Hultafors gummihammer GU sort 165 g
55 kr.
Læs mere
Gummihammer lrm 680g
198 kr.
Læs mere
Gummihammer sort 700 gram
51 kr.
Læs mere
Gummihammer hvid 900 gram
104 kr.
Læs mere
Gummihammer lrm 454g
156 kr.
Læs mere
Gummihammer sort 450 gram - Ø 54 mm
34 kr.
Læs mere
Gummihammer hvid 700 gram -
83 kr.
Læs mere
Gummihammer hvid 450 gram - Ø 54 mm
55 kr.
Læs mere
Gummihammer Hultafors GU 65
107 kr.
Læs mere
Gummihammer lrm 340g
117 kr.
Læs mere
Gummihammer sort 900 gram
63 kr.
Læs mere
SYDVESTA gummihammer stor 3,7kg/91cm
739 kr.
Læs mere
HOLTEMANN Gummihammer, hvid, plastskaft ø60mm
156 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Gummihammer, hård, 50x90mm 350g
72 kr.
Læs mere
SYDVESTA gummihammer lille 2,4kg/38cm
539 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Gummihammer, hård, 60x100mm 550g
100 kr.
Læs mere
Hultafors Gummihammer, ø75 GU 75
112 kr.
Læs mere
PEDDINGHAUS Gummihammer, hård, 70x120mm 750g
140 kr.
Læs mere
ATHLET gummihammer hvid
90 kr.
Læs mere
Hultafors Gummihammer, ø65 GU 65
89 kr.
Læs mere
Gummihammer hvid 700 gram Kreator
100 kr.
Læs mere
Gummihammer sort 700 gram Kreator
62 kr.
Læs mere
Gummihammer hvid 900 gram Kreator
113 kr.
Læs mere
Gummihammer sort 900 gram Kreator
75 kr.
Læs mere
Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige gummihammer fra netbutik til netbutik. Enkelte giver gode priser, hvorimod øvrige fokuserer på service. Du bør vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
For en del er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Derfor er det en fordel at bestille ved en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af gummihammer.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre byggematerialerne selv. Dette er navnligt en mulighed i de udbredte byggecentre.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor undersøge byggeshoppens betingelser.
Flere byggekæder tilbyder et stort udvalg af produkter, og nogle specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot gummihammer.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at vide, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og almenkendte forretninger, hvilket bidrager til ubekymrethed når du skal købe online. Det vil nogle se positivt på.
De velkendte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og takket være dette har man mulighed for at bestille online og hente produkterne personligt. Af den grund har du chancen for at blive fri for fragtomkostningen, og sågar få fat i varerne hurtigere.
De store byggemarkeder udbyder produkter fra forskellige nichebutikker, så du kan købe fra et stort sortiment af gummihammer online.

Nichewebshop

En masse niche netbutikker er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du få en billig pris.
Forskellige nicheforretninger på nettet har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre varer. På grund af det kan du opleve ekstremt konstruktiv hjælp fra medarbejdere som er specialister i lige præcis gummihammer.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, som oftest er danske, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse støtter du når du køber gummihammer online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
gummihammer silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

gummihammer bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

gummihammer harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

gummihammer jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det er en god idé at søge assistance til byggeprocessen, specielt når der er tale om væsentlige byggerier. Flere byggeprojekter gør krav på mere end en person. Desuden vil det vise sig mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
2Det er vigtigt at du har alle materialer til disposition i god tid før du kaster dig over arbejdet. Du kan med fordel udarbejde en enkel note med hver eneste ting der er nødvendige, og dernæst efterse punkterne, så du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
3Du skal nødig forsømme sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj såsom hoved- og fodbeklædning der beskytter dig mod eventuelle risici. Det er fornuftigt at have styr på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer professionel assistance.
4Du har adgang til stribevis af hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube tilbyder vældig meget gavnlig oplysning, særligt når man benytter engelske søgeord.
5Det er af stor betydning at udfærdige et budget for optimeringen, så du har styr på udgifterne. Det bør være fornuftigt at nedskrive samtlige udgifter, og efterfølgende kortlægge billige priser på dem hver især.
6Forberedelse er kilden til at komme i mål med dit arbejde. Du skal nedskrive en struktureret plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret idet du sammensætter arbejdsplanen.
7Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en vigtig rolle. På grund af dette bør du løbende tjekke meldingerne om vejret lige før dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at vælte ned bedst som du er i fuld gang med det vigtige byggeprojekt.
8Du bør regne på om du selv vil klare det hele, eller du skal sikre dig assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du sikrer dig assistance fra en fagmand er det fordelagtigt at indhente tilbud fra diverse selskaber.
9Der viser sig ofte overraskende bump på vejen i forbindelse med større projekter, og herved kan det være meningsfuldt at man har afsat god nok plads i køreplanen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at nå i mål.
10Længe før du igangsætter byggeprocessen er det usandsynligt betydningsfuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig gældende regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
11Man kan hente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det får man hvis projektet er CO2-besparende. Af få støtte betinger at ombygningen influerer positivt på klimaet.
12Du skal under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Tit vil det vise sig yderst relevant at du har udstyret klar akkurat som du tager fat på byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at indkalkulere de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er kolossalt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket jo er yderst overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som klart er kolossalt betryggende. Vurderingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En del internet virksomheder frembyder i dag alverdens billige fragtmuligheder til gummihammer. En der er meget populær er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente varerne på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er jo meget uproblematisk, og tit også den mest letkøbte leveringsmetode.

Du kunne tillige påtænke at få produkterne bragt til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Metoden viser sig sædvanligvis en kende dyrere, men samtidig ret så bekvem ift. gummihammer online. Den prisbilligste metode til levering er dog at du selv henter pakken, men den løsning er betinget af at du er med kort afstand til internet selskabets byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på gummihammer er super betydningsfuld såfremt du absolut skal bruge din ordre fluks, og med det formål er det uden tvivl relevant at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid på gummihammer. Mange internet foretagender – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig dag-til-dag levering på deres favorit produkter online, som er betinget af at handlen gemmenføres inden et fastsat klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varen ordnet forinden medarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte internet outlets byder på levering uden gebyr på gummihammer online, men i de fleste tilfælde kun når der bestilles for et konkret beløb. Derudover bør du beslutte sig for den mest letkøbte form for fragt, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted.

En række byggecentre giver click-and-collect hvor du handler billig gummihammer online men selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Stark. De tildeler eksempelvis click-and-collect på gummihammer i disse områder:

Ølstykke, Kolding, Køge, Odder, Ishøj, Grenaa, Viborg, Risskov, Odense, Horsens, Brabrand, Holstebro, Ballerup, Vordingborg, Vejle, Birkerød, Rudersdal, Farum, Hedensted, Korsør, Lystrup, Frederiksværk, Værløse, København, Nyborg, Frederikshavn, Herlev, Solrød Strand, Frederikssund, Middelfart, Brønshøj, Taastrup, Hillerød, Gentofte, Kokkedal, Valby, Silkeborg, Frederiksberg, Charlottenlund, Aarhus, Hedehusene, Kalundborg, Vallensbæk, Hvidovre, Gladsaxe, Struer, Næstved, Hobro, Hjørring, Slagelse, Åbyhøj, Brønderslev, Lillerød, Virum, Albertslund, Fredericia, Ikast, Svendborg, Nærum, Allerød, Nørresundby, Esbjerg, Stenløse, Roskilde, Haslev, Sønderborg, Rønne, Skanderborg, Aalborg, Varde, Randers, Ringsted, Hørsholm, Søborg, Aabenraa, Thisted, Helsingør, Lyngby, Tilst, Nykøbing Falster, Haderslev, Rødovre, Glostrup, Tårnby, Dragør, Herning, Brøndby, Greve, Vanløse, Højbjerg, Jyllinge, Holbæk, Nakskov, og Skive, .

Klik-og-hent af gummihammer er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland).

Når vi kigger i tendenserne bliver det klart, at internet shoppere typisk efterspørger blandt andet gummihammer online og gummihammer tilbud. Foruden dette ser man ofte mennesker søge fx billig gummihammer, gummihammer priser og køb gummihammer, plus de kendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Få rabat på gummihammer

Det er efterhånden ekstremt overkommeligt for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige gummihammer online fra flere e-butikker, og af den grund har mange online firmaer været nødt til at mindske salgspriserne på gummihammer kolossalt, og ovenikøbet yde fragt uden omkostninger.

Dog kan det alligevel vise sig rentabelt at se nærmere på nogle få e-forhandlere efter tilbud på gummihammer online inden du gennemfører din handel, således at man er garanteret at opnå den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Davidsen, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Man skal bare være omhyggelig med, at i tilfælde af at en e-forhandler annoncerer billige gummihammer online til salg for en udsalgspris der kan virke helt ekstremt fremragende, burde det for det meste være en indikator for en fup online butik. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omsluttet af et reglement, som bistår os imod svindlende internet forhandlere.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil afdrage regningen på gummihammer i flere bidder. Det tilbydes som regel hos nicheforhandlere, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Når man kigger i statistikkerne bliver det markant, at online shoppere tit efterspørger eksempelvis køb gummihammer og billig gummihammer. Derudover oplever man ofte mennesker kigge efter bl.a. gummihammer tilbud, gummihammer online samt gummihammer priser.

Udforsk tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot indebærer ganske fornemme muligheder for at gennemrode en række forhenværende brugeres reflektioner og derved er det klogt, at du evaluerer e-butikkens ratings forud for at du lægger din bestilling på billige gummihammer online.

Facebook indebærer desuden temmelig fine muligheder for at få indsigt i e-handlens pålidelighed. Derudover møder vi nogle internet handler hvor du kan forfatte en kritik af købsoplevelsen, hvilket desuden bør benyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk køber billige gummihammer online hos en webshop behøver man i virkeligheden gennemse netbutikkens handelsaftale, dog er det naturligvis et omfattende arbejde, specielt på de gængse byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne måske være at bemærke hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærket, grundet at det er en angivelse af at e-shoppen føjer de gældende danske regler, foruden at forretningen fra tid til anden monitoreres af jurister der har megen viden om reglementet på området.

Det er en rigtig god lejlighed til at få hjælp, såfremt du oplever udfordringer ved din bestilling af gummihammer. Ligeledes slår vi et slag for at man er klar over de mest essentielle betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af gummihammer online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik online webshoppen tilbyder.

På grund af dette er det virkelig vigtigt, at man altid opbevarer ens købsbekræftelse, således man i fremtiden kan bevidne sit køb af gummihammer, uagtet om man har bestilt fra Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 eller XL-Byg.

Jørgen Pedersen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Jens Poulsen gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Pia Larsen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Louise B gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

9 gode råd til din online shopping
1Det er efterhånden ret så problemfrit for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige gummihammer i blandt diverse netbutikker, og for det præsterer en lang række internet webshops fragtfri levering. Dog kan det stadigvæk vise sig profitabelt at granske visse internet forhandlere efter rabat og tilbud inden du bestiller, så du er garanteret at få fat i den bedste pris.
2Leveringshastigheden er jo vældig essentiel når vi står og skal bruge produktet omgående, så i det øjemed er det uden tvivl klogt at man checker den anslåede leveringstid på gummihammer. En del internet selskaber tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter, hvilket påkræver at bestillingen laves inden et aftalt klokkeslæt.
3Flere e-shops tildeler på nuværende tidspunkt diverse billige fragtløsninger til gummihammer. En sikker vinder er efterhånden pakkeshops, hvor du selv kan afhente pakken når det passer dig. Fragttypen er nemlig temmelig hensigtsmæssig, samt endda ydermere den mest betalelige leveringsmodel.
4Inden nogen handler billige gummihammer på en internet shop burde man til hver en tid betragte netshoppens betingelser, men det er gerne ikke videre interessant. Tillige er det at foretrække at man er obs på de mest basale betingelser der har indvirkning på handlen med billige gummihammer online, til eksempel den returret internet forretningen anvender.
5Generelt tilråder vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfattet af en foranstaltning, der bistår køber overfor snydagtige netbutikker. Som en alternativ mulighed kan du bruge en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil betale regningen senere.
6En hel del e-firmaer tilbyder fragt uden omkostninger på gummihammer, men ofte er det så nødvendigt at der handles for en bestemt pris. Alternativt kunne du beslutte sig for den mest billige leveringsform, hvilket tit vil blive at få bragt bestillingen til en pakkeshop. Denne viser sig undertiden ligeledes meget simpel. Den mest billige fragtmulighed vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
7Vi går generelt ind for at finde ud af hvorvidt online webshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det generelt er en erklæring om at online firmaet efterfølger dansk lovgivning, og at butikken løbende evalueres af sagkyndige som har ekspertise inden for reglementet på området. Før folk bestiller billige gummihammer hos en butik på nettet kan de ideelt set løbe igennem virksomhedens betingelser.
8Trustpilot præsterer uden sammenligning fortræffelige genveje til at læse mange nuværende forbrugeres kritik og herved er det at foretrække, at du gennemgår e-firmaets omtaler forud for at du køber billige gummihammer online. Facebook medfører derudover absolut udmærkede metoder til at få indblik i internet selskabets pålidelighed.
9Den billigste leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som desværre kræver at du har bopæl med kort afstand til online shoppens bopæl. Den form for fragt er naturligvis særdeles essentiel når vi har behov for gummihammer om kort tid. Alternativt så yder en hel del internet forretninger portofri levering, men i reglen under forudsætning af at du aftager for en fastsat sum.