Husejeren.dk

Haveslange

Haveslange 5-lags 1/2" - 50 meter
399 kr.
Læs mere
Haveslange 1/2" - 20 m.
80 kr.
Læs mere
Haveslange 5-lags 1/2" - 25 meter
199 kr.
Læs mere
Green-It haveslangesæt 1/2" - 20 m. 5-dele
119 kr.
Læs mere
Green-It haveslangesæt 1/2" - 30 m.
149 kr.
Læs mere
Green-it Haveslange 5-lags 1/2" - 50 meter
399 kr.
Læs mere
Green-it Haveslange 1/2" - 20 m.
80 kr.
Læs mere
Green-it Haveslange 5-lags 1/2" - 25 meter
199 kr.
Læs mere
Green-it Haveslange 4-lags 1/2" - 25 m.
219 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du tjekke de andre.
Der er ikke lighed i priserne på billige haveslange hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder billige priser, og øvrige satser på faglig rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne shoppe hos en netbutik, som tilbyder sparring og vejledning omkring haveslange.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Det er særligt et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort produktudvalg, imens nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot haveslange.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes nær dig, og derved har man mulighed for at bestille online og hente materialerne på eget initiativ. Derigennem kan du vælge at blive fri for fragtgebyret, samt endda få fat i produkterne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man handler online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra forskellige leverandører, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt sortiment af haveslange online.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede webshops er små firmaer, som oftest har danske ejere, måske endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du køber haveslange online fra deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker på nettet ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse varer. Altså kan du opleve ekstra begavet sparring fra nogle der er eksperter i netop haveslange.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få en billig pris.
Danmarks største byggekæder

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

haveslange jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

haveslange harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

haveslange silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

haveslange bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For opgaver udendørs har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Således bør du løbende lægge mærke til vejrudsigten i den tid der er op til byggeprojektet, så det ikke uventet begynder at vælte ned når du netop er midt i dit komplekse projekt.
2Du vil aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig essentielt at have værktøjet disponibelt forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at påregne de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
3Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du skal have en gennemarbejdet tidsplan, der beskriver hvilke opgaver der løses på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende numerisk orden. Vær konkret i sammensætningen af din plan.
4Du kan finde rigelige mængder af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube er kilde til betydelige mængder konstruktiv oplysning, især ifald du kigger på engelsk.
5Det er fundamentalt at lave et budget for ombygningen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være økonomisk at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man kan undersøge den billigste pris på dem en ad gangen.
6Husk at gennemtænke hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt burde sikre dig hjælp fra en ekspert til afslutningen af byggeriet. Hvis du anskaffer hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente tilbud fra forskellige selskaber.
7Der præsenterer sig ofte ubelejlige problemer i tilfælde med større projekter, og ergo kan det være afgørende at der afsættes passende plads i agendaen, som gør at man er tryg ved at nå i mål til tiden.
8Potentielt kan det vise sig værdifuldt at du har de nødvendige byggematerialer tilgængelige forud for at du går til værks med eksekveringen. Du kunne sammensætte en enkel indkøbsliste som samler hver eneste ting du skal bruge, og bagefter eftergå listen, således at du er sikker på at alt er klar.
9Længe før du starter arbejdet må det være vanvittigt fundamentalt at have styr på, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter din bopæl vil der vise sig diverse retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
10Du bør unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj som sikkerhedssko som hjælp overfor mulige uheld. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke har assistance fra en professionel.
11Det er en god idé at indhente hjælp til dele af projektet, ikke mindst hvis det er store byggeopgaver. Nogle byggerier kræver mere end en person. I øvrigt må det blive hurtigere og mere minderigt når man ikke er ene om det.
12I nogle tilfælde kan man søge hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det ydes når byggeriet er godt for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at byggeprojektet har betydning for naturen.
De højest ratede byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ret så flot. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut imponerende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er meget godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken fragttype er bedst?

En stor portion internet webshops yder nu om stunder en række forskellige billige fragtmetoder til haveslange. Det mest populære er nu om dage levering til en pakkeshop, så du selv kan hente pakken præcis når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig virkelig fleksibel, samt oftest ydermere den billigste fragtmulighed.

Du bør ydermere planlægge at vælge at få sendt hjem til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen er ofte lidt mere pebret, men også i høj grad ukompliceret ift. haveslange online. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, som jo står og falder med at du bor i nærheden af e-forretningens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på haveslange er jo særdeles essentiel såfremt man står og skal bruge ordren om få sekunder, og med det formål er det utvivlsomt på sin plads at du besigtiger det estimerede leveringstidspunkt ved haveslange. De fleste internet varehuse – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varer online, men som trods alt kræver at transaktionen gennemføres før et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt afsted inden logistikpersonalet holder fyraften.

Indtil flere internet selskaber garanterer gebyrfri levering på haveslange online, men typisk stiller det krav om at der erhverves for en fastsat sum. Som alternativ må du udvælge den mest billige mulighed for levering, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted.

Store netbutikker giver click-and-collect hvor du handler billig haveslange derhjemme men selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg. Byggemarkederne yder fx click-and-collect på haveslange i disse områder:

Varde, Frederikssund, Risskov, Brøndby, Haderslev, Roskilde, Sønderborg, Skive, Fredericia, Rudersdal, Holstebro, Taastrup, Allerød, Hedensted, Hedehusene, Silkeborg, Vanløse, Vallensbæk, Solrød Strand, Kolding, Korsør, Rønne, Herning, Stenløse, Frederiksværk, Aabenraa, Brabrand, Køge, Thisted, Ringsted, Næstved, Glostrup, Horsens, Charlottenlund, Birkerød, Ballerup, Vejle, Hillerød, Rødovre, Virum, Helsingør, Hørsholm, Aarhus, Lillerød, Brønderslev, Struer, Greve, Frederikshavn, Nakskov, Esbjerg, Jyllinge, Ikast, Nærum, Aalborg, Tilst, København, Lyngby, Haslev, Randers, Middelfart, Frederiksberg, Tårnby, Ishøj, Hjørring, Farum, Gladsaxe, Åbyhøj, Holbæk, Dragør, Albertslund, Kalundborg, Viborg, Hobro, Lystrup, Højbjerg, Slagelse, Grenaa, Valby, Nyborg, Kokkedal, Herlev, Værløse, Søborg, Nykøbing Falster, Ølstykke, Hvidovre, Odense, Svendborg, Gentofte, Vordingborg, Odder, Skanderborg, Brønshøj, og Nørresundby, .

Klik-og-hent af haveslange er muligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når man kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere jævnligt efterspørger eksempelvis køb haveslange og billig haveslange. Derudover ser vi som regel netshoppere efterspørge for eksempel haveslange priser, haveslange tilbud samt haveslange online, plus de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Gode priser på haveslange

Det er efterhånden ret let gængeligt for os alle at søge sig frem til priser på billige haveslange online på diverse internet selskaber, og derfor har masser af online virksomheder fundet det nødvendigt at presse salgspriserne på haveslange betydeligt, og derudover præstere fri fragt.

Det kan dog alligevel vise sig nyttigt at besigtige nogle forskellige e-shops efter tilbud og rabatter på haveslange online før du shopper, så du er tryg ved at få fat i den billigste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Du skal bare ikke overse, at i tilfælde af at en online forretning udlover billige haveslange online for en pris der kan virke uendeligt gunstig, så kunne det i nogle tilfælde være et faresignal om en bedragerisk internet handler. Kortbestillinger er ikke desto mindre omfavnet af en anordning, hvilket skærmer dig som kunde imod uoprigtige firmaer på nettet.

Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage fordel af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at finansiere omkostningerne til haveslange i flere bidder. Dette fås ofte ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Når man ser på data er det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter blandt andet billig haveslange og haveslange tilbud. Derudover oplever vi mange gange online shoppere søge blandt andet køb haveslange, haveslange priser og haveslange online.

Analyser tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot frembyder absolut fine genveje til at betragte flere tidligere forbrugeres observationer og derfor er det godt, at du udforsker webbutikkens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige haveslange online.

Facebook genererer derudover rigtig fordelagtige genveje til at få indtryk af internet shoppens troværdighed. Her er der mange online webshops som tilbyder kunderne at give en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes kan udnyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige haveslange online hos en e-shop burde man uden tvivl overveje netshoppens handelsaftale, det er dog naturligvis en tidskrævende opgave, specielt ved de kendte byggekæder som Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Et andet forslag er at granske hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket almindeligvis er et signal om at online forretningen adlyder den officielle danske lovgivning, tillige med at netshoppen undertiden evalueres af fagmænd som har ekspertise inden for lovgivningen.

Desuden tilbydes du lejlighed til hjælpende service, for så vidt du oplever problemstillinger i forbindelse med din ordre på haveslange. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at køberen er vidende om de væsentligste forhold der indvirker på bestillingen af haveslange online, f.eks. den returneringsret online forhandleren anvender.

I relation til det er det også vigtigt, at man altid bibeholder sin købsbekræftelse, så man når som helst kan bekræfte købet af haveslange, ligegyldig om man har købt fra Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma eller Bauhaus.

Michael Poulsen gav 5 stjerner

SUPER

Bente M gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Inger Olsen gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Morten Sørensen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 gode råd til online shopping
1Flere shops på nettet foreslår nu til dags diverse billige muligheder for levering til haveslange. Førstevalget hos mange er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Den er nemlig yderst let gængelig, og ofte ligeledes den mest betalelige leveringsmulighed.
2Det er i dag ekstremt enkelt for købere at sammenligne priser online på billige haveslange fra forskellige shops på nettet, og derfor tilbyder mange e-forhandlere levering uden omkostninger. Derfor kan det alligevel blive tiden værd at efterse enkelte internet virksomheder i Danmark efter tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at man er garanteret at få fat i den billigste pris.
3Leveringsdygtigheden er jo temmelig vital om vi skal bruge produkterne om få sekunder, så herved er det særdeles afgørende at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt på haveslange. En lang række netbutikker tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer, hvilket dog stiller krav om at bestillingen indsendes forud for et aftalt tidspunkt.
4Trustpilot frembyder super nyttige løsninger til at blive klogere på flere eksisterende køberes opfattelser og derfor kan det anbefales, at du ser nærmere på online webshoppens bedømmelser før du bestiller billige haveslange online. Facebook tilbyder tillige visse værdifulde løsninger til at få indblik i online virksomhedens kundetilfredshed.
5Den mindst kostelige fragtmetode vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, som jo kræver at du er nærved online virksomhedens bopæl. Den mulighed for levering er jo meget aktuel i tilfælde af at man absolut skal bruge haveslange fluks. Alternativt så frembyder enkelte online outlets billig fragt, men undertiden kun når der aftages for et fastslået beløb.
6Vi slår generelt et slag for at undersøge om internet forretningen er e-mærke godkendt, da det burde være en erklæring om at online webshoppen opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, foruden at e-firmaet undertiden tilses af specialister som er meget bekendte med reglerne på området. Forinden folk shopper billige haveslange hos en butik behøver man uden tvivl betragte forhandlerens forretningsbetingelser.
7Inden nogen shopper billige haveslange på en shop på nettet bør man i og for sig sætte sig ind i webshoppens betingelser, men det er bare ikke særlig morsomt. Udover dette rekommanderer vi at køberen er opmærksom på de mest vedkommende forhold gældende for bestillingen af billige haveslange online, fx hvilken byttepolitik online forretningen garanterer.
8Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af et lovbud, der dækker dig som kunde imod uoprigtige online outlets. Som en alternativ mulighed bør du vælge en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at finansiere pengene ude i fremtiden.
9Nogle enkelte online varehuse præsterer gratis fragt på haveslange, men i mange tilfælde kun når der handles for en fastsat pris. Ellers bør du gribe den mest billige form for fragt, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere ordren til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig i mange tilfælde på den anden side temmelig fleksibel. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.