Stanley håndsav FatMax Jet-Cut 550 mm
280 kr.
Læs mere
Stanley håndsav Jet-Cut 550 mm
179 kr.
Læs mere
Håndsav 550 mm - universal tanding
63 kr.
Læs mere
Håndsav 500 7tpi universal
99 kr.
Læs mere
Håndsav 400 mm - universal tanding
51 kr.
Læs mere
Håndsav a550 7tpi universal Luna
79 kr.
Læs mere
Håndsav 400 11tpi 3fas tand
124 kr.
Læs mere
Håndsav s400 11tpi 3fas tand
171 kr.
Læs mere
IRWIN Håndsav, univers., hp, 7 td. 550mm
97 kr.
Læs mere
Bahco håndsav superior 2600-22" xt
275 kr.
Læs mere
IRWIN Håndsav, universal, hp, 8td 550mm
163 kr.
Læs mere
Hultafors Håndsav HBB HBB-22-7
85 kr.
Læs mere
Bahco håndsav 22" prizecut
75 kr.
Læs mere
IRWIN Håndsav, træk, dovetail, 22td 185mm
199 kr.
Læs mere
Hultafors Kort håndsav 350 mm 12t HBB-14-12-S
110 kr.
Læs mere
IRWIN Håndsav, træk, double edge, 7td240mm
199 kr.
Læs mere
IRWIN Håndsav, træk, fine cut, 19td 270mm
238 kr.
Læs mere
Hultafors Håndsav HBX-22-9
225 kr.
Læs mere
Hultafors Kort håndsav 350 mm 11t HBX-14-11-S
215 kr.
Læs mere
IRWIN Håndsav, 7 td., universal, hp 550mm
64 kr.
Læs mere
Bahco Håndsav Superior 2600-22-xt-hp
200 kr.
Læs mere
Håndsav 400 mm universal tanding Kreator KRT801001
68 kr.
Læs mere
Håndsav 550 mm HERO 3106-550
38 kr.
Læs mere
Bahco Håndsav 22"
60 kr.
Læs mere
Irwin Davidsen Håndsav 550 Mm
60 kr.
Læs mere
Probuilder 550 Mm Håndsav
70 kr.
Læs mere
Bahco Håndsav Profcut
150 kr.
Læs mere
Bahco Håndsav Mini-pro 300-14"
130 kr.
Læs mere
Håndsav 550 mm universal tanding Kreator KRT801004
83 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på salgspriserne på billige håndsav hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på de bedste priser, og nogle tilbyder kompetent sparring. Du må tænke igennem hvad du vil prioritere.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du kende webshoppens regler.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt sortiment af produkter, og andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du kan overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover bare håndsav.
Det er naturligvis ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Hvis du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel hente varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
For en del er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. På grund af det bør du overveje at købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af håndsav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte firmaer, som kan bidrage til øget tryghed når du skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra mange nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort udvalg af håndsav online.
De gængse byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og på grund af det har man chancen for at købe online og køre varerne på eget initiativ. Derfor er det muligt at undgå fragten, og samtidig få fat i produkterne straks.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af de varer som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få en billigere pris.
Flertallet af nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, som typisk drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du handler håndsav online på deres side.
Mange niche netbutikker har en enorm viden om det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre produkter. På grund af det formår de at yde mere indsigtsfuld vejledning fra nogle der er eksperter i lige præcis håndsav.
Danmarks største byggecentre

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

håndsav bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

håndsav harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

håndsav jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

håndsav silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må for alt i verden ikke forsømme din sikkerhed, så glem ikke påklædning som arbejdssko der beskytter dig mod potentielle uheld. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, specielt når du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
2Der findes mange instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube giver rigelig konstruktiv oplysning, navnligt hvis du kigger i hele verden.
3For udendørs projekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Således skal du ofte holde øje med vejrmeldingerne i den tid der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned bedst som du er midt i det ellers velplanlagte projekt.
4Det bliver meningsgivende at have alle bygningsmaterialer disponible forud for at du starter eksekveringen. Du vil med fordel kunne udfærdige en punktforms indkøbsseddel som indeholder alt det der er nødvendige, og derefter eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at du har styr på det.
5Godt forarbejde vil være kilden til succes med projektet. Du kunne overveje at sammensætte en effektiv arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke dage, og som også indeholder en nummerorden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder strategien.
6Du bør regne på hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere skal hente hjælp fra en professionel til noget af det. Når du ønsker professionel assistance vil det typisk være fordelagtigt at modtage uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
7Nogle gange kan man indhente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det gives såfremt byggeriet er CO2-besparende. At få tilbud om støtte kræver altså at ombygningen gør en positiv forskel for planeten.
8Du må under ingen omstændigheder undvære udstyr. Tit vil det vise sig strategisk at du har værktøjet parat når du tager fat på byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at tillægge disse udgiftsposter i byggeriets budget.
9Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed når det kommer til krævende byggeopgaver. Store ombygninger gør krav på mere end en person. Dertil må det være hurtigere og mere interessant at lave arbejdet med andre.
10Forinden du går i gang med byggeriet kan det blive ret meningsfuldt at være sikker på, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
11Der kommer ofte uforudsete hovedpiner i forbindelse med store opgaver, og herved kan det vise sig afgørende at man afsætter rimelig plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan være afslappet omkring at man får det færdiggjort.
12Det er meningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for optimeringen, så man har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være en fordel at notere samtlige omkostninger, hvorefter man bør søge sig frem til beløbet for dem alle sammen.
De bedst anmeldte byggemarkeder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver toprating, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

En række internet butikker giver i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til håndsav. Den mest moderne er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså temmelig simpel, samt ofte endvidere den billigste form for levering.

Du kunne på samme måde forsøge at bestille produkterne til levering til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Løsningen er mange gange en anelse mere bekostelig, men ydermere særligt ukompliceret ved køb af håndsav online. Den mest prisbevidste leveringsversion er dog at hente ordren selv, men dette stiller krav om at du fysisk befinder dig lige ved internet firmaets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på håndsav er naturligvis ret så essentiel ifald du har brug for produkterne om kort tid, så herved er det ret afgørende at du tjekker leveringstidspunktet på håndsav. De fleste byggecentre – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre online, men som trods alt kræver at bestillingen laves forinden et bestemt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få de nye varer på posthuset forinden medarbejderne har fyraften.

En hel del internet varehuse sikrer fragt uden betaling på håndsav online, men ofte kræves det at der bestilles for en fastsat sum. Desuden kunne man gribe den billigste leveringstype, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted.

Mange kæder giver click-and-collect hvor du handler billig håndsav derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Stark. Byggemarkederne udlover fx afhentning af håndsav i disse byer:

Haderslev, Thisted, Ølstykke, Virum, Lystrup, Hedehusene, Greve, Lillerød, Brabrand, Vejle, Holstebro, Brønderslev, Roskilde, Albertslund, Hvidovre, Frederiksværk, Nakskov, Haslev, Sønderborg, Horsens, Charlottenlund, Gentofte, Nørresundby, Fredericia, Taastrup, Dragør, Odense, Holbæk, Viborg, Brøndby, Frederiksberg, Aarhus, Værløse, Nærum, Hobro, Vordingborg, Herlev, Valby, Tilst, Højbjerg, Kalundborg, Rønne, Birkerød, København, Slagelse, Næstved, Hjørring, Solrød Strand, Kolding, Svendborg, Hillerød, Stenløse, Nyborg, Randers, Silkeborg, Skive, Nykøbing Falster, Skanderborg, Ishøj, Ballerup, Rødovre, Middelfart, Vallensbæk, Esbjerg, Ringsted, Rudersdal, Søborg, Aabenraa, Gladsaxe, Farum, Lyngby, Ikast, Aalborg, Varde, Vanløse, Hørsholm, Hedensted, Struer, Risskov, Kokkedal, Brønshøj, Frederikssund, Jyllinge, Allerød, Glostrup, Korsør, Helsingør, Køge, Åbyhøj, Herning, Odder, Tårnby, Frederikshavn, og Grenaa, .

Klik-og-hent af håndsav er muligt i alle områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Falster, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at mennesker typisk søger fx håndsav tilbud og håndsav online. Vi ser derudover jævnligt mennesker søge efter fx billig håndsav, håndsav priser samt køb håndsav, foruden de velkendte byggekæder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Den bedste pris på håndsav

Det er jo efterhånden meget bekvemt for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige håndsav online hos diverse internet forhandlere i Danmark, og altså har utallige online butikker ikke kunne slippe for at sænke prisniveauet på håndsav en hel del, og derudover love billig levering.

Dog kan det immervæk blive indbringende at granske et par forskellige firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på håndsav online inden du handler, så man er på den sikre side med at modtage den laveste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Man skal dog være obs på, at når en shop på nettet sælger billige håndsav online til en udsalgspris som kan virke hamrende letkøbt, så kunne det mange gange være en indikation på en snydagtig netbutik. Køb med gængse betalingskort er trods alt dækket ind under en lov, hvilket beskytter dig som kunde imod uægte shops på nettet.

Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt burde du benytte en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du foretrækker at honorere regningen på håndsav over flere uger. Dette tilbydes som regel hos nichefokuserede webshops, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Når vi ser på statistikkerne er det klart, at mennesker mange gange søger efter fx køb håndsav og håndsav tilbud. Derudover oplever man mange gange folk efterspørge fx billig håndsav, håndsav online og håndsav priser.

Undersøg tidligere kunders meninger

Trustpilot frembringer aldeles tiltalende genveje til at eftersøge mange eksisterende brugeres reflektioner og på grund af dette anbefaler vi, at du betragter online shoppens anmeldelser forinden du shopper billige håndsav online.

Facebook medfører derudover egentlig stabile muligheder for at få kendskab til e-shoppens popularitet. Herinde er der nogle online firmaer hvor det er muligt at aflevere en vurdering af ordreforløbet, hvilket tilmed burde benyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige håndsav online i en internet forhandler bør man sådan set betragte netshoppens handelsvilkår, dog er det ofte et tidskrævende arbejde, særligt med de gængse byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark og Davidsen.

Et nemt alternativ kunne være at bemærke hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, grundet at det ofte er et fingerpeg om at online firmaet opretholder de gældende danske regler, samt at e-forretningen jævnligt revideres af sagkyndige som er inde i reglerne.

Dette er desuden en god lejlighed til at få hjælp, ifald du får vanskeligheder ved din shopping med håndsav. Endvidere kan det anbefales at kunden er hensynstagende til de mest essentielle vedtægter der har indvirkning på købet af håndsav online, som fx hvilken ombytningspolitik e-butikken kører med.

I relation til det er det tillige essesentielt, at man stadig opbevarer sin kvittering på e-mail, således man fremadrettet kan vidne om sin bestilling af håndsav, uafhængig af om man bestiller ved Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Else gav 5 stjerner

Quick expedit

Poul T gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Hans Nielsen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Anders gav 5 stjerner

God til prisen

9 tips til din online shopping
1Det er rigtig gnidningsløst for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige håndsav fra diverse e-firmaer, og ergo frembyder utallige netshops fragtfri levering. Men det kan imidlertid blive smart at granske visse outlets på nettet efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, så man er skråsikker på at antage den skarpeste pris.
2Leveringstiden kan i nogle tilfælde være meget central såfremt vi har behov for din pakke om få sekunder, og af den grund er det skam aktuelt at vi tjekker den anslåede leveringstid på håndsav. Størstedelen af internet outlets tilsiger billig 1 dags fragt på en række varer, som nødvendiggør at bestillingen laves før et givent klokkeslæt.
3Nogle enkelte netshops frembyder levering uden gebyr på håndsav, men typisk er det kun gældende hvis der indkøbes for en konkret pris. Ellers kan man udse dig den prisbilligste leveringsløsning, der typisk er at få kørt din pakke til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig som regel desuden rigtig let. Den mest betalelige fragtmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
4Generelt tilråder vi at efterse hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, grundet at det typisk er et billede på at internet butikken tilslutter sig gældende dansk lovgivning, samt at virksomheden en gang i mellem vurderes af jurister der forstår de gældende regulativer. Forinden nogen handler billige håndsav hos en e-handler behøver man for at være sikker tyde forhandlerens regler.
5Størstedelen af internet butikker udlover i dag alverdens billige leveringsudgaver til håndsav. En der er meget almindelig er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er jo i høj grad simpel, og typisk ligeledes den prisbilligste leveringsversion.
6Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfattet af en orden, der redder dig som kunde imod snydagtige internet selskaber. Som alternativ burde du bruge en løsning som fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at godtgøre regningen over en længere periode.
7Den mest betalelige form for fragt vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, som desværre står og falder med at du bor nær online butikkens lager. Den leveringsmanér er jo ultra betydningsfuld i tilfælde af at du har behov for håndsav om et øjeblik. Alternativt så frembyder flere butikker på nettet fragt uden omkostninger, men tit gælder det kun hvis du shopper for en bestemt sum.
8Trustpilot byder på temmelig relevante muligheder for at kontrollere mange eksisterende forbrugeres bedømmelser og derved er det prisværdigt, at du udforsker internet webshoppens anmeldelser forinden du shopper billige håndsav online. Facebook fremskaffer også de facto uafhængige genveje til at få kendskab til internet butikkens popularitet.
9Forinden nogen handler billige håndsav på en online forretning kan man i virkeligheden tage stilling til webshoppens vilkår, men det er gerne en tidskrævende opgave. Udover dette tilrådes det at køberen er opmærksom på de fundamentale reglementer der spiller ind i forbindelse med handlen med billige håndsav online, til eksempel den returrettighed butikken har.