Havehandske str. 8/M - komfort latex Kreator
70 kr.
Læs mere
Havehandske str. 10/XL - ægte skind Kreator
150 kr.
Læs mere
Havehandske str. 10/M - tynd latex Kreator
60 kr.
Læs mere
Havehandske str. 11/XXL - ægte skind Kreator
150 kr.
Læs mere
Børnehandske 6-12 år - kraftig læder Kreator
60 kr.
Læs mere
Havehandske str. 8/M - tynd latex Kreator
60 kr.
Læs mere
Havehandske str. 10/XL - komfort skind Kreator
161 kr.
Læs mere
Havehandske str. 7/S - med dotter Kreator
39 kr.
Læs mere
Havehandske str. 8/M - med dotter Kreator
50 kr.
Læs mere
Havehandske str. 10/M - komfort latex Kreator
70 kr.
Læs mere
Børnehandske 6-12 år - ægte læder Kreator
55 kr.
Læs mere
Børnehandske 6-12 år - med dotter Kreator
42 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge produkterne hurtigt eller bare vil blive fri for fragten, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er især et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Der er forskel på prisen på billige havehandsker fra webshop til webshop. Enkelte giver billige priser, imens andre giver kompetent sparring. Du bør tænke over hvad der betyder mest for dig.
Flere byggemarkeder sælger et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle har fokus på en specifik type af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover bare havehandsker.
For en del er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne vælge en netbutik, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af havehandsker.
Det er absolut meget relevant at se, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du finde et andet.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man kende forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder findes overalt i landet, og dermed har de fleste valget om at handle online og hente produkterne på egen hånd. Herigennem kan du spare leveringsgebyret, og ovenikøbet hente produkterne lige nu.
De kendte byggecentre tilbyder produkter fra flere producenter, så du kan handle fra et bredt sortiment af havehandsker online.
De store byggemarkeder er udbredte og velkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed når man handler online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke webshops producerer selv varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få en bedre pris.
Alverdens specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille havehandsker online på deres side.
Forskellige niche netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de kun sælger disse produkter. Derigennem får du formentlig ekstremt indsigtsfuld vejledning fra medarbejdere der er eksperter i netop havehandsker.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
havehandsker jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

havehandsker bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

havehandsker silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

havehandsker harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan vise sig at være godt at få hjælp til byggearbejdet, navnlig når det kommer til krævende byggeopgaver. Enkelte opgaver skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt bør det være mere produktivt og sjovere at være flere om det.
2Længe før du opstarter byggeprocessen er det aldeles vigtigt at have styr på, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
3For projekter udenfor har vejrsituationen en stor rolle. På grund af dette bør du ofte tage et kig på vejrprognosen i dagene op til starten på projektet, så du undgår at det uanmeldt starter med at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med dit svære projekt.
4Man vil aldrig undvære arbejdsredskaber. Tit vil det være fordelagtigt at du har det disponibelt akkurat som du begynder på arbejdet. Det er desuden godt at medregne omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
5I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har kontrol over omkostningerne. Det er en god idé at gennemgå samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan finde frem til ens købspris for hver eneste af dem.
6Du burde måske overveje om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du kan have fordel af at købe professionel hjælp til opstarten af byggeprocessen. Hvis du søger professionel assistance vil det normalt anbefales at tage imod tilbud fra forskellige selskaber.
7Planlægning vil altid være kilden til succes med din byggeproces. Du anbefales at nedskrive en strømlinet handlingsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal løses hvornår, og derudover en numerisk orden. Husk at være konkret idet du laver din agenda.
8Muligvis kan det blive af stor betydning at have samtlige bygningsmaterialer klar forud for at du går til værks med byggeprocessen. Du kunne med fordel forfatte en simpel indkøbsseddel med hver eneste ting som er nødvendige, og så gennemløbe materialerne, med det formål at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
9Du skal på ingen måde nedprioritere dit eget helbred, så husk arbejdstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning der beskytter dig imod hændelige risici. Det er fundamentalt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, specielt når du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
10Der viser sig som regel utidige hovedpiner i tilfælde med svære opgaver, og følgelig kan det vise sig væsentligt at man afsætter rigeligt med tid i tidsplanen, med det formål at man er sikker på at komme i mål.
11Der er utrolig mange vejledninger og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube kan hjælpe med enormt meget konstruktiv oplysning, specielt ifald man benytter den engelske version.
12Man kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes forudsat at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få støtte forudsætter altså at byggeprojektet har betydning for miljøet.
De højest bedømte byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt overlegent. Evalueringen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ekstremt overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er absolut overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En masse online webshops udlover i dag alverdens billige fragtløsninger til havehandsker. En sikker vinder er i vore dage levering til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Metoden er altså super ligetil, og tit ydermere den mest prisbevidste leveringstype.

Du kan også tænke over at vælge at få sendt til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Løsningen bliver uheldigvis en anelse mere pebret, men til gengæld ualmindeligt simpel ift. havehandsker online. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, som desværre beroer på at du befinder dig lige ved internet forhandlerens byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på havehandsker er jo vældig bestemmende ifald man skal bruge pakken øjeblikkeligt, og med det formål er det virkelig væsentligt at du checker det forventede leveringstidspunkt på havehandsker. En hel del internet butikker – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – lover billig 1 dags fragt på en række af deres varenumre online, men som imidlertid afhænger af at handlen laves før et givent tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få produkterne distribueret før personalet drager hjemad.

Indtil flere online butikker sikrer fragt uden betaling på havehandsker online, men for det meste er det så præmissen at du shopper for et bestemt beløb. Ellers burde du overveje den mest prisbevidste leveringsmulighed, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Store byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig havehandsker online og afhenter i byggecenteret. Fx Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Stark. De yder for eksempel afhentning af havehandsker i følgende områder:

Holbæk, Ølstykke, Helsingør, Gentofte, Solrød Strand, Lillerød, Aabenraa, Middelfart, Nyborg, Slagelse, Højbjerg, Sønderborg, Ringsted, Køge, Vejle, Kolding, Stenløse, København, Nørresundby, Hørsholm, Rudersdal, Lystrup, Rødovre, Brønderslev, Næstved, Gladsaxe, Taastrup, Hedensted, Roskilde, Aarhus, Brabrand, Nakskov, Vallensbæk, Birkerød, Jyllinge, Tårnby, Svendborg, Greve, Kokkedal, Herning, Værløse, Viborg, Åbyhøj, Esbjerg, Grenaa, Brønshøj, Haderslev, Albertslund, Odense, Horsens, Ishøj, Vanløse, Odder, Farum, Frederikshavn, Dragør, Valby, Frederikssund, Risskov, Struer, Hjørring, Frederiksberg, Haslev, Skive, Hillerød, Vordingborg, Rønne, Holstebro, Tilst, Ikast, Skanderborg, Lyngby, Kalundborg, Fredericia, Søborg, Korsør, Herlev, Hvidovre, Virum, Brøndby, Varde, Glostrup, Aalborg, Ballerup, Thisted, Nærum, Hobro, Silkeborg, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Allerød, Frederiksværk, Randers, og Hedehusene, .

Afhentning for havehandsker er tilgængeligt i alle regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland), Sjælland (Lolland, Amager, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ved indkig i søgedata står det markant, at online shoppere mange gange søger efter for eksempel havehandsker priser og billig havehandsker. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere lede efter bl.a. havehandsker tilbud, havehandsker online og køb havehandsker, plus de udbredte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Tilbud på havehandsker

Det er jo usædvanlig fleksibelt for alle og enhver at analysere priser på billige havehandsker online i blandt forskellige webshops, og til tak har flere internet butikker været presset til at at trykke udsalgspriserne på havehandsker enormt, og derudover tilbyde fragt uden betaling.

Det kan stadigvæk være fordelagtigt at sammenligne indtil flere internet firmaer efter tilbud på havehandsker online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Man må alligevel ikke undervurdere, at i tilfælde af at en e-forretning forhandler billige havehandsker online for en salgspris som kan virke uendeligt gunstig, bør det mange gange være et kendetegn på en fup online butik. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omfattet af en lovbestemmelse, der begunstiger køber imod fup internet selskaber.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du bruge en afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du vil finansiere omkostningerne til havehandsker over en periode. Det fås typisk ved niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Når der ses på søgedata står det klart, at online shoppere jævnligt efterspørger blandt andet køb havehandsker og havehandsker online. Vi ser derudover ofte folk søge efter blandt andet billig havehandsker, havehandsker tilbud og havehandsker priser.

Udforsk tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot forærer dig i højeste grad gavnlige genveje til at blive klogere på mange øvrige konsumenters opfattelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du undersøger online forhandlerens bedømmelser inden du bestiller billige havehandsker online.

Facebook indebærer tillige stort set pæne genveje til at få indsigt i netshoppens pålidelighed. I øvrigt ser vi faktisk online varehuse i Danmark hvor det er muligt at offentliggøre en vurdering af ordreforløbet, hvilket tilmed må benyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen handler billige havehandsker online i en webshop burde man principielt betragte e-butikkens handelsbetingelser, men det er almindeligvis et tidskrævende projekt, specielt med de kendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

Et andet alternativ er at se om online firmaet er e-mærket, grundet at det typisk er en antydning af at netshoppen opfylder de danske regler, udover at e-forhandleren nu og da tilses af sagkyndige der er indført i de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du chance for at få hjælp, for så vidt du oplever problemer i forbindelse med din shopping med havehandsker. Tillige støtter vi at man er sat ind i de elementære vedtægter der kan have indflydelse på købet af havehandsker online, som for eksempel hvilken returret internet forretningen anvender.

I den sammenhæng er det tillige vigtigt, at man stadigvæk bevarer ens faktura, så man en anden gang kan bekræfte købet af havehandsker, hvad end man handler fra Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus eller Stark.

Bente S gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Rasmus Jørgensen gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Per Rasmussen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Tina gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 gode råd til online indkøb
1Den billigste leveringstype vil altid være at du selv henter ordren, hvilket dog afhænger af at du opholder dig lige ved e-firmaets bopæl. Den fragtmulighed kan vise sig at være super afgørende når man mangler havehandsker nu og her. Alternativt så tilbyder en hel del e-firmaer fragt uden gebyr, men undertiden kun hvis du bestiller for en bestemt pris.
2Generelt anbefaler vi at efterse hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det generelt er en indikation om at online webshoppen retter sig efter de officielle regler, foruden at online firmaet ofte kigges til af fagfolk som mestrer de gældende regulativer. Inden folk shopper billige havehandsker hos en e-butik kan man for at være på den sikre side overveje netshoppens regler.
3Forinden nogen handler billige havehandsker på en shop bør de i reglen skimme e-shoppens forretningsaftale, men det er i reglen ikke super spændende. Dertil anbefales det at man er oppe på mærkerne omkring de fundamentale regler der kan have indvirkning på bestillingen af billige havehandsker online, som fx hvilken bytteret internet butikken har.
4Vi slår generelt et slag for handler med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfavnet af en bestemmelse, hvilket værner dig som kunde imod bedrageriske internet butikker. Alternativt burde du udnytte et tilbud fra fx ViaBill, såfremt du vil betale prisen i flere bidder.
5Enkelte online selskaber præsterer fragt uden gebyr på havehandsker, men i reglen gælder det kun hvis du shopper for et konkret beløb. Derudover bør man snuppe den mest billige mulighed for fragt, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted. Fragtmetoden er somme tider samtidig super uproblematisk. Den mest betalelige leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
6Det er jo meget ligetil for købere at søge information om priser online på billige havehandsker hos flere internet selskaber, og på grund af dette garanterer adskillige online webshops portofri fragt. Til gengæld kan det imidlertid vise sig profitabelt at granske enkelte internet forretninger efter rabat og tilbud forinden du bestiller, så man ikke er i tvivl om at opnå den mest attraktive pris.
7Trustpilot bringer dig sådan set strålende muligheder for at blive klogere på diverse nuværende brugeres bedømmelser og derved tilråder vi, at du læser internet forhandlerens bedømmelser forinden du handler billige havehandsker online. Facebook frembringer tillige flere belejlige løsninger til at få en idé om internet shoppens kundefokus.
8De fleste firmaer på nettet giver på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige former for levering til havehandsker. En af de mest almindelige er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine nye produkter når du har lyst. Metoden er jo ultra problemfri, samt typisk tillige den billigste leveringsløsning.
9Fragtperioden er naturligvis rigtig afgørende når vi absolut skal bruge produktet nu og her, og i det øjemed er det temmelig på sin plads at vi kontrollerer leveringstidspunktet for havehandsker. De fleste e-forhandlere byder på billig 1 dags levering på deres bedst sælgende produkter, men glem ikke at det nødvendiggør at ordren placeres forinden et angivent tidspunkt.