Helmask promask combi tl
2.918 kr.
Læs mere
Helmaske 3M
4.711 kr.
Læs mere
Helmask sr 200 med glasvisir
2.689 kr.
Læs mere
Helmask sari/ fm2 naturgummi
1.263 kr.
Læs mere
Helmaske 3M 6000-serie
1.798 kr.
Læs mere
Helmaske HSP Optifit medium
1.953 kr.
Læs mere
Helmask sr 200
1.872 kr.
Læs mere
Helmask sari/fm2 silikon
1.554 kr.
Læs mere
Helmaske Shigematsu GX02
4.841 kr.
Læs mere
Helmask sari/fm2 gummi triplex
2.091 kr.
Læs mere
Helmaske Vision 3 til asbest
1.800 kr.
Læs mere
Helmask promask/ fm3 silikon
1.849 kr.
Læs mere
Helmask promask/fm3
1.567 kr.
Læs mere
Helmask promask/ fm3 hc visir
2.192 kr.
Læs mere
Helmaske HSP Optifit Small
1.883 kr.
Læs mere
Helmaske GVS Elipse A1-P3 RD
939 kr.
Læs mere
Helmask sr200 airline
3.798 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på salgspriserne på billige helmaske fra webshop til webshop. Enkelte tilbyder gode tilbud, og øvrige satser på service. Du må afveje hvad du helst vil have.
Ifald du vil have produkterne hurtigt eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte varerne på egen hånd. Dette er især en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
For mange er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. Hermed kan du overveje at shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning til valg af helmaske.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor læse virksomhedens regler.
Flere byggekæder sælger et enormt udvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal tænke på om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot helmaske.
Det er helt klart super afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes i store dele af landet, og takket være dette har flertallet tilbuddet om at købe online og hente produkterne på eget initiativ. I kraft af det har du mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, og samtidig hente produkterne med det samme.
De store byggekæder tilbyder produkter fra alverdens specialbutikker, og derigennem kan du vælge fra et stort sortiment af helmaske online.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det er det forventeligt at du får mere indsigtsfuld vejledning fra personale som er specialister i netop helmaske.
Diverse nicheforretninger på nettet er små virksomheder, som typisk har danske ejere, eventuelt endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du bestiller helmaske online på deres webshop.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter er producenter af de varer der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få en billig pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af cirka 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

helmaske bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af mere end 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

helmaske harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

helmaske silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

helmaske jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Potentielt kan det blive essentielt at have de fornødne byggematerialer klar forinden du tager fat på dit arbejde. Du vil med fordel kunne sammensætte en simpel indkøbsliste indeholdende de materialer du får brug for, og bagefter efterse oversigten, hvormed du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
2Det er oplagt at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed hvis det er omfangsrige ombygninger. Større ting kræver flere folk. Desuden er det hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
3Man må ikke mangle grej. Tit vil det være erstatteligt at have det klar inden du tager fat på arbejdet. Det er derudover afgørende at medregne disse udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
4I god tid inden at du iværksætter arbejdet kan det vise sig ret essentielt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Du kan finde rigelige mængder af artikler og videoer via nettet som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube kan hjælpe med betydelige mængder anvendelig viden, særligt såfremt man kigger i hele verden.
6Du kan forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det fås hvis ombygningen er miljøvenligt. Det kræver med andre ord at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
7Du skal ikke nedprioritere dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning som beskyttelse med henblik på hændelige uheld. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, især såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
8Der viser sig uden tvivl uforudsete udfordringer i tilfælde med omfangsrige projekter, og ergo er det vigtigt at man afsætter rigeligt med plads i agendaen, med det formål at man kan føle sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
9Forberedelse er nøglen til at lykkes med din byggeproces. Du anbefales at sammensætte en strømlinet dagsorden, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke dage, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær konkret idet du sammensætter oversigten.
10Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få stor betydning. På grund af dette må du jævnligt tage notits af udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at regne bedst som du er godt i gang med det komplicerede projekt.
11Du burde måske overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde investere i hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du benytter hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at tage imod tilbud fra forskellige entreprenører.
12I mange tilfælde vil det være af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på omkostningerne. Det må være behjælpeligt at notere alle poster, og dernæst finde frem til billige priser på dem én efter én.
De mest vellidte byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er meget imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er utrolig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

De fleste internet varehuse tilbyder nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til helmaske. Den mest benyttede er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de købte varer lige når det passer dig. Fragtmuligheden er jo rigtig let gængelig, og typisk også den prisbilligste leveringsmetode.

Du burde tillige afveje for og imod at bestille varerne til levering hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen er desværre en kende mere omkostningsfuld, men også ualmindeligt ukompliceret for helmaske online. Den mindst kostelige løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men den løsning beroer på at du er tæt på internet virksomhedens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på helmaske er jo virkelig bestemmende i tilfælde af at du mangler pakken fluks, og af den grund er det utvivlsomt essentielt at vi checker leveringstiden på helmaske. En lang række internet outlets – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varer online, men vær obs på at det er underforstået at du når at bestille før et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produktet skippet afsted forinden de lageransatte holder fyraften.

Nogle få internet firmaer garanterer gebyrfri levering på helmaske online, men for det meste er det betinget af at man handler for en præcis sum. Som alternativ skal du vælge den mindst kostelige fragttype, der typisk vil blive at få kørt pakken til et afhentningssted.

En masse byggemarkeder yder click-and-collect hvor du handler billig helmaske online og afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og XL-Byg. De foreslår bl.a. klik-og-hent på helmaske i disse områder:

Hvidovre, Hørsholm, Grenaa, Lystrup, Tårnby, Holstebro, Hedehusene, Nærum, Roskilde, Charlottenlund, Hobro, Ishøj, Lillerød, Nørresundby, Vallensbæk, Aabenraa, Sønderborg, Stenløse, Silkeborg, Dragør, Herlev, Taastrup, Varde, København, Odense, Køge, Gladsaxe, Ølstykke, Svendborg, Frederikssund, Ballerup, Struer, Middelfart, Thisted, Esbjerg, Næstved, Frederikshavn, Kolding, Albertslund, Kokkedal, Nyborg, Rødovre, Birkerød, Åbyhøj, Helsingør, Brønshøj, Valby, Ringsted, Glostrup, Hillerød, Risskov, Slagelse, Vanløse, Vordingborg, Højbjerg, Rudersdal, Aarhus, Skive, Gentofte, Aalborg, Jyllinge, Lyngby, Tilst, Brønderslev, Virum, Nakskov, Farum, Haderslev, Ikast, Korsør, Holbæk, Odder, Fredericia, Skanderborg, Hjørring, Søborg, Frederiksberg, Vejle, Nykøbing Falster, Brøndby, Randers, Greve, Rønne, Kalundborg, Frederiksværk, Værløse, Solrød Strand, Allerød, Horsens, Viborg, Herning, Hedensted, Haslev, og Brabrand, .

Klik-og-hent for helmaske er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Amager, Lolland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at mennesker jævnligt kigger efter for eksempel helmaske tilbud og billig helmaske. Derudover oplever man mange gange internet shoppere kigge efter fx helmaske online, helmaske priser og køb helmaske, foruden de gængse byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

Få rabat på helmaske

Det er efterhånden ultra simpelt for folk at vurdere prisniveauet på billige helmaske online fra flere e-butikker, og af den grund har en hel del online forretninger været presset til at at reducere prisen på helmaske drastisk, og ydermere frembyde fri fragt.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig udbytterigt at efterprøve diverse e-firmaer efter billige priser på helmaske online forinden du handler, sådan at man er skudsikker på at få den mest billige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Man må ikke desto mindre være omhyggelig med, at såfremt en online forretning reklamerer billige helmaske online til salg for en pris som anses for uendeligt favorabel, kunne det for det meste være en indikator for en snydagtig e-forhandler. Kortbestillinger er dog en del af en retningslinje, hvilket assisterer folk overfor uærlige firmaer på nettet.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du overveje et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du higer efter at betale betalingen af helmaske over en længere periode. Dette fås som regel i specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og 10-4.

Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at folk som regel kigger efter eksempelvis billig helmaske og helmaske tilbud. Derudover ser vi ofte mennesker søge efter blandt andet køb helmaske, helmaske priser og helmaske online.

Læs tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot fører til helt gunstige chancer for at kigge nærmere på mange forhenværende kunders betragtninger og derfor er det klogt, at du sonderer e-firmaets ratings inden du lægger din bestilling på billige helmaske online.

Facebook byder på tilsvarende stort set fine løsninger til at få indtryk af online forhandlerens popularitet. Herinde møder vi en del firmaer på nettet hvor man kan ytre en kritik af købsoplevelsen, som lige så vel bør drages fordel af til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen bestiller billige helmaske online på en internet handler kunne man i reglen gennemlæse e-butikkens betingelser, dog er det for det meste ikke videre spændende, specielt ved de store byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Bygma.

En anden løsning kunne være at kigge om internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, eftersom det generelt er en tilkendegivelse af at internet forhandleren opfylder de gældende danske regler, og at webbutikken jævnligt besigtiges af eksperter der er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

Det giver dig anledning til at blive assisteret, såfremt du møder problemer med din bestilling af helmaske. Tilmed foreslåes det at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest relevante forhold der influerer på købet af helmaske online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet forhandleren har.

På grund af dette er det ligeledes essesentielt, at man permanent sikrer ens ordremail, således man i fremtiden kan bevise sit køb af helmaske, hvad end man har bestilt hos Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark eller Jem og Fix.

Henrik gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Jesper E gav 4 stjerner

Har handlet der før

Anne J gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Anna T gav 4 stjerner

Alt var i orden

9 gode råd til din online shopping
1Generelt anbefaler vi at se hvorvidt online butikken er medlem af e-mærket, siden det længe har været en indikation om at internet forhandleren tilslutter sig de officielle regler, foruden at internet selskabet nu og da besøges af fagmænd der er meget fortrolige de gældende love. Inden folk shopper billige helmaske på en internet shop behøver man helt sikkert få overblik over shoppens handelsvilkår.
2Enkelte webbutikker sikrer fragt uden omkostninger på helmaske, men ofte er det forudsat at man indkøber for et fastsat beløb. I øvrigt burde du overveje den mest billige fragtløsning, hvilket tit er at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted. Løsningen viser sig typisk ligeledes yderst let gængelig. Den mindst kostelige leveringsmanér vil dog altid være at du selv henter ordren.
3Temmelig mange netshops yder i vore dage diverse billige leveringsmåder til helmaske. Den mest anvendte er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din ordre når det passer ind i din hverdag. Den er altså særdeles overkommelig, og typisk ligeledes den mest prisbevidste leveringsmetode.
4Trustpilot resulterer i forholdsvis hensigtsmæssige løsninger til at eksaminere mange nuværende konsumenters synspunkter og af den grund er det fornuftigt, at du eftersøger e-handlens omtaler inden du shopper billige helmaske online. Facebook frembyder tillige evigt sikre genveje til at få indtryk af online forhandlerens pålidelighed.
5Det er efterhånden yderst simpelt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige helmaske hos flere online varehuse, og herved lover massevis af forhandlere på nettet levering uden beregning. Dog kan det immervæk være lønnende at udforske nogle forskellige online firmaer efter billige priser forud for at du bestiller, så man er garanteret at indhente den billigste pris.
6Den mest prisbevidste form for levering vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, som jo er betinget af at du er lige ved e-handlens lager. Den leveringsversion er naturligvis ultra central ifald vi har behov for helmaske med det samme. Alternativt så sikrer flere online outlets levering uden beregning, men undertiden gælder det kun hvis du indkøber for en præcis sum.
7Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Kortbestillinger er omfavnet af en orden, hvilket redder køber imod bedrageriske webbutikker. Som alternativ bør du udnytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du tilstræber at betale omkostningerne over en længere periode.
8Fragttiden kan være ret så udslagsgivende om vi mangler pakken fluks, og af den grund er det i sandhed væsentligt at man ser den forventede leveringsdato for helmaske. Masser af online firmaer frembyder billig 1 hverdags levering på mange varenumre, men som ikke desto mindre beroer på at bestillingen fuldbyrdes inden et fastsat tidspunkt.
9Forud for at folk køber billige helmaske på en internet handler behøver man i princippet gøre sig bekendt med indholdet af butikkens forretningsbetingelser, dog er det typisk ikke super spændende. Ligeså er det prisværdigt at man er klar over de mest basale retningslinjer der kan influere på shopping af billige helmaske online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-shoppen garanterer.