2-vejs samlestykke Kärcher Rain System
49 kr.
Læs mere
Sprinkler Kärcher CS 90
65 kr.
Læs mere
Impulsvander på metalspyd Kreator
170 kr.
Læs mere
Havevander Kärcher RS 130/3
189 kr.
Læs mere
Elektronisk trykafbryder, med tørløbssikring Kärcher
895 kr.
Læs mere
Impulsvander/cirkelvander på metalspyd Kreator
57 kr.
Læs mere
Sprinkler Kärcher PS 300
229 kr.
Læs mere
Micro dyser med nåle 5 stk. Kärcher Rain System
119 kr.
Læs mere
Have vander med 8 funktioner Kreator
120 kr.
Læs mere
Vippevander Kreator
184 kr.
Læs mere
Havevander Multi-sprinkler MS 100 Kärcher
129 kr.
Læs mere
Have vander med 3 funktioner Kreator
181 kr.
Læs mere
Havevander Kärcher RS 120/2
179 kr.
Læs mere
Vippevander messing dyser Kreator
213 kr.
Læs mere
Impulsvander/cirkelvander på hjul Kreator
140 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at spare leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
For de fleste er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Hermed bør du købe fra et online byggemarked, som giver sparring og vejledning omkring havevander.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige havevander hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod nogle giver en høj grad af service. Du må beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder tilbyder et enormt udvalg af varer, imens nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke over om det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot havevander.
Du bør vide hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man tjekke firmaets handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og kendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det kan du se som en fordel.
De kendte byggekæder har butikker i de større byer, og af den grund har folk mulighed for at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Af den grund har du mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne med det samme.
De udbredte byggekæder samler produkter fra forskellige nicheshops, og så kan du bestille fra et bredt sortiment af havevander online.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du handler havevander online på deres webshop.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund vil du få ekstremt god hjælp fra personale som er specialister i lige præcis havevander.
Alverdens webshops som sælger få produkter er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag mere end 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

havevander jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

havevander bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

havevander silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

havevander harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du skal på ingen måde nedprioritere sikkerheden, så glem ikke beklædning herunder sko og hjelm som hjælper dig mod hændelige risici. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
2Du bør regne på om du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt burde købe assistance fra en professionel til opstarten af arbejdet. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at tage imod prisoverslag fra flere entreprenører.
3Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en væsentlig rolle. Således skal du jævnligt lægge mærke til vejrforudsigelserne i forbindelse med starten på projektet, så du undgår at det ud af det blå begynder at stå ned i stænger bedst som du vil påbegynde det avancerede projekt.
4Du finder mange artikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube faciliterer betydelige mængder anvendelig information, navnligt hvis man benytter engelske søgeord.
5Forud for at du iværksætter byggeprojektet kan det være meget vigtigt at have styr på, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig forskellige love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
6Forberedelse er metoden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du skal liste en strømlinet tidsplan, der viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke dage, samt en dertilhørende nummerorden. Husk at være skarp i sammensætningen af arbejdsplanen.
7Ofte vil det være fornuftigt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil være rationelt at notere samtlige omkostninger, og bagefter finde frem til beløbet for dem én efter én.
8I nogle tilfælde kan man søge tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås hvis projektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
9Det kan være en god idé at søge assistance til byggeprojektet, specielt når det er vigtige projekter. Flere opgaver stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden viser det sig bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
10Der kommer som regel uforudsigelige hovedpiner når det handler om svære opgaver, og som følge heraf kan det vise sig essentielt at man har afsat rimelig plads i tidsplanen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
11Man skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Typisk kan det vise sig smart at have det parat forinden du tager fat på dit byggeprojekt. Derudover er det godt at inkludere de her udgiftsposter i budgettet.
12Måske det viser sig af stor betydning at du har de presserende byggematerialer klar til brug på forhånd inden du igangsætter dit arbejde. Du har fordel af at sammenfatte en enkel oversigt hvor der bør fremgå det du skal bruge, og som det næste gennemgå listen, med det formål at du føler dig sikker på at du har det hele.
Danskernes favorit byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig betryggende. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er enormt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet toprating, og blot 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal du vælge?

Masser af online webshops tildeler nu til dags en hel del forskellige billige leveringstyper til havevander. Den mest benyttede er i vore dage pakkeshops, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer når det passer dig. Denne er altså virkelig smart, og i mange tilfælde ligeledes den mest prisbevidste form for levering.

Du bør lige så vel planlægge at bestille pakken til levering til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig ofte en anelse dyrere, men endvidere yderst ukompliceret med havevander online. Den mindst kostelige form for fragt er dog at hente pakken selv, som desværre står og falder med at du bor med kort afstand til e-firmaets byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på havevander kan vise sig at være yderst relevant forudsat du absolut skal bruge dine nye varer om få sekunder, så i det øjemed er det virkelig vigtigt at du tjekker leveringstidspunktet på havevander. Temmelig mange e-firmaer i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næste hverdag på en masse varenumre online, som imidlertid er underforstået at bestillingen gennemføres før et konkret tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer ordnet forud for at pakkemedarbejderne får fri.

Indtil flere forretninger på nettet byder på fragt uden beregning på havevander online, men ofte kun hvis der indkøbes for et præcist beløb. Som alternativ bør du vælge den mest prisbevidste leveringsmanér, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

En lang række webbutikker tildeler click-and-collect hvor man køber billig havevander på nettet og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark og 10-4. Byggecentrene frembyder blandt andet afhentning af havevander i disse byer:

Aarhus, Glostrup, Holstebro, Ølstykke, Holbæk, Struer, Farum, Gentofte, Sønderborg, Hjørring, Vanløse, Brabrand, Horsens, Hedehusene, Åbyhøj, Kalundborg, Højbjerg, Rudersdal, Dragør, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Jyllinge, Roskilde, Aalborg, Virum, Korsør, Frederikshavn, Kokkedal, Tilst, Lyngby, Brønderslev, Frederiksberg, Svendborg, Solrød Strand, Greve, Birkerød, Rødovre, Valby, Varde, Køge, Allerød, Kolding, Søborg, Brøndby, Tårnby, Ishøj, Haslev, Lystrup, Esbjerg, Ballerup, Nakskov, Ikast, Stenløse, Albertslund, Thisted, Odense, Ringsted, Skive, Næstved, Frederiksværk, Charlottenlund, Taastrup, Hillerød, Hedensted, Skanderborg, Værløse, Hobro, Silkeborg, Viborg, Aabenraa, Herning, Nørresundby, Randers, Middelfart, Vejle, Nyborg, Lillerød, Slagelse, Hørsholm, Frederikssund, Vallensbæk, Odder, Rønne, Vordingborg, Herlev, København, Risskov, Hvidovre, Grenaa, Brønshøj, Helsingør, Haderslev, Fredericia, og Nærum, .

Click-and-collect for havevander er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Falster, Lolland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere tit søger efter fx havevander online og havevander tilbud. Derudover ser vi som regel mennesker lede efter fx køb havevander, billig havevander samt havevander priser, plus de udbredte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg og Stark.

Den bedste pris på havevander

Det er efterhånden ret overkommeligt for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige havevander online i blandt forskellige shops på nettet, og altså har flertallet af forhandlere på nettet ikke kunne lade være med at nedskære salgspriserne på havevander voldsomt, og endda sikre gratis levering.

Derfor kan det trods alt være gavnligt at udforske nogle få forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på havevander online forud for at du handler, sådan at man er velinformeret til at få den prisbilligste pris. Se ikke bare på de store byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Man bør bare være klar over, at når en internet butik reklamerer billige havevander online til en pris der kan ses som besynderligt billig, er det undertiden være en indikation på en uægte e-forretning. Kortbetalinger er imidlertid indbefattet af en orden, der sikrer køber overfor fup internet firmaer.

Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at afdrage regningen på havevander over en periode. Det foreslåes ofte i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som fx Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Ved indkig i søgedata står det markant, at mennesker typisk kigger efter eksempelvis havevander priser og havevander tilbud. Foruden dette ser vi typisk mennesker kigge efter for eksempel køb havevander, havevander online og billig havevander.

Udforsk andre menneskers evalueringer

Trustpilot yder de facto stabile muligheder for at undersøge mange andre kunders kritik og derfor er det smart, at du beser internet firmaets anmeldelser forinden du bestiller billige havevander online.

Facebook leverer på samme måde fuldstændig pæne metoder til at få indsigt i online butikkens kundefokus. Foruden det ses endda online webshops som tilbyder kunderne at formulere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket desuden burde drages fordel af til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Inden folk shopper billige havevander online på en internet shop behøver de de facto overveje e-shoppens handelsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke særlig sjovt, især ved de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Et andet alternativ er at finde ud af om internet butikken er e-mærke tilsluttet, som længe har været en erklæring om at online virksomheden opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, foruden at hjemmesiden rutinemæssigt besigtiges af fagmænd som har nøje kendskab til de gældende love.

Derudover giver det dig genvej til hjælpende service, for så vidt du får udfordringer i forbindelse med din bestilling af havevander. Yderligere er det godt at du er sat ind i de væsentligste reglementer der kan have indflydelse på købet af havevander online, som fx hvilken bytteret hjemmesiden tilbyder.

I den sammenhæng er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk bevarer ens e-mail kvittering, så man når som helst vil kunne bevise bestillingen af havevander, uanset om man bestiller ved Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg eller 10-4.

Lene gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Jette Christiansen gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Jens I gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Jette Sørensen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til internetshopping
1Trustpilot tilbyder dig super hensigtsmæssige genveje til at gennemstøve en stor gruppe tidligere brugeres reflektioner og herved stiller vi forslag om, at du analyserer internet webshoppens kritik inden du køber billige havevander online. Facebook tilbyder tilsvarende nogle fortræffelige metoder til at få indtryk af online forhandlerens kundefokus.
2Vi slår generelt et slag for at finde ud af om online forretningen er e-mærket medlem, siden det generelt er en indikator for at internet webshoppen efterkommer de danske regler, udover at shoppen ofte kontrolleres af jurister som mestrer de gældende love. Forud for at nogen shopper billige havevander i en online virksomhed burde man faktisk gennemlæse dens forretningsaftale.
3Den mest prisbevidste metode til levering vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, som dog nødvendiggør at du opholder dig lige ved online firmaets adresse. Den leveringsmåde er jo usædvanlig afgørende når man skal bruge havevander nu og her. Alternativt så præsterer nogle enkelte e-forretninger i Danmark fragt uden gebyr, men tit er det betinget af at der shoppes for et fastslået beløb.
4En masse webshops i Danmark giver heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til havevander. En der er meget almindelig er efterhånden pakkeshops, fordi du dermed nemt kan hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo virkelig let gængelig, samt i mange tilfælde endda den mest prisbevidste leveringsmåde.
5Forud for at nogen køber billige havevander hos en shop burde de sådan set bese netbutikkens forretningsaftale, det er dog normalt ikke super spændende. Desuden tilrådes det at du er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige havevander online, f.eks. den returret online forhandleren bruger.
6Det er usædvanlig nemt for folk at vurdere tilbud online på billige havevander på diverse internet handler, og for det præsterer flere online forhandlere billig levering. Men det kan alligevel være fordelagtigt at analysere forskellige internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, så du er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris.
7Antal dages levering kan vise sig at være meget vigtig ifald man har brug for dine nye varer om kort tid, så i det øjemed er det faktisk essentielt at man besigtiger den anslåede leveringstid ved havevander. De fleste shops på nettet byder på billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, men det betinges af at bestillingen laves tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
8En række internet virksomheder frembyder levering uden betaling på havevander, men tit er det forudsat at man indkøber for en fastsat sum. Alternativt skulle du foretrække den mest prisbevidste leveringsudgave, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted. Muligheden er tit desuden i høj grad nem. Den prisbilligste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
9Vi anbefaler shopping med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omsluttet af et regulativ, hvilket hjælper kunden imod svindlende online webshops. Som et alternativ kan du udnytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du vil honorere beløbet over flere uger.