ved kig i data står det markant, at folk jævnligt søger efter for eksempel hemsetrappe online og hemsetrappe tilbud. Foruden dette ser vi typisk online shoppere søge efter bl.a. køb hemsetrappe, billig hemsetrappe og hemsetrappe priser, foruden de store byggekæder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Silvan.

Gode priser på hemsetrappe

Det er efterhånden rigtig praktisk for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige hemsetrappe online i blandt forskellige netshops, og på grund af dette har langt de fleste webbutikker set sig tvunget til at sænke udsalgspriserne på hemsetrappe kolossalt, og ydermere yde gebyrfri levering.

Dog kan det alligevel blive udbytterigt at udforske forskellige webbutikker efter billige priser på hemsetrappe online inden du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at antage den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du bør lige meget hvad ikke undervurdere, at hvis en internet butik reklamerer billige hemsetrappe online for en tilbudspris der virker usædvanlig billig, kunne det mange gange være et fingerpeg om en svindel e-forretning. Kortbetalinger er dog omsluttet af en regel, der skærmer kunden overfor bedrageriske netbutikker.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Alternativt burde du drage nytte af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at dække betalingen af hemsetrappe ude i fremtiden. Det foreslåes ofte hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma og Silvan.

Ses der på søgedata fremstår det markant, at folk ofte leder efter eksempelvis køb hemsetrappe og hemsetrappe tilbud. Foruden dette ser man tit internet shoppere søge fx billig hemsetrappe, hemsetrappe online og hemsetrappe priser.

Kig på tidligere brugeres meninger

Trustpilot yder stort set pæne genveje til at gennemgå en stor gruppe forhenværende brugeres domme og derfor støtter vi, at du besigtiger online virksomhedens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige hemsetrappe online.

Facebook fremskaffer lige så vel aldeles fine løsninger til at få indtryk af internet forretningens popularitet. Her møder vi faktisk internet virksomheder hvor du kan ytre en kritik af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde kan drages fordel af til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige hemsetrappe online i en internet webshop kan man helt sikkert tyde netshoppens betingelser, dog er det undertiden ikke super spændende, især hos de store byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

Alternativet kan være at undersøge hvorvidt internet forretningen er verificeret af e-mærket, fordi det almindeligvis er en sikring om at internet forhandleren føjer de officielle regler, udover at online virksomheden løbende revideres af sagkyndige der er meget bekendte med vilkårene på området.

Desuden giver det dig chance for at få assistance, såfremt du udsættes for problemer ved dit indkøb af hemsetrappe. Derudover går vi ind for at kunden er obs på de mest betydningsfulde reglementer der har indvirkning på bestillingen af hemsetrappe online, fx den returpolitik netshoppen anvender.

I den forbindelse er det virkelig afgørende, at man når som helst beholder sin kvittering, således man en anden gang kan vidne om sin bestilling af hemsetrappe, uafhængig af om man har bestilt ved Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus eller Jem og Fix.

Louise gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Jørgen Kristensen gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Henrik gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Lene Johansen gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til online shopping
1Trustpilot resulterer i forholdsvis gavnlige genveje til at gøre dig bekendt med adskillige forhenværende kunders reflektioner og herved er det en hjælp, at du tager et kig på e-shoppens kritik forud for at du køber billige hemsetrappe online. Facebook fremskaffer endvidere nogenlunde nyttige chancer for at få indblik i internet selskabets troværdighed.
2Før folk handler billige hemsetrappe på en internet handler kunne man reelt bese forhandlerens betingelser, dog er det i mange tilfælde ikke super interessant. Udover dette foreslår vi at man er opmærksom på de mest basale vedtægter i forbindelse med handlen med billige hemsetrappe online, til eksempel hvilken returpolitik virksomheden benytter.
3Enkelte shops på nettet sikrer fragt uden beregning på hemsetrappe, men typisk forudsætter det at du shopper for et fastsat beløb. I øvrigt kunne man udse dig den mest billige fragtmetode, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted. Leveringstypen bliver en gang i mellem omvendt super praktisk. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
4Den mest letkøbte type af levering vil til enhver tid være at hente varerne selv, men dette forudsætter at du bor nærved e-handlens hjemsted. Den slags levering kan være ret så afgørende forudsat du har brug for hemsetrappe inden for få dage. Alternativt så præsterer indtil flere online butikker fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde er det forudsat at man bestiller for et fastslået beløb.
5Vi tilråder at efterse om internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket kan være en tilkendegivelse af at online forhandleren følger den officielle danske lovgivning, og at netshoppen regelmæssigt overvåges af specialister som har megen viden om de gældende bestemmelser. Forinden nogen bestiller billige hemsetrappe hos en online virksomhed bør man uden tvivl have øje for netshoppens forretningsvilkår.
6Det har vist sig at være vældig let for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige hemsetrappe hos forskellige e-shops, og derved lover de fleste webbutikker fri fragt. Derfor kan det immervæk vise sig gavnligt at efterprøve nogle enkelte shops på nettet efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, således at man er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris.
7Antal dages levering er jo super relevant i tilfælde af at vi mangler varerne lige om lidt, og derfor er det uden tvivl passende at man efterser leveringstiden for hemsetrappe. En hel del online forretninger reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af produkter, men som imidlertid påkræver at handlen gemmenføres tidligere end et bestemt tidspunkt.
8Generelt anbefaler vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af en anordning, som forsvarer dig som kunde overfor fup webbutikker. Som en anden løsning bør du overveje en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at afbetale pengene over tid.
9Flere e-handler udlover nu om dage et bredt udvalg af billige former for levering til hemsetrappe. Den mest moderne er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, så du selv har mulighed for at hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Metoden er nemlig særdeles fremkommelig, og ofte tilmed den mindst kostelige fragtmetode.