Jeg har fundet 3 webshops der sælger hardieplank, og skrevet deres priser ned for 100 m2 inkl. levering.

Den laveste pris lige nu er 100 m2 for kun 10.010 kr. Det er 54 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 hardieplank inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
10.010 kr.Køb
12.100 kr.Køb
13.349 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til garage til gavl til facade til carport til terrasse til rækværk til inddækning til underbeklædning til plankeværk til hegn til sideinddækning til vægge

Varianter: fibercement rød hvid grøn sort hvid rødbrun grå lysegrå antracitgrå koksgrå cedertræ

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Derfor bør du undersøge virksomhedens regler.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne handle hos en online byggeshop, som tilbyder sparring og vejledning omkring hardieplank.
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller blot har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er specielt et alternativ hos de store byggecentre.
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Der er forskel på prisniveauet på billige hardieplank fra netbutik til netbutik. Nogle har gode tilbud, hvorimod andre tilbyder kompetent rådgivning. Du skal bestemme hvad du vil prioritere.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af produkter, imens andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør vide om det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden bare hardieplank.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og almenkendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette vil nogle se som en fordel.
De store byggecentre er fysisk til stede overalt i landet, og dermed har man tilbuddet om at købe online og fragte varerne personligt. På grund af det har man chancen for at spare fragtgebyret, samt ovenikøbet have varerne hurtigere.
De store byggekæder samler varer fra mange forskellige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort udvalg af hardieplank online.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker står selv for produktion af varerne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online kan du få lavere priser.
En masse specialiserede netbutikker har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig bør du få ekstra nyttig rådgivning fra mennesker som er eksperter i netop hardieplank.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne endda lokalt fra dit område. Dem kan du støtte når du bestiller hardieplank online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

hardieplank harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

hardieplank jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu over 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

hardieplank silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

hardieplank bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forberedelse er vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du anbefales at liste en struktureret strategi, som viser hvilke opgaver du vil lave hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af køreplanen.
2Det er en god idé at søge assistance til projektet, i særdeleshed når der er tale om større arbejdsopgaver. Flere byggeprojekter gør krav på mere end en person. Ydermere bliver det mere effektivt og mere minderigt når man er flere om det.
3Det vil vise sig meningsgivende at du har de presserende byggematerialer klar til brug inden du går i gang med byggeriet. Du har god gavn af at forfatte en simpel huskeliste indeholdende alt der er nødvendige, og efterfølgende gennemgå materialerne, således at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
4Man kan få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes såfremt byggeriet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
5Der kan findes alle mulige former for guides og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube tilbyder meget udbytterig info, især hvis man kigger i hele verden.
6Husk at vurdere om byggeriet kan klares alene, eller du hellere bør anskaffe hjælp fra en professionel til afslutningen af det. Forudsat at du tager imod hjælp fra en ekspert kunne det være en god idé at få tilbud fra flere leverandører.
7Du må for alt i verden ikke se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse herunder arbejdssko der hjælper dig imod eventuelle risici. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke investerer i professionel assistance.
8Ofte vil det være meningsfuldt at have en budgetoversigt for dit projekt, så du har styr på penge-delen af det. Det er forstandigt at dokumentere hver eneste udgift, og efterfølgende undersøge ens udgift ved dem en ad gangen.
9Man må ikke fattes arbejdsredskaber. Det er erstatteligt at have værktøjet til rådighed akkurat som du går løs med arbejdet. Derudover er det godt at medregne de medfølgende udgifter i det økonomiske overblik.
10For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du ofte tage notits af femdøgnsprognosen i forbindelse med byggeprocessen, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at piske ned netop som du er startet på dit komplicerede byggeprojekt.
11Før du opstarter byggeprocessen er det ganske værdifuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være en række regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Der viser sig næsten altid pludselige hovedpiner når det kommer til større projekter, og derfor vil det være essentielt at der er afsat en del tid i handlingsplanen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
De bedst anmeldte byggekæder
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er absolut betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er enormt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er ualmindeligt betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er yderst godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ultra imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål vedr. hardieplank

 • Hvordan monteres hardieplank?
 • Hvad skærer man hardieplank med?
 • Hvad er hardieplank lavet af?
 • Hvad koster hardieplank?
 • Hvordan sætter man hardieplank op?
 • Hvad vejer en hardieplank?
 • Hvilken leveringsmanér er smartest?

  En masse internet firmaer giver nu til dags en række forskellige billige fragttyper til hardieplank. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente din bestilling den dag der passer dig. Fragtløsningen er altså vældig bekvem, og mange gange endda den mest prisbevidste form for levering.

  Du kunne også udse dig at få produkterne bragt hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Fragttypen viser sig somme tider en smule dyrere, men ydermere ultra smart med hardieplank online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er utvivlsomt at du selv henter pakken, som desværre stiller krav om at du bor nær online forretningens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på hardieplank kan i nogle tilfælde være ekstremt central hvis man har behov for varerne lige om lidt, og af den grund er det tydeligvis aktuelt at man besigtiger leveringstiden på hardieplank. En lang række netshops i Danmark – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter online, der dog kræver at bestillingen indsendes tidligere end et bestemt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

  Nogle enkelte webshops yder fragt uden betaling på hardieplank online, men i mange tilfælde kun ifald der indkøbes for en bestemt pris. Desuden kunne man beslutte sig for den billigste fragtmulighed, hvilket mange gange er at få kørt ordren til et udleveringssted.

  Mange netshops tildeler klik-og-hent hvor du handler billig hardieplank online og selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggemarkederne frembyder bl.a. afhentning af hardieplank i disse byer:

  Jyllinge, Aarhus, Nørresundby, Risskov, Fredericia, Frederikshavn, Aabenraa, Middelfart, Brabrand, Hedehusene, Varde, Herning, Solrød Strand, Kalundborg, Stenløse, Skive, Herlev, Lystrup, Taastrup, Gentofte, Nakskov, Hedensted, Glostrup, Rødovre, Lyngby, Brønderslev, Tårnby, Vordingborg, Højbjerg, Hørsholm, Ishøj, Søborg, Slagelse, Haderslev, Holstebro, Kolding, Viborg, Vanløse, Rønne, Vejle, Silkeborg, Virum, Holbæk, Ølstykke, Haslev, Korsør, Farum, Gladsaxe, Dragør, Skanderborg, Åbyhøj, Ringsted, Rudersdal, Nyborg, Lillerød, Nærum, Svendborg, Brøndby, Odense, Birkerød, Valby, København, Hvidovre, Thisted, Greve, Helsingør, Brønshøj, Vallensbæk, Ikast, Køge, Struer, Esbjerg, Frederikssund, Kokkedal, Randers, Allerød, Sønderborg, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Hjørring, Frederiksberg, Hillerød, Tilst, Ballerup, Grenaa, Aalborg, Albertslund, Næstved, Frederiksværk, Horsens, Hobro, Værløse, Odder, og Roskilde, .

  Click-and-collect for hardieplank er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn).

  Når man ser på data er det markant, at internetbrugere jævnligt søger efter eksempelvis hardieplank priser og hardieplank tilbud. Foruden dette ser vi mange gange folk søge for eksempel køb hardieplank, hardieplank online og billig hardieplank, foruden de gængse byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

  Find den bedste pris på hardieplank

  Det er jo særdeles overkommeligt for almindelige dødelige at prissammenligne på billige hardieplank online på diverse internet butikker i Danmark, og til tak har flere e-handler fundet det nødvendigt at reducere priserne på hardieplank kolossalt, og i øvrigt garantere levering uden beregning.

  Derfor kan det stadigvæk vise sig fordelagtigt at besigtige enkelte butikker på nettet efter tilbud og rabatter på hardieplank online før du handler, så man er skråsikker på at få den skarpeste pris. Se ikke blot hos de store byggecentre som Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

  Du skal bare være så påvagt, at ifald en internet virksomhed reklamerer billige hardieplank online for en pris som virker enormt tiltalende, burde det i nogle tilfælde være et kendetegn på en snydagtig netbutik. Køb med betalingskort er heldigvis inkluderet i en orden, som assisterer køberen imod falske shops på nettet.

  Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du anvende et afdragstilbud fra fx ViaBill, når du vil godtgøre beløbet til hardieplank over en periode. Det fås som regel hos niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma og Silvan.

  Når man kigger i tallene er det tydeligt, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. køb hardieplank og billig hardieplank. Derudover ser vi som regel online shoppere søge bl.a. hardieplank online, hardieplank priser og hardieplank tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg hardieplank er 10010 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

  God pris og alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gavl til sideinddækning til garage til facade til carport til vægge til plankeværk til rækværk til terrasse til underbeklædning til inddækning til hegn

  Varianter: grøn hvid antracitgrå rødbrun grå fibercement rød hvid lysegrå koksgrå sort cedertræ

  Udforsk tidligere køberes ratings

  Trustpilot frembringer ret troværdige løsninger til at gennemstøve en stor gruppe nuværende kunders iagttagelser og derved går vi ind for, at du besigtiger online virksomhedens omtaler før du handler billige hardieplank online.

  Facebook forærer dig derudover rigtig ønskværdige metoder til at få indtryk af netshoppens troværdighed. Herinde ses en del internet forretninger hvor du kan forfatte en anmeldelse af virksomhedens service, som tilmed burde anvendes til vurdering af hvor glade kunderne er.

  Forinden folk handler billige hardieplank online på en internet forhandler kan de ideelt set gennemlæse shoppens handelsbetingelser, dog er det typisk en tidskrævende opgave, specielt ved de udbredte byggecentre som Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

  Et alternativt forslag kunne være at granske hvorvidt internet firmaet er godkendt af e-mærket, siden det kan være et bevis på at online virksomheden efterkommer gældende dansk lovgivning, foruden at internet webshoppen tit revurderes af jurister der har ekspertise inden for de gældende vilkår.

  Desuden får du chance for at blive assisteret, hvis du bliver udsat for udfordringer som følge af din bestilling af hardieplank. Yderligere slår vi et slag for at kunden er klar over de primære bestemmelser der kan have betydning for købet af hardieplank online, som fx hvilken returneringsret internet selskabet har.

  I den relation er det tilmed relevant, at man stadig bibeholder sin kvittering, således man altid vil kunne vidne om købet af hardieplank, ligegyldig om man har handlet ved 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark eller Davidsen.

  Else M gav 5 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  Christian Rasmussen gav 4 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Jesper J gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Anders Petersen gav 5 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  9 gode råd til online shopping
  1Vi anbefaler at finde ud af hvorvidt netshoppen er e-mærket medlem, grundet at det ofte er en påvisning af at online butikken opfylder de gældende danske regler, foruden at forretningen fra tid til anden monitoreres af sagkyndige der er meget bekendte med lovgivningen. Forinden nogen bestiller billige hardieplank på en internet forhandler burde man for at være sikker tyde virksomhedens forretningsbetingelser.
  2Den mest prisbevidste løsning vil utvivlsomt være at hente varerne selv, hvilket dog afhænger af at du har bopæl tæt på internet firmaets bopæl. Den leveringsmåde kan vise sig at være temmelig vigtig når man skal bruge hardieplank om kort tid. Alternativt så præsterer nogle få online forhandlere billig fragt, men ofte er det så præmissen at man indkøber for en bestemt pris.
  3Trustpilot resulterer i tilpas troværdige genveje til at tolke forskellige eksisterende forbrugeres oplevelser og herved tilråder vi, at du tjekker internet butikkens bedømmelser inden du shopper billige hardieplank online. Facebook tilbyder dig ydermere super nyttige chancer for at få kendskab til online virksomhedens popularitet.
  4Fragtperioden er jo yderst central forudsat du absolut skal bruge pakken omgående, så herved er det øjensynligt fornuftigt at man gransker den estimerede leveringsdato på hardieplank. En række e-shops frembyder billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varer, men husk at det påkræver at ordren køres igennem forud for et besluttet klokkeslæt.
  5Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af en vedtægt, som hjælper køberen imod uægte online firmaer. Som alternativ kunne du udnytte en løsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afbetale prisen i flere bidder.
  6En række outlets på nettet lover billig fragt på hardieplank, men ofte er det kun gældende hvis du aftager for et bestemt beløb. Desuden burde du overveje den mindst kostelige leveringsmåde, der gerne vil være at få bragt din ordre til et afhentningssted. Fragttypen bliver som oftest lige så vel yderst gnidningsløs. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
  7Inden folk handler billige hardieplank hos en shop på nettet kunne de egentlig bese deres forretningsaftale, det er dog i reglen ikke videre interessant. Herudover er det at foretrække at kunden er hensynstagende til de væsentligste vedtægter der har betydning for bestillingen af billige hardieplank online, for eksempel hvilken byttepolitik hjemmesiden tilbyder.
  8Det er i dag ekstremt simpelt for almindelige mennesker at prissammenligne online på billige hardieplank fra forskellige online firmaer, og til tak yder de fleste e-butikker fragt uden betaling. Det kan dog ikke desto mindre være rentabelt at inspicere forskellige webshops efter tilbud forinden du køber, således at man er på den sikre side med at antage den mest betalelige pris.
  9Mange shops på nettet foreslår til alt held en lang række forskellige billige løsninger til levering til hardieplank. Et hit er nu til dags pakkeshops, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine varer når det passer dig bedst. Den er nemlig i høj grad gnidningsløs, samt tit ydermere den prisbilligste leveringsmodel.