Mafell håndrundsav KSS 40 18M bl i T-MAX kasse
9.095 kr.
Læs mere
Mafell Håndrundsav KSS 400 F 160
7.096 kr.
Læs mere
Mafell Håndrundsav KSS 300 MaxiMAX
6.425 kr.
Læs mere
Mafell Håndrundsav KSS 400
5.296 kr.
Læs mere
Mafell Håndrundsav KSS 40 18M bl PURE i T-MAX
5.970 kr.
Læs mere
Metabo Akku-Håndrundsav KS 18 LTX 57 (solo)
1.420 kr.
Læs mere
Mafell Håndrundsav KSS 60
6.715 kr.
Læs mere
Mafell Håndrundsav MS 55
2.873 kr.
Læs mere
Mafell håndrundsav KSS 60 18M bl med F 160 føringsskinne
11.640 kr.
Læs mere
Metabo Håndrundsav KS 55 FS
1.065 kr.
Læs mere
JEPSON Håndrundsav 8320 til stål 1800W ø320mm
11.249 kr.
Læs mere
METABO håndrundsav med skinne KS 55 FS SET
1.748 kr.
Læs mere
JEPSON Håndrundsav 8200 til stål 1700W ø200mm
6.249 kr.
Læs mere
JEPSON Håndrundsav 8230 til stål 1700W ø230mm
5.499 kr.
Læs mere
METABO HÅNDRUNDSAV KS 66 PLUS
2.548 kr.
Læs mere
METABO HÅNDRUNDSAV KSE 68 PLUS
2.869 kr.
Læs mere
METABO HÅNDRUNDSAV KS 55 FS
1.289 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at købe fra et online byggemarked, som kan give information omkring håndrundsav.
Ifald du skal bruge produkterne med det samme eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere produkterne selv. Dette er først og fremmest et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man læse byggemarkedets regningslinjer.
Det er helt klart meget relevant at se, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort varesortiment, imens øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot håndrundsav.
Du vil finde ulighed i priserne på billige håndrundsav fra byggekæde til byggekæde. Nogle har gode priser, hvorimod andre satser på kompetent rådgivning. Du bør afveje hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede nær dig, og hermed har folk tilbuddet om at handle online og hente produkterne på egen hånd. På grund af det kan man blive fri for fragtomkostningen, og sågar have produkterne nu og her.
De velkendte byggekæder samler produkter fra alle mulige leverandører, hvorfor du så kan handle fra et stort udvalg af håndrundsav online.
De store byggemarkeder er udbredte og velkendte firmaer, hvilket bidrager til øget troværdighed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Forskellige niche netbutikker har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Af den grund vil du modtage endnu mere kompetent vejledning fra nogle der er specialister i lige præcis håndrundsav.
Alverdens specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der tit er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem understøtter du idet du bestiller håndrundsav online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

håndrundsav jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

håndrundsav silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

håndrundsav harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

håndrundsav bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere burde tilkøbe hjælp fra en professionel til noget af projektet. Hvis du anskaffer hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at lede efter priser fra en håndfuld virksomheder.
2Ofte vil det være betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for renoveringen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive sundt at kortlægge samtlige poster, og dernæst nedskrive omkostningen ved dem hver især.
3Du finder et bredt udvalg af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med overvældende meget konstruktiv viden, specielt ifald du leder på engelsk.
4For udendørs projekter kan vejret få en væsentlig rolle. Af den grund skal du jævnligt tage et kig på femdøgnsprognosen i dagene før arbejdets start, så det ikke ud af det blå går i gang med at vælte ned bedst som du vil i gang med dit store projekt.
5Du bør aldrig stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det være klogt at have udstyret ved hånden akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at inkludere de tilhørende udgifter i økonomien.
6Godt forarbejde vil være vejen til et godt forløb med byggeriet. Du skal forfatte en gennemarbejdet agenda, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, og en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp når du nedskriver din handlingsplan.
7Du kan få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det får man i tilfælde af at byggeprojektet er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte betinges altså af at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
8Muligvis kan det blive meningsgivende at have de påkrævede bygningsmaterialer disponible forinden du igangsætter projektet. Du kan udfærdige en hurtig indkøbsliste med alt som er nødvendige, og derefter eftergå hver enkelt ting, med øje for at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
9Det kan vise sig nødvendigt at indhente hjælp til dele af projektet, hovedsageligt når det kommer til omfattende byggeprocesser. Krævende projekter bør udføres af flere end en enkelt person. Endvidere må det blive hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
10Du må unden ingen omstændigheder forsømme sikkerheden, så husk beklædning såsom sko og hjelm der hjælper dig imod hændelige ulykker. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, navnlig når du ikke har hjælp fra en fagperson.
11Der kommer typisk uventede bump på vejen når det handler om omfattende projekter, og ergo kan det være essentielt at der afsættes en del tid i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig sikker på at nå i mål til tiden.
12I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet kan det blive ubeskriveligt betydningsfuldt med et tilsagn om, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig fastsatte regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
Danskernes foretrukne byggecentre
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som naturligvis er virkelig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er virkelig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken metode til levering er bedst?

En hel del forretninger på nettet udlover til alt held en række forskellige billige former for levering til håndrundsav. En af de mest populære er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er jo rigtig enkel, og oftest desuden den mest billige form for levering.

Du bør ydermere overveje at få varerne leveret hjem til dig eller ud på dit arbejde. Denne bliver desværre en kende mere bekostelig, men desuden super uproblematisk ift. håndrundsav online. Den billigste type af levering er dog at hente ordren selv, hvilket dog kræver at du er lige ved online forhandlerens butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på håndrundsav er rigtig vigtig om vi behøver dine nye varer inden for kort tid, så i det øjemed er det forholdsvis meningsfuldt at du studerer det estimerede leveringstidspunkt på håndrundsav. En stor portion online outlets – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varenumre online, som dog regnes ud fra at bestillingen køres igennem forinden et aftalt klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få de nye varer betjent forinden de lageransatte holder fyraften.

En række netshops lover portofri fragt på håndrundsav online, men oftest kun når der indkøbes for et præcist beløb. Som alternativ må man udvælge den prisbilligste fragtmulighed, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted.

Flere netbutikker frembyder klik-og-hent hvor man køber billig håndrundsav online og selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix. Byggekæderne udlover fx afhentning af håndrundsav i følgende byer:

Nakskov, Greve, Viborg, Brønshøj, Vallensbæk, Hvidovre, Lyngby, Vordingborg, Farum, Charlottenlund, Birkerød, Nørresundby, Kokkedal, Esbjerg, Valby, Gladsaxe, Søborg, Hedehusene, Aalborg, Ikast, Slagelse, Tårnby, Solrød Strand, Ølstykke, Herning, Haderslev, Højbjerg, Stenløse, Hjørring, Brønderslev, Skanderborg, Horsens, Ishøj, Sønderborg, Struer, Roskilde, Værløse, Brabrand, Silkeborg, Frederiksberg, Lystrup, Frederikshavn, Frederikssund, Hørsholm, Odder, Helsingør, Korsør, Holstebro, Svendborg, Dragør, Brøndby, Aarhus, Varde, Frederiksværk, Randers, Nykøbing Falster, Grenaa, Aabenraa, Skive, Thisted, Fredericia, Tilst, Nyborg, Kolding, Rønne, Hedensted, Albertslund, Haslev, Gentofte, Hillerød, Ballerup, Holbæk, Allerød, Næstved, Odense, Glostrup, Lillerød, Rudersdal, Jyllinge, Kalundborg, Hobro, Nærum, Ringsted, Taastrup, Virum, Risskov, Herlev, Åbyhøj, Køge, Vanløse, Middelfart, København, Rødovre, og Vejle, .

Afhentning ift. håndrundsav er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland), Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Amager) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i data er det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter blandt andet håndrundsav online og håndrundsav priser. Derudover ser vi ofte netshoppere søge efter eksempelvis billig håndrundsav, håndrundsav tilbud og køb håndrundsav, plus de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Gode priser på håndrundsav

Det er jo ekstremt let gængeligt for købere at finde frem til tilbud på billige håndrundsav online fra forskellige e-firmaer, og af den grund har en lang række shops på nettet været nødt til at sænke salgspriserne på håndrundsav eftertrykkeligt, og ydermere præstere levering uden gebyr.

Det kan til hver en tid være lukrativt at checke visse outlets på nettet efter udsalg og tilbud på håndrundsav online før du gennemfører din bestilling, så du er sikret at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggecentre som 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Du bør trods alt ikke overse, at ifald en online virksomhed afhænder billige håndrundsav online til salg for en salgspris der kan virke enormt billig, kunne det tit være en indikation på en uoprigtig internet handler. Kortkøb er på den anden side en del af en anordning, hvilket forsvarer os overfor uærlige internet forretninger.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du hellere vil betale betalingen af håndrundsav over flere uger. Det tilbydes normalt i specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at mennesker mange gange leder efter blandt andet håndrundsav priser og køb håndrundsav. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere lede efter eksempelvis håndrundsav online, håndrundsav tilbud samt billig håndrundsav.

Analyser tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot giver dig temmelig fornemme chancer for at eftergå ganske mange andre brugeres reflektioner og på grund af dette kan det anbefales, at du evaluerer internet shoppens bedømmelser før du køber billige håndrundsav online.

Facebook frembringer derudover uden sammenligning fantastiske muligheder for at få et kig ind i internet virksomhedens kundefokus. Foruden det er der mange internet butikker som tilbyder kunderne at aflevere en anmeldelse af deres køb, hvilket ydermere kan benyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Inden nogen bestiller billige håndrundsav online på en butik bør man egentlig få overblik over webshoppens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke super interessant, i særdeleshed på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ er at efterse om online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, hvilket burde være et tegn på at internet shoppen forstår dansk lovgivning, samt at online forhandleren nu og da føres tilsyn med af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

Dette er desuden din lejlighed til at få bistand, såfremt du oplever udfordringer i forbindelse med dit indkøb af håndrundsav. Yderligere rekommanderer vi at køberen er opmærksom på de mest basale retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af håndrundsav online, f.eks. hvilken returrettighed e-butikken benytter.

I den forbindelse er det også afgørende, at man stadig beholder ens kvittering, således man en anden gang vil kunne vidne om købet af håndrundsav, uafhængig af om man har handlet hos Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller 10-4.

Jens gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Martin Andersen gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Jesper Jensen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Anne Jensen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 tips til din online shopping
1Det er efterhånden i høj grad smart for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige håndrundsav på flere internet firmaer i Danmark, og af den grund frembyder de fleste online webshops gebyrfri levering. Det kan alligevel blive indbringende at sammenligne visse internet butikker efter tilbud inden du handler, således at man er på den sikre side med at opnå den mindst kostelige pris.
2Nogle få online forhandlere yder portofri fragt på håndrundsav, men i reglen forudsætter det at der shoppes for et konkret beløb. Desuden kan du snuppe den mest prisbevidste fragtmulighed, som i de fleste tilfælde vil være at få kørt varerne til en pakkeshop. Denne er som oftest endvidere ualmindeligt fleksibel. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
3Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ret afgørende i tilfælde af at vi står og skal bruge pakken med det samme, så af den grund er det rimelig på sin plads at vi kontrollerer leveringstiden for håndrundsav. En masse e-firmaer i Danmark reklamerer med billig levering på næste hverdag på mange af shoppens produkter, hvilket dog nødvendiggør at bestillingen anbringes forud for et givent klokkeslæt.
4Vi går generelt ind for at kontrollere om internet forretningen er medlem af e-mærket, siden det burde være en tilkendegivelse af at e-firmaet anerkender de danske love, samt at webbutikken fra tid til anden revideres af fagmænd der behersker reglerne. Før nogen køber billige håndrundsav på en webbutik bør man egentlig gennemlæse dens betingelser.
5Trustpilot tilbyder i højeste grad tiltalende muligheder for at gennemsøge en lang række øvrige konsumenters opfattelser og af den grund er det prisværdigt, at du tolker internet forhandlerens bedømmelser forinden du handler billige håndrundsav online. Facebook fremskaffer tillige altid relevante metoder til at få kendskab til online webshoppens kundetilfredshed.
6Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er indbefattet af en forordning, som bistår køber overfor fup internet selskaber. Som et alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at betale beløbet over et længere tidsrum.
7Den mest letkøbte fragtmetode vil altid være at du selv henter produkterne, men dette forudsætter at du opholder dig tæt på webshoppens tilholdssted. Den fragttype kan være meget vigtig forudsat du skal bruge håndrundsav om et øjeblik. Alternativt så garanterer flere internet firmaer portofri fragt, men for det meste påkræves det at du køber for en fastsat pris.
8Flere e-forretninger tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige leveringsløsninger til håndrundsav. Et hit er i dag levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså yderst uproblematisk, og i mange tilfælde endvidere den mest prisbevidste leveringsmåde.
9Forud for at folk shopper billige håndrundsav på en online webshop bør man sådan set have øje for virksomhedens betingelser, men det er uden tvivl ikke videre interessant. Foruden dette kan det anbefales at køber er hensynstagende til de mest vedkommende bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige håndrundsav online, f.eks. hvilken returrettighed e-handlen anvender.