Rapid Pro R11E Hæftehammer 6-10mm
319 kr.
Læs mere
Rapid Hæftehammer R 19
344 kr.
Læs mere
Rapid Hæftehammer 6-12mm
575 kr.
Læs mere
Rapid hæftehammer R 311
719 kr.
Læs mere
Rapid hæftehammer R54
945 kr.
Læs mere
Rapid PRO R19E Hæftehammer ergo 4-6mm
249 kr.
Læs mere
Hæftehammer 6-14 mm
173 kr.
Læs mere
RAPID Hæftehammer R311 6-12mm "140"
459 kr.
Læs mere
RAPID Hæftehammer 6-10mm 11E "140"
299 kr.
Læs mere
RAPID Hæftehammer 4-6mm 19E "13"
249 kr.
Læs mere
Tacwise A11 Hæftehammer til 140 klammer
249 kr.
Læs mere
RAPID Hæftehammer, R54 8-14mm "140"
1.153 kr.
Læs mere
Hæftehammer 6-14 mm Kreator KRT000105
144 kr.
Læs mere
Probuilder Hæftehammer Prof. 6-10 Mm.
200 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at handle hos en netbutik, som giver råd og vejledning til valg af hæftehammer.
Der er forskel på prisen på billige hæftehammer fra webshop til webshop. En del har fokus på billige priser, og øvrige satser på en høj grad af service. Du må vide hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggekæder udbyder et bredt sortiment af varer, imens nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare hæftehammer.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Derfor bør du tjekke byggemarkedets betingelser.
Når du skal have varerne hurtigt eller bare ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ ved de store byggemarkeder.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers må du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og i kraft af det har man chancen for at købe online og hente produkterne personligt. Hermed kan du vælge at blive fri for fragtgebyret, og endda hente varerne på kortere tid.
De velkendte byggekæder udbyder varer fra diverse leverandører, og dermed kan du købe fra et stort sortiment af hæftehammer online.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede webshops producerer selv produkterne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få bedre priser.
Mange nichefokuserede netbutikker har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derfor er det forventeligt at du får en høj grad af informativ vejledning fra mennesker der er specialister i lige præcis hæftehammer.
De fleste online nichebutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du handler hæftehammer online hos dem.
De største byggecentre i Danmark
hæftehammer bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

hæftehammer jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

hæftehammer silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag over 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

hæftehammer harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag mere end 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1I god tid inden at du optager byggeriet kan det vise sig temmelig afgørende at have styr på, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Potentielt kan det vise sig vigtigt at du har de relevante materialer til rådighed forud for at du indleder dit byggeprojekt. Du kan udarbejde en punktforms indkøbsseddel som samler alt hvad der skal bruges, og efterfølgende gennemgå oversigten, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
3Det kan vise sig at være betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for byggeprojektet, så man har styr på økonomien. Det kan vise sig at være økonomisk at kortlægge samtlige udgifter, og dernæst dokumentere den billigste pris på dem alle sammen.
4Husk at gennemtænke om du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt burde sikre dig assistance fra en fagperson til delelementer af projektet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en professionel er det lukrativt at tage imod prisoverslag fra en håndfuld leverandører.
5Planlægning bliver nøglen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du anbefales at liste en struktureret arbejdsplan, der dikterer hvilke opgaver der skal udføres hvornår, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af planen.
6Du finder en hel række artikler og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Især YouTube supporterer dig med meget konstruktiv oplysning, ikke mindst såfremt du bruger den engelske version.
7I visse tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives forudsat at byggeriet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte kræver dermed at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
8For byggeprojekter udenfor kan vejret få meget at sige. På grund af dette kan du hyppigt se vejrvarslen i dagene før starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger når du lige vil i gang med det store projekt.
9Der præsenterer sig uden tvivl pludselige vanskeligheder når det kommer til store byggeprojekter, og ergo viser det sig af stor betydning at der afsættes en del tid i køreplanen, med det formål at man er afslappet omkring at man får det færdiggjort.
10Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt såfremt det er større byggeopgaver. Krævende ombygninger skal gerne udføres af flere folk. Endvidere bliver det mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
11Du må ikke på noget tidspunkt mangle grej. I mange tilfælde kan det vise sig betydningsfuldt at du har det disponibelt når du går løs med byggeprocessen. Det er derudover afgørende at indregne disse omkostninger i byggeriets budget.
12Du bør aldrig negligere dit eget helbred, så glem ikke påklædning bl.a. sko og hjelm der skåner dig overfor potentielle risici. Det er afgørende at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke køber assistance fra en fagperson.
De højest bedømte byggecentre
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig flot. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er temmelig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt flot. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er fantastisk flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Adskillige byggemarkeder giver heldigvis en lang række forskellige billige former for fragt til hæftehammer. En af dem der er mest populær er nu om dage pakkeshops, som gør at du kan hente de købte varer når du har mulighed for det. Fragtløsningen er altså i høj grad hensigtsmæssig, samt tit ydermere den mest letkøbte løsning til levering.

Du burde på samme måde foretrække at få produkterne bragt til din adresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver tit en kende mere bekostelig, men til gengæld ekstremt nem for hæftehammer online. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men det nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær online virksomhedens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på hæftehammer kan være ret vital såfremt man absolut skal bruge varen med det samme, og af den grund er det særdeles relevant at vi undersøger den forventede leveringsdato på hæftehammer. Adskillige online webshops – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, som alligevel afhænger af at ordren gennemføres inden et konkret tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forud for at de logistikansatte tager hjem.

Enkelte internet firmaer garanterer gebyrfri levering på hæftehammer online, men i de fleste tilfælde kun såfremt du aftager for et fastslået beløb. Ellers kan du gribe den mest letkøbte leveringsmanér, der mange gange er at få dem til at køre pakken til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig hæftehammer på nettet men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Davidsen. De frembyder eksempelvis afhentning af hæftehammer i disse områder:

Odder, Korsør, Skive, Nykøbing Falster, Kalundborg, Hillerød, Næstved, Silkeborg, Nærum, København, Virum, Ishøj, Herning, Struer, Brønderslev, Aarhus, Holbæk, Vanløse, Rudersdal, Albertslund, Brabrand, Tilst, Middelfart, Charlottenlund, Tårnby, Risskov, Viborg, Ballerup, Nakskov, Herlev, Randers, Haslev, Varde, Kokkedal, Ølstykke, Fredericia, Lyngby, Rødovre, Thisted, Værløse, Frederikshavn, Dragør, Vejle, Åbyhøj, Køge, Glostrup, Frederikssund, Hobro, Brønshøj, Birkerød, Søborg, Helsingør, Farum, Skanderborg, Vallensbæk, Lillerød, Valby, Grenaa, Sønderborg, Højbjerg, Hedensted, Greve, Frederiksværk, Stenløse, Rønne, Hjørring, Solrød Strand, Lystrup, Hedehusene, Horsens, Svendborg, Frederiksberg, Aabenraa, Hørsholm, Kolding, Gladsaxe, Esbjerg, Jyllinge, Nørresundby, Ringsted, Roskilde, Haderslev, Holstebro, Vordingborg, Taastrup, Hvidovre, Brøndby, Odense, Aalborg, Allerød, Slagelse, Ikast, Gentofte, og Nyborg, .

Klik-og-hent ift. hæftehammer er en mulighed i samtlige områder af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Amager, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Østsjælland) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland).

Ved kig i søgedata bliver det klart, at online shoppere tit leder efter blandt andet billig hæftehammer og hæftehammer tilbud. Foruden dette ser vi ofte netshoppere kigge efter for eksempel hæftehammer online, køb hæftehammer samt hæftehammer priser, plus de kendte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Spar penge på hæftehammer

Det er jo efterhånden ret så let for forbrugerne at lave prissammenligning på billige hæftehammer online hos forskellige butikker på nettet, og ergo har flertallet af internet forhandlere været presset til at at stampe priserne på hæftehammer markant, og ydermere love levering uden gebyr.

Til gengæld kan det til hver en tid være fordelagtigt at checke indtil flere webbutikker efter billige priser på hæftehammer online forinden du gennemfører din bestilling, således at man er sikker på at modtage den mest billige pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Bygma.

Du må dog være årvågen med, at ifald en forretning på nettet tilbyder billige hæftehammer online for en pris som kan ses som helt ekstremt beskeden, så bør det mange gange være en varsel om en fup internet shop. Køb med kort er imidlertid omsluttet af et regulativ, som redder en imod bedrageriske online webshops.

Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt bør du overveje en afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du tilstræber at finansiere omkostningerne til hæftehammer af flere omgange. Det tilbydes som regel hos nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggecentre som fx 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Når man ser på søgedata er det klart, at folk mange gange kigger efter blandt andet hæftehammer priser og hæftehammer online. Vi ser desuden mange gange internet shoppere lede efter for eksempel billig hæftehammer, køb hæftehammer samt hæftehammer tilbud.

Undersøg folks bedømmelser

Trustpilot resulterer i ret gode muligheder for at kigge nærmere på forskellige tidligere køberes ratings og herved er det smart, at du eftergår online shoppens bedømmelser før du shopper billige hæftehammer online.

Facebook giver dig på samme måde i højeste grad hensigtsmæssige metoder til at få indtryk af internet virksomhedens popularitet. Herinde møder vi en række forretninger på nettet som giver folk mulighed for at offentliggøre en kritik af købsoplevelsen, hvilket desuden kan tages i brug til afvejning af kundernes tilfredshed.

Før folk køber billige hæftehammer online hos en netshop burde de sådan set gennemlæse netshoppens handelsbetingelser, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende, i særdeleshed ved de gængse byggekæder som Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Et alternativ kunne derfor være at kigge om internet shoppen er e-mærket, siden det ofte er en sikring om at netbutikken føjer de officielle regler, og at forretningen fra tid til anden evalueres af eksperter som har meget erfaring med de gældende bestemmelser.

Det giver dig mulighed for at blive assisteret, hvis du bliver udsat for udfordringer i forbindelse med din ordre på hæftehammer. Tilmed stiller vi forslag om at kunden er klar over de mest vitale betingelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af hæftehammer online, som fx hvilken ombytningspolitik virksomheden kører med.

I den forbindelse er det tillige essesentielt, at man altid sikrer sin e-mail kvittering, således man i fremtiden vil kunne vidne om købet af hæftehammer, uagtet om man har købt ved Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 eller Bygma.

Lars gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Mads Larsen gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Anne Olsen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Inge Hansen gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 gode råd til når du køber online
1Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er indbefattet af en anordning, som begunstiger dig som køber overfor falske internet handler. Som en anden løsning burde du overveje et afbetalingstilbud som fx ViaBill, såfremt du hellere vil betale pengene over en periode.
2Enkelte internet virksomheder lover fri fragt på hæftehammer, men i reglen afkræver det at der handles for en bestemt pris. Desuden kan du tage den mest billige mulighed for fragt, der i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig en gang i mellem ligeledes ekstremt simpel. Den mest billige leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
3Den billigste fragtform vil til enhver tid være at du selv henter ordren, men den mulighed står og falder med at du befinder dig nærved online forhandlerens adresse. Den løsning er jo rigtig central såfremt du behøver hæftehammer straks. Alternativt så frembyder nogle internet webshops fri fragt, men typisk er det betinget af at du handler for et fastslået beløb.
4Vi anbefaler generelt at se om online virksomheden er e-mærke godkendt, siden det længe har været en erklæring om at e-shoppen respekterer de officielle regler, og at internet shoppen lejlighedsvis monitoreres af eksperter som har meget erfaring med lovene på området. Forinden nogen shopper billige hæftehammer hos en online shop burde de faktisk skimme e-butikkens handelsbetingelser.
5Før folk handler billige hæftehammer i en shop på nettet kunne de ideelt set betragte webbutikkens betingelser, men det er oftest ikke super spændende. Ligeledes er det godt at køberen er opmærksom på de mest betydningsfulde vilkår der er gældende for købet af billige hæftehammer online, for eksempel hvilken byttepolitik netshoppen anvender.
6Antal dages levering kan være særdeles vigtig såfremt vi har behov for pakken øjeblikkeligt, og med det formål er det altså klogt at man kontrollerer den anslåede leveringsdato på hæftehammer. Mange online varehuse tilbyder billig levering på næste hverdag på en række produkter, som alligevel står og falder med at bestillingen laves forinden et angivent klokkeslæt.
7Det er efterhånden ekstremt problemfrit for forbrugerne at lave prissammenligning online på billige hæftehammer på tværs af internet firmaer i Danmark, og på grund af dette frembyder en hel del webbutikker levering uden gebyr. Det kan imidlertid vise sig nyttigt at prøve et par forskellige netshops efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at opnå den mindst kostelige pris.
8Trustpilot medfører altid ønskværdige løsninger til at fortolke adskillige øvrige køberes reflektioner og derved er det klogt, at du gransker webbutikkens bedømmelser før du handler billige hæftehammer online. Facebook medfører desuden immervæk anstændige chancer for at få indtryk af internet forhandlerens kundefokus.
9En masse forhandlere på nettet udlover efterhånden et stort udvalg af billige leveringsudgaver til hæftehammer. En der er meget populær er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne når der er mulighed for det. Den er jo virkelig enkel, samt ofte tillige den billigste leveringstype.