Plus Gyngestativ i multistolper ekskl. gynger, natur 18521-1
1.799 kr.
Læs mere
Plus Gyngestativ ekskl. gynger, natur 18513-1
899 kr.
Læs mere
Plus Cubic Gyngestativ inkl. rund redegynge sort
2.729 kr.
Læs mere
Plus Gyngestativ ekskl. gynger og karabinhager - natur 18519-1
2.399 kr.
Læs mere
Gyngestativ M/platform, U/gynge Og Beslag
1.149 kr.
Læs mere
Plus Cubic Gyngestativ med 9x9 oml.stolper/drager inkl. beslag
1.499 kr.
Læs mere
Plus Cubic Gyngestativ med 9x9 oml.stolper/drager inkl. beslag sort
1.899 kr.
Læs mere
Plus Cubic Gyngestativ inkl. 2 Røde gyngesæder sort
2.295 kr.
Læs mere
Gyngestativ, M/beslag Og Gynger
949 kr.
Læs mere
Plus Cubic Gyngestativ inkl. 2 Røde gyngesæder
1.895 kr.
Læs mere
Plus Gyngestativ ekskl. gynger og karabinhager - sortgrundet 18519-15
2.899 kr.
Læs mere
Plus Cubic Gyngestativ inkl. 2 Lime gyngesæder sort
2.295 kr.
Læs mere
Plus Cubic Gyngestativ inkl. 2 Lime gyngesæder
1.895 kr.
Læs mere
Plus Cubic Gyngestativ inkl. rund redegynge
2.274 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget relevant at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Såfremt du har brug for produkterne nu og her eller blot vil undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte produkterne personligt. Dette er i høj grad muligt ved de velkendte byggecentre.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige gyngestativ fra webshop til webshop. Nogle har billige priser, imens andre tilbyder et højt serviceniveau. Du skal beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggekæder præsterer et enormt sortiment af varer, og øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover bare gyngestativ.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man tjekke firmaets regningslinjer.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at handle hos en online byggeshop, hvor du får hjælp og vejledning omkring gyngestativ.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte virksomheder, som kan medvirke til øget tryghed når du skal købe online. Dette kan du se som en fordel.
De velkendte byggekæder samler varer fra diverse leverandører, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort sortiment af gyngestativ online.
De kendte byggecentre er fysisk til stede nær dig, og dermed har kunderne adgang til at bestille online og fragte produkterne på eget initiativ. Herigennem har man valget om at blive fri for fragtgebyret, samt sågar skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

Majoriteten af niche netbutikker er producenter af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en bedre pris.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre produkter. Af den grund formår de at yde super informativ vejledning fra folk der er specialister i lige præcis gyngestativ.
Diverse webshops i små nicher er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du støtte når du handler gyngestativ online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag over 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 ansatte i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

gyngestativ jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

gyngestativ silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

gyngestativ bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

gyngestativ harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du bør aldrig nogensinde se bort fra sikkerheden, så glem ej påklædning såsom sko og hjelm som sikring mod hændelige skader. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer assistance fra en professionel.
2Det er oplagt at spørge om assistance til dele af projektet, navnlig når det kommer til større ombygninger. Flere byggerier stiller krav om flere personer. I øvrigt bør det blive bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
3Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Af den grund skal du løbende tjekke prognosen for vejret i dagene op til arbejdets start, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned bedst som du er ved at færdiggøre dit store byggeprojekt.
4Der kommer som regel pludselige udfordringer i forbindelse med krævende projekter, og på grund af det er det afgørende at man afsætter rimelig plads i handlingsplanen, som bidrager til at man kan være sikker på at have tid nok til det.
5I god tid inden at du igangsætter byggeprocessen må det være højst afgørende at man sikrer sig, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af din bopæl kan der være gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
6Du har mulighed for at få offentligt tilskud til renoveringer. Det gives i tilfælde af at byggeriet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har betydning for planeten.
7Det er betydningsfuldt at du har samtlige bygningsmaterialer handlet ind forinden du påbegynder håndværket. Du kunne udarbejde en enkel huskeliste hvoraf der fremgår alt det du skal bruge, og som det næste tjekke hver eneste ting, med det formål at du er overbevist om at du har styr på det.
8Typisk vil det være afgørende at have et regnskab for optimeringen, så du har et overblik over økonomien. Det bør blive fornuftigt at notere samtlige omkostninger, og herefter tjekke omkostningen ved dem alle sammen.
9Planlægning bliver nøglen til at komme i mål med projektet. Du skal lave en klar køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du laver oversigten.
10Du skal aldrig nogensinde undvære udstyr. Det er en fordel at have værktøjet parat inden du iværksætter byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere de her udgifter i budgettet.
11Måske burde du overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal have assistance fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du ønsker hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at hente tilbud fra forskellige selskaber.
12Der er en verden af hjælpeartikler og videoer via internettet som kan inspirere dig. Navnligt YouTube giver ekstremt meget udbytterig info, ikke mindst ifald man søger på engelsk.
Danskernes favorit byggekæder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket altså er temmelig godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

Temmelig mange internet varehuse tildeler i dag et stort udvalg af billige former for levering til gyngestativ. Det mest populære er for øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente pakken når der er tid til det. Leveringstypen er jo ualmindeligt hensigtsmæssig, og oftest også den mindst kostelige leveringsmanér.

Du kan også vælge at få pakken leveret til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Metoden viser sig i mange tilfælde en sjat dyrere, men desuden super simpel med gyngestativ online. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, men den mulighed er betinget af at du bor nær netshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på gyngestativ er naturligvis temmelig central ifald du absolut skal bruge varen med det samme, så med det formål er det selvfølgelig fornuftigt at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering på gyngestativ. En stor portion online forretninger – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – udlover billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varer online, som trods alt regnes ud fra at bestillingen anbringes tidligere end et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få varen ekspederet inden de logistikansatte får fri.

En række internet webshops yder fragt uden betaling på gyngestativ online, men i reglen er det under betingelse af at der købes for en fastsat sum. Alternativt må man udse dig den billigste leveringsversion, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted.

Flere netshops giver klik-og-hent hvor man bestiller billig gyngestativ på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og 10-4. Byggemarkederne giver bl.a. klik-og-hent på gyngestativ i følgende områder:

Kolding, Aabenraa, Birkerød, Ishøj, Rudersdal, Herning, Holbæk, Viborg, Greve, Hedensted, Esbjerg, Middelfart, Ringsted, Skive, Nyborg, Grenaa, Åbyhøj, Risskov, Hillerød, Ikast, Odense, Ølstykke, Struer, Nykøbing Falster, København, Dragør, Hjørring, Rønne, Frederiksberg, Allerød, Brønshøj, Silkeborg, Brønderslev, Vejle, Nærum, Horsens, Kokkedal, Taastrup, Roskilde, Jyllinge, Slagelse, Nakskov, Korsør, Hobro, Køge, Frederikshavn, Søborg, Vanløse, Svendborg, Solrød Strand, Lystrup, Aalborg, Fredericia, Højbjerg, Glostrup, Stenløse, Charlottenlund, Helsingør, Skanderborg, Haslev, Virum, Haderslev, Rødovre, Thisted, Gentofte, Tårnby, Herlev, Hørsholm, Næstved, Kalundborg, Varde, Randers, Holstebro, Brøndby, Hedehusene, Frederikssund, Tilst, Brabrand, Valby, Aarhus, Nørresundby, Hvidovre, Gladsaxe, Odder, Farum, Ballerup, Vordingborg, Lyngby, Værløse, Sønderborg, Albertslund, Lillerød, Frederiksværk, og Vallensbæk, .

Afhentning for gyngestativ er muligt i alle områder af landet: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland).

Når der ses på tendenserne er det klart, at internet shoppere tit efterspørger bl.a. gyngestativ tilbud og gyngestativ online. Vi ser desuden tit netshoppere søge eksempelvis gyngestativ priser, billig gyngestativ samt køb gyngestativ, plus de gængse byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus og Silvan.

Rabat på gyngestativ

Det er vældig fremkommeligt for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige gyngestativ online hos diverse webbutikker, og følgelig har utallige e-forretninger fundet det uundgåeligt at tvinge salgspriserne på gyngestativ enormt, og ovenikøbet frembyde fragt uden beregning.

Det kan alligevel blive smart at efterprøve en række internet webshops efter billige priser på gyngestativ online forud for at du shopper, så du er skråsikker på at få den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Stark.

Man bør lige meget hvad være opmærksom på, at hvis en internet webshop sælger billige gyngestativ online for en pris der virker ekstraordinært overkommelig, kunne det mange gange være en indikator for en bedragerisk online virksomhed. Køb med kort er imidlertid omfavnet af en bestemmelse, som beskytter folk imod snydagtige internet firmaer.

Vi tilråder handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du vil afdrage regningen på gyngestativ over et længere tidsrum. Dette tilbydes typisk hos nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

Ved kig i tallene står det markant, at mennesker tit kigger efter blandt andet køb gyngestativ og gyngestativ tilbud. Foruden dette oplever vi som regel mennesker lede efter eksempelvis gyngestativ online, billig gyngestativ og gyngestativ priser.

Læs nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot fører til ganske belejlige muligheder for at tyde forskellige forhenværende brugeres vurderinger og af den grund foreslåes det, at du undersøger webbutikkens ratings før du shopper billige gyngestativ online.

Facebook forærer dig desuden rigtig værdifulde chancer for at få indtryk af online butikkens pålidelighed. Desuden ses nogle netbutikker som giver folk mulighed for at registrere en kritik af virksomhedens service, hvilket tilmed kan bruges til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige gyngestativ online hos en e-forretning behøver man i princippet løbe igennem virksomhedens handelsbetingelser, men det er normalt en tidskrævende opgave, særligt hos de store byggekæder som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Et andet alternativ kunne være at se hvorvidt internet forretningen er verificeret af e-mærket, siden det ofte er et tegn på at online shoppen forsvarer dansk lovgivning, foruden at butikken jævnligt føres tilsyn med af jurister som er inde i bestemmelserne på området.

Dette er en god mulighed for at blive hjulpet, hvis du får problemstillinger ved din bestilling af gyngestativ. I øvrigt går vi ind for at køber er opmærksom på de mest vitale reglementer der kan have indvirkning på købet af gyngestativ online, som fx den returpolitik internet webshoppen tilsikrer.

I den forbindelse er det på samme måde afgørende, at man altid bibeholder ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden kan eftervise bestillingen af gyngestativ, uanset om man bestiller hos Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan eller Bauhaus.

Jette U gav 5 stjerner

Bestilte online

Poul Jensen gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Morten gav 5 stjerner

Alt var i orden

Anders Knudsen gav 4 stjerner

Det virker bare.

9 tips til online indkøb
1Det har vist sig at være særligt fremkommeligt for internetbrugere at analysere priser online på billige gyngestativ fra forskellige webbutikker, og så frembyder en hel del online virksomheder gratis fragt. Det kan dog trods alt blive smart at efterse nogle enkelte online shops efter udsalg og tilbud forud for at du handler, sådan at man er skudsikker på at få fat i den skarpeste pris.
2Flere internet forretninger frembyder nu om stunder en hel del forskellige billige fragtløsninger til gyngestativ. En af favoritterne er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine varer præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo yderst let gængelig, og ofte derudover den mest betalelige type af levering.
3Generelt tilråder vi at efterse om online webshoppen er e-mærke godkendt, som generelt er en antydning af at internet forhandleren tilslutter sig de gældende danske regler, udover at hjemmesiden en gang i mellem besigtiges af specialister der har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Før folk køber billige gyngestativ i en internet shop burde man faktisk granske forhandlerens forretningsbetingelser.
4Leveringstidspunktet er ekstremt bestemmende i tilfælde af at du har behov for dine nye produkter om et øjeblik, så herved er det komplet centralt at vi tjekker den forventede leveringstid på gyngestativ. Masser af butikker på nettet yder billig 1 dags levering på en hel del varer, men det er regnet ud fra at ordren laves før et nøjagtigt tidspunkt.
5Før nogen handler billige gyngestativ på en butik på nettet kunne man i reglen gennemgå webbutikkens betingelser, men det er mange gange en omfattende opgave. Ligeså er det godt at køberen er opmærksom på de primære vilkår der kan have betydning for shopping af billige gyngestativ online, eksempelvis den returpolitik e-handlen benytter.
6Trustpilot forærer dig regulære pæne løsninger til at se nærmere på forskellige eksisterende forbrugeres erfaringer og herved slår vi et slag for, at du kigger på internet butikkens ratings forud for at du bestiller billige gyngestativ online. Facebook præsterer lige så vel temmelig passelige metoder til at få kendskab til internet firmaets kundefokus.
7Enkelte butikker på nettet lover fragt uden omkostninger på gyngestativ, men for det meste kræver det at du bestiller for et fastsat beløb. Desuden skulle du gribe den billigste mulighed for fragt, der ofte er at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop. Løsningen bliver ofte tillige særdeles enkel. Den mest letkøbte form for levering er dog at du selv henter pakken.
8Den billigste løsning til levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, hvilket dog står og falder med at du befinder dig nær internet forhandlerens hjemsted. Den metode til levering er selvfølgelig særdeles aktuel forudsat du har brug for gyngestativ lige om lidt. Alternativt så frembyder indtil flere outlets på nettet fragt uden beregning, men oftest forudsætter det at du køber for et præcist beløb.
9Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af en regel, som redder os imod falske internet foretagender. Alternativt bør du drage fordel af en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at afdrage pengene ude i fremtiden.