Dolle Hemsestige 2 DELT 2,45
1.185 kr.
Læs mere
Dolle Hemsestige inkl. kroge 1,92
1.695 kr.
Læs mere
EW11 Hemsestige m/Udtræksbeslag
2.090 kr.
Læs mere
Laggo Hemsestige Hvid 10 trin
2.250 kr.
Læs mere
EW Hemsestige/Ribbe
2.725 kr.
Læs mere
Dolle Hemsestige inkl. kroge 2,84
2.345 kr.
Læs mere
Dolle Hemsestige HVID 2 DELT
1.435 kr.
Læs mere
Dolle Hemsestige inkl. kroge 2,40
1.995 kr.
Læs mere
Dolle Hemsestige m/udtræksbeslag
20.655 kr.
Læs mere
Dolle Hemsestige inkl. kroge
1.695 kr.
Læs mere
Dolle kroge til hemsestige 2 stk.
107 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte varerne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed i de udbredte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man læse netbutikkens handelsbetingelser.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed kan det overvejes at købe fra en webshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring hemsestige.
Det er helt klart ekstremt relevant at vide, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du tjekke de andre.
Nogle byggekæder fremviser et stort sortiment af varer, imens andre er specialiserede i en specifik varetype. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare hemsestige.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige hemsestige fra byggecenter til byggecenter. En del vil have lave priser, imens nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du må tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig der shopper online. Det kan du se en fordel i.
De udbredte byggecentre forhandler produkter fra alverdens nichebutikker, og dermed har du mulighed for at købe fra et bredt udvalg af hemsestige online.
De store byggekæder har butikker nær dig, og pga. det har kunderne chancen for at bestille online og hente varerne på eget initiativ. Som følge af det har du valget om at blive fri for leveringsomkostningen, og tilmed have produkterne straks.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså er det forventeligt at du får ekstremt informativ sparring fra medarbejdere der er specialister i netop hemsestige.
Størstedelen af webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, der typisk er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber hemsestige online på deres hjemmeside.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online får du et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

hemsestige jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag over 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

hemsestige harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

hemsestige bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

hemsestige silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en fundamental rolle. På grund af dette må du tit holde øje med femdøgnsprognosen når du nærmer dig projektets begyndelse, så du undgår at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med det komplicerede byggeprojekt.
2Der kommer som regel pludselige problematikker i forbindelse med avancerede projekter, og af den grund vil det være væsentligt at man afsætter betragtelig plads i handlingsplanen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål.
3Det viser sig fundamentalt at have alle materialer til rådighed forinden du går i gang med arbejdet. Du kan udfærdige en hurtig indkøbsseddel som indeholder alle de ting der er nødvendige, og som det næste eftergå punkterne, med øje for at du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
4Længe før du starter dit byggeprojekt kan det vise sig ufatteligt fundamentalt at have styr på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der være begrænsende regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Godt forarbejde viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du må lave en struktureret arbejdsplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du laver din strategi.
6I mange tilfælde vil det være vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for ombygningen, så man har styr på den økonomiske del. Det bør være sundt at gennemgå samtlige poster, hvorefter man bør søge sig frem til mulige tilbud på dem alle sammen.
7Du må for alt i verden ikke forsømme dit eget ve og vel, så husk beklædning bl.a. arbejdshjelm der skåner dig imod mulige ulykker. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst når du ikke køber assistance fra en professionel.
8Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed i tilfælde af større arbejdsopgaver. Større opgaver kræver flere mennesker. Dertil viser det sig mere effektivt og mere socialt at være flere om det.
9Der er alle mulige former for guides og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube er anvendeligt med ekstremt meget udbytterig oplysning, navnligt ifald du benytter den engelske version.
10I nogle tilfælde kan man indhente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet såfremt projektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at renoveringen forbedrer planeten.
11Du vil ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Tit vil det vise sig strategisk at have værktøjet til rådighed forinden du påbegynder byggeriet. Desuden er det afgørende at medregne de her omkostninger i økonomien.
12Husk at overveje om projektet kan klares alene, eller du alternativt skal have assistance fra en professionel til opstarten af projektet. Forudsat at du får professionel assistance kan det godt betale sig at modtage forslag fra forskellige entreprenører.
De højest ratede byggekæder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er absolut imponerende. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt imponerende. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er ultra betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig betryggende. Ratingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

Adskillige internet selskaber tilbyder i øjeblikket flere billige leveringsformer til hemsestige. En der er meget anvendt er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine nye varer præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er altså ualmindeligt simpel, og tit derudover den billigste type af levering.

Du burde på samme måde tænke over at få ordren bragt hjem til dig eller til din arbejdsplads. Løsningen viser sig somme tider en smule mere bekostelig, men endda ultra let gængelig ift. hemsestige online. Den mest billige fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter pakken, som desværre beroer på at du opholder dig nær e-shoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på hemsestige kan vise sig at være særdeles vital såfremt du behøver produkterne om et øjeblik, så derfor er det selvfølgelig på sin plads at du tjekker den anslåede leveringsdato ved hemsestige. En lang række online forhandlere – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – præsterer billig levering på næste hverdag på masser af produkter online, men glem ikke at det betinges af at ordren gennemføres forinden et givent tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få ordren pakket før de logistikansatte har fyraften.

Indtil flere internet virksomheder garanterer fragt uden beregning på hemsestige online, men ofte kun hvis du køber for et konkret beløb. Som alternativ bør man overveje den billigste leveringstype, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få bragt varerne til en pakkeshop.

En masse byggecentre frembyder afhentning hvor du bestiller billig hemsestige online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Bygma. Byggecentrene tilbyder fx click-and-collect på hemsestige i følgende byer:

Silkeborg, Frederiksberg, Ballerup, Aalborg, Kolding, Horsens, Skive, Hillerød, Greve, Lillerød, Aabenraa, Randers, Rønne, Frederikshavn, Thisted, Jyllinge, Køge, Hørsholm, Viborg, Skanderborg, Odense, Hvidovre, Grenaa, Birkerød, Ølstykke, Esbjerg, Farum, Gentofte, Valby, Haderslev, Aarhus, Helsingør, Tårnby, Haslev, Charlottenlund, Nyborg, Middelfart, Virum, Rudersdal, Solrød Strand, Risskov, Taastrup, Brabrand, Lyngby, Fredericia, Nakskov, Gladsaxe, Ringsted, Brønderslev, Rødovre, Brøndby, Ikast, Vejle, Glostrup, Søborg, Værløse, Korsør, Struer, Ishøj, Dragør, Kokkedal, Hedehusene, Allerød, Næstved, Herning, Åbyhøj, Vallensbæk, Albertslund, Roskilde, Kalundborg, Hedensted, Frederiksværk, Odder, Slagelse, Vanløse, Brønshøj, Hobro, Varde, Svendborg, Nærum, København, Hjørring, Sønderborg, Holstebro, Tilst, Lystrup, Nørresundby, Holbæk, Vordingborg, Nykøbing Falster, Stenløse, Frederikssund, Herlev, og Højbjerg, .

Afhentning ift. hemsestige er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Sydsjælland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland).

Ved indkig i data står det klart, at mennesker jævnligt efterspørger eksempelvis hemsestige priser og køb hemsestige. Vi ser derudover som regel internet shoppere efterspørge blandt andet hemsestige tilbud, hemsestige online og billig hemsestige, foruden de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma og Silvan.

Priser på hemsestige

Det har vist sig at være meget smertefrit for alle og enhver at vurdere tilbud på billige hemsestige online på flere outlets på nettet, og derfor har utallige butikker på nettet ikke kunne lade være med at sænke prisniveauet på hemsestige betragteligt, og endda præstere fri fragt.

Til gengæld kan det immervæk blive smart at checke nogle få internet butikker efter billige priser på hemsestige online inden du shopper, så du er garanteret at opnå den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma og Stark.

Du må alligevel være klar over, at såfremt en shop markedsfører billige hemsestige online til salg for en pris som er uendeligt billig, bør det for det meste være et tegn på en fup e-forhandler. Kortkøb er ikke desto mindre inkluderet i en retningslinje, der begunstiger en overfor uægte online firmaer.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du udnytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du agter at finansiere regningen på hemsestige over en periode. Det foreslåes normalt hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Ved kig i tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere ofte leder efter for eksempel hemsestige online og billig hemsestige. Derudover oplever man ofte netshoppere søge blandt andet køb hemsestige, hemsestige tilbud samt hemsestige priser.

Læs tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot medfører tilpas gode chancer for at se nærmere på forskellige aktuelle køberes erfaringer og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du undersøger webbutikkens omtaler forinden du handler billige hemsestige online.

Facebook leverer derudover relativt fantastiske muligheder for at få kendskab til online shoppens pålidelighed. Derudover er der mange firmaer på nettet hvor man kan nedfælde en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket tillige kan benyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen køber billige hemsestige online i en e-forretning bør man altid gennemgå e-butikkens betingelser, det er dog i mange tilfælde en tidskrævende opgave, særligt hos de store byggecentre som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

En anden mulighed kan være at bemærke om netshoppen er e-mærket medlem, siden det typisk er et sympol på at online forhandleren efterfølger de danske regler, foruden at den lejlighedsvis kontrolleres af eksperter der kender reglerne på området.

Dette er en god lejlighed til en hjælpende hånd, hvis du udsættes for udfordringer i processen med din bestilling af hemsestige. Desuden går vi ind for at du er sat ind i de væsentligste vedtægter der influerer på købet af hemsestige online, eksempelvis den returneringsret hjemmesiden kører med.

I relation til det er det ydermere relevant, at man til enhver tid beholder sin faktura, således man fremadrettet kan dokumentere bestillingen af hemsestige, uafhængig af om man har handlet fra Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan eller Stark.

Erik V gav 5 stjerner

Har handlet der før

Jesper gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Erik Johansen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Christian Olsen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringstidspunktet er jo temmelig vigtig om du har behov for produktet lige om lidt, og med det formål er det nemlig passende at vi dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved hemsestige. Temmelig mange internet shops præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varenumre, men glem ikke at det er underforstået at handlen gemmenføres inden et fast klokkeslæt.
2Det er jo virkelig hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige hemsestige på forskellige online outlets, og på grund af dette frembyder de fleste online firmaer gratis fragt. Det kan dog alligevel være gavnligt at sammenligne indtil flere internet shops i Danmark efter billige priser før du gennemfører din bestilling, sådan at man er tryg ved at modtage den skarpeste pris.
3Generelt går vi ind for handler med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af en bestemmelse, der passer på dig overfor snydagtige firmaer på nettet. Som alternativ burde du overveje en afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil dække omkostningerne over flere uger.
4Generelt går vi ind for at bemærke om webshoppen er e-mærket medlem, fordi det længe har været en påvisning af at e-handlen understøtter dansk lovgivning, tillige med at webshoppen ofte vurderes af fagfolk der har megen viden om de gældende bestemmelser. Før folk køber billige hemsestige på en online butik kan man ideelt set have øje for netshoppens handelsaftale.
5Trustpilot byder på fuldkommen belejlige genveje til at vurdere en hel del eksisterende konsumenters ratings og derfor anbefaler vi, at du efterforsker e-handlens bedømmelser forud for at du bestiller billige hemsestige online. Facebook genererer lige så vel fuldstændig fortræffelige genveje til at få indsigt i e-forhandlerens popularitet.
6Den mest betalelige type af levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, som dog betinges af at du er i nærheden af online firmaets hjemsted. Den fragtmulighed kan i nogle tilfælde være yderst betydningsfuld om du står og skal bruge hemsestige inden for kort tid. Alternativt så tilbyder en række forretninger på nettet gratis levering, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der indkøbes for en fastsat pris.
7Forud for at folk handler billige hemsestige i en e-shop kan man egentlig tage stilling til shoppens betingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig sjovt. Desuden er det at foretrække at køberen er obs på de mest essentielle betingelser der kan have indvirkning på shopping af billige hemsestige online, eksempelvis den returrettighed online forhandleren garanterer.
8Nogle online virksomheder yder billig fragt på hemsestige, men typisk er det kun gældende hvis man shopper for en bestemt sum. I øvrigt skulle du gribe den mest betalelige form for levering, som tit er at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig godt nok tillige virkelig ukompliceret. Den mindst kostelige leveringsløsning kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
9En lang række netshops giver i dag diverse forskellige billige leveringsløsninger til hemsestige. En der er meget anvendt er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Denne er nemlig usædvanlig smertefri, og ofte endda den mest prisbevidste slags levering.