Jeg har fundet 11 webshops der sælger havefliser, og skrevet deres priser ned for 500 stk inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 500 stk for kun 7.590 kr. Det er 39 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 500 stk havefliser inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
7.590 kr.Køb
7.764 kr.Køb
8.156 kr.Køb
8.164 kr.Køb
8.269 kr.Køb
8.300 kr.Køb
8.462 kr.Køb
9.002 kr.Køb
9.542 kr.Køb
9.900 kr.Køb
10.500 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til terrasse til indkørsel til trappe til cirkel

Størrelser: 20×40 20×20 50×50 30×60 40×40 25×50 60×60 30×30

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et stort sortiment, imens nogle har fokus på en specifik type af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varer at vælge fra, foruden blot havefliser.
Når du vil have byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at hente materialerne selv. Dette er først og fremmest muligt i de store byggemarkeder.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige havefliser fra webshop til webshop. En del tilbyder billige priser, og andre giver kompetent rådgivning. Du må vide hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt super vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du vælge et andet.
For de fleste er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. Derved kan det overvejes at vælge et online byggecenter, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring havefliser.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor kende firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder findes overalt i landet, og derfor har folk mulighed for at bestille online og transportere varerne personligt. Herigennem kan man spare leveringsgebyret, og endda hente produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er populære og kendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De store byggecentre forhandler varer fra alverdens nichebutikker, og hermed kan du købe fra et stort udvalg af havefliser online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche har et indgående kendskab til deres varer, idet de ikke sælger andet. Derfor kan du opleve ekstremt kyndig service fra mennesker med ekspertviden i netop havefliser.
Hovedparten af små butikker er mindre virksomheder, der tit drives i Danmark, måske sågar fra dit lokalområde. Disse bidrager du til idet du køber havefliser online fra deres webshop.
Mange online nichebutikker står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online vil du få en lavere pris.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

havefliser silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

havefliser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

havefliser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

havefliser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Inden du indleder byggeriet kan det vise sig ret fornuftigt at sikre sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der vise sig gældende regler omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
2Du skal ikke på noget tidspunkt negligere sikkerheden, så husk sikkerhedstøj bl.a. arbejdshjelm der hjælper dig imod eventuelle uheld. Det er fornuftigt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, specielt såfremt du ikke har hjælp fra en fagmand.
3Det kan vise sig at være godt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed ift. krævende arbejdsopgaver. Flere byggerier behøver flere folk. I øvrigt er det mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
4Der viser sig altid overraskende bump på vejen når det handler om svære opgaver, og af den grund vurderes det afgørende at man har afsat tilstrækkelig tid i agendaen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
5Potentielt kan det blive essentielt at have de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige før du starter dit byggeprojekt. Du har fordel af at forfatte en simpel indkøbsseddel med de materialer som er nødvendige, og så eftergå materialerne, hvormed du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
6For projekter udendørs har vejrsituationen meget at sige. Af den grund kan du hyppigt tage et kig på udsigten ift. vejret lige før dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at piske ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit svære projekt.
7I visse tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet ifald byggeriet er klimavenligt. Af få støtte forudsætter med andre ord at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.
8Ofte vil det være vigtigt at have lavet et budget for byggeriet, så man har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være en god idé at beskrive alle udgiftsposter, og dernæst finde frem til den billigste pris på dem slavisk.
9Det kan give mening at tænke over hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere bør få hjælp fra en fagmand til noget af byggeriet. Ifald du ønsker eksperthjælp vil det ofte være fordelagtigt at søge forslag fra flere virksomheder.
10Forberedelse bliver metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du skal have en struktureret tidsplan, der beskriver hvilke gøremål der løses hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
11Du kan finde utrolig mange hjælpeartikler og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube bringer dig betydelige mængder anvendelig oplysning, navnligt hvis du kigger på engelsk.
12Man må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det være betydningsfuldt at du har det disponibelt akkurat som du påbegynder dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at medregne omkostningerne hertil i det økonomiske overblik.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er utrolig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket jo er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er meget godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver topkarakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål hvad angår havefliser

 • Hvordan knækker man havefliser?
 • Hvad koster havefliser?
 • Hvordan lægger jeg havefliser?
 • Hvem lægger havefliser?
 • Hvad vejer havefliser?
 • Hvordan skærer man havefliser?
 • Hvilken form for fragt er bedst?

  En hel del internet forretninger udlover i vore dage et bredt udvalg af billige leveringstyper til havefliser. En af de mest benyttede er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Denne er nemlig super problemfri, samt endda ydermere den mest billige leveringsløsning.

  Du burde omvendt påtænke at få det leveret hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtløsningen er gennemsnitligt en tak mindre billig, men også rigtig ligetil ved køb af havefliser online. Den billigste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men den mulighed afhænger af at du lever lige ved online shoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på havefliser er jo ret så udslagsgivende hvis du har brug for pakken fluks, og med det formål er det temmelig afgørende at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid på havefliser. En del e-butikker i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varer online, der dog er afhængig af at bestillingen fuldbyrdes forinden et nøjagtigt klokkeslæt, så at de kan nå at få produktet betjent forinden medarbejderne holder fyraften.

  Enkelte internet forhandlere sikrer levering uden beregning på havefliser online, men i reglen kræves det at du indkøber for en præcis sum. I øvrigt kan du tage den billigste leveringsmetode, som ofte er at få kørt dine produkter til et udleveringssted.

  Adskillige byggemarkedskæder udlover afhentning hvor du køber billig havefliser online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark og XL-Byg. Byggemarkederne yder blandt andet click-and-collect på havefliser i disse byer:

  Kalundborg, Hobro, Højbjerg, Hjørring, Horsens, Hørsholm, Slagelse, Skanderborg, Farum, Brabrand, Vordingborg, Struer, Sønderborg, Brønderslev, Dragør, Jyllinge, Værløse, Herning, Grenaa, Nyborg, Fredericia, Odder, Svendborg, Ishøj, Frederiksberg, Holbæk, Charlottenlund, Frederikshavn, Birkerød, Herlev, Viborg, Holstebro, Ballerup, Roskilde, Vallensbæk, Hedehusene, Stenløse, Søborg, Skive, Lystrup, Allerød, Ikast, Lillerød, Taastrup, Rødovre, Tilst, Rudersdal, Frederikssund, Tårnby, Middelfart, Næstved, Frederiksværk, Haslev, København, Gentofte, Hillerød, Aalborg, Solrød Strand, Vanløse, Rønne, Nærum, Nykøbing Falster, Odense, Hedensted, Kolding, Aabenraa, Greve, Brøndby, Varde, Gladsaxe, Ringsted, Haderslev, Åbyhøj, Glostrup, Aarhus, Kokkedal, Brønshøj, Nørresundby, Lyngby, Randers, Risskov, Nakskov, Vejle, Valby, Helsingør, Esbjerg, Køge, Albertslund, Ølstykke, Silkeborg, Thisted, Virum, Hvidovre, og Korsør, .

  Klik-og-hent af havefliser er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Lolland, Sydsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland).

  Ses der på tallene er det markant, at folk jævnligt søger eksempelvis havefliser online og billig havefliser. Man ser desuden som regel internet shoppere søge blandt andet køb havefliser, havefliser tilbud og havefliser priser, plus de gængse byggemarkeder som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Silvan.

  Priser på havefliser

  Det er i høj grad uproblematisk for internetbrugere at prissammenligne på billige havefliser online fra diverse webshops, og ergo har mange shops på nettet været presset til at at trykke priserne på havefliser voldsomt, og i øvrigt love billig fragt.

  Det kan immervæk blive gunstigt at efterse et par webshops efter billige priser på havefliser online forud for at du handler, sådan at man er sikret at antage den billigste pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

  Man skal blot huske på, at såfremt en internet forhandler afsætter billige havefliser online for en salgspris der virker uhørt fordelagtig, så kan det ofte være et fingerpeg om en bedragerisk butik. Shopping med kort er dog omsluttet af en bestemmelse, hvilket skærmer folk imod fup webbutikker.

  Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at klare regningen på havefliser over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel hos nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

  Ved kig i data fremstår det klart, at netshoppere tit efterspørger eksempelvis havefliser online og havefliser tilbud. Vi ser derudover tit mennesker søge bl.a. havefliser priser, køb havefliser og billig havefliser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg havefliser er 6395 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  God pris og alt ok” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til indkørsel til trappe til cirkel til terrasse

  Størrelser: 40×40 30×30 20×40 25×50 50×50 20×20 30×60 60×60

  Gennemsøg tidligere køberes anmeldelser

  Trustpilot fremskaffer adskillige belejlige genveje til at blive klogere på en lang række andre forbrugeres tanker og af den grund kan det anbefales, at du kigger på online forretningens vurderinger forinden du placerer din ordre på billige havefliser online.

  Facebook frembringer ydermere absolut hensigtsmæssige genveje til at få kendskab til webshoppens pålidelighed. Derudover ses nogle internet handler som tilbyder folk at meddele en anmeldelse af ordreforløbet, som også bør anvendes til afvejning af kundernes tilfredshed.

  Inden nogen shopper billige havefliser online på en netshop kan de for at være sikker gennemløbe e-butikkens betingelser, det er dog naturligvis et omfattende projekt, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark og Bygma.

  En nemmere løsning kan derfor være at bemærke om e-forretningen er e-mærke tilsluttet, siden det ofte er et bevis på at netshoppen efterlever de officielle regler, og at internet selskabet af og til kigges til af sagkyndige der har indsigt i reglementet på området.

  Derudover giver det dig genvej til en hjælpende hånd, for så vidt du forvoldes vanskeligheder med din ordre på havefliser. Tilmed tilrådes det at man er obs på de væsentligste retningslinjer der har betydning for købet af havefliser online, som for eksempel den ombytningsrettighed e-forretningen garanterer.

  I den forbindelse er det i øvrigt essesentielt, at man stadig opbevarer sin kvittering, så man når som helst kan bevise sin bestilling af havefliser, uagtet om man har bestilt fra Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Thomas gav 5 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Per gav 4 stjerner

  Alt som det skal være.

  Anna E gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  Morten O gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  9 gode råd til din online shopping
  1Før nogen bestiller billige havefliser på en online forretning kan man for at være på den sikre side se på webbutikkens handelsaftale, dog er det uden tvivl en omfattende opgave. Endvidere kan det anbefales at man er oppe på mærkerne omkring de mest centrale vedtægter der er gældende for købet af billige havefliser online, f.eks. hvilken byttepolitik internet virksomheden kører med.
  2Generelt foreslår vi at efterse om online butikken er støttet af e-mærket, fordi det er en indikator for at online butikken lever op til de danske love, og at e-handlen hyppigt kontrolleres af fagfolk der har meget erfaring med bestemmelserne på området. Forinden nogen bestiller billige havefliser i en internet handler behøver man på en vis måde studere netbutikkens forretningsaftale.
  3Visse online shops præsterer portofri fragt på havefliser, men i de fleste tilfælde påkræves det at du handler for et fastslået beløb. Alternativt kan du foretrække den mest letkøbte fragtløsning, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere dine produkter til et afhentningssted. Metoden bliver som regel også ret let gængelig. Den mest letkøbte form for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
  4Den mest prisbevidste løsning til levering vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, hvilket forudsætter at du opholder dig tæt på online butikkens bopæl. Den type af levering er jo særdeles relevant forudsat man har behov for havefliser inden for kort tid. Alternativt så tilbyder enkelte e-shops i Danmark fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man indkøber for en bestemt pris.
  5En lang række webbutikker i Danmark giver efterhånden flere billige fragtmetoder til havefliser. En der er meget anvendt er efterhånden afhentningssteder, så du selv kan hente din nyindkøbte vare når der er tid til det. Leveringstypen er nemlig ualmindeligt simpel, og ofte ligeledes den mest betalelige fragttype.
  6Trustpilot indebærer faktisk værdifulde chancer for at fortolke en række øvrige forbrugeres iagttagelser og derfor kan det være til hjælp, at du tjekker online shoppens vurderinger forud for at du bestiller billige havefliser online. Facebook leverer lige så vel sådan set habile løsninger til at få kendskab til internet virksomhedens troværdighed.
  7Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er en del af en ordning, som bistår køber overfor bedrageriske online forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du hellere vil finansiere betalingen over flere uger.
  8Fragttiden kan være ualmindeligt essentiel om du har brug for produkterne nu og her, og herved er det ret så essentielt at vi kontrollerer den anslåede leveringstid på havefliser. En hel del internet handler stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på en række produkter, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at du bestiller forinden et fastsat klokkeslæt.
  9Det er efterhånden i høj grad nemt for folk at sammenligne tilbud online på billige havefliser på flere forretninger på nettet, og derfor garanterer adskillige e-forretninger billig fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig lønnende at efterprøve enkelte online forretninger efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, så du er på den sikre side med at få fat i den mindst kostelige pris.